Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fordeler med å være ateist kontra religiøs

NYTT TEMA
Sanyasi
SanyasiInnlegg: 14232
21.11.08 21:11
THE_ELECTRON: Dersom dette er riktig, hvorfor utsetter gud folk i enkelte kulturer og tidsepoker for langt mer ondskap enn andre? Hvorfor kan kyniske forretningsmenn sove trygt i sine hjem, mens uskyldige barn blir krigsofre? Ellers fint med en ny bekreftelse av at Gud VIL ha ondskap. Dette sier det aller meste om hvilken pervers guddom dette er.

Verden går stadig inn i nye faser, og ulike kulturer går gjennom ulike prosesser. De skal alle spille ulike roller, og enkeltindividene blir plassert i de kulturene der de vil få oppleve det de trenger å oppleve. Jeg kjenner ikke Guds innerste tanker, men jeg vet at han tar seg av barna, og at de kyniske enten er stengt ute fra himmelriket fordi deres ryggsekk er for stor - eller så blir det en enormt smertefull prosess for dem, når de mister alt de tror de er (ryggsekken) - for å kunne slippe inn.

Når enden er god er allting godt. Jeg tror ikke de som sitter våkne i himmelriket klager over det marerittet de ble utsatt for i denne drømmen.

Etter dyp lidelse, kommer alltid velvære. Alle store humanistiske framskritt har kommet i kjølvannet av krig. I medgangstider skjer det ingen framgang på denne fronten. De som gir mest til tiggere og fattige, er de som har lite selv. Osv, osv. Skjønner dere virkelig ingenting av den verden dere lever i?

Sanyasi
SanyasiInnlegg: 14232
21.11.08 21:14
THE_ELECTRON: Det er du som tar feil. Dersom det finnes en gud, så er sannsynligheten meget stor for at det IKKE er den kristne guden vi snakker om.

Jeg har ikke nevnt den kristne Gud. Jeg snakker om hvilken som helst Gud, dersom den eksisterer.

(Innlegget ble redigert 21.11.08 21:17)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester