Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvorfor jeg hater islam!

NYTT TEMA
Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 22:58

La meg gjøre det klinkende klart, jeg hater islam og alt denne religionen representerer. For meg fremstår dette som en kreftsvulst i samfunnet, et tilbakestreversk konsept som fordummer mennesker og gir gode vekstforhold til hat, urettferdighet og krig.

Hvorfor? For meg er det personlig. Islamister og svært mange muslimer ser på meg og mine medmennesker som dekadente, de avskyr de verdier som mine forfedre har blødd og dødd for; ytringsfrihet, valgfrihet og et rettferdig samfunn. Disse muslimene albuer seg frem, brenner våre flagg, dreper våre kunstnere, hater våre verdier, men skriker gjerne opp om hvor urettferdig de blir behandlet. Ja, det stemmer, de mottar statstøtte, alle mulige former for økonomiske goder og null forpliktelser, men føler seg likevel som den undertrykte part.

De sprenger våre busser, tog og kjører fly inn i tvillingtårn, men det er vår feil? Ikke fanden om jeg finner meg i mer kulturrelativisme. Islam er ondskap! Det er hva den representerer for meg, ondskap i den mest rendyrkede form. Og derfor hater jeg den.

Homofile kan ikke lenger holde hender i gatene i Nederland på grunn av voldsfaren fra muhammedanerne, mange europeeiske kunstnere og politikere lever under politibeskyttelse på grunn av trusler fra muslimer, terroranslag i London og Madrid, jøder forlater Europa på grunn av hets fra muslimer og mye, mye mer. Nei takk. Nå er det nok.

(Innlegget ble redigert 20.03.10 23:03)

Mayas
MayasInnlegg: 4954
20.03.10 23:03

vel is-lam

og salat

er i hvertfall halal

om ikke annet.

 

Når man ser på en kjele som koker over

bør man kanskje ikke dømme innholdet i kjelen

efter den fråden som presser seg ut gjennom lokket

skjønt,

det er all grunn til å forbli en smule skeptisk til å blande

bevissthetsstrømmer så ulike som vestens og den islamske

med hverandre

og tro at man finner en fordragelig chop suey.

Alex_P
Alex_PInnlegg: 214
20.03.10 23:05
Balthamel: Homofile kan ikke lenger holde hender i gatene i Nederland på grunn av voldsfaren fra muhammedanerne

Det er ikke bare Muslimer som har tendens til å være homofobe da - Kristne har vel så mye av skylda for religionsrettferdigjort homofobi.

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 23:07

Du vet Mayas, dette er sivilisasjonenes kamp. Jeg ser helst at vår side går vinnende ut av denne konflikten, en ny middelalder ønsker jeg lite velkommen.

Det er et usunnhetstegn når jøder forlater Europa, kanskje den mest sekulære gruppen i verden, mens de erstattes av fanatiske muslimer. Løgnen om at muslimer egentlig er moderate slår sprekker hele tiden. Når undersøkelser viser at hele 40 prosent av muslimene i Storbrittania ønsker Sharia-lover, da er det på tide å våkne opp.

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 23:09
Alex_P: Det er ikke bare Muslimer som har tendens til å være homofobe da - Kristne har vel så mye av skylda for religionsrettferdigjort homofobi.

Men hvor mange kristne fantaserer om å steine europeiske homofile? I Norge kan de vel nesten telles på en hånd. Hos muslimer er dette langt mer utbredt.

Om ateister må gå til sengs med kristne for å nedkjempe dette monsteret, ja da vitner det bare varmt om kristendommen.

(Innlegget ble redigert 20.03.10 23:11)

deFORD
deFORDInnlegg: 10456
20.03.10 23:10
Balthamel: Nå er det nok

Ah! Enda en villfaren KulturQuisling som ser lyset og omsider vender hjem. :o) Hjertelig velkommen blant oss kulturelle "Gutta på skauen"

Jeg er relativt nykommer sjøl i forhold til veteraner som Deb, som har skjønt dette mye før at vi kan ikke være tolerante hele tiden. Men jeg er redd at kose-religiøse, udugelige ugudelige og annet rødgrønn gjørme nå kommer til å renne over deg med beskyldninger om både fascisme og fremmedfrykt...

Sannheten er selvfølgelig den at dessverre så utgjør langt, langt flere av muslimer i Norge en fare enn jeg våget å frykte - noe taxi aksjonene i Oslo omsider fikk meg til å innse.

Mvh
de
FORD

 

Alex_P
Alex_PInnlegg: 214
20.03.10 23:13
Balthamel: Hos muslimer er dette langt mer utbredt.

Det fins en hel armada av Kristne i USA som har veldig lyst til å utrydde homofili - noen av dem er bare mer oppfinnsomme enn miuslimer med stein.

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 23:14

La meg si det slik, forskjellen mellom kristne og muslimer er i hovedssak den at kristne tror på sekularismen. De godtar at stat og kirke er to forskjellige ting, og at ethverr offentlig anliggende skal løses med sunn fornuft og logikk, ikke bibelvers. Muslimer er ikke anlagt slik. Mange ønsker at stat og moske skal være samme tingen!

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 23:16
Alex_P: Det fins en hel armada av Kristne i USA som har veldig lyst til å utrydde homofili - noen av dem er bare mer oppfinnsomme enn miuslimer med stein.

Vel, nå snakker jeg for Europas del, hvor muslimene tross alt flommer inn.

At den kristne høyresiden i USA er farlig er det ingen tvil om, men la oss forholde oss til problemstillingen.

amoebe
amoebeInnlegg: 9521
20.03.10 23:18
Mayas: det er all grunn til å forbli en smule skeptisk til å blande bevissthetsstrømmer så ulike som vestens og den islamske med hverandre og tro at man finner en fordragelig chop suey.

Godt sagt Mayas :o))

Det finnes nok nakne og såre hjerter bak de fleste bryst,

fra den iranske ørkensand til amerikas kristne kyst.

Men med hoder som er koblet så på kryss og helt på tvers,

skapes tusenvis av gnister og et helvetes komers. 

Mvh amoebe

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 23:19
deFORD: Ah! Enda en villfaren KulturQuisling som ser lyset og omsider vender hjem. :o) Hjertelig velkommen blant oss kulturelle "Gutta på skauen" Jeg er relativt nykommer sjøl i forhold til veteraner som Deb, som har skjønt dette mye før at vi kan ikke være tolerante hele tiden. Men jeg er redd at kose-religiøse, udugelige ugudelige og annet rødgrønn gjørme nå kommer til å renne over deg med beskyldninger om både fascisme og fremmedfrykt... Sannheten er selvfølgelig den at dessverre så utgjør langt, langt flere av muslimer i Norge en fare enn jeg våget å frykte - noe taxi aksjonene i Oslo omsider fikk meg til å innse.

Smak på denne.

For 20-30 år siden advarte rasistene om at norske barn kom til å bli en minoritet på mange norske skoler i vår tid. De ble ledd av og latterliggjort. Idag advarer nye "rasister" om at Nordmenn vil være i mindretall i eget land innen 50-100 år. De blir også ledd av.

RexSkribenticus1
RexSkribenticus1Innlegg: 12172
20.03.10 23:19
Balthamel skrev: Hvorfor jeg hater islam!

-----------------------------------------------------

GLIMRENDE innlegg. Rett på "Gullkorn på livssyn!"

Grattis!

Pålegg1
Pålegg1Innlegg: 47028
20.03.10 23:21
deFORD: Jeg er relativt nykommer sjøl i forhold til veteraner som Deb, som har skjønt dette mye før at vi kan ikke være tolerante hele tiden.

Nei, det er derfor jeg vitner om kristendommens løgner om dagen.. Nå har jeg fått nok av denne løgnaktige slekt.. :-)

Alex_P
Alex_PInnlegg: 214
20.03.10 23:21
Balthamel: Vel, nå snakker jeg for Europas del, hvor muslimene tross alt flommer inn.

For Europas del, så har du et poeng. Flere poeng, faktisk :-)

Jeg ville bare understreke at det ikke er bare Islam som rettferdigjør noen ganske kjipe holdninger

spyrakett
spyrakettInnlegg: 2343
20.03.10 23:23
Balthamel: Når undersøkelser viser at hele 40 prosent av muslimene i Storbrittania ønsker Sharia-lover, da er det på tide å våkne opp.

Vi har shariadomstoler her i England allerede. (!)

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 23:27
spyrakett: Vi har shariadomstoler her i England allerede. (!)

Desverre.

Hørte nylig en sak hvor muslimer i Storbrittania uttrykte at de mislikte hvordan britene hedret gamle krigshelter og holdt parader for deres ære. Det er vel ikke så snodig tatt i betraktning hvor nært stormuftien av Jerusalem samarbeidet med Hitler.

RexSkribenticus1
RexSkribenticus1Innlegg: 12172
20.03.10 23:37
deFORD: Hjertelig velkommen blant oss kulturelle "Gutta på skauen"

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

► Velkommen fra meg også. La vi ikke tolerere oss i hjel her i landet.

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
20.03.10 23:43
RexSkribenticus1: ► Velkommen fra meg også. La vi ikke tolerere oss i hjel her i landet.

Å tolerere intolerante mennesker er det samme som å godt intoleranse. Den vestlige snillhet kues for alt den er verdt, mens vi sitter igjen med svarteper. Jeg er stolt av å leve i et samfunn hvor kvinner er likestilt med menn, hvor barn ikke blir slått eller kjønnslemlestet, der alle har like muligheter og de samme demokratiske friheter.

Man må aldri godta islam. Det er Vestens verste fiende, og dette er tiden for å hate sine fiender. Apostater kan tas inn i varmen, men muslimer burde blankt nektes oppholdstillatelse, uansett hvor forfulgt og liberale de påstår å være.

At de kaller seg fredens religion er århundrets paradoks.

(Innlegget ble redigert 20.03.10 23:44)

Fuglebukk
FuglebukkInnlegg: 883
20.03.10 23:46
amoebe: Det finnes nok nakne og såre hjerter bak de fleste bryst, fra den iranske ørkensand til amerikas kristne kyst. Men med hoder som er koblet så på kryss og helt på tvers, skapes tusenvis av gnister og et helvetes komers. 

Fin!

Kan jeg dog få foreslå at "helvetes kommers" byttes ut med "voldsom kontrovers"? Det passer enda bedre.

THE_ELECTRON
THE_ELECTRONInnlegg: 18692
21.03.10 00:33

Fremragende hovedinnlegg som minner veldig om det jeg skrev i debatten; "Avføring har bedre aroma enn islam", som dessverre ble sensurert av VGD etter gjentatte trusler om politianmeldelser fra rabiate venstreradikalere.

Jeg siterer for ordens skyld det jeg skrev der:

"Den ultra-fascistiske ideologien vi kjenner som islam er en til de grader uspiselig variant over temaet "la-oss-lage-en-ideologi-som-sprer-menneskeforakt-og-sikrer-de-geistlige-lederne-bortimot-uinnskrenket-makt".

Den fiktive monsterkreaturen som muhammedanerne har blitt skremt med groteske helvetestrusler fra barndommen av til å digge, tilskrives et verdisyn som ville eller burde sendt ham til lukket avdeling på enhver psykiatrisk klinikk i dagens samfunn. Tankene og handlingene som denne eventyrfiguren representerer er tvers gjennom pillråtne.

Islam sprer skamløs intoleranse, menneskeforakt, hat og uvitenhet. Den inspirerer til blind, tanketom lojalitet mot fanatiske islamister, gjerne omtalt som "moderate muslimer" selv om de er tilhengere av drap og lemlesting, ispedd kontinuerlig fordummende kakking av hodet i asfalten, slik at en knapt har tid og evne til selvstendige tanker som kan bryte ned det destruktive islamviruset.

Ved å omtale dette som "religion" kan man samtidig immunisere den livsfarlige ideologien mot sårt nødvendig kritikk. Dette skal vi imidlertid aldri godta. Islams budskap er en potensiell trussel mot den personlige sikkerheten til alle som kommer i dens vei. Kombinasjonen av dens tanketerror og voldsutskeielser har forlengst vist seg livsfarlig i praksis.

Millioner av mennesker verden over holdes fremdeles nede av dens tvangsgrep. Tanketerror, institusjonaliserte voldtekter ("arrangerte" ekteskap), diskriminering, drap og alt annet enn pluralistisk mangfold karakteriserer muslimske samfunn. Dette har aldri endret seg, fordi det er selve kjernen i denne ideologien.

Ikke la dere lure av taktiske utspill fra apologetene. Det er ikke bare "fanatikere", "islamister" eller "fundamentalister" som anser dette som islams kjerneverdier. Det er rotfestede verdier og nettopp fordi det er budskapet som innprentes over side etter side i de "hellige" skriftene.

Ja, islam er en skamplett av en "religion", med kun sporadisk positive elementer som kan oppsummeres i løpet av et fåtall setninger, gjerne til de grader akutt i utakt og motstrid til de fremtredende elementene i denne ufyselige ideologien, men praktisk som sitatkilder for muslimske apologeter.

Islam har aldeles ikke livets rett. Det finnes garantert hardporno med bedre moral og mer innsikt i menneskets psyke og behov enn det man finner i koranen. Det finnes overhodet INGEN konstruktive grunner for at vi skal fortsette med noen dulling ovenfor reinspikka menneskeforakt.

Enkelte lar seg fascinere av det store, stygge islambeistet og knebler gjerne ytringsfriheten til de som ikke uten videre godtar at tiden skrus tilbake til jernalderen. Spesielt ubegripelig er det at mange egentlig velmenende sosialister har skrudd av fornuften i omgang med slikt avskyelig tankegods.

Men vi er stadig flere som spytter det heslige monsteret i ansiktet og ikke frivillig slikker den brune gjørma som drypper ut av rumpene til rendyrkete fascister. Disse vil bli konsekvent motsagt og skal ikke lenger kunne spre sitt motbydelige budskap uforstyrret videre.

Vi registrerer aktiv krenking av grunnleggende menneskerettigheter overalt i verden hvor et større antall muslimer befinner seg. Dette skyldes definitivt ikke at muslimer er mer ondskapsfulle enn folk flest fra naturens side. Nei, de er ofre for grotesk indoktrinering som lammer hjernevevet og kun etterlater spede elementer av empati, aller helst reservert for dem som befinner seg på "riktig" side sett fra et muslimsk ståsted.

Viruset vi kjenner som islam er usedvanlig standhaftig, men ikke uslåelig. Vi har knapt begynt med kritikken. Islams forsvarere har kun merket en forsmak av det som venter dem i de neste tiårene. De vil bli desimert, med hjelp av opplysning og klare verdivalg, ikke ved hjelp av de samme voldelige metodene muslimer flest har hatt få betenkeligheter med.

Ikke la dere lure av "koselige" muslimer. Dette er enten slu taktikere som vil snike fundamentalismen inn bakdøra, og som ikke blir gjennomskuet av flere fordi de ikke har blitt bedt om å besvare "brysomme" problemstillinger, eventuelt så er det oppriktig snille mennesker som har misforstått koranens soleklare budskap, og dermed er gode på tross av islam. 

Slike vil det heldigvis bli stadig flere av, helt til de innser at de like gjerne kan avfeie hele makkverket de har blitt lurt trill rundt av. Da har vi endelig skapt betingelser som kan realisere et idealsamfunn hvor alle kan trives og ha det godt. Det vil aldri skje så lenge vi tillater eksistensen av islam, eller andre menneskeforaktende ideologier som holder menneskenes utvikling tilbake.

Derfor skal islam utryddes, for muslimenes egen skyld. Men i motsetning til de muslimske kjerneverdiene skal dette skje med demokratiske midler; fjerning av ENHVER statlig subsidiering eller reklame, til fordel for aktive informasjonskampanjer mot den ignoransen og manglende empatien som er de mest aktive følgesvennene til islam.

Slik kan vi vise vår moralske overlegenhet ovenfor dette til de grader mindreverdige livssynet. Det er IDEOLOGIEN vi bekjemper, for MENNESKENES skyld. Vi VIL og SKAL vinne denne kampen. Vi skal knuse kulturrelativismens kvelende grep og fri oss fra den misforståtte toleransen og snillismens tøyler.

Islam skal argumenteres i senk, og vil gradvis forsvinne fra jordens overflate. Den vil bli henvist til historiens skraphaug. Det krever konsekvens og utholdenhet, men vi vil lykkes. Muslimer, gled dere! Dette gjør vi fremfor alt for deres egen skyld!

RexSkribenticus1
RexSkribenticus1Innlegg: 12172
21.03.10 05:52
Balthamel: Å tolerere intolerante mennesker er det samme som å godt intoleranse.

- «Å vise barmhjertighet mot de onde,
er det samme som å gjøre urett mot de gode.
Å tilgi undertrykkerne, er å øve vold mot de undertrykte».

 Marie François Sadi Carnot (1837-1894),
(Frankrikes president 1887-1894)

RexSkribenticus1
RexSkribenticus1Innlegg: 12172
21.03.10 05:59
THE_ELECTRON: Fremragende hovedinnlegg som minner veldig om det jeg skrev i debatten; "Avføring har bedre aroma enn islam", som dessverre ble sensurert av VGD etter gjentatte trusler om politianmeldelser fra rabiate venstreradikalere. Jeg siterer for ordens skyld det jeg skrev der: "Den ultra-fascistiske ideologien vi kjenner som islam er en til de grader uspiselig variant over temaet "la-oss-lage-en-ideologi-som-sprer-menneskeforakt-og-sikrer-de-geistlige-lederne-bortimot-uinnskrenket-makt". Den fiktive monsterkreaturen som muhammedanerne har blitt skremt med groteske helvetestrusler fra barndommen av til å digge, tilskrives et verdisyn som ville eller burde sendt ham til lukket avdeling på enhver psykiatrisk klinikk i dagens samfunn. Tankene og handlingene som denne eventyrfiguren representerer er tvers gjennom pillråtne. Islam sprer skamløs intoleranse, menneskeforakt, hat og uvitenhet. Den inspirerer til blind, tanketom lojalitet mot fanatiske islamister, gjerne omtalt som "moderate muslimer" selv om de er tilhengere av drap og lemlesting, ispedd kontinuerlig fordummende kakking av hodet i asfalten, slik at en knapt har tid og evne til selvstendige tanker som kan bryte ned det destruktive islamviruset. Ved å omtale dette som "religion" kan man samtidig immunisere den livsfarlige ideologien mot sårt nødvendig kritikk. Dette skal vi imidlertid aldri godta. Islams budskap er en potensiell trussel mot den personlige sikkerheten til alle som kommer i dens vei. Kombinasjonen av dens tanketerror og voldsutskeielser har forlengst vist seg livsfarlig i praksis. Millioner av mennesker verden over holdes fremdeles nede av dens tvangsgrep. Tanketerror, institusjonaliserte voldtekter ("arrangerte" ekteskap), diskriminering, drap og alt annet enn pluralistisk mangfold karakteriserer muslimske samfunn. Dette har aldri endret seg, fordi det er selve kjernen i denne ideologien. Ikke la dere lure av taktiske utspill fra apologetene. Det er ikke bare "fanatikere", "islamister" eller "fundamentalister" som anser dette som islams kjerneverdier. Det er rotfestede verdier og nettopp fordi det er budskapet som innprentes over side etter side i de "hellige" skriftene. Ja, islam er en skamplett av en "religion", med kun sporadisk positive elementer som kan oppsummeres i løpet av et fåtall setninger, gjerne til de grader akutt i utakt og motstrid til de fremtredende elementene i denne ufyselige ideologien, men praktisk som sitatkilder for muslimske apologeter. Islam har aldeles ikke livets rett. Det finnes garantert hardporno med bedre moral og mer innsikt i menneskets psyke og behov enn det man finner i koranen. Det finnes overhodet INGEN konstruktive grunner for at vi skal fortsette med noen dulling ovenfor reinspikka menneskeforakt. Enkelte lar seg fascinere av det store, stygge islambeistet og knebler gjerne ytringsfriheten til de som ikke uten videre godtar at tiden skrus tilbake til jernalderen. Spesielt ubegripelig er det at mange egentlig velmenende sosialister har skrudd av fornuften i omgang med slikt avskyelig tankegods. Men vi er stadig flere som spytter det heslige monsteret i ansiktet og ikke frivillig slikker den brune gjørma som drypper ut av rumpene til rendyrkete fascister. Disse vil bli konsekvent motsagt og skal ikke lenger kunne spre sitt motbydelige budskap uforstyrret videre. Vi registrerer aktiv krenking av grunnleggende menneskerettigheter overalt i verden hvor et større antall muslimer befinner seg. Dette skyldes definitivt ikke at muslimer er mer ondskapsfulle enn folk flest fra naturens side. Nei, de er ofre for grotesk indoktrinering som lammer hjernevevet og kun etterlater spede elementer av empati, aller helst reservert for dem som befinner seg på "riktig" side sett fra et muslimsk ståsted. Viruset vi kjenner som islam er usedvanlig standhaftig, men ikke uslåelig. Vi har knapt begynt med kritikken. Islams forsvarere har kun merket en forsmak av det som venter dem i de neste tiårene. De vil bli desimert, med hjelp av opplysning og klare verdivalg, ikke ved hjelp av de samme voldelige metodene muslimer flest har hatt få betenkeligheter med. Ikke la dere lure av "koselige" muslimer. Dette er enten slu taktikere som vil snike fundamentalismen inn bakdøra, og som ikke blir gjennomskuet av flere fordi de ikke har blitt bedt om å besvare "brysomme" problemstillinger, eventuelt så er det oppriktig snille mennesker som har misforstått koranens soleklare budskap, og dermed er gode på tross av islam.  Slike vil det heldigvis bli stadig flere av, helt til de innser at de like gjerne kan avfeie hele makkverket de har blitt lurt trill rundt av. Da har vi endelig skapt betingelser som kan realisere et idealsamfunn hvor alle kan trives og ha det godt. Det vil aldri skje så lenge vi tillater eksistensen av islam, eller andre menneskeforaktende ideologier som holder menneskenes utvikling tilbake. Derfor skal islam utryddes, for muslimenes egen skyld. Men i motsetning til de muslimske kjerneverdiene skal dette skje med demokratiske midler; fjerning av ENHVER statlig subsidiering eller reklame, til fordel for aktive informasjonskampanjer mot den ignoransen og manglende empatien som er de mest aktive følgesvennene til islam. Slik kan vi vise vår moralske overlegenhet ovenfor dette til de grader mindreverdige livssynet. Det er IDEOLOGIEN vi bekjemper, for MENNESKENES skyld. Vi VIL og SKAL vinne denne kampen. Vi skal knuse kulturrelativismens kvelende grep og fri oss fra den misforståtte toleransen og snillismens tøyler. Islam skal argumenteres i senk, og vil gradvis forsvinne fra jordens overflate. Den vil bli henvist til historiens skraphaug. Det krever konsekvens og utholdenhet, men vi vil lykkes. Muslimer, gled dere! Dette gjør vi fremfor alt for deres egen skyld!

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

► Tommel gitt fra meg til THE_ELECTRON, en utmerkede debattant og skribent i særklasse!

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

skifa
skifaInnlegg: 1179
21.03.10 10:04
deFORD: Ah! Enda en villfaren KulturQuisling som ser lyset og omsider vender hjem. :o) Hjertelig velkommen blant oss kulturelle "Gutta på skauen" Jeg er relativt nykommer sjøl i forhold til veteraner som Deb, som har skjønt dette mye før at vi kan ikke være tolerante hele tiden. Men jeg er redd at kose-religiøse, udugelige ugudelige og annet rødgrønn gjørme nå kommer til å renne over deg med beskyldninger om både fascisme og fremmedfrykt... Sannheten er selvfølgelig den at dessverre så utgjør langt, langt flere av muslimer i Norge en fare enn jeg våget å frykte - noe taxi aksjonene i Oslo omsider fikk meg til å innse. Mvh

Dette har jeg visst om lenge deFORD,- bare så synd at det nesten er i seneste laget... For nå går det fort.

Bare ta Osloskolene...  Om ti år så er det mange fler av nevnte minoriteter som overtar styringen----flertallet ved alle skolene... De fleste skoler er allerede overrepresentert.

De er mer enn dumme som stoler på muslimene. 

Oric-1
Oric-1Innlegg: 3576
21.03.10 11:23
Balthamel: Hvorfor? For meg er det personlig. Islamister og svært mange muslimer ser på meg og mine medmennesker som dekadente, de avskyr de verdier som mine forfedre har blødd og dødd for; ytringsfrihet, valgfrihet og et rettferdig samfunn. Disse muslimene albuer seg frem, brenner våre flagg, dreper våre kunstnere, hater våre verdier, men skriker gjerne opp om hvor urettferdig de blir behandlet. Ja, det stemmer, de mottar statstøtte, alle mulige former for økonomiske goder og null forpliktelser, men føler seg likevel som den undertrykte part.

Dette kan jeg skrive under på.

Jeg var ansatt ved et mottak i ett år, og jeg har aldri møtt så mange drittsekker som der inne. Mannfolkene er som feige hyener, lyver og stjeler over en lav sko. Dere skulle bare visst hva som foregår i disse leirene...helt vilt. Hadde rødgrønne Nordmenn sett noe av dette ville nok sosialistpipa fått en annen lyd. Det verste er at de fleste som jobber der er tidligere beboere/asylsøkere, så "oppdragelsen"av nykommere er det så som så med. De rotter seg sammen uansett om de har 7år i landet eller kom i går. Det er lite kontroll på hva kronene går til, men la oss si at taxinæringen skor seg godt på alle turene til legevakten midt på natten bl.a. Vi kunne like gjerne gravd Udi's budsjetter ned i et (stort)hull.

Ok, det var nok avsporing for nå....må passe på taushetsplikten en smule også;-)

 

 

 

 

"Never turn your back to an Arab".

Gammelt Kinesisk jungelord.

deFORD
deFORDInnlegg: 10456
21.03.10 11:51

Men! Når dette er sagt vil jeg hevde at hat er en dårlig drivkraft. Nå håper jeg at de som ser noenlunde ut til å være enige her misliker (mye mer stuerent ord) :o) den radikale og fundamentalistiske islam - og IKKE den fundamentalistiske og radikale muslim. (Så kanskje dere ugudelige forstår hva vi troende sier når vi tar avstand fra homofili, men IKKE den homofile - men ikke la dette utarte seg til en homodiskusjon, dere veit dere taper uansett :o) )

Nei, de vi skal "ta" er KulturQuislingene som støtter islams rett til å eksistere i sin radikale og fundamentalistiske form. Dette er folk som tenker, har tatt et valg og kan snakkes, evt. "tvinges" til fornuft. DET er mye vanskeligere med en indoktrinert religiøs fanatiker. Hvordan dette skal gjøres har jeg dedikert en hel tråd til på Aktuelt - uten noe annet skjedde enn en haug med tomler og KQere som med påtatt uvitenhet ikke "skjønte" hva jeg mente med uttrykket "KulturQuisling".

Men spørsmålet var - HVA gjør vi? Skal folk gjennom sine meninger få lov å "forråde" den vestlige kultur? Som BEVISELIG har forbedret livene til  de den omfatter? Om de ikke skal få lov - hvilke virkemidler har vi som samtidig ikke senker oss nedover den kulturelle evolusjonsstigen? Det har vært innlegg her som viser at enkelte ikke innehar den mest grunnleggende psykologiske forståelse av hvordan argumentasjon virker og hvis slike skal føre ordet så kommer vi ingen vei - verken med KQere eller muslimene selv.

Som et forslag så vil det kanskje være feil å polarisere debatten mellom KQer og oss (noe forsåvidt utrykket KQer allerede gjør, jeg ser den) - men hvis man nå har samme holdning som jeg hadde til islam før - dialog og toleranse ovenfor KQere så kanskje det ville fungere. Problemet ligger jo i at de ser på oss konsekvent som brungrums og mistenker oss for å ha poster av Adolf på innsida av skapdøra. Selv den argumentasjonen viser jo at de ikke HAR annen argumentasjon - men hvordan få dem til å innrømme det? Hvordan kan en vise at en ikke tilhører Hitlerjugend  fordi om en er tilhenger av kulturell "rasisme" ?

Nei, dette er ikke lett...

Mvh
de
FORD 

PANTEREN_8
PANTEREN_8Innlegg: 8667
21.03.10 12:44
deFORD: Nei, dette er ikke lett...

Det er lett å stigmatisere en hel gruppe, og så sette gruppene opp i mot hverandre, en typisk feil som mennesket ofte gjør når man føler avmakt.

Innenfor islam vil man finne mye bra, mange flotte mennesker som ønsker fred og frihet like mye som kristne og andre ikke-muslimer, som ikke driver med hets rettet mot noen, men som lever sine liv i fredsommelighet og harmoni med andre.

Universitetet i Tripoli, Libya har funnet ut at Europa er helt avhengige av arbeidskraft fra nord-afrikanske land for at infra-strukturen i land som Frankrike skal fungere.

Det fins tåpelige islamske fanatisker som dyrker jødehat, dette er bare å beklage, men hvem var det som stod for "Holocaust" 1938-45 ?

Kristne mennesker bør integrere alle, slik vår Herre Jesus Kristus anbefaler, ikke å kaste seg på en negativ "jeg er imot muslimer" kampanje, der ingen muslimer deltar i debatten. Hvorfor sitte hjemme og være sint på muslimer....bedre med multi-kultur og fred.

Veien til fred verden over er multi-kultur og globalt freds-arbeid over landegrensene, uten hat og rasisme. LINK.

Mvh. Panter

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
21.03.10 12:54
deFORD: Men! Når dette er sagt vil jeg hevde at hat er en dårlig drivkraft. Nå håper jeg at de som ser noenlunde ut til å være enige her misliker (mye mer stuerent ord) :o) den radikale og fundamentalistiske islam - og IKKE den fundamentalistiske og radikale muslim. (Så kanskje dere ugudelige forstår hva vi troende sier når vi tar avstand fra homofili, men IKKE den homofile - men ikke la dette utarte seg til en homodiskusjon, dere veit dere taper uansett :o) ) Nei, de vi skal "ta" er KulturQuislingene som støtter islams rett til å eksistere i sin radikale og fundamentalistiske form. Dette er folk som tenker, har tatt et valg og kan snakkes, evt. "tvinges" til fornuft. DET er mye vanskeligere med en indoktrinert religiøs fanatiker. Hvordan dette skal gjøres har jeg dedikert en hel tråd til på Aktuelt - uten noe annet skjedde enn en haug med tomler og KQere som med påtatt uvitenhet ikke "skjønte" hva jeg mente med uttrykket "KulturQuisling". Men spørsmålet var - HVA gjør vi? Skal folk gjennom sine meninger få lov å "forråde" den vestlige kultur? Som BEVISELIG har forbedret livene til  de den omfatter? Om de ikke skal få lov - hvilke virkemidler har vi som samtidig ikke senker oss nedover den kulturelle evolusjonsstigen? Det har vært innlegg her som viser at enkelte ikke innehar den mest grunnleggende psykologiske forståelse av hvordan argumentasjon virker og hvis slike skal føre ordet så kommer vi ingen vei - verken med KQere eller muslimene selv. Som et forslag så vil det kanskje være feil å polarisere debatten mellom KQer og oss (noe forsåvidt utrykket KQer allerede gjør, jeg ser den) - men hvis man nå har samme holdning som jeg hadde til islam før - dialog og toleranse ovenfor KQere så kanskje det ville fungere. Problemet ligger jo i at de ser på oss konsekvent som brungrums og mistenker oss for å ha poster av Adolf på innsida av skapdøra. Selv den argumentasjonen viser jo at de ikke HAR annen argumentasjon - men hvordan få dem til å innrømme det? Hvordan kan en vise at en ikke tilhører Hitlerjugend  fordi om en er tilhenger av kulturell "rasisme" ? Nei, dette er ikke lett... Mvh
de
FORD 

"Men! Når dette er sagt vil jeg hevde at hat er en dårlig drivkraft. Nå håper jeg at de som ser noenlunde ut til å være enige her misliker (mye mer stuerent ord) :o) den radikale og fundamentalistiske islam - og IKKE den fundamentalistiske og radikale muslim. (Så kanskje dere ugudelige forstår hva vi troende sier når vi tar avstand fra homofili, men IKKE den homofile - men ikke la dette utarte seg til en homodiskusjon, dere veit dere taper uansett :o) )"

Jeg hater islamister og ser helst at hele gjengen utraderes fra jordoverflaten. Det finnes ikke en ting jeg kan forhandle med disse menneskene om, verken demokrati, ytringsfrihet eller likestilling er spørsmål jeg kommer til å fire på for å behage muhammedanere. Aldri! De kan bo i sine egne teokratier i Midtøsten med daglige innslag av selvmordsbombere, men ikke kom hit til Europa med de samme ideene.

Jeg misliker kristne som forteller meg at jeg vil ende opp i Helvete, men jeg hater menneskene som vil sende meg ditt med makt og tvang. Jeg tror ikke lenger på påstanden om at dette "bare" er en marginalisert ekstrem gruppe, alt tyder på at denne gruppen er alt annet enn marginal. Undersøkelser i England viser jo at 40 prosent av den muslimske befolkningen er varme tilhengere av Sharia, og dette er de som ikke lyver. Tallet er trolig større.

Vestlige sekulære verdier (hvor både kristendom og jødedom har sin plass) er uforenelig med denne ørkenreligionen. Det viser all historie.

"Nei, de vi skal "ta" er KulturQuislingene som støtter islams rett til å eksistere i sin radikale og fundamentalistiske form. Dette er folk som tenker, har tatt et valg og kan snakkes, evt. "tvinges" til fornuft. DET er mye vanskeligere med en indoktrinert religiøs fanatiker. Hvordan dette skal gjøres har jeg dedikert en hel tråd til på Aktuelt - uten noe annet skjedde enn en haug med tomler og KQere som med påtatt uvitenhet ikke "skjønte" hva jeg mente med uttrykket "KulturQuisling".

Men spørsmålet var - HVA gjør vi? Skal folk gjennom sine meninger få lov å "forråde" den vestlige kultur? Som BEVISELIG har forbedret livene til  de den omfatter? Om de ikke skal få lov - hvilke virkemidler har vi som samtidig ikke senker oss nedover den kulturelle evolusjonsstigen? Det har vært innlegg her som viser at enkelte ikke innehar den mest grunnleggende psykologiske forståelse av hvordan argumentasjon virker og hvis slike skal føre ordet så kommer vi ingen vei - verken med KQere eller muslimene selv."

Muslimene selv argumenterer jo mye bedre for vår sak enn vi kan gjøre selv.

Når Nederland smeller vil folk våkne opp.

"Som et forslag så vil det kanskje være feil å polarisere debatten mellom KQer og oss (noe forsåvidt utrykket KQer allerede gjør, jeg ser den) - men hvis man nå har samme holdning som jeg hadde til islam før - dialog og toleranse ovenfor KQere så kanskje det ville fungere. Problemet ligger jo i at de ser på oss konsekvent som brungrums og mistenker oss for å ha poster av Adolf på innsida av skapdøra. Selv den argumentasjonen viser jo at de ikke HAR annen argumentasjon - men hvordan få dem til å innrømme det? Hvordan kan en vise at en ikke tilhører Hitlerjugend  fordi om en er tilhenger av kulturell "rasisme" ?

Nei, dette er ikke lett..."

Det eneste vi kan gjøre er å overkjøre KQene. Nøkkelen ligger i å velge politikere som har baller til å gjøre noe med dette før det blir for sent.

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
21.03.10 12:56
PANTEREN_8: Universitetet i Tripoli, Libya har funnet ut at Europa er helt avhengige av arbeidskraft fra nord-afrikanske land for at infra-strukturen i land som Frankrike skal fungere.

Se til Japan. Alt er mulig. Og desto lettere uten islam.

RexSkribenticus1
RexSkribenticus1Innlegg: 12172
21.03.10 12:57

 

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

Et krav for permanent oppholdstillatelse i Norge for flyktninger fra såkalte muslimske land, bør SELVFØLGELIG være å sverge en troskapsed til Norge og norske lover.

Brytes denne troskapeden ved kriminell adferd eller ved religiøse aktiviteter som strider mot norske lover, bør SELVFØLGELIG oppholdstillatelsen og/eller det norske statsborgerskapet opphøre – hvorpå de kjappest mulig blir sendt ut av LANDET VÅRT!

◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

۞ RexSkribenticus1 von Debattantius ۞
◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘◘

 

(Innlegget ble redigert 21.03.10 12:58)

Balthamel
BalthamelInnlegg: 5115
21.03.10 12:59
PANTEREN_8: Det fins tåpelige islamske fanatisker som dyrker jødehat, dette er bare å beklage, men hvem var det som stod for "Holocaust" 1938-45 ?

La oss heller spørre jødene om hva de føler for den muslimske "invasjonen".

For om det er noen som med rette kan bruke Holocaust-kortet må det være jødene...

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg