Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

La det bli lys!

NYTT TEMA
Script

Innlegg: 4389
Script
19.06.20 16:01

Nå for tiden diskuteres utroskap i litteraturen, det er alltid en tredjepart som lider, heter det. Men hva da med oss som ikke er murere i et samfunn gjennomsyret av mureri! Vi er virkelig en uskyldig tredjepart, som ingenting aner om hvorfor folk snur ryggen til, forholder seg ubegripelig tause, fremmede som i en samtale plutselig ser på deg som om du er fra en annen planet, ekskluderer i stort og smått, påfører veldig psykisk skade, også på sine egne medlemmer,  forårsaker selvmord, er en kilde til alvorlig kriminalitet, terrorisme, de voldsomste verdenskriger, Jung hyller SS som et forbund av riddere (riddere, akkurat; murere), som behersker de blinde masser. Hans antisemitisme er konsekvent. Indogermanerne har røtter i jorden og det primitivt-autentiske, jødene er et nomadefolk som trenger en vert for å blomstre (altså parasitter). Jødene er intellektualistiske og bløtaktige, i motsetning til  særlig germanernes barbariske styrke.

Av og til støter jeg på mennesker som er gode, ikke-mureriske, de har den naturlige åpenhjertelighet mellom mennesker, og har merket meg visse fortellinger Felles for dem er erfaringen av det forferdelige, mureriske raseriet, jeg kan ikke her gå i detaljer men det har ingenting med familieforhold å gjøre, men det er en alldeles forferdelig opplevelse for oss som blir utsatt for det, raseriet kommer helt brått, helt umotivert, og er fullstendig hensynsløst, dog ikke voldelig. det er bare de to tilstede.  Antagelig er det visse situasjoner der den onde (mureren) ikke er  herre over situasjonen som utløser dette irrasjonelle, forferdelige raseriet, med en utrolig kjeftbruk, uten noen rimelig årsak. det er selve mennesket utenfor mureriet de hater så dypt og inderlig. 

(Innlegget ble redigert 19.06.20 16:22)

OOTSP

Innlegg: 8381
OOTSP
19.06.20 16:56
Script: Mureriet er intellektuelt søppel.

Sikter du til The Masons/frimurerne så kjenner jeg veldig godt til de og forstår delvis av hva du kommer ut med her...

Script

Innlegg: 4389
Script
20.06.20 17:48

Nå skal rasisimen bekjempes, javel, men hva med mureriets onde hemmelighetsskremmeri, som i mye sterkere grad enn rasismen bidrar til å skape forskjeller og trykke ned en uskyldig gruppe i samfunnet?Mureriet slo rot - også her i Norge - fra ca 1760 men blomstret utoverpå 1800-tallet, samtidig med rasismen. Mureriet er en fryktelig avart av rasismen, ja MURERIET ER GENERALISERT RASISME hinsides hudfarge, så generalisert at den som utsettes for det ikke vet om det. Antikrist er de, murerne, en dag skal vi oppstå i herlighet, vi som mureriet vraket, og omvendt: De siste skal bli de første.

(Innlegget ble redigert 20.06.20 18:04)

Script

Innlegg: 4389
Script
20.06.20 18:24

Rasisme er knyttet til makt, nettopp! Mureriet knytter makt og medlemsskap sammen for å undertrykke oss vrakede. Mureriet kan ikke eksistere uten ulykkelige utenfor, til bekreftelse for sin egen herskermentalitet, som er til bunns generalisert rasisme.

Script

Innlegg: 4389
Script
20.06.20 21:12

Jeg ser det nå så tydelig: Mureriets ekskludefring av uverdige er en følge. en generalisering av dens rasisme.

(Innlegget ble redigert 20.06.20 21:15)

Script

Innlegg: 4389
Script
21.06.20 07:54

Statuen av Albert Pike i Washington er revet. Pike var en av mureriets aller fremste teoretikere.

(Innlegget ble redigert 21.06.20 07:54)

Script

Innlegg: 4389
Script
27.06.20 08:34

På 1990-tallet ble det påvist at Georges Dumezil var tilknyttet en aristokratisk fascistorganisasjon

(Innlegget ble redigert 27.06.20 08:56)

Script

Innlegg: 4389
Script
28.06.20 15:47

Er blitt oppmerksom på at romtiggerne bruker murersymboler, sigøynerne eller taterne som det het, kjenner jo fra gammelt av alt mulig slags lønnspråk. Så dypt ligger vi altså, vi utafor mureriet, på den sosiale rangstigen, - nedafor tiggerne.

(Innlegget ble redigert 28.06.20 15:48)

Finnsannhet

Innlegg: 14671
Finnsannhet
28.06.20 21:07

Tegn deg, Jesus, i hvert hjerte. At vi elsker fra bunnen og oppover og ikke fra toppen og nedover. 

Script

Innlegg: 4389
Script
21.07.20 14:04

Mureriet er fascisme. Dødstallene av corona skulle gjøre det svenske folket mere robust, sa den svake, dumme statsministeren.

Script

Innlegg: 4389
Script
21.07.20 15:05

Kvinner skriver hyggelig til meg, men jeg vet at når de oppdager at jeg ikke er murer, så slutter de og gir på en ekkel måte meg skylden, jeg har nok opplevd det. Jeg kan ikke skrive til murerkjerringer.


Mer og mer tenker jeg på å bli martyr i kampen mot det forferdelige mureriet, å dø for å ramme denne ondskapen, som har ødelagt mitt hele liv, og utallige andres, det er poenget.  Men hvordan? Min død blir registrert som alle andre onde mureres, og ingen vil merke at jeg - som martyr - flyr til himmelen, mens murerne stekes i helvete.

Script

Innlegg: 4389
Script
12.09.20 15:23

Struensee må ha vært murer. Det samme gjelder Suhm, vel også Pontoppidan i Bergen, de har vært superspredere. "Harmonien" må jo iflg navnet være murerisk. Mener å se at allerede dikteren Tullin var murer, i så fall var plankeadelen på 1700-tallet i Christiania også murerisk. Losjen i Christiania het "St. Olai loge". Mottoet var: Den som går inn her, må la alt håp fare.

Script

Innlegg: 4389
Script
03.10.20 09:25

Dumas var murer, alle for en og en for alle er et murermotto, det er rettet mot slike som meg og min søster. JHvorfor er det så dårlig stemning i Alle for Alle (jfr Leo Spitzer), så krampaktig, så tvers gjennom fuskete, med egne folk som lager manus og replikke. vorfor kan de ikke konkurere på alminnelige vilkår? Hvorfor skal alle svar ha murerisk relevans? Hvor falskt er det når de tevlende omsider kommer på et svar? Men hvorfor? Er det for å narre slike som meg? Min søster og meg, så troskyldige og maktesløse vi er. Også mange andre, en spurte om mureriet i et kommentarfelt, og jeg tenkte, stakkars menneke, du er dømt til ensomhet, uten å ha gjort noe galt. Det er så sørgelig at jeg begynner å gråte av sinne, og lengter etter martyreriet i kampen mot mureriet. 

Men en dag skal rettferdigheten seire, vi skal opphøyes pga lidelsen mureriet har utsatt oss for, Aquinas sier at en glede i Paradiset er å se lidelsen i helvetet, men vi skal bare forsiktig vinke og ellers glede oss at vi er fri mureriet, som er contra Jesus. Jesus forsvinner snart fra de kristelige høytider, både jul og påske. Mureriet er den nye religion i Norge , man kan mistenke at gudstjenesten i Norge i dag er en tilsynelatende kristen, men skjult egentlig murerisk.

(Innlegget ble redigert 03.10.20 09:33)

Script

Innlegg: 4389
Script
08.10.20 14:14

Alle mot alle er mureriet på sitt verste, fullt av det lureriet, falskneriet som er så typisk for ondskapen der, i mørket, obskurantismen, den sjelelige diabolismen som skaffer dem en helvetes fremtid, fordi MURERIETS FALSKNERI ER UTILGIVELIG, både hos Gud og mennesker. Såvidt jeg kan se vinner den som har skaffet mest drama, Almaas seier  i 71 grader nord, skyldtes hans bidrag til dramaet i programmet, der alt var bare simpelt, utilgivelig rollespill. I Alle mot alle vinner enten legene fordi det er en etnisk nordmann der, eller Solbakken, eller hva han heter, som har bidratt vesentlig til programmets onde essens.

Den onde Stimmung i programmet skyldes i mureriet den dårlige musikken mellom planetene (jfr Kepler og Spitzer), det rene nonsens.

(Innlegget ble redigert 08.10.20 14:15)

Script

Innlegg: 4389
Script
16.10.20 15:31

I Farmen samarbeider IC, heter hun ikke det?, med produksjonen, de har alltid en to-tre stykker av deltagerne som er ansatt av produksjonen for å planlegge dramaet i hver episode, hvem og hva det skal krangles om, ulykken med hesten var planlagt, dette er jo svært rutinerte hestefolk. Markedets befolkning består av lokale murere og deres familier, som får anledning til å vise at de også kan spille skuespill. - Bløff, ondskap og illusjoner er mureriet, og intet annet enn bløff, ondskap og illusjoner!

Script

Innlegg: 4389
Script
16.10.20 15:44

Ved reformasjonen mister befolkningen muligheten for katolsk frelse, den som kirken var ansvarlig for. Hvordan kommer så protestantistene i kontakt med Gud, når ikke kirken kan hjelpe, men hen er overlatt til seg selv? Ved bønn først og fremst, dernest ved samvittigheten, som ble oppfattet som Guds røst i mennesket, samvittighetsfange  og slikt noe i lovverket er typisk protestantisk. Dernest naturen, mureriets naturmystikk (dyrkingen av trær nå for tiden) bringer dem i kontakt med Gud som skaperen. Lovverket hentes fra de ti bud ("Loven"), og blir i de lutherske land overordentlig brutal. I den engelske puritanismen også i moralen, de er ekstremt moralistiske og dystre, (det er en fjern likhet med IS. lønn i himmelen). Den engelske puritanismen og borgerskapets oppkomst er veldig vanskelig å skjelne. Begge tenker fremover, til profittens lønn med tiden, og til Guds belønning i evigheten. I Tyskland gjør lutherdommens kamp mot svermeriet at Melanchton  knesetter et omfattende akademisk studium, opplysning skal lære svermeriet virkelighetens sanne natur.

Grunnen til at Calvin lyktes så godt, skyldes at han laget et systematisk, logisk hovedverk, som ble forbedret og utvidet gjennom flere utgaver. Luther derimot startet som nominalist, og endte som realist, nattverden kom han aldri til rette med, han hadde intet hovedverk som tilhengerne kunne samle seg om. Det ledet til en masse innbyrdes krangel, til skade for protestntismen. De nordiske land unngikk denne protestantiske  krangelen ved en kolossalt streng religionspolitikk, der både Calvin og Melanchton ("filipismen"), ble slått hardt ned på. Denne hardhendte, strengt regulerende politikken i de nordiske landene er en hovedgrunn til at de nordiske land er så regelstyrt i dag.

(Innlegget ble redigert 16.10.20 15:55)

Script

Innlegg: 4389
Script
16.10.20 16:13

La meg si det som det er: Jeg har sett små barn oppdratt av innvandrere og norske, og som jeg opplever det, en norsk fireåring er stappgull av internaliserte regler som  innvandrerbarn mangler ved samme alder. Institusjoner blir til ved at de ansatte følger regler og folket adlyder dem, det er det som mangler i mange av landene som innvandrerne kommer fra: Det pålitelige byråkratiet Se på Tyrkia, tross alt ett av landene mest innfluert av det vestlige: Lovverket er innrettet slik at man enkelt kan produsere både store mengder narkotika importert fra Afghanistan, samt store mengder falske medisiner, - myndighetene sørger ikke for at lover og regler blir fulgt.

Det handler mye om å lage en fornuftig regel, og at den blir fulgt.

Script

Innlegg: 4389
Script
16.10.20 16:46

Mens jeg nå er i gang: At skjebnen er en lunefull hersker, er i og for seg ikke  det stoiske synet, hvor innflytelsen fra stjernegudene kunne redde en fra skjebnens makt. Dette viser astrologiens hedenske basis, mureriet bryter eklatant det første bud.

Script

Innlegg: 4389
Script
16.10.20 16:56

I eassayet Qarantainetanker (Wergeland var i karantene på et skip utenfor Spitshead i 1831), skrvet samtidig med Eivindvig (høsten 1832) nevner Wergeland magnetismen og den engelske flåte som sivilasatoriske markører. I Eivindvigs befaler "Hav", kan Hav være essensialistisk hav, og flere, dvs alle hav, det siktes nok til Cook etc. Geografi var Wergelands yndlingsfag på skolen, Alexander von Humboldt var tidens største kjendis nest Napoleon, Eivindvig inngår som tredje dikt i en serie av Reiseskizzer, hvpr jesuittenes "idyllsamfunn" i Paraguay nevnes i en fortale som forbilde for stedet Eivindvig i diktet, den strofen jeg beskriver er en veldig utvidelse av det lokale perspektivet, 

(Innlegget ble redigert 16.10.20 17:05)

Script

Innlegg: 4389
Script
19.10.20 16:23

KHio heter skolen til Måns og Sarah, det er en allusjon til den greske bokstaven chi, som ser ut som et andreaskors. Det var den første bokstaven i navnet til Kristus, og det første symbolet for de kristne i katakombene. Deretter kom fisken, før korset kom som nr 3. Historien om oppstandelsen er antagelig et seint tillegg, for at martyrene skal holde ut forfølgelsene. 

Ser forøvrig at romerne i prinsippet ikke var rasister, en jøde kunne få et høyt embede. Men ikke-rasismen hadde sine grenser: Cæsar tok med seg langhårede gallere, og plasserte dem i Senatet, det gjorde patricierne rasende, så de myrdet Cæsar.

(Innlegget ble redigert 19.10.20 16:27)

Script

Innlegg: 4389
Script
19.10.20 20:31

Jeg mener Lagerbäck forvekslet Mars og Merkur foran de siste fiaskokampene, samtidig la han altfor stor vekt på innflytelsen fra Sirius, som først og fremst ledet til at han selv ble forvirret i det gamle forvirrede hodet. Og at han overså bevegelsene til Saturn, melankolikeren, det er virkelig utilgivelig, og avgjorde vel kampen mot Østerrike. Mot Serbia hadde Jupiter for sterk, negativ innflytelse, dum som han er, svensken, Lagerbäcken.

(Innlegget ble redigert 19.10.20 20:39)

Script

Innlegg: 4389
Script
19.10.20 22:34

Ser at Straumen kommune har vunnet en pris, det er utelukkende en funksjon av karakteristisk, murerisk stupiditet, navnet som en egenskap ved stedet. Allerede i middelaldren var man oppmerksom på den arbitrære forbindelsen mellom og ord og ting. Hamar var nr 2, her er det forbindelsen til steinalderen som teller, mureriet har en stupid forestilling om at i steinalderen levde man sunt  og friskt. Ja, særlig i hulene med ild og røyk. Mureriet er i det hele tatt så stupid at det ikke finnes grenser for hva slags illusjoner de kan tro på, vesentlig bekrefter de dumhet og stupiditet.

Script

Innlegg: 4389
Script
03.11.20 19:14

Jeg bare minner Røthe om at Midgardsormen danner en sirkel. Et omen? Er hun selv spist av den?

(Innlegget ble redigert 03.11.20 19:15)

Annananas

Innlegg: 2146
Annananas
03.11.20 20:26
Script: Jeg bare minner Røthe om at Midgardsormen danner en sirkel. Et omen? Er hun selv spist av den?

Er usikker om hvilken Røthe du taler til og hvorfor. Men at Midgardsormen danner en sirkel har du rett i. Den dukker opp både her og der, hos meg og deg, i skog og by, i innsjø og hav, i by etter by, i fylke etter fylke og land etter land. Slik ligger den og våker på de som ikke passer konforme sko. Den værer originaler og folk med andre vaner. Den reiser bust av skjold og spyd. Kanskje den irettesetter: " følger du ikke reglene? vet du ikke hva forskriftene sier?" Og hvis du er så dum å true den så må du nok følge i sporene etter Julien Assange.

Så skal vi huske at Midgardsormen er barn av Loke og Sorgbringeren (Angerboda) som egentlig er Nornen Skuld. Og at den gang Loke også kalt Skirnir eller Aurvandil ville temme menneskets frie vilje ble sett og forstått av Skalden Brage som var gift med den frie vilje. (for ellers kunne han jo ikke diktet sin mytologi) Den Frie vilje het den gang Idun og ga livgivende epler til Æsene. Men i lenker heter den frie vilje Skuld som i skyld, årsak og sorgbringer for mennesket.

Men det dreit dikteren Brage i, derfor besøkte han sin kone i sitt fengsel i jernskogen hver natt, hverken Troll eller annet utyske kunne hindre han å besøke sin kone Idun, Skuld, Sorgbringeren eller heks som hun senere ble kalt.

At dikteren Brage med sin kone Idun (den frie vilje) observerte menneskets psykologi for tusen eller fem tusen år siden sier litt om utviklingen av menneskesinnet. Det har stått så å si i ro, Brage visste mer om menneskesinnet for tusenvis av år siden enn vi vet i dag. Vi står å stamper, ignorerer mulighetene, mens vi stirrer på sirkuset skjermene viser oss, bergtatt som troll.

Men vi har jo alle det gode i oss, bare vi lar hjertet få et slag med i valgene. Kanskje den ånden som inspirerte Brage og andre etter ham, og som er oss så nærme siden den holder oss i live kan kaste et klarhetens lys på sakene hehe. Slør er jo fragile saker sann, sånn cirkus..

(Innlegget ble redigert 03.11.20 20:35)

Script

Innlegg: 4389
Script
02.12.20 15:45

Statsministeren fikk anbrakt ordet konstellasjoner i forbindelse med jula, Steiner-skolen mener at sola er et bilde på Jesus, dette er hedendom av verste skuffe. Kristendommen handler absolutt ikke om platonske abstrakter eller himmellegemer sympati, men ganske konkret om lidelse og smerte her på jorden, og solidariet, offervilje  og medfølelse omsatt i konstruktiv handling, i stedet for å omgjøre folk utenfor mureriets liv til et via dolorosa. Augustin sa at astrologien begrenser Guds allmakt. Har fullstendig mistet respekten for den norske kirke, og jeg lar Adam av Bremen karakterisere den norske kirken i dag:

I Norge bur dessutan både spåmenne r og varseltydarar og trollmenner og galdrarar og det andre tenarane ti lAntkrist, som gjær dei usæle sjelane til narr for djevlane med synkvervingane og undra sine. alle slike gav den den høgsæle kong olav forskrift om å jage ...

Kristendommen Olav innførte var mer krsten enn den mureriske Norge holder seg med i dag, fordi den ville ikke være en naturreligion slik hedendommen var. Og slik mureriet er i dag.

 

(Innlegget ble redigert 02.12.20 15:52)

Script

Innlegg: 4389
Script
02.12.20 15:59

Oldkirken som protestantismen liksom skal identifiere seg med tålte ikke allslags forkledninger og hemmelig opptreden, heller ikke Luther, ting måtte frem i lyset,-  hvorfor skyr mureriet lyset?? Også de verdenshistorisk cyckler forbannet kirkefedrene, nå lever troen på dem i full svang i losjene.

Behandlingen  av Covid i Sverige er en forsmak på hvordan mureriet, antikrist, vil lede verden  inn i en apokalyptisk katastrofe, og slik oppfylle sine egne profetier.

(Innlegget ble redigert 02.12.20 16:03)

Script

Innlegg: 4389
Script
04.12.20 08:25

All den sosiale smerte og lidelse mureriet påfører oss utenfor mureriet, er den samme som Jesus led. Vi skal gjenoppstå, som Jesus gjorde. De andre, murerne, skal gå under i en orgie av illusjoner.

Script

Innlegg: 4389
Script
04.12.20 16:00

Det suser i hodet, fullt av forvirrede, ondskapsfulle  tanker -  sykdommen må være et lett tilfelle mureri!Frem til 30 november sendte NRK en serie om "skarpskytterne", to stykker som skjøt ihjel en mengde mennesker i USA. De to opererte med et 5-tall, og stjerner, dvs at de opererte som murere. Ser også at folk går ut på gaten med sverd og truer eller dreper folk, dette må ha bakgrunn i mureriets fascinasjon av sverdet, selve maktens symbol. Grunnen til at mureriet er så opptatt av Foucault, er at han angriper dem selv, makten. Vi maktesløse, hva skal vi gjøre? Himmler modelerte SS, ikke etter tempelridderne, Bernard av Clairvaux er mureriets egentlige opphab - men etter de "tyske knekter" - som drev med korstog mot de baltiske statene. Det er korrekt at Henry III var en av stifterne av mureiret, og at Håkon Håkonsen var murer.

Script

Innlegg: 4389
Script
04.12.20 16:05

William Perkins, puritaneren, var etter alt og dømme murer, i hans ungdom ble han mistenk for å vøre heksemann, pga sine okkulte tilbøyligheter. Det blir sagt av murere ar Christopher Wren i sin tid var mureiets leder, St. Pauls-katedralen en hemmelig kopi av St.Peterskirken, slik at mureriet kan dyrke katolisimen uten å vite det.

Script

Innlegg: 4389
Script
04.12.20 16:15

Det finnes ikke protestantisme i mureriet, protestantismen forkaster alt super i naturen, alt ekstra, all magi, all overtro. Mureriet i dag er en gren av katolisimens metafysiske utskeielser, i losjen dyrkes i det skjulte katolisimens fetisjisme(jf relikviene) og overtro.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg