Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

De sier de ikke tror på noe...

NYTT TEMA
BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 46919
17.11.16 21:16
Jaddadu: Poenget er at jeg kan klippe ut tekst fra hvilken som helst kilde, bare jeg ikke henviser til opphavsretten

Det var da ingen nyhet - du henviser jo uansett bare til kilder du og enkelte av dine medsammensvorne vrenger, vrir, skrur og omformulerer til dere sjøl synes de passer med den oppfatninga dere ha snekra sammen på bønneteppet. Neineinei - det var islam, det! Ja, ja - samme opprinnelse (eller var det oppfinnelse?) - same shit.

Doku
DokuInnlegg: 6266
17.11.16 21:41
Jaddadu: så forplikter ikke jeg å gi deg den

Nei, ikke spesielt meg, men den offentlige lov! Altså myndighetene,  som nevnes i Rom 13:1,2!

Du, som kristen, plikter å underordne deg de verdslige øvrigheter så langt det ikke bryter mot Guds prinsipper! Det bryter ikke mot Gud at du holder loven om Åndsrettloven! Og Selskapet Vakttårnet har Copyreight på det som utgis av deres litteratur! Så du stjeler fra ditt eget samfunns lover også!

Du gjør virkelig en stor feil, Jaddadu!

Å stjele er ikke bra, selv om du kan unnskylde med at også andre stjeler. Er det liksom greiere å stjele bare fordi også andre stjeler?

Doku

(Innlegget ble redigert 17.11.16 21:44)

Doku
DokuInnlegg: 6266
17.11.16 21:51
Jaddadu: men det morsomme er at du ennå ikke har klart å fått en eneste en av oss til å vakle, eller forlate organisasjonen... (må bare le)

Bare le du, Jaddadu. Men du vet ikke hvem som får tanker som får øynene til å åpne opp!

Du vet ikke hvor mange jeg har hjulpet med å "se" bedraget som du ikke evner å se! Sannheten er at jeg har hjulpet mer enn ti til muligens 15 å innse at dette er et multignasjonalt bedrag fra Selskapet Vakttårnets side!

Doku

(Innlegget ble redigert 17.11.16 21:53)

Doku
DokuInnlegg: 6266
17.11.16 21:56
Doku: Sannheten er at jeg har hjulpet mer enn ti til muligens 15 å innse at dette er et multignasjonalt bedrag fra Selskapet Vakttårnets side!

Det gleder meg inderlig for hver som som skjønner bedraget!

Doku

sanila
sanilaInnlegg: 34058
18.11.16 03:37
Doku: Jeg søker sannheten

Nei, Du søker en bibelsk sannhet.

Jaddadu
JaddaduInnlegg: 3736
18.11.16 08:33
Doku: Det gleder meg inderlig for hver som som skjønner bedraget!

Hvilket bedrag ? - en påstand du ikke evner å dekke ut fra Bibelen.....

XD

Jaddadu
JaddaduInnlegg: 3736
18.11.16 08:36
Doku: Du vet ikke hvor mange jeg har hjulpet med å "se" bedraget som du ikke evner å se! Sannheten er at jeg har hjulpet mer enn ti til muligens 15 å innse at dette er et multignasjonalt bedrag fra Selskapet Vakttårnets side!

Dette sier jo alt om deg... I stedet for å forkynne Guds gode budskap, driver du en satanistisk agenda mot menneskers frie valg, du viser klart og tydelig hvilken gud du er ledet av.

Stakkars menneske, men du vil nok føle at det snart blir hett rundt ørene dine...

XDDDDDDD

sanila
sanilaInnlegg: 34058
18.11.16 08:38
Doku: Du, som kristen, plikter å underordne deg de verdslige øvrigheter så langt det ikke bryter mot Guds prinsipper

Det er akkurat det samme der står i koranen, bare så det er sagt-.

og som jeg har sett , flere kristne  reagere på. Rart med det.

Jaddadu
JaddaduInnlegg: 3736
18.11.16 08:44
Doku: plikter å underordne deg de verdslige øvrigheter så langt det ikke bryter mot Guds prinsipper!

Jeg forplikter meg til å forkynne ! - heldig du som slipper det da...

Jeg trenger ikke forklare hvor jeg henter stoffet jeg presenterer, jeg bruker ofte sitater ut fra jw.org i og med at det også er en del av det jeg forkynner... og så handler det mere om distribusjon, noe som en bør passe seg for... om et sitat er hentet fra den ene eller den andre offentlige kilden, er den også åpen for allmenheten... 

Rett eller Galt, men du har rett i at det er galt og stjele, men det er du som sprer løgn og bedrag, og sverter og håner folk, spesielt vitnene, som igjen kan tyde på at det er en relasjon til noen opplevelser du har hatt en gang...

XD

Jaddadu
JaddaduInnlegg: 3736
18.11.16 08:47
Doku: Det gleder meg inderlig for hver som som skjønner bedraget! Doku

Ja du bedrar både deg selv og andre, og så gleder du deg inderlig over bedraget... ondskapen lever tydeligvis i deg.

XDDDDD

Jaddadu
JaddaduInnlegg: 3736
18.11.16 08:49

God Helg til alle debatanter !

Hilsen Jaddadu

sanila
sanilaInnlegg: 34058
18.11.16 08:56

Det er rart med slike speil sale.  Itte lett at se hva der er speil og hva der er original.

Der finnes store speil, mange speil,   små speil og helt passe speil  der finnes også forvrengte speil.   

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 46919
18.11.16 10:17
Jaddadu: Dette sier jo alt om deg... I stedet for å forkynne Guds gode budskap, driver du en satanistisk agenda mot menneskers frie valg, du viser klart og tydelig hvilken gud du er ledet av. Stakkars menneske, men du vil nok føle at det snart blir hett rundt ørene dine...

Dette sier jo alt om deg... I stedet for å forkynne Guds gode budskap, driver du en satanistisk agenda mot menneskers frie valg, du viser klart og tydelig hvilken gud du er ledet av.

Stakkars menneske, men du vil nok føle at det snart blir hett rundt ørene dine...

Doku
DokuInnlegg: 6266
18.11.16 12:29
Jaddadu: Rett eller Galt, men du har rett i at det er galt og stjele

Hvorfor stjeler du da? Uansett om du siterer jv.org. eller andre kilder er du ifølge norsk lov og VGD-reglene pliktig til å opplyse nøyaktig hvilken litteratur og sidetall du henter sitatet fra!

Og hvorfor følger du ikke Rom 13:1,2 om å lyde øvrigheten angående Åndsverkloven. Du følger jo ikke Bibelen, som du så ofte skryter av!

Doku

(Innlegget ble redigert 18.11.16 12:39)

Doku
DokuInnlegg: 6266
18.11.16 17:31
Jaddadu: Ja du bedrar både deg selv

Det ser ut til at du bedrar deg selv, fordi du legger ut et innlegg som 100 % er plagiat. Du til og med forsvarer ditt plagiat, som i virkeligheten er tyveri!

Dette er brudd øvrighetens lover og VGDs regler, og som om dette ikke er nok: Du bryter Bibelens påbud om å være lydig mot de verdslige myndigheter, og "Den som setter seg opp mot dem [myndighetene], står derfor imot det Gud har bestemt, og de som gjør det, skal få sin dom." Rom 13:1,2

Dette er skuffende, Jaddadu. Når vi nå er vitne til din holdning, hvem gidder å høre på din forkynnelse? Du legger for dagen en frafallen kristendom!

Doku

(Innlegget ble redigert 18.11.16 17:34)

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
18.11.16 21:39
Doku: Du legger for dagen en frafallen kristendom!

Bare av ren nysjerrighet: Hvem ga deg embede som dommer over slike saker?

Doku
DokuInnlegg: 6266
18.11.16 21:58
RickiBK: Bare av ren nysjerrighet: Hvem ga deg embede som dommer over slike saker?

Ler. Nei, jeg har ikke fått noen embede, men ifølge ham selv ligger han dårlig an, når han hevder å tilhøre de eneste som har sannheten og som er de eneste som følger Bibelen, og viser klart en forakt for loven om Copyright-forskriftene. Dette strider mot hans tro uttrykt i Rom 13:1, 2.

Så, han setter seg selv i et meget dårlig lys.

Doku

RickiBK
RickiBKInnlegg: 72334
19.11.16 07:45
Doku: Så, han setter seg selv i et meget dårlig lys.

Du har jo helt rett i det. 

Enhver som hevder seg å inneha den eneste rette tolkning av den boka, har allerede diskvalifisert seg selv fra å  egentlig kunne snakke om andres utilstrekkelighet. 

Man kan gjerne tro akkurat hva man vil for min del, men jeg forventer av den troende at man er bevisst hva dette med tro egentlig er ;)

Doku
DokuInnlegg: 6266
19.11.16 08:07
RickiBK: Enhver som hevder seg å inneha den eneste rette tolkning av den boka, har allerede diskvalifisert seg selv fra å  egentlig kunne snakke om andres utilstrekkelighet.  Man kan gjerne tro akkurat hva man vil for min del, men jeg forventer av den troende at man er bevisst hva dette med tro egentlig er ;)

Tommel gitt.

Hilsen Doku

sanila
sanilaInnlegg: 34058
19.11.16 09:14
Doku: men ifølge ham selv ligger han dårlig an, når han hevder å tilhøre de eneste som har sannheten og som er de eneste som følger Bibelen,

Strengt taket kan man si, at det  gjelder alle de der mener at sannheten finnes i bibelen, eller kristendommen alene.

Jaddadu
JaddaduInnlegg: 3736
20.11.16 08:40
Doku: Det ser ut til at du bedrar deg selv, fordi du legger ut et innlegg som 100 % er plagiat. Du til og med forsvarer ditt plagiat, som i virkeligheten er tyveri! Dette er brudd øvrighetens lover og VGDs regler, og som om dette ikke er nok: Du bryter Bibelens påbud om å være lydig mot de verdslige myndigheter, og "Den som setter seg opp mot dem [myndighetene], står derfor imot det Gud har bestemt, og de som gjør det, skal få sin dom." Rom 13:1,2 Dette er skuffende, Jaddadu. Når vi nå er vitne til din holdning, hvem gidder å høre på din forkynnelse? Du legger for dagen en frafallen kristendom! Doku

Ja jeg kunne jo ha skrevet ned hele greia med egne ord og så skrevet at det er hentet fra samme forståelse som det som står skrevet, et referat med andre ord, og så vist til kilden, men i denne sammenheng overdriver du bevist, for din agenda mot Jehovas vitner fortsetter i din guds fotspor Satan Djevelen - Denne verdens hersker, men jeg takker for at du gjør meg oppmerksom på hva som er riktig og galt... som om det skulle ha noen som helst verdi, med tanke på hvem du representerer... 

XD

Jaddadu
JaddaduInnlegg: 3736
20.11.16 08:55
Doku: Ler. Nei, jeg har ikke fått noen embede, men ifølge ham selv ligger han dårlig an, når han hevder å tilhøre de eneste som har sannheten og som er de eneste som følger Bibelen, og viser klart en forakt for loven om Copyright-forskriftene. Dette strider mot hans tro uttrykt i Rom 13:1, 2. Så, han setter seg selv i et meget dårlig lys. Doku

"Viser klar forakt for loven" - nå er det jeg som ler... Doku dette blir bare for dumt, - jeg respekterer loven, helt og fult, men en kan glemme seg av noen ganger, f.eks. fikk jeg bot for å ha kjørt inn på en vei som det var innkjøring forbudt, og har også fått fartsbot for å ha kjørt 3 kilometer over fartsgrensen... 

Å klippe ut noe fra et nettsted som er helt og fult åpent for alle, og lime det inn på et forum som dette, er en del av debatten, som å sitere fra et medieoppslag, uten å oppgi hvor det stammer fra, skal en helst få med seg når en publiserer det, men du spurte hvor det var hentet fra, og jeg viste til det... 

Din agenda mot OSS kommer klart og tydelig frem, når du febrilsk gjør et forsøk på å kriminalisere en bitte liten glipp, som faktisk ikke har noen betydning for noen som helst, og om det skulle ha noen betydning som ville det kun gå ut over meg selv... men i dette tilfellet så har det ikke gått ut over noen, verken meg selv eller andre.

Så dette pisspreiket om å vise til Rom. 13:1 som om DU var den rette til å uttale deg, på vegne av loven om Copyright-forskriftene, DU er den som nok må tenke litt på din agenda mot JV i og med at du forsvarer din motstand, hva sier Bibelen om slike agendaer ? Tygg litt på den du mister...

XD

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 20237
20.11.16 15:45
Doku: og viser klart en forakt for loven om Copyright-forskriftene.

Nope.
Fordi han siterer bare fra sine brødres skrifter.
I prinsippet er han selv like stor eier av disse som de andre.
Så lenge han er en innviet Jehovas vitne.

Du kan selvsagt påpeke at henvisninger gjør det lettere for andre.
Det er greit nok, men altså noe helt annet...

Doku
DokuInnlegg: 6266
20.11.16 16:24
return_of_drakkar: Nope.
Fordi han siterer bare fra sine brødres skrifter.
I prinsippet er han selv like stor eier av disse som de andre.
Så lenge han er en innviet Jehovas vitne.

Du vet bedre! Dette er sludder, Drakka! Alt på JW.org. er Vakttårnets eiendom: 

"Copyright

© 2015 Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. Med enerett.

Dette nettstedet er drevet av Watchtower Bible and Tract Society of New York, Inc. («Watchtower»). Hvis ikke annet er angitt, tilhører all tekst og annen informasjon på dette nettstedet Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania."

Kilde: https://www.jw.org/no/vilkar-for-bruk/#link0

Og ifølge VGD-reglene skal kilden til sitat opplyses: 

·         "Du forplikter deg til å følge norske opphavsrettsregler. Du kan ikke kopiere artikler eller annet rettighetsbeskyttet materiale som er publisert i andre medier uten tillatelse fra rettighetshaveren. Du kan imidlertid sitere korte utdrag, men da med tydelig referanse til hvor innholdet har vært publisert og hvem som står som forfatter/komponist."

 

Doku

(Innlegget ble redigert 20.11.16 16:30)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 20237
20.11.16 16:30
Doku: Du vet bedre! Dette er sludder! Alt på JW.org. er Vakttårnets eiendom: Og ifølge VGD-reglene skal kilden til sitat opplyses:

Du bør slutte å si at folk lyver!
Ok?

Det er ikke Vakttårnets eiendom, men Jehovas vitners eiendom.
Det er forventet at du ikke ser denne forskjellen.

Det er ingen som kritiserer deg for VGD-reglene om sitater.
Men hold disse adskilt.

ps: det er også en VGD-regel om at man ikke skal spekulere i nick.
Så - en feiekost - sin egen dør...
Så kanskje en litt mer romslig holdning fra deg også...eller...

edit: jeg ser at du i mellomtiden har bedrevet din vante hobby, copy and paste.
Men det forandrer ikke noe på det jeg sier, slik sett.
Vakttårnet er eid av Jehovas vitner!
Derfor er det noe annet når et Jv bruker det enn når du bruker det.
Men jeg forventer ikke at du forstår det.

(Innlegget ble redigert 20.11.16 16:32)

Doku
DokuInnlegg: 6266
20.11.16 16:32
return_of_drakkar: Det er ikke Vakttårnets eiendom, men Jehovas vitners eiendom

Sludder igjen!

Ifølge jw.org:

"Hvis ikke annet er angitt, tilhører all tekst og annen informasjon på dette nettstedet Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania."

Det tilhører altså ikke Jehovas vitner, men Selskapet Vakttårnet!

Doku

(Innlegget ble redigert 20.11.16 16:37)

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 20237
20.11.16 16:35
Doku: Sludder igjen! "Hvis ikke annet er angitt, tilhører all tekst og annen informasjon på dette nettstedet Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania." Det tilhører altså ikke Jehovas vitner, men Selskapet Vakttårnet!

Dear you, Vaktårnet er et selskap som tilhører Jehovas vitner, fordi det er det selskapet Jv juridisk og teknisk bruker.

Vakttårnet er et talerør for Jehovas vitner.
Dersom Jv skulle opphøre, så opphører Vakttårnet.
Dersom Vakttårnet skulle opphøre, så opphører ikke Jv.

Men din manglende forståelse eller vilje til det ligger i at du hele tiden prøver å framstille Vakttårnet som noe som styrer over Jv som personer.

Men hva med nickene Doku?
Hva slags moral har du som rakker ned på andre som ikke nøyaktig følger VGDs regler om henvisning, men som beskylder meg for å ha vært den og den nicken?

Utenom den tråden om jordskjelvene som jeg kommer tilbake til for å knuse din manglende kunnskapog evne til å sette opp korrekte data, så gidder jeg ikke diskutere mer med deg før du unnskylder påstandene om nickene.

  

(Innlegget ble redigert 20.11.16 16:39)

Doku
DokuInnlegg: 6266
20.11.16 16:41
return_of_drakkar: Dear you, Vaktårnet er et selskap som tilhører Jehovas vitner

Du fortsetter med ditt tull!

Jehovas vitner eier ikke Selskapet VaKttårnet! Dessuten skal sitat ifølge VGD-reglene  ha "med tydelig referanse til hvor innholdet har vært publisert og hvem som står som forfatter/komponist."

Nå må du slutte!

Doku

Doku
DokuInnlegg: 6266
20.11.16 16:49
return_of_drakkar: gidder jeg ikke diskutere mer med deg

Takk!

return_of_drakkar
return_of_drakkarInnlegg: 20237
20.11.16 16:51
Doku: Du fortsetter med ditt tull! Jehovas vitner eier ikke Selskapet VaKttårnet! Dessuten skal sitat ifølge VGD-reglene ha "med tydelig referanse til hvor innholdet har vært publisert og hvem som står som forfatter/komponist." Nå må du slutte!

Hvem er selskapet Vaktårnet?
Kan du fortelle meg hvem disse menneskene er?

Til og med Wikipedia har dette korrekt:
"Vakttårnets Bibel- og Traktatselskap er det norske selskapet som fungerer som avdeling for det amerikanske selskapet Watch Tower Bible and Tract Society of Pennsylvania. Dette selskapet er et lovformelig religiøst selskap som benyttes av Jehovas vitner."
https://no.wikipedia.org/wiki/Vaktt%C3%A5rnets_Bibel-_og_Traktatselskap

Uten Jv, intet VT-selskap.
Det er en kanal som varetar interesser og som ivaretar blant annet copyrighten slik at ikke slike som du skal kunne sitere falskt ifra det.

Jeg har ingen problemer med at det bør siteres for VGD, gitt at man sier at man henter noe derifra.
Dersom man selv argumenterer ut fra Jv's lære er det ofte noe helt annet.

(Innlegget ble redigert 20.11.16 16:57)

Klikk for å gå tilbake til toppen