Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Russland og Kina.

NYTT TEMA
armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
18.05.18 09:17

Jeg tror (og en tro hører vel inne i et Religion og livssyns diskusjonsforum?) at Russland og Kina planlegger å ta over verdensherredømmet. 

Vi ser at i Kina har diktatoren sørget for å bli valgt på livstid og vi ser at i Russland har diktatoren gjort det samme (om enn på et annet vis). Russland og Kina har et forsvarssamarbeid ( noe som gjør disse to landene til militære stormakter), og sammen utgjør disse en reell trussel mot NATO. 

Den tredje verdenskrig vil sannsynligvis starte med et kolossalt angrep på den digitale Vesten. 

JTHammer
JTHammerInnlegg: 2282
18.05.18 09:30
armageddon_5: Jeg tror (og en tro hører vel inne i et Religion og livssyns diskusjonsforum?) at Russland og Kina planlegger å ta over verdensherredømmet.

Nei, dette hører vel mer inne på Forsvars eller Politikk - Internasjonalt forumet.

(Innlegget ble redigert 18.05.18 09:32)

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
18.05.18 10:06
JTHammer: Nei, dette hører vel mer inne på Forsvars eller Politikk - Internasjonalt forumet.

Du har helt rett, men jeg prøver meg likevel (for det er så jævla trangt inne på Forsvars eller Politikk - Internasjonalt forumet).

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 45512
18.05.18 13:29
armageddon_5: (for det er så jævla trangt inne på Forsvars eller Politikk - Internasjonalt forumet)

Den skulle du egentlig hatt en tommel for, men koggeret mitt er tomt!

Mvh

BE

Oric-1
Oric-1Innlegg: 3775
18.05.18 18:55
armageddon_5: Jeg tror (og en tro hører vel inne i et Religion og livssyns diskusjonsforum?) at Russland og Kina planlegger å ta over verdensherredømmet.

Tenk deg om.....hva skulle motivet være?

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
25.05.18 08:54

For meg er motivet for Russland og Chinas plan om å overta verdensherredømme innlysende. Innføring av et nytt politisk begrep; Sosialkapitalisme, et politisk system bygget på det ruinerte kommunistiske systemet, et system som både Russland og China en gang hadde. At det er effektivt ser vi spesielt i China, mens Russland fremdeles henger etter pga. alle de økonomiske sanksjonene mot systemet. 

Jeg tror at vi nå skal få se at historien fra andre verdenskrig skal gjenta seg, om enn i motsatt rekkefølge. 

W. Churchill dro, under andre verdenskrig, over dammen for å overbevise T. Roosevelt om å delta i krigen mot nasjonalsosialistene i Europa. USA vegret seg for å bli innblandet, men Churchill fikk hjelp av fascistene i Japan i så måte.

D. Trump skal snart dra over dammen for å overbevise Europa om å delta i den økonomiske krigen mot sosialkapitalistene i Russland og China.

 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
25.05.18 09:30
armageddon_5: Sosialkapitalisme,

......et begrep som ikke må forbindes med sosial kapitalisme.

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
27.05.18 13:32
Oric-1: .hva skulle motivet være?

Legg merke til at diktatoren i Nord-Korea, Kim Jong Il, var på besøk hos diktatoren i China, Xi Jinping, mens spenningen mellom USA og Nord-Korea var på sitt heftigste. Umiddelbart etter dette statsbesøket fikk Kim Jong Il det travelt med å sette i gang fredsforhandlinger med Sør-Korea og USA. Plutselig skulle Nord-Korea sprenge i stykker alle sine "atombombeplaner" og verden fikk se at diktatoren gikk hånd i hånd med fienden. Vesten jubler og Trump snakker om Nobels Fredspris. 

Hvor naiv går det an å bli?

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
07.06.18 11:20

Donald Trumps advokat Rudy Giuliani hevder at Kim Jong-un "tryglet på sine knær" om at møtet med Trump skulle gjennomføres, ifølge NRK tekst-tv. 

Til dette har jeg følgende kommentar.

Det hele er et nesten ufattelig narrespill som Russland og Kina regisserer. Trump administrasjonen tror allerede at "verden ligger for deres føtter" og ser ikke at den trojanske hesten er full av russere og kinesere. 

(Innlegget ble redigert 07.06.18 11:21)

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
08.06.18 01:06

 

Donald Trump, Dennis Rodman og Kim Jong Un kommer inn på en bar i Singapore...

 

 

 

Kim vrikker rompa opp på barkrakken og smiler. "Hvordan var det med den der historien om den trojanske hesten?"

 

 

 

Donald lar en hånd gli gjennom manken mens han smiler overbærende tilbake. "Det var grekerne som overlistet trojanerne med en fredsgest. Trojanerne mente at hester var hellige, og grekerne, som hadde kringsatt byen, snekret en gigantisk trehest og fylte vommen med soldater. Portene ble åpnet og grekerne strømmet ut av vommen og tok byen med storm." 

 

 

 

"Var ikke det utrolig naivt?" Kim blunker til Dennis som står bak disken. Han har sendt barkeeperen inn på lageret. Dennis fyller glasset til Kim med vodka. Han sier ingenting og gjengjelder heller ikke smilet til Kim.

 

 

 

"Naivt er bare forbokstaven," humrer Donald.

 

 

 

"Hadde det skjedd i dag ville vel vommen vært fylt med atombomber," ler Kim.

 

 

 

Et lett drag av usikkerhet viser seg i ansiktet til Donald. Han smiler selvfølgelig, men øynene er sorte. I det han griper etter melkeglasset skvetter det litt på bardisken. Dennis er snar med kluten mens han sender et iskaldt blikk mot Kim.

 

 

 

Babyfjeset mister sin uskyld og en nervøs blinking med øynene avslører ham. Han er på tynn is. Kommentaren har vekket mistanker. Han kunne bitt tungen av seg. Hvis dette ryktes til russerne og kineserne kunne hans dager som playboy være over, og da Donald begynner å snakke løst og fast om bankkontoer han kunne tenke seg å sanksjonere glir han av barstolen og setter seg på kne foran presidenten. Ikke fordi han vil trygle om nåde, men fordi han ble sugen på melk. 

 

 

 

I det samme blir en dør slengt opp og solen gjør entre i den mørke baren. Rudy Giuliano blir stående i døråpningen og betrakte synet solen nettopp har åpenbart, en Kim som slikker melk som Donald har sølt på gulvet. Dennis skjønner at slaget er tapt og hiver i seg resten av vodkaen til Kim. Straks er han framme med flasken og hiver nok en innpå.

 

 

 

Donald smiler til Rudy, men bak smilet aner man en skuffelse, en slags stille gråt over spilt melk. Kim har reist seg og står nå facebook til facebook med Donald. To sterke karakterer betrakter hverandre. Kunne vært far og sønnesønn. Sønnesønnen som er kommet inn fra gaten og bestefaren som vet at han bærer våpen i baklommen. ”Heng opp seksløperen og du skal få en vannpistol i stedet,” sier Donald gravalvorlig.

 

 

 

(forts.)

 

 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
08.06.18 09:01

 

Dennis sitt humør var for oppadgående og han knegget bak bardisken av Donalds spøk, men Kim tok den ikke. Han ble blek og babyfjeset ble så langt at hvis en hest hadde vært i baren hadde den nikket gjenkjennende. 

 

"En vannpistol?" Kim visste ikke om han skulle bli sint eller ikke. Han gløttet over disken for å hente hjelp fra sin venn, men denne så en annen vei, en vei han ikke skulle få kjøre på ganske lenge. 

 

Donald visste at han hadde overtaket i forhandlingene og satte inn det første nådestøtet. "Har du noen gang opplevd å få en pistol rettet mot nesen din og trodd at nå var det slutt, bare for å oppdage at trusselen var en spøk, et morsomt forsøk på å vaske snyteskaftet ditt rent for smuss?"

 

 

 

(forts.)

 

 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
08.06.18 09:19

 

Rudy, med sin blanke skalle og sitt sjarmerende italienske glis, entret en barstol mellom sin arbeidsgiver og diktatoren. Han satte seg godt til rette og signaliserte til Dennis en shot ved å late som om han trakk seksløperen og skjøt. Dennis knegget høyere enn normalt skulle tilsi og sølte seksognitti på disken. Rudy hev innpå og blunket til Dennis om en til mens han snudde hodet vekselvis til Donald og Kim. Han skjønte at han hadde kommet på rett plass til rett tid, som i 9/11. Her gjaldt det å holde hodet kaldt. Han sier: "Hvordan kan en se at elefanten har vært i kjøleskapet og tråkket i leverposteien?" De andre forsøker å komme opp med en løsning man kan le av, men det blir bare spredte forsøk fra livvaktene som fyller lokalet. Rudy ler høyt av sin egen vits. "Den hadde verken slips." Ingen lo.

 

(forts.)

 

 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
08.06.18 10:04

 

Singaporesolen smøg seg inn i baren nok en gang da det i døråpningen stod to statsoverhoder til. Vladimir Putin lusket mot bardisken med gående skuldre og skulende blikk. Bak ham kom Xi Jinping,. De satte seg et stykke unna i enden av bardisken, og fra Vladimir kom det et lavmælt: "La ikke oss forstyrre forhandlingene, det ble bare så altfor lyst der ute."

 

Det lot ikke til at de andre tok notis av de nye gjestene. Rudy fortsatte med elefantvitsene og håpet å løse stemningen litt, men ingen hadde verken slips å løse eller noe annet som kunne løses.

 

Dennis serverte Vladimir og Xi på deres bestilling; vodka og risbrennevin. Mens forhandlingene foregikk lente han seg over mot russeren og kineseren for å høre godt nytt. Han hørte at de lavmælt diskuterte forsvarssamarbeid og at steinansiktet til Xi slo sprekker da han ble ivrig i å formidle det ideelle med hans nye system; kapitalkommunisme. Vladimirs vodka løsnet på tungebåndet hans og Dennis fikk med seg en kommentar fra ham han ikke helt skjønte. "Putinismens messianisme skal salves i Norsk olje."

 

 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
08.06.18 11:05

 

Dennis skal akkurat til å kaste ballen fra de to ekskommunistene over i kurven til motspillerne da bardøren nok en gang åpner. Denne gangen er det en gentlemann som står der og kaster sin lange skygge innover i lokalet. Jens Stoltenberg geleider sin engel Merkel over dørstokken. Hun smiler sitt beskjedne smil til forsamlingen, men det stivner fort da hun oppdager at Xi har samme antrekk som henne. Jens nikker til sine natovenner og trekker ut barkrakken for Angela. De setter seg begge og Dennis er kvikk med drinkene de bestiller.

 

Kim begynte å svette da Vladimir og Xi entret lokalet. Og han, som alltid har svettet som en hund gjennom tungen, ble nå dyvåt i pannen. Dennis var snar med å tørke av pannen hans, men Kim ble irritert og skjøv ham unna. Febrilsk kom det fra ham nesten som en avledning: "Hvordan går det med Europa, Jens."

 

Jens hadde bestilt en tallerken røkelaks som et salt tilbehør til Hansapilsen. Han tygget i seg et stykke og svarte: "Befolkningen i Europa bør bestille flybilletter til Sør-Amerika snarest, for her blir det snart hett som i helvete." Uttalelsen ble møtt med en usedvanlig stillhet. Ingen, absolutt ingen, hadde forventet en dramatisk uttalelse fra denne karen. "Tog du an?" kom det så på spøkefullt norsk sørlandsk fra Jens, påfulgt av en rungende latter. Merkel så på ham med et blikk hun bare en gang tidligere i livet hadde gitt noen som helst utenom sin mann, det var den gangen han hadde sluppet en fjert i en offisiell mottakelse ved Berlinmuren før dens fall.  

 

 

 

(Innlegget ble redigert 08.06.18 11:07)

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
09.06.18 09:30

 

Donald er møkka lei av trynet til Kim. Den lille koreanerens runde fjes byr ham plutselig veldig imot. Han vender oppmerksomheten sin østover over bardisken til botoxstrynet  til Vladimir Putin. Han observerer at russernes president sitter der taus med sine bulende øyne og skulende blikk. Donald lurer et øyeblikk på om mannen har mistet noe i bunnen av vodkaglasset, for han virker som han har mest lyst til å drukne seg. Han hever melkeglasset og nesten roper til kollegaen: " Hei, Vladimir, er det noe liv?"

 

Vladimir tar utfordringen på strak hånd. Stemningen i baren har så langt vært på nullnivå når det gjelder god stemning, og nå øyner han en mulighet til å få opp stemningen. Han smiler lurt til Donald og hever vodkaglasset: "Ikke før jeg har verdensherredømmet."

 

Donald tar straks poenget og svarer: "Jeg tar Manhattan og du tar Berlin?" 

 

 

 

 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
09.06.18 10:17

 

Stemningen steg i baren da en livvakt med dårlig oppdragelse reiste seg i sin intelligens og ropte: "Lenge leve America. America first!!!"

 

Da raknet det for Angelica. Oppdratt som hun var, med øst-berlinsk kommunistisk overbevisning og med vest-berlinsk begeistring for JFK`s tale om berlinerboller ("Ich bin ein Berliner"), så slo hun nå hånden i bordet. 

 

Alles oppmerksomhet vendte seg mot henne, og Jens, som satt ved siden av henne, og som fra før av likte dårlig og ha for mye oppmerksomhet (spesielt fordi han da måtte snakke engelsk som lød dårligere enn høyrepolitikeren fra Bergen, Solbergs), bestilte høylydt mer gravet laks. 

 

 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
09.06.18 10:27

 "Mine herrer," sa Merkel, "vi er alle født i Big Bang." Hun lot bemerkningen hvile litt, og alles oppmerksomhet (bortsett fra Kim`s og Putin`s, som var på toalettet og sniffet kokain), rettet seg nå mot det de alle visste skulle måtte bli det tjueførste århundres mest gjentatte og mest berømte sitat: " Gud kaster ikke terninger for svin."

(Innlegget ble redigert 09.06.18 10:29)

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
09.06.18 11:26

 

Natosjefen, Jens, følte seg elendig. En ting var at han hadde hatt store forventninger  i forkant av Singaporemøtet hvor han skulle markedsføre sine demokratiske tanker om forsvar og angrep i krig eller fred med de mektigste i verden. En annen ting var denne deprimerte, virkelighetssløve forsamlingen i denne singaporiske horebaren. 

 

Jens bar på en mørk hemmelighet. Han hadde aldri fortalt den til noen, men en opplevelse tidlig i ungdommen satt fremdeles som risset inn i hans sinn.

 

Det var i april. Våren hadde gitt seg til kjenne ved at solen hadde svidd av all snøen som hadde ligget på Karl Johan i et langt vinterlig halvår. Med sine venner hadde han gått på ski i Nordmarka og på trikken inn til sentrum hadde de bestemt seg for å kjøpe seg hver sin iskalde solo på Gand Cafe. Det som møtte dem da de tråkket inn i cafèen hadde slått pusten av Jens. Den solmilde vårdagen han hadde i ryggen der den falt inn fra Karl Johans Gate da han satte seg med vennene ved et bord, med ryggsekkene og skiene slengt ungdommelig på gulvet, den skulle han aldri glemme. Men det var ikke solen, ungdommeligheten eller ryggsekkene han aldri skulle glemme, nei, det var da han hadde satt seg og ventet på at den friske, kalde soloen skulle komme med den lårkorte kelneren (det var i hippietiden) at han lot blikket falle på forsamlingen. Det mørke lokalet stod i sterk kontrast til vårsolen utenfor, men det var en annen kontrast som den unge Jens ble sjokkert over. Her satt, og det var fullt på Grand Cafe, middelaldrende og gamle oslofolk benket med pils og brennevin. Portvinsnesene lyste sterkere enn taklyset (for ikke å snakke om vårslyset), og bakrusen lå som en tett tåke over bordene. Noen hadde fått nok alkohol i seg til at det hadde løsnet på tungebåndet, og fylleprat om gårsdagens fest nådde Jens sine ører. Noen hadde slått den og noen hadde sagt den og den sannheten. Det gikk på politikk og på religion. Jens hadde den hvite og rene snøen fra Nordmarka i minnet og denne mørke menneskesøpla slo ham i bakken. Han så på Singporeforhandlerne som satt benket i baren og tenkte: "Ingenting har forandret seg. De dessillusjonerte styrer fremdeles." 

 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
09.06.18 12:16

til  

 

 

Singaporbaren er den største i Singapore. Baren er lang som et halvt år, for den var i utgangspunket ment å romme like mange horer som turister. Den var ennå ikke full, og snart skulle den få besøk av noen som i det neste århundre skulle komme til og sette et sterkt preg på miljøet på Jorden. 

 

Da de kom inn fra solen og tok plass på de ledige barkrakkene satte de seg langt fra Donald og Kim. Livvaktene merket at det spredte seg en nervøs stemning i lokalet. De løsnet litt på jakkene og tilgangen til våpnene sine under beltestedene og vekslet blikk med sine allierte. Hvem skulle trekke først om det kom til konfrontasjoner mellom de desillusjonerte? Vesten hadde vester på seg, men det hadde også Østen.

 

På toalettet stod Vladimir nå sammen med Donald. En fugl hadde visket i øret på Donald at det kunne være nyttig å snakke litt med Russland. De stod begge bredbent med en fot på gulvet og en på toalettskålen. Fra innerlommen hadde Vladimir trukket fram en lerke med vodka, og Donald som kjente melkesyren i halsen, tok imot utfordringen. Han svelte unna og sammen med en like full presidentkollega entret de baren.

 

 

 

(Innlegget ble redigert 09.06.18 12:21)

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
10.06.18 10:37

De rakk akkurat å se at en av de nyeste gjestene klatret opp på barkrakken sin, skrittet over til bardisken og begynte å spasere langs disken i baren, Singapore Sling Pling. 

Han stilte seg i midten av bardisken. Personen var høy. Skyggens hans falt langt innover i lokalet og traff Putin på en måte som skygget over ham og gjorde ham usynlig. Høyt sa han: "Mine damer," han snudde seg til Angela og bøyde hodet, "og herrer. Vi nærmer oss armageddon, kollapset av den verden vi kjenner i dag. Jeg har en viktig meddelelse i så måte." Det ble så stille i baren at livvaktene fikk hjertet i halsen av sine egne sukk. "Lucifer er død. Han er slukt av sitt eget mørke, men hans ånd kleber seg til fremdeles til denne verden. Vi skal nå få se hans krampetrekninger før han forsvinner totalt. Følg med."

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
10.06.18 10:57

Vladimir og Donald klappet hverandre på skuldrene og nikket lurt til hverandre da de skilte lag og satte seg på sine respektive barkrakker. Personen på bardisken fortsatte først da de hadde satt seg. "Lucifers ånd var preget av hans største forbilde, sitt eget tidligere bilde av seg selv, men det destruktive i å dyrke seg selv dreper. Lucifer drepte seg selv." 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
10.06.18 11:16

"I tiden som nå kommer skal vi få se historien gjenta seg. Chamberlains skjebnesvangre ord om "fred i vår tid" skal få rotfeste, og vi skal få se menneskehavet hylle "fredsskaperne". Det vi ser da er Lucifers ånd som bølger seg i menneskehavet og som til slutt skal reise en tsunami verden aldri før har sett."

Remiel
RemielInnlegg: 4923
10.06.18 18:58
armageddon_5: "I tiden som nå kommer skal vi få se historien gjenta seg. Chamberlains skjebnesvangre ord om "fred i vår tid" skal få rotfeste, og vi skal få se menneskehavet hylle "fredsskaperne". Det vi ser da er Lucifers ånd som bølger seg i menneskehavet og som til slutt skal reise en tsunami verden aldri før har sett."
armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
11.06.18 09:17

Angela hadde et sugerør i drinken sin og nå snudde hun seg mot Jens og spurte: "Vet du hvem det er?" Hun nikket forsiktig mot taleren på bardisken som akkurat da pekte mot utgangsdøren og spådde at den første som nå kom inn var den falske engel, den som tror at den vokter himmelporten, men som ikke er annet enn en stalker og en selvoppnevnt trolljeger.

Jens hadde akkurat svart Angela: "Jeg har aldri truffet ham, men jeg tror det er NI-NI." da døren gikk opp og et merkverdig vesen tråkket inn og lukket døren bak seg. Det merkverdige var at han som kom inn virket som han kom ut av et skap. Det var rett og slett underlig, og nærmest for å understreke sannheten i synet, så fløy det møll rundt ham. Noen i lokalet lo høyt, for på snyteskaftet vokste det en enorm kvise, eller det var en vorte, vanskelig å si med sikkerhet. I tillegg hadde han en hatt på hodet som det vokste en skog på. Øynene var store som tinntallerkener og da han fant en plass i baren og bestilte en drink lød stemmen hans som fjert fra Trollfeltet. Den stinket også noe forferdelig, ånden hans.

Alles øyne var rettet mot vesenet som satt der og snøftet og sendte olme blikk mot taleren på barpodiet. Men ikke før han åpnet munnen igjen skjønte forsamlingen sannheten i talerens spådom. Han sa: "Kom deg ned fra pidestallen ditt fæle Q-troll, ellers skal jeg forfølge deg til himmelens porter og nekte deg adgang."

Da brøt det ut en latter som i det i ettertid gikk et sagn om, for det ble hevdet at den var så befriende at himmelens porter åpnet seg et øyeblikk der inne i det syndfulle lokalet og slapp inn en frisk luft som ingen noensinne skulle få kjenne på siden. 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
11.06.18 10:59

Trolljegerens ånde nådde bort til Kim, som ikke hadde turt å si noe etter at Vladimir og Xi entret arenaen, og han ble straks dotrengt. Han forsøkte febrilsk å knipe igjen, men det var snakk om minutter før han måtte slippe det løs. Dilemmaet var at hans hjemmesnekrede do, det han hadde med seg hjemmefra, var på hotellet, og det kom ikke på tale å bruke det skitne toalettet i baren. Han kjente svetteperlene på pannen og for å avlede svetten til tungen hang han den ut. Resultatet var skremmende. 

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
11.06.18 23:45

Donald, som hadde skrytt til pressen at han skulle bruke det første minuttet med Kim til å avgjøre om han er en løgner eller ikke, hadde ennå ikke bestemt seg i så måte. Han visste at pressen ventet utenfor baren og at de forventet et svar fra ham straks han viste seg. Dilemmaet var at han slett ikke var sikker. Denne mennesketypen var ny for ham. Eller menneske? Han ville heller kalle det en slags hunderase. Mens han betraktet mannen kom han til å tenke på hva bestemoren hans en gang hadde fortalt ham når det gjaldt å bedømme andre mennesker. "Se på fargen på tungen deres. Er den gul kan du være sikker på at eieren er falsk." Og Kims tunge var ikke bare gul, den var blek gul. 

Donald reiste seg og gikk ut til pressen og sa: "Jeg reiser hjem i dag. Her nytter det ikke med snikk snakk, her er det kun juling som hjelper."

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
12.06.18 09:24
armageddon_5: Han visste at pressen ventet utenfor baren og at de forventet et svar fra ham straks han viste seg. Dilemmaet var at han slett ikke var sikker.

AP sin nyhetsreporter er den eneste som får svar på sitt spørsmål til Trump om hvordan han kom fram til den skjebnesvangre avgjørelsen. I svaret kommer usikkerheten hans til syne, for her gjør han som han så mange ganger før har gjort i sine uttalelser til pressen; helomvending. Han sier: "Vi kommer til å løse et stort problem, et stort dilemma." Hva dilemmaet skulle bestå av var det bare han som visste. Så forsvinner han inn i baren igjen.

Blant pressefolkene er det full forvirring. Hadde presidenten drukket? Noen mente at han var ustø og at de kunne kjenne alkoholdunst fra ham.

Vel innenfor igjen satte den store mannen seg så hardt på barstolen at den knakk. Han falt, lang som han var, over Kim og de havnet begge i gulvet. En av pressefolkene hadde vært så nysgjerrig på hva som skjedde der inne at han hadde klart å skubbe livvaktene foran døren til side og klarte å stikke hodet så vidt innenfor før livvakten var over ham. Skrikende kom det fra ham: "De ligger på gulvet og slåss." Det brøt ut panikklignende tilstander blant pressefolkene. Alle skulle inn for å få dokumentert påstanden til reporteren og trykket på døren ble så stort at den sprang opp. Og der, på gulvet, lå nå presidenten oppå diktatoren, som om han var i full gang med a) gi ham juling, eller b) det som verre var. 

(Innlegget ble redigert 12.06.18 09:27)

armageddon_5
armageddon_5Innlegg: 2999
12.06.18 23:22

Hvordan det nå enn var så endte historien godt til slutt. Donald og Kim skrev under på en felles erklæring hvor Kim lovet å arbeide for atomnedrusting og å ødelegge rakettanleggene sine. Men det verden ikke skjønte var at Kims underskrift ikke var hans. Dvs. den var skrevet av ham, men det var ikke navnet hans.

Saken var den at Kim rådførte seg med en norsk venn like før han dro hjemmefra. Skulle han skrive under på en kontrakt med Trump, en kontrakt som mest sannsynlig ville gi Trump 99% og Kim 1%? Den norske vennen frarådet ham å gjøre det, men fordi det ville bety fiasko for fredsforhandlingene rådet vennen hans til å skrive noe annet enn navnet sitt slik at han likevel ikke ville bli bundet av kontakten. Verden ville uansett ikke legge merke til annet enn Trumps pompøse underskrift, sa vennen, og ga Kim et forslag til underskrift som han skulle lære seg utenat. Det gjorde Kim og det står fritt for all verden å lese den. Kim skrev Galni (han glemte ng til sist fordi han er dårlig til å huske), men for all ettertid ble det dokumentert at Kim mente Trump er en galning.

                                     SLUTT. 

  

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester