Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Er Verden Flat og burde Biblen leses bokstavelig?

NYTT TEMA
RichardSeekingJoreid
RichardSeekingJoreidInnlegg: 1
20.07.18 03:20

Bibelen er en bok som skal leses Bokstavelig, og det kan jeg påstå forde Jesus forklarer menneskene i lignelser da det er et universelt språk da alle kan forstå og sammenligne seg selv med naturene! Hvem har sag eller hvorsårt det skrevet at en er skrevet koder for så skule tolkes? Og visst neon kan mot bevise eg så er denne diskusjonen midt i blinken å ta opp Flath EARTH teorien da det er begynnelsen av Bibelen i skapelsen... Dette er et realt tema som er viktig i forhold til sannhet, rettferdighet og studie.... Jeg kan jo skrive sides vis med emner det påvirker, eller evig så det sier litt om på virkningen det har? Visst ingen bryr seg, eller mener jeg tar feil, så er det vel en enkel sak å ta opp!

San heten er det eneste vi kan følge, når vi skal som mennesker og samfunn skal kunne bo. Og i et fellesskap hvor vi skal kunne stole og veilede hverandre.

Norge! Som burde gå frem som et eksempel hvor et land står frem og viser verden at, om en av delene hvor den er flat eller rund. Kan en så viktig for menneske heten, sammen som land bevises. Debatt burde i alle fall være om de viktige fundamentale spørsmålene i verden!? Og to av dem kan løses med denne debatten!? Burde i alle fall siden, avisen heter Verdens Gang. . For spørsmålet er BOKSTAVELIG talt verdens omfatende.

Ribozyme
RibozymeInnlegg: 5375
20.07.18 10:36

Øhh.. javel..

Zpiff
ZpiffInnlegg: 19686
20.07.18 12:30
RichardSeekingJoreid: Visst ingen bryr seg, eller mener jeg tar feil, så er det vel en enkel sak å ta opp!

Selvsagt, enklere enn du beskriver saken over kan det vel ikke gjøres(?).
Så da er det nok mulig å ta dette opp også, hvis man da bryr seg eller mener du tar feil -vel og merke hvis man skjønner et plukk av denne saken i det hele tatt. 
 
Velkommen til VGD forresten... 
:D 

BakeUp
BakeUpInnlegg: 620
20.07.18 12:55
RichardSeekingJoreid: Jeg kan jo skrive sides vis med emner det påvirker, eller evig så det sier litt om på virkningen det har?

Gjerne!

JTHammer
JTHammerInnlegg: 2327
20.07.18 13:20

Vel, jeg har bare 1 spørsmål så langt:

Hva har "rettferdighet" med Flat Erf å gjøre?!?

Zpiff
ZpiffInnlegg: 19686
20.07.18 14:53
RichardSeekingJoreid: og viser verden at, om en av delene hvor den er flat eller rund.

Så få alternativer, og bare todimensjonale?  
Hva med kube, tetraeder, sylinder, torus (f.eks. som i filmen Elysium), sfære, polygon, strenger eller bare rør? 
(Siste alternativet viser faktisk til en geometrisk struktur det -også :)

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 46309
20.07.18 15:34
RichardSeekingJoreid: Bibelen er en bok som skal leses Bokstavelig

Hva annet kan man gjøre? Innholdet består jo stort sett av bokstaver.

 

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 46309
20.07.18 15:46
RichardSeekingJoreid: San heten er det eneste vi kan følge

Om du mener det, bør du være særdeles forsiktig med å stole på bibler.

Mvh

BE

Hva sa du? Hvorfor du skal være forsiktig med å stole på den slags sosialpornografisk smusslitteratur? Vel... du kan jo starte med de såkalte Mosebøkene - og så kan du komme tilbake her og sette opp de to skapelseshistoriene punktvis i den rekkefølge de er nevnt - og fortelle om de to stemmer overens med hverandre. Hvis de stemmer helt overens, er alt i orden, og du kan gå videre i dine våte drømmer og fantasier. Hvis ikke - vel, da er du ute på bærtur over tynn is over dypt vann over hodet overhodet uten årer uten å kunne ro deg i land uten å gjøre gjennomgripende endringer i din forståelse av verden, bibler og det meste annet. God tur.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester