Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Okei.. Nok om Jehovas vitner..

NYTT TEMA
Pooping
PoopingInnlegg: 358
11.09.19 16:55

Hvorfor all denne interessen for Jehovas vitner, hvorfor ikke ta debatten om den store kristenheten, som har herjet over hele jorden i mange hundre år, og hvorfor går det ikke fremover med dem, det går jo heller den veien høna sparker, bakover. 

Dersom dere som tilhører denne enorme sekten ser at det blir færre og færre som tror på det budskapet sekta deres forkynner, så burde det jo ringe en bjelle, hvorfor blir det færre og færre tro ?

Hva er deres budskap, og kan dere være overbeviste om at sekta deres følger de Bibelske prinsippene på en riktig måte, slik Bibelen lærer, slik at dere kan bli frelst en gang i fremtiden ? 

Følger deres sektledere (kristenhetens presteskap) Bibelens prinsipper og Guds påbud ? I så fall, hvorfor tillater deres ledes lære, som tilsynelatende skal være fra Guds ord, alle de tingene som Gud avskyr ? Og, hvorfor lærer sekten deres ting som Guds ord ikke støtter ?

Nå er dette bare noen få spørsmål, til dere som tilhører eller som sympatiserer med denne enorme verdslig kristne sekten, men det finne mange mange flere, så dersom dere ikke er for feige til å svare på spørmålene, så er det bare å begynne med å forklare dere... 

Mvh

Pooping

aicat
aicatInnlegg: 21739
11.09.19 17:58
Pooping: hvorfor ikke ta debatten om den store kristenheten, som har herjet over hele jorden i mange hundre år, og hvorfor går det ikke fremover med dem, det går jo heller den veien høna sparker, bakover.

Selvsagt - slik det i vår tid går tilbake med all overtro. Folk blir mer og mer opplyste - og trenger ikke religion som verken pisk eller gulerot for å ta avstand fra de gamle mytene og eventyrene om guder og annet vås.

Pooping
PoopingInnlegg: 358
12.09.19 07:19
aicat: Selvsagt - slik det i vår tid går tilbake med all overtro. Folk blir mer og mer opplyste - og trenger ikke religion som verken pisk eller gulerot for å ta avstand fra de gamle mytene og eventyrene om guder og annet vås.

Vel, folk tar avstand fra religion fordi de ser all elendigheten som medfølger i religionens navn, og dersom Gud fantes, ville det vært sannsynlig at han gjorde noe med forholdene på jorden, dette er noen av de største grunnene til at folk forlater....

Men det paradoksale er at slike som deg (tenker da på personer som i tradisjonens navn stor oppførte som medlemmer av den norske kirken / statskirken) fortsetter å ta del i alle tradisjoner som er skapt av kirkens presteskap, og står som medlemmer av den kirkelige sekt, (ikke sikkert at du er medlem, men de fleste er jo det) og samtidig påstår at Bibelen bare er en eventyr bok, uten noen form for Bibelkunnskap, noe som faktisk ligner mer på fanatisme, og ekstremisme, dette er virkelig å gå bakover og ikke fremover, når all kunnskap skal komme fra aviser og Tv-kanaler, snakker om å stange hue i veggen.

 

PP

 

 

(Innlegget ble redigert 12.09.19 07:21)

Pooping
PoopingInnlegg: 358
12.09.19 09:40

Det skal bli interessant å se hvor lenge denne debatten kommer til å gå... 


PP

nlc
nlcInnlegg: 1662
12.09.19 11:57
Pooping: Det skal bli interessant å se hvor lenge denne debatten kommer til å gå...

"debatten" er helt uinteressant fordi den bygger på tankefeil/gal virkelighetsforståelse/primitiv oss mot dem tankegang/manglende forståelse for kristendommen og manglende respekt for andre menneskers tro og eller meninger..


 

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
12.09.19 11:59
Pooping: Hvorfor all denne interessen for Jehovas vitner, hvorfor ikke ta debatten om den store kristenheten, som har herjet over hele jorden i mange hundre år, og hvorfor går det ikke fremover med dem, det går jo heller den veien høna sparker, bakover.  Dersom dere som tilhører denne enorme sekten

Ettersom du benytter begrepet "kristenheten" generelt i første avsnitt, men spesifiserer "dere" (altså alle andre enn deg) i setningen etterpå, må jo det bety at du ikke tilhører kristenheten.

Det kan jo forklare mye av det ukristelige vrøvlet som kommer fra ditt tastatur.

Mvh

BE
"Den som graver en grav for andre..." osv. (gammelt jungelordtak)

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
12.09.19 12:00
aicat: Folk blir mer og mer opplyste - og trenger ikke religion som verken pisk eller gulerot for å ta avstand fra de gamle mytene og eventyrene om guder og annet vås.

...med unntak for dem som er født med sveisebriller...

Mvh

BE

Pooping
PoopingInnlegg: 358
12.09.19 16:32
nlc: og manglende respekt for andre menneskers tro og eller meninger..

"manglende" respekt ? Snakker om å kaste glass i steinhus....

 

Det er vel ingen som har slik mangel på respekt for trosretninger som kristenhetens presteskap har, den delen som blant annet du tilhører, eller som du kjenner best.

 

I kristi navn har sekta di / deres, (verdslig kristne og deres ledere) drept og slaktet mennesker over hele jorden, og misbrukt sin makt og voldtatt og mishandlet barn, kvinner og menn fordi de ikke ville høre på deres falske lære, gått til krig og drept sine åndelige brødre og søstre, fordi de ikke ikke var fra deres land...

 

Den sekta du tilhører (den verdslig kristne) bruker i dag, politiske midler for å bekjempe religiøse trosretninger, får tilhengere av andre religions kulturer arrestert, fengslet, og noen ganger torturert. Beslaglegger eiendommer og fratar dem som ikke gjør som sekta di kerver, både inntekter og generell frihet.

 

Så hvor er nestekjærligheten da ? og en kan også spørre, har sekta du og de fleste her inne på vgd-rl tilhører, Guds godkjennelse ? For det er nemlig ikke slik at Gud godkjenner alle bare fordi de har en tro, i dette tilfellet troen på den Bibelske og allmektige Gud, for selv Satan og hans demoner tror også på Gud, men det betyr slettes ikke at de vil komme til himmelen... 

 

Tygg litt på den du lille eple-kjekke Nic... men pass på at du ikke får noe i vrangstrupen...................

 

Mvh

 

PP

(Innlegget ble redigert 12.09.19 16:39)

Pooping
PoopingInnlegg: 358
12.09.19 16:37
BlackEagle: Ettersom du benytter begrepet "kristenheten" generelt i første avsnitt, men spesifiserer "dere" (altså alle andre enn deg) i setningen etterpå, må jo det bety at du ikke tilhører kristenheten. Det kan jo forklare mye av det ukristelige vrøvlet som kommer fra ditt tastatur.

Typiske usaklige vræl fra deg... Vel, jeg tilhører de som vitner for Gud, og følger i Jesu fotspor, kalles også kristen, men tilhører ikke den store kristenheten, som tilhører denne verden, og som er en del av verden. For å kunne kalle seg kristen, må en tro på Jesus, men ikke som Gud, men som sønnen, en egen person, og dette skiller dem som vitner for Gud, og dem som tilhører verden.


PP

nlc
nlcInnlegg: 1662
12.09.19 16:41
Pooping: Det er vel ingen som har slik mangel på respekt for trosretninger som kristenhetens presteskap har, den dele som blant annet du tilhører, eller som du kjenner best.

Jeg tilhører ingen sekt og har aldri diskutert hva jeg tror, så jeg kan ikke helt forstå hvordan du kan slå fast hva jeg "tilhører".


Hele tråden er basert på den totale fantasikonstruksjonen at de som IKKE er Jehovas vitner er i en sekt (!!!!!), og, altså, man må være totalt umøblert i toppetasjen for i det hele tatt å komme med noe så hinsides dumt.

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
12.09.19 23:19
Pooping: Typiske usaklige vræl fra deg

Sikkert. Men det er ikke det som er poenget. Det hysterisk morsomme er at du ikke skjønner hva du sjøl skriver.

Mvh

BE

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
12.09.19 23:23
Pooping: kalles også kristen, men tilhører ikke den store kristenheten

Få'kke  både i pose og sekk, vet du. Definér "kristenheten" slik at den ikke omfatter en "kristen".

Mvh

BE
som minner om at den som graver en grav for andre, får 12 kroner timen - minst

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
13.09.19 08:23
Pooping: kaste glass i steinhus

Akkurat, ja. Eller atrukat. Eller no' sånt.

Jenji
JenjiInnlegg: 5407
13.09.19 16:35
Pooping: Nå er dette bare noen få spørsmål, til dere som tilhører eller som sympatiserer med denne enorme verdslig kristne sekten, men det finne mange mange flere, så dersom dere ikke er for feige til å svare på spørmålene, så er det bare å begynne med å forklare dere...

  

Har du, dere hørt om Bulgaria skandalen?

Den 28. juni 1994 nektet det bulgarske ministerrådet å fornye vakttårnets registrering som en religion. De to hovedproblem bak denne avgjørelsen var Watchtower-doktrinen som nekter:

 1. Vitner til å delta i militærtjenesten.

2. Vitner og deres barn til å motta blodtrangfusjoner. Mange vitner hadde samvittighetsfullt nektet militærtjeneste og var tro mot skriftstedet Jak.4, 4. De ville ikke være en del av verden og valgte og være lydig. Mange hadde sittet over 12 år i fengsel før 1973. Årbok 1994, s.108

De hadde fulgt veiledningen til den tro og kloke slave: Jehovas vitner er ifølge Guds Ord ingen del av denne verden som styres av de politiske systemene.

For denne viktige bibelske grunnen forteller de tjenestemenn fra regjeringen at de samvittighetsfullt motsetter seg å tjene på et militært etablissement eller et sivilt arrangement som erstatter militære service." Watchtower 1951 Feb 1 p.77

For å få Jehovas vitner anerkjent som religion i Bulgaria, var Jehovas vitner villige til og bøye og gå på akkord med sannheten for og fremme sine egne politiske interesser.

Tenk på alle de som hadde kastet bort mange år under forfølgelse så skuffet de må ha blitt når Alt plutselig ble snudd til en samvittighets sak.

"Men om staten krever at en kristen i en periode må utføre sivil tjeneste som er en del av nasjonal tjeneste under en siviladministrasjon?" Så er det hans beslutning for Jehova. Utnevnt eldste og andre bør fullt ut respektere samvittigheten av broren og fortsett å betrakte ham som en god rettskaffen kristen i god stand. " Watchtower 1996 1 mai pp.20,21

På denne måten oppfylte Jehovas vitner kravet og omgjorde det til en sann vittighet sak. Hvorfor kunne de ikke gjort dette før for å spare sine brødre for tidligere smerter og forfølgelse..? Er det sannsynlig og tro at de ble ledet av Jehovas hellige ånd og fikk nytt lys. Jehova ville selvfølgelig ikke gi den tro og kloke uklart lys slike at de ville bli unødig plaget og forfulgt ..

Kravet om blodoverføring.

Hvordan innfridde Jehovas vitner kravet om at det var i orden at deres barn og andre kunne ta blodoverføring for og redde liv? 

Myndighetene følte at vitner ikke burde bli tvunget til å avstå fra livreddende behandling ved trusselen om i frykt for og bli ekskludert. For at Jehovas vitner skulle bli anerkjent som en religiøs organisasjon i Bulgaria, måtte Watchtower Society forsikre myndigheten "med hensyn til blodtransfusjoner", at medlemmene skal ha valgfrihet i saken for seg selv og deres barn uten kontroll eller sanksjon om ekskludering og utestengelse. Hvordan gikk dette?

De var villig til å gi etter og gikk med på at det og ta blodoverføring som medisinsk behandling ikke ville føre til sanksjoner og ekskludering.

Se skjema.

2.1 - Jehovas vitnepasienter benytter seg av bruk av det medisinske systemet for seg selv og deres barn; hvert medlem har rett til å anvende dette [medisinske systemet] fritt etter eget skjønn uten noen kontroll eller sanksjoner fra ledelsen "-Oversettelse av søknad nr. 28626/95

 Wt sendte en bekreftelse og en uttalelse om dette:

"Avtalen inkluderer også en bekreftelse på at hver enkelt har frihet til å velge hvilken type medisinsk behandling han mottar. .... Avtalens vilkår reflekterer ikke en endring i læren om Jehovas vitner.

Avtalen finnes på nettet, hvis ønskelig eller sendes på mail.

Slike ting får du aldri høre om fordi du er i lenker.

(Innlegget ble redigert 13.09.19 16:39)

positivogblid
positivogblidInnlegg: 1465
13.09.19 21:57
Pooping: Hvorfor all denne interessen for Jehovas vitner

Enig i din konklusjon, hva i alle dager er så interessant med Jehovas vitner ?

 

(Innlegget ble redigert 13.09.19 22:07)

positivogblid
positivogblidInnlegg: 1465
13.09.19 22:09
Jenji: Har du, dere hørt om Bulgaria skandalen?
Den 28. juni 1994 nektet det bulgarske ministerrådet å fornye vakttårnets registrering som en religion. De to hovedproblem bak denne avgjørelsen var Watchtower-doktrinen som nekter:
1. Vitner til å delta i militærtjenesten.
2. Vitner og deres barn til å motta blodtrangfusjoner. Mange vitner hadde samvittighetsfullt nektet militærtjeneste og var tro mot skriftstedet Jak.4, 4. De ville ikke være en del av verden og valgte og være lydig. Mange hadde sittet over 12 år i fengsel før 1973. Årbok 1994, s.108
De hadde fulgt veiledningen til den tro og kloke slave: Jehovas vitner er ifølge Guds Ord ingen del av denne verden som styres av de politiske systemene.
For denne viktige bibelske grunnen forteller de tjenestemenn fra regjeringen at de samvittighetsfullt motsetter seg å tjene på et militært etablissement eller et sivilt arrangement som erstatter militære service." Watchtower 1951 Feb 1 p.77
For å få Jehovas vitner anerkjent som religion i Bulgaria, var Jehovas vitner villige til og bøye og gå på akkord med sannheten for og fremme sine egne politiske interesser.
Tenk på alle de som hadde kastet bort mange år under forfølgelse så skuffet de må ha blitt når Alt plutselig ble snudd til en samvittighets sak.
"Men om staten krever at en kristen i en periode må utføre sivil tjeneste som er en del av nasjonal tjeneste under en siviladministrasjon?" Så er det hans beslutning for Jehova. Utnevnt eldste og andre bør fullt ut respektere samvittigheten av broren og fortsett å betrakte ham som en god rettskaffen kristen i god stand. " Watchtower 1996 1 mai pp.20,21
På denne måten oppfylte Jehovas vitner kravet og omgjorde det til en sann vittighet sak. Hvorfor kunne de ikke gjort dette før for å spare sine brødre for tidligere smerter og forfølgelse..? Er det sannsynlig og tro at de ble ledet av Jehovas hellige ånd og fikk nytt lys. Jehova ville selvfølgelig ikke gi den tro og kloke uklart lys slike at de ville bli unødig plaget og forfulgt ..
Kravet om blodoverføring.
Hvordan innfridde Jehovas vitner kravet om at det var i orden at deres barn og andre kunne ta blodoverføring for og redde liv?
Myndighetene følte at vitner ikke burde bli tvunget til å avstå fra livreddende behandling ved trusselen om i frykt for og bli ekskludert. For at Jehovas vitner skulle bli anerkjent som en religiøs organisasjon i Bulgaria, måtte Watchtower Society forsikre myndigheten "med hensyn til blodtransfusjoner", at medlemmene skal ha valgfrihet i saken for seg selv og deres barn uten kontroll eller sanksjon om ekskludering og utestengelse. Hvordan gikk dette?
De var villig til å gi etter og gikk med på at det og ta blodoverføring som medisinsk behandling ikke ville føre til sanksjoner og ekskludering.
Se skjema.
2.1 - Jehovas vitnepasienter benytter seg av bruk av det medisinske systemet for seg selv og deres barn; hvert medlem har rett til å anvende dette [medisinske systemet] fritt etter eget skjønn uten noen kontroll eller sanksjoner fra ledelsen "-Oversettelse av søknad nr. 28626/95
Wt sendte en bekreftelse og en uttalelse om dette:
"Avtalen inkluderer også en bekreftelse på at hver enkelt har frihet til å velge hvilken type medisinsk behandling han mottar. .... Avtalens vilkår reflekterer ikke en endring i læren om Jehovas vitner.
Avtalen finnes på nettet, hvis ønskelig eller sendes på mail.
Slike ting får du aldri høre om fordi du er i lenker.

det er tydelig at Jehovas vitner i de fleste tilfeller bare er hykleri.

 

(Innlegget ble redigert 13.09.19 22:09)

Pooping
PoopingInnlegg: 358
13.09.19 23:45
Jenji: Avtalen finnes på nettet, hvis ønskelig eller sendes på mail. Slike ting får du aldri høre om fordi du er i lenker.

Og hvem tror du har konstruert dette ? Det er ingen tvil om at dette kommer fra den sekta du tilhører, uansett hva annet du påstår.


En forvrengt historie, som bygger på konklusjoner tatt ut av sammenhengen, og de faktiske forhold.


Men, la oss nå si at dette var virkeligheten, for da kan en spørre... vil det hjelpe deg på noen som helst måte til at du får et bedre liv ?


Fakta er at den sekta du tilhører, har ødelagt millioner av menneskers liv, ved en uhyggelig skremsels propaganda om død og fordervelse i et brennende helvete, og Guds uforklarlige straffe metoder, som f.eks. innebærer at når et barn dør på tragisk vis, så slenger dere skylden på Gud...


Men etter din siste kommentar i denne tråden kan det se ut som du har hatt en annen fortid, i stedet for den verdslig kristne som du lar deg lede av i dag... 


Tråden handler ikke om Jehovas vitner, men om den satanist styrte kristenheten som du og dine ledes av... så prøv å holde deg til poenget i tråden.


Mvh


PP


  

Pooping
PoopingInnlegg: 358
13.09.19 23:46
positivogblid: Enig i din konklusjon, hva i alle dager er så interessant med Jehovas vitner ?

Nettopp ! men det ser ikke ut til at interessen avtar heller... 

PP

Zpiff
ZpiffInnlegg: 20875
14.09.19 00:05
positivogblid: hva i alle dager er så interessant med Jehovas vitner ?

Same poo, different wrapping?

Viracocha
ViracochaInnlegg: 13114
14.09.19 00:26
Pooping: Nettopp ! men det ser ikke ut til at interessen avtar heller...

Skyldes nok aggressivt behov for påtrengenhet i privatlivets fred.

 

Før jeg solgte huset hadde jeg samme problem med uønskete besøk som Skjærer (pica pica), som med JV. Tilfelles har de tungt for å forstå at jeg ikke vil vite av noen av dem.

(Innlegget ble redigert 14.09.19 00:29)

Pooping
PoopingInnlegg: 358
14.09.19 08:33
Viracocha: Skyldes nok aggressivt behov for påtrengenhet i privatlivets fred.   Før jeg solgte huset hadde jeg samme problem med uønskete besøk som Skjærer (pica pica), som med JV. Tilfelles har de tungt for å forstå at jeg ikke vil vite av noen av dem.

Det har tydeligvis ikke streifet deg en tanke om hvorfor de kommer tilbake, og som regel ikke oftere enn et år i mellom... ? Skjærer kommer ikke tilbake, de er der stort sett hele året.


Vitnene kommer tilbake nettopp fordi det kan jo hende det bor noen andre i huset, men ønsker en ikke besøk av dem, er det jo faktisk bare å si fra, men i dag må en, av personvern hensyn underskrive med navn på kartene som vitnene har, som betyr at neste gang de kommer på besøk, så må du skrive under med navnet ditt, på at du ikke vil ha besøk.


Slik er det bare.


 

Pooping
PoopingInnlegg: 358
14.09.19 08:50

Men som sagt.... hvorfor alle denne interessen for Jehova vitner, hva med all elendigheten de verdslig kristne, som vil si alle som kaller seg kristne men som deltar i alle verdens tradisjoner, har utført og utfører, altså stort alle dere debattanter her på vgd, hva med all djevelskap sekta deres står for og har utført, gjennom hundrevis av år ?


Svaret er at, når noen av dere verdslig kristne, ateister, eller andre forvirrede religiøse her inne på vgd, får slengt sannheten i fleisen, klikker dere, og går i forsvarsposisjon med alle mulige falske og forvrengte saker og påstander om JV, fordi JV forteller dere sannheten.


Hva indikerer dette ? Jo, Sannheten er vanskelig å takle for dere av denne verden, som vil si dere verdslig kristne, ateister, og forvirrede religiøse, som har løgnens far som deres veileder.


PP

positivogblid
positivogblidInnlegg: 1465
14.09.19 12:27
Pooping: JV forteller dere sannheten

Jehovas vitner forteller sannheten, altså setter man menneskers ord fremfor Guds ord...

En sik selvforherligelse er et sykdomstegn, uansett hva en sekt skulle kalle seg og om den aldri så mye tar Guds navn til inntekt for sine synspunkter og meninger.

Dessuten dine stygge og hånlige ord til mennesker utenfor Jehovas vitner forteller mye om hvilken ånd som herjer og har fått innpass i ditt sinn, hjerte og tanker.

Jesus sanne disipler hadde en helt annet syn og ydmykhet enn det Jehovas vitner forfekter, det eneste de roste var kraften i korset og evangeliet- og det som Gud virket frem gjennom deres tjeneste.

Egen ros og egenrettetferdighet om hva de utrettet var det ikke tale om - de ga Gud æren for alt han virket gjennom med.

Enhver som får det evige livs gave, vil få den ved tro og ved Guds ufortjente godhet, ikke på grunn av sine egne prestasjoner.( Lukas 17,10)

Vi kristne har dermed ingen grunn til å selvforherligelse eller se ned, eller opp til noen mennesker fremfor andre.

Når vi formanes til å glede oss i håpet, må dette altså være både riktig og i høy grad sømmelig, og være noe helt annet enn hykleri.

Hele Guds verk og hele Guds frelse består av hva Jesus har gjort og hva han heretter skal gjøre.

Begge deler gir stor grunn til stor glede, ydmykhet, fryd og takknemlighet.

 

 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 13:02)

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
14.09.19 13:53
positivogblid: Vi kristne har dermed ingen grunn til å selvforherligelse eller se ned, eller opp til noen mennesker fremfor andre.
Når vi formanes til å glede oss i håpet, må dette altså være både riktig og i høy grad sømmelig, og være noe helt annet enn hykleri.

Du vet at jeg ikke deler ditt syn vedr. religion, og at jeg ikke er særlig kristeliøst anlagt. Men jeg har sympati og en viss respekt for det du tilkjennegir i innlegget ditt.

Keep up the good work!

Mvh

BE

nlc
nlcInnlegg: 1662
14.09.19 14:24
Pooping: Svaret er at, når noen av dere verdslig kristne, ateister, eller andre forvirrede religiøse her inne på vgd, får slengt sannheten i fleisen, klikker dere, og går i forsvarsposisjon med alle mulige falske og forvrengte saker og påstander om JV, fordi JV forteller dere sannheten.

Man klikker ikke. Man sier i mot.


Man ser de logiske bristene i budskapet dere fremfører, ser hvor lite kjennskap dere egentlig har til Bibelen, ser den aldeles ufyselige måten enkelte jver her inne oppfører seg på, ser alle de falske spådommene, ser falskheten i oversettelsen av NWT, kjenner til praksisen med utstøtelse, dobbeltmoralen i forhold til blod, det ubibelske i 1914 og 144.000 osv osv.


Når dere da på toppen av det hele har en mildt sagt alternativ virkelighetsforståelse er det helt naturlig at dere møter motgang, motargumenter og debatter med negativt fortegn. Det virket som enkelte trodde dette kunne brukes som misjonsmark, for så bare å finne ut at opplyste mennesker plukker fra hverandre budskapet deres. Det må være vondt, og jeg har empati for deres situasjon. Det er ikke det enkelte jv jeg har det noe imot, men budskapet, sekten, praksisen, "forståelsen" ser jeg ikke på uten å svare.

positivogblid
positivogblidInnlegg: 1465
14.09.19 14:29
Pooping: men ønsker en ikke besøk av dem, er det jo faktisk bare å si fra, men i dag må en, av personvern hensyn underskrive med navn på kartene som vitnene har, som betyr at neste gang de kommer på besøk, så må du skrive under med navnet ditt, på at du ikke vil ha besøk.

Jeg tenker at mennesker som ikke vil ha slike besøk mer enn gjerne vil skrive under på det, slik at de slipper uønskede besøk for ettertiden - ser ikke helt problemet med det?

Jeg forstår også at det skjerpes inn på at religion skal få være en privatsak, og noe man selv bestemmer over.

Husker at det var mye debatt i media om Jehovas vitner som mange hevdet førte kartotek over beboere og sine medlemmer....

 

 

 

 

(Innlegget ble redigert 14.09.19 14:59)

Doku
DokuInnlegg: 7288
14.09.19 15:10
Pooping: Men som sagt.... hvorfor alle denne interessen for Jehova vitner, hva med all elendigheten de verdslig kristne, som vil si alle som kaller seg kristne men som deltar i alle verdens tradisjoner, har utført og utfører, altså stort alle dere debattanter her på vgd, hva med all djevelskap sekta deres står for og har utført, gjennom hundrevis av år ?
Svaret er at, når noen av dere verdslig kristne, ateister, eller andre forvirrede religiøse her inne på vgd, får slengt sannheten i fleisen, klikker dere, og går i forsvarsposisjon med alle mulige falske og forvrengte saker og påstander om JV, fordi JV forteller dere sannheten.
Hva indikerer dette ? Jo, Sannheten er vanskelig å takle for dere av denne verden, som vil si dere verdslig kristne, ateister, og forvirrede religiøse, som har løgnens far som deres veileder.

Når et forført menneske hører sannheten, vil han enten opphøre med å være forført, eller opphøre med å være ærlig.


Doku

joplina
joplinaInnlegg: 65112
14.09.19 16:39
Pooping: Hvorfor all denne interessen for Jehovas vitner,

Fordi aktive Vitner stadig starter nye tråder her inne og også er ivrige meningsytere som stadig stempler andres vranglære....


- Da må man vel regne med at de også ønsker  interessen omkring JV varmt velkommen - ellers hadde de vel ikke drevet på slik....eller..?

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
14.09.19 17:45
Pooping: Vitnene kommer tilbake nettopp fordi det kan jo hende det bor noen andre i huset, men ønsker en ikke besøk av dem, er det jo faktisk bare å si fra, men i dag må en, av personvern hensyn underskrive med navn på kartene som vitnene har, som betyr at neste gang de kommer på besøk, så må du skrive under med navnet ditt, på at du ikke vil ha besøk.

Helt unødvendig. Da de fant ut at jeg visste mer om hva som står i biber'n enn dem, ble besøkene deres mer sporadiske. Nå er de her omtrent hvert 5. år. Og når de kommer, blir oftest ikke besøket særlig langvarig. De to siste som var her (det var for et par år siden) ble først nokså tafatte; inntil den ene ble så rasende at den andre (den minst rutinerte, virket det som) måtte ta veilederen i armen, trekke henne litt unna og minne henne på at det var ikke slik de skulle oppføre seg.

Så forsvant de - men den minst rutinerte hadde i det minste vett og folkeskikk nok til å si farvel ("adjø" - eller a dieu - hadde nok ikke virka på undertegnede i noe fall; jeg har intet behov for å rusle med guder - da danser jeg heller med ulver).

Men jeg hadde da en riktig hyggelig og interessant samtale med en slik utsending for 18 - 20 år siden. Hun hadde imidlertid både vett og folkeskikk (joda; det var med en lærling da også, men hun sto igjen ved grinda).

Mvh

BE

BlackEagle
BlackEagleInnlegg: 50692
14.09.19 17:47
Doku: Når et forført menneske hører sannheten, vil han enten opphøre med å være forført, eller opphøre med å være ærlig.

I O U 1, men akk... koggeret mitt er tomt...

Mvh

BE

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg