Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvfor er Islam et problem?

NYTT TEMA
Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
16.04.21 22:29
BeNice: Jeg velger å stole på mine egne erfaringer med Islam og Muslimer. Nå har det bodd Muslimer i Norge i flere tiår som det skrives her,og enda har det ikke vært et tilfelle der muslimer spesifikt angriper Norge eller nordmenn fordi de er norske I allefall ikke med religiøse fortegn. Ved vokdshandlinger begått av muslimer i utlandet har norske muslimer gang på gang tatt avstand fra det og til og med deltatt i demo. Det er likevel ikke nok. Mange har flere jobber i lavtlønnsyrker som nordmenn ikke lenger gidder å gjøre selv. Det finnes både vaskere og sjåfører med legeutdanning, ingeniører og arkitekter som ikke får jobb pga snavn eller oprinnelse. Alle disse betaler skatt og bidrar til samfunnet. At de ikke skal ha sin religion og kultur uten å bli satt under lupen eller sjikanert er forkastelig. Vi lever sammen i dette landet uansett og bør gjøre det beste ut av det. Slike debatter er fordummende og holder liv i komplett idiotisk skremselspropaganda som ingen er tjent med. Jeg melder meg med dette ut av debatten.

Målet med islam, skriver Peter Hammond, er ikke å konvertere hele verden, men å etablere sharialover over hele verden. I boken "Contemporary Threat" fra 2005.

Han skriver hva han mener historisk har skjedd ettersom den muslimske befolkningen øker i et land. Med 20 prosent har det brutt ut voldsomme opptøyer, blitt dannet jihadistiske militsgrupper, folk blitt myrdet, kirker og synagoger brent ned.

Ved 40 prosent muslimer, stadige terrorangrep, massakrer og milits krigføring. Med 60 prosent muslimer av befolkningen, forfølgelse av ikke-muslimer, sporadisk etnisk renskning, bruk av sharialov og jozya-skatten. Ved 80 prosent har de overtatt statsapparatet og utfører etnisk rensking og folkemord i statens navn. Ved 100 prosent skal det være fredens hus, men de kriger vel mot hverandre da og.

Pr. idag er det visst 3,4 prosent muslimer. Da rekrutterer de fra andre minoriteter og misfornøyde grupper, spesielt fra fengsler og gatebander.

Ved 5 prosent utøver muslimer urimelig stor innflytelse, krever halalkjøtt, legger press på matvarekjedene for å selge det. De begynner da å jobbe for at regjeringen skal la dem styre seg selv under sharialoven.

    "Contemporary Threat" (utgitt 2005) - Peter Hammond.

perchri

Innlegg: 11896
perchri
17.04.21 08:37
idiomatisk: Hva tenker dere?

Om det er et problem vil tiden vise.....men Islam har ikke noe å gjøre her i europa. Religionenes ideer er ikke forenelige.

Har vi ikke lært noe som helst? Nei....det er nye unge feiekoster som vokser opp og styrer, med fraværende evner på området å være føre snar, og framsynthet. Så var det det med "moten" snillismen, eller mammaismen, som vokser som en kreftsvulst.......

Pernillel

Innlegg: 5581
Pernillel
18.04.21 07:47
Rockohh: Det som er fordummende er slik strutsepolitikk du ser ut til å støtte her.

Det minner meg om en episode en del år tilbake under 2005-opptøyene i Paris. Da var det en svensk politiker eller politisjef som fikk spørsmål om disse franske tilstandene kunne smitte over til Sverige siden de også hadde hatt stor innvandring fra mange av de samme landene. Personen som ble intervjuet nektet selvsagt for at noe slikt kunne skje i Sverige. Der hadde de 100% koll på integreringen og de fleste innvandrerne var lovlydige, snille og greie. Det kom til å gå så bra "och var inget att oroa sig för". 

15 år etter har svenske tilstander blitt et dagligdags ord.

Problemet her som "strutsene" ikke forstår er at innvandringen er irreversibel. Det fungerer greit inntil det ikke lenger fungerer, men da er det for sent å snu. I henhold til føre-var-prinsippet er det innvandringsliberalistene som sitter med bevisbyrden for at et slikt eksperiment skal gå bra, men siden Europa selv etter 60 år med kontinuerlig innvandring ikke har klart å integere disse gruppene på en god måte så har de absolutt ingenting å vise til annet enn anekdoter, tomsete argumenter og andre pinlige barnsligheter.

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
18.04.21 10:18

Problemet blant innvandrene i Sverige er kanskje ikke primært knyttet til Islam?

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
18.04.21 10:32
Finnsannhet: Problemet blant innvandrene i Sverige er kanskje ikke primært knyttet til Islam?

Jo, det tror jeg. Så kommer gjengkriminaliteten i tillegg.

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
18.04.21 10:37
Pernillel: 15 år etter har svenske tilstander blitt et dagligdags ord.

De vet nok hva de gjør de politikerne som er ansvarlige for den importen.

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
18.04.21 18:30
perchri: ...men Islam har ikke noe å gjøre her i europa. Religionenes ideer er ikke forenelige.

Tariq Ramadan (hans bestefar startet Det muslimske brorskap),ble spurt på youtube programmet Head to head hva han mente om shariastraffen med steining til døde. Det var visst for vanskelig for han å svare på, så han sa han måtte spørre Fatwarådet om det først. En dame ble opprørt og sa han måtte vel kunne ha en egen mening om det. Da Ramadan begynte å gå rundt grøten, ba en mann han svare rett ut, men det ville han ikke. Mannet presset på og ville ha ja eller nei om han støttet det. Men det var fundamentalistisk å spørre sånn, sa Ramadan, så det kom ikke noe svar fra han.

Pernillel

Innlegg: 5581
Pernillel
19.04.21 11:23
Finnsannhet: Problemet blant innvandrene i Sverige er kanskje ikke primært knyttet til Islam?

Ikke nødvendigvis, men det er neppe noen stor hemmelighet at gruppene med størst integeringsproblemer er innvandrere fra islamske land. Enten de befinner seg i Sverige, Nederland, Tyskland, Belgia, Frankrike, Italia eller Spania. Om det skyldes relgion eller kultur blir litt hipp som happ all den tid islam er en så integrert del av deres kultur (og vice versa).

De som klarer seg best og som oftest trekkes frem som de best integrerte er gjerne innvandrere som er assimilerte, altså de som i større grad ikke tviholder på gamlelandets kultur og relgion.

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
19.04.21 11:55

Det må være viktig å kreve norsk tenkesett ang lover og demokrati av alle som vi gir lov til å bosette seg i Norge med oss. De bør avkreves høytidelige løfter om dette når de søker statsborgerskap ol.. Og skrive under på akseptasjon av utvisning og statsborgerskapsletting hvis de skulle komme til å handle eller tale imot dette.

Såpass må vi kreve. Kan noen virkelig være imot det?

(Innlegget ble redigert 19.04.21 11:57)

LAVPROFIL

Innlegg: 6504
LAVPROFIL
19.04.21 12:39
Finnsannhet: Kan noen virkelig være imot det?

Kan kanskje bli litt vanskelig for tankepolitet å håndeheve loven?

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
19.04.21 13:54
Finnsannhet: Problemet blant innvandrene i Sverige er kanskje ikke primært knyttet til Islam?

9000 voldtekter i Sverige har vel med kvinnesyn å gjøre? I islam er kvinnen bare en ting, mannens eiendom, satan som fristeren og et spøkelse, i burka/niqab som spøkelseskladden når viser seg.

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
19.04.21 15:13

Jeg tenker ikke tankepoliti, men tale- og handlingspolitiet.

Heller ikke dette blir selvsagt 100% vamntett, men det burde fange opp mye blant mange.

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
19.04.21 15:16

Rock overdriver vel litt kvinnens plass i Koranen. Lenge siden jeg har lest i denne for meg totalt uintetessante og uinspirerte boken, men kvinnen har vel noe høyere posisjon i den?

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
19.04.21 17:02
Finnsannhet: Rock overdriver vel litt kvinnens plass i Koranen. Lenge siden jeg har lest i denne for meg totalt uintetessante og uinspirerte boken, men kvinnen har vel noe høyere posisjon i den?

Nei. Her er noen vers fra koranen:

Koran 2:223  Deres kvinner er som en åker for dere, så gå til deres åker slik dere ønsker, alt på beste måte.

Koran 4:3  Ta til ekte det som passer dere av kvinner, to, tre eller fire (...) eller med deres slavinner (tilfangetatte kvinner).

Det kan oversettes med "Ligg med dem dere vil..."

Koran 4:38  Hvis de viser seg ulydige, så vis dem til værelset deres og gi dem pryl.

Koran 4:34  Menn er kvinners formyndere fordi Allah har gitt noen forrang over andre.

Sahih Muslim 4:1039  Aisha sa (til Muhammed): Du har gjort oss lik med hunder og esler.

Muhammed sa i sin siste tale: Behandle konene deres bra, for de er som husdyr for dere, og de eier ikke noe selv.  Hadith av Tabari 9:1754

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
19.04.21 20:35

Det låter dårlig, ja.

 

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
20.04.21 12:33
Finnsannhet: Det låter dårlig, ja.

Ja. En kvinne kom til profeten Muhammed og fortalte at hun hadde blitt gravid utenfor ekteskapet. Men Muhammed ville ikke tilgi henne. Han ba henne komme tilbake til han når barnet var avvent. Hun gjorde så. Da tok Muhammed barnet fra henne. Barnet hadde en brødbit i hånden, står det. Muhammed ga barnet til en annen muslim. Så på ordre fra Muhammed ble kvinnen da steinet til døde.

En ung uskyldig kvinne som ble voldtatt ble steinet til døde.

Når en muslimsk kvinne blir voldtatt krenker det hennes manns ære. Kvinnen har måttet si til sin mann at de har krenket hans ære. Hennes ære, kropp eller følelser eksisterer ikke der.

idiomatisk

Innlegg: 3597
idiomatisk
25.04.21 13:18

20 franske generaler: – Frankrike risikerer snarlig borgerkrig.

Det er alvor nå. Frankrike er i fare. Landet trues av flere dødelige farer. Vi, som også etter aktiv tjeneste, forblir Frankrikes soldater, kan ikke under de nåværende omstendigheter stille oss likegyldige til vårt vakre lands skjebne.

Ser at alvoret som utspiller seg i Frankrike ikke nevnes i norske medier. 

Pernillel

Innlegg: 5581
Pernillel
25.04.21 15:18
idiomatisk: Det er alvor nå. Frankrike er i fare. Landet trues av flere dødelige farer.

Og for to dager siden blir "allahu akbar" de siste ordene en tobarnsmor fra Rambouillet hører før hun segner om etter å ha blitt nok et offer for en "sint ung mann" fra et muslimsk land.

Gunstein12

Innlegg: 18319
Gunstein12
25.04.21 23:03
Pernillel: Og for to dager siden blir "allahu akbar" de siste ordene en tobarnsmor fra Rambouillet hører før hun segner om etter å ha blitt nok et offer for en "sint ung mann" fra et muslimsk land.

Kanskje han også var påvirket av hasjrus?

Søndag har det vært demonstrasjoner i både Frankrike, samt andre europeiske byer, som en protest mot en domstols avvisning av en sak mot en mann, som mistenkes å ha drept den jødiske kvinnen Sarah Halimi den 4. april 2017.

Den mistenkte 27-åringen, muslimske Kobili Traore, skal ha ropt Allahu Akbar (Gud er størst), mens han dyttet henne i døden.

Frankrikes øverste domstol har nå fastslått at Traore ikke kan rettsforfølges fordi han var sterkt påvirket av hasj, og dermed var han ikke seg selv.

https://www.nettavisen.no/nyheter/protester-i-frankrike-etter-at-mistenkt-slipper-unna-for-drap/s/12-95-3424119160

Pernillel

Innlegg: 5581
Pernillel
27.04.21 09:03
Gunstein12: Kanskje han også var påvirket av hasjrus?

Kanskje, men jeg tror kanskje han var mer påvirket av kravet om at alle skal respektere denne profeten som de ellers er så sykelig opptatt av. Med terror skal islam brøyte seg frem.

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
28.04.21 09:15
Pernillel: Kanskje, men jeg tror kanskje han var mer påvirket av kravet om at alle skal respektere denne profeten som de ellers er så sykelig opptatt av. Med terror skal islam brøyte seg frem.

Pakistans statsminister Khan vil legge press på myndighetene i vestlige land, for å gjøre det straffbart å fornærme muslimenes profet.

Han vil innlede en islamisering av hele Vesten ved å tvinge på oss blasfemilover, inspirert av sharia.

Tidligere i april sa Khan at økningen i antall voldtekter skyldes hvordan kvinner kler seg. Ikke alle menn har viljestyrke til å motstå, sa han, og ber kvinner dekke seg til for å unngå å friste menn.

Akkurat som med kvinner som ikke dekker seg tilstrekkelig til for å holde muslimske menn i tømme, så er det vestens feil at muslimer blir radikalisert. Muhammedtegninger gjør at muslimer ikke kan styre sitt sinne.

     Document.no 27.04.21  Pakistans statsminister vil tvinge Vesten til å innføre islamske blasfemilover.

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
28.04.21 16:33

Alle som får være i Norge med oss nordfolk må høytidelig skrive under på ikke å tale eller handle imot våre vedtatte verdier som vi har kjempet for og er glade i og vil kjempe for med livet som innsats.

Overtredelse må straffes skikkelig. Inkl utvisning.

Pernillel

Innlegg: 5581
Pernillel
29.04.21 10:43
Finnsannhet: Alle som får være i Norge med oss nordfolk må høytidelig skrive under på ikke å tale eller handle imot våre vedtatte verdier som vi har kjempet for og er glade i og vil kjempe for med livet som innsats. Overtredelse må straffes skikkelig. Inkl utvisning.

Utvisning fungerer dårlig og dessuten er det alt for lett å si det som passer der og da for å få opphold. Straks opphold er innvilget skal det svært mye til for å bli kastet ut igjen. Bare tenk på alle interesseorganisasjonene, NGOene og støttegruppene som lager et leven uten like hver gang noen er i ferd med å bli kastet ut. Vi klarer jo ikke engang å kaste ut de som åpenbart ikke har noe her å gjøre.

Det mest effektive er å stramme inn grensepolitikken slik at de blir stanset før de kommer inn til landet.

(Innlegget ble redigert 29.04.21 10:43)

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
01.05.21 08:18
Pernillel: Utvisning fungerer dårlig og dessuten er det alt for lett å si det som passer der og da for å få opphold. Straks opphold er innvilget skal det svært mye til for å bli kastet ut igjen. Bare tenk på alle interesseorganisasjonene, NGOene og støttegruppene som lager et leven uten like hver gang noen er i ferd med å bli kastet ut. Vi klarer jo ikke engang å kaste ut de som åpenbart ikke har noe her å gjøre. Det mest effektive er å stramme inn grensepolitikken slik at de blir stanset før de kommer inn til landet.

Ja, og nå skal "EUs returbyrå" opprettes overfor illegale migranter. Fordi kun en tredjedel av illegale migranter har reist tilbake til hjemlandet. Av disse igjen gjorde kun en tredjedel det frivillig.

Nå vil EU utvide og styrke mandatet til Frontex, EUs grensekontrollbyrå.

    I følge Hege Storhaug og HRS.

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
01.05.21 10:52

Økonomiske flyktninger bør nok ikke få komme inn. Slike må hjelpes i eget land, evt av oss. Folk som har bodd i Norge noen år, men som ikke er i fare i hjemlandet, bør returneres. Dessverre selv om barna født i Norge må flytte. Hardt, men nok det beste. Barn tilpasser seg gjerne fort nytt land , nye forhold og nye venner.

Blir fremmedkulturelle i flertall her hjemme, og de fleste av dem skulle klare å forandre norske, humanistiske verdier,  så kan det bli borgerkrigslignende tilstander her, og det kan vi ikke risikere. Mange av disse får også så mange barn, har jeg forstått, at de med tid kan oppnå demokratisk flertall, og forandre lovene i Norge. Før og etter dette kan uro og voldelighetet ri oss som en mare. Derfor må reaksjonene våre være strenge, men ikke grusomme.

 

 

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
01.05.21 11:23

Koranen har i seg stoff som ikke må etterleves av Koranens etterlevere.

Bibelens NT er tydelig en fredsreligion ang hva de kristne får bud på seg til å gjøre.

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
02.05.21 18:56
Finnsannhet: Koranen har i seg stoff som ikke må etterleves av Koranens etterlevere. Bibelens NT er tydelig en fredsreligion ang hva de kristne får bud på seg til å gjøre.

Ja. En tydelig forskjell mellom Jesus og Muhammed er frihet kontra tvang og frigjøring kontra underkastelse, som Einar Gelius skriver om. Muhammed var en dennesidig hersker som hærfører og krigsherre. I koranen 31:36 står det: Det sømmer seg ikke for en troende mann eller kvinne når Gud og Hans sendebud har truffet avgjørelse i en sak, å ha fritt valg i denne deres sak. Da blir det vanskelig å si imot. Så er da også islam underkastelse, blind lydighet i et totalitært samfunn styrt av barbariske sharialover. Mens med Jesus dreier det seg om sjelens frelse, for som han sa at mitt rike er ikke av denne verden.

BlackEagle

Innlegg: 52230
BlackEagle
02.05.21 21:49
Rockohh: Så er da også islam underkastelse, blind lydighet i et totalitært samfunn styrt av barbariske sharialover.

Betyr det at alle land der hovedvekten av befolkinga er muslimer har sharia-lover?

Mvh

BE

Finnsannhet

Innlegg: 15034
Finnsannhet
02.05.21 22:53

 

Muslimene må forpliktes av , og skrive høytidelig under på, de norske humanistiske verdier, ellers må de utvises.Om de i tale eller handling motsier disse.

(Innlegget ble redigert 02.05.21 22:55)

Rockohh

Innlegg: 3872
Rockohh
04.05.21 22:26
Finnsannhet: Muslimene må forpliktes av , og skrive høytidelig under på, de norske humanistiske verdier, ellers må de utvises.Om de i tale eller handling motsier disse.

Det høres jo fint ut, men tror du det er mulig å få til et slikt vedtak eller lov politisk og/eller juridisk?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg