Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hvfor er Islam et problem?

NYTT TEMA
Finnsannhet

Innlegg: 15140
Finnsannhet
05.05.21 11:10

Kunne jo håpe at flertsll av polotikerne vår kunne ta saken SÅ alvorlig.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
05.05.21 15:20
Gunstein12: Kanskje han også var påvirket av hasjrus? Søndag har det vært demonstrasjoner i både Frankrike, samt andre europeiske byer, som en protest mot en domstols avvisning av en sak mot en mann, som mistenkes å ha drept den jødiske kvinnen Sarah Halimi den 4. april 2017. Den mistenkte 27-åringen, muslimske Kobili Traore, skal ha ropt Allahu Akbar (Gud er størst), mens han dyttet henne i døden. Frankrikes øverste domstol har nå fastslått at Traore ikke kan rettsforfølges fordi han var sterkt påvirket av hasj, og dermed var han ikke seg selv. https://www.nettavisen.no/nyheter/protester-i-frankrike-etter-at-mistenkt-slipper-unna-for-drap/s/12-95-3424119160

Dommer sier opp jobben etter at mann som drepte fransk-jødisk kvinne går fri.  -Resett 1.05.21

For å protestere på kjennelsen, leverte Broda inn dommerkappen sin. Han er selv jøde og er bekymret over de potensielle konsekvensene av kjennelsen til retten, spesielt med tanke på den økende anti-semettismen i Frankrike. At en person kan sette seg selv i en sinnstilstand som tillater han å bryte loven.

Frankrikes øverste rabbiner: Utfallet av drapet på Halimi er en lisens til å drepe jøder.

Korsia spør også retorisk om "avgjørelsen betyr at alle narkomane er lisensiert til å drepe jøder?"

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
05.05.21 15:53
Finnsannhet: Kunne jo håpe at flertsll av polotikerne vår kunne ta saken SÅ alvorlig.

Ja, Carl I. Hagen har prøvd. I 2006 ble det innført en frivillig statsborgerskapsseremoni med følgende troskapsed:

"Som norsk statsborger lover jeg troskap til mitt land Norge og det norske samfunnet, og jeg støtter demokratiet og menneskerettighetene og vil respektere landets lover".

Denne seremonien med troskapseden burde i det minste vært obligatorisk.

Carl I. Hagen vil ha en mer eksplisitt ordlyd der de må akseptere at norske, sekulære lover går foran religiøse skikker og tillater at man kan gjøre narr av religion. Det skal slås fast at man har sin lojalitet til norske lover, regler og våre grunnleggende verdier som likestilling, ytringsfrihet og demokrati.

Dette var i 2017, men vet ikke om de bruker troskapseden i dag?

Fra   Aftenposten 5.05.17   - Terroren i Stockholm viser behov for troskapsløfte.

Pernillel

Innlegg: 5648
Pernillel
05.05.21 16:23
idiomatisk: 20 franske generaler: – Frankrike risikerer snarlig borgerkrig. Det er alvor nå. Frankrike er i fare. Landet trues av flere dødelige farer. Vi, som også etter aktiv tjeneste, forblir Frankrikes soldater, kan ikke under de nåværende omstendigheter stille oss likegyldige til vårt vakre lands skjebne.

Dette er en litt pussig sak. Oppropet ble selvsagt sablet ned av regjeringen og resten av etablissementet som hoppet raskt på konklusjonen om at dette var noe en liten gruppe militære separatister fra ytterst høyrefløy hadde kokt i hop, men så viser det seg at nærmere 60% av det franske folket er på generalenes side i denne saken!

Videre mener hele 73% at Frankrike er i ferd med å kollapse som et sivilisert samfunn, 45% tror at de snart vil oppleve en borgerkrig og 86% mener at deler av Frankrike er allerede er tapt. 

Alt dette på grunn av at et fåtall politikere på toppen mente at vi måtte stille våre land til disposisjon for massiv innvandring fra usiviliserte og primitive land i den tredje verden.

Var det verdt det? 

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
08.05.21 17:34
Pernillel: De som klarer seg best og som oftest trekkes frem som de best integrerte er gjerne innvandrere som er assimilerte, altså de som i større grad ikke tviholder på gamlelandets kultur og relgion.

Ja. Merkelig å se to niqab-kledde kvinner gå i demonstrasjonstog med homoflagget. Men det er jo ingen fornuft i islam. VG har overskriften: Skeive muslimer: - Det føles som et fengsel. 7.05.21

Men det selvfålagte vandrende fengselet niqab er visst helt ok. De vet jo hva fundamentalistisk islam står for, så hvorfor velge det da med niqab?

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
08.05.21 18:44
Pernillel: Alt dette på grunn av at et fåtall politikere på toppen mente at vi måtte stille våre land til disposisjon for massiv innvandring fra usiviliserte og primitive land i den tredje verden. Var det verdt det?

I Norge kommer det nok an på hvem du spør, for det er tydelig en villet politikk. Akkurat sivilisasjonskrig er det vel få som vil ha, men en kamp mellom verdier, som egentlig er kulturmarxisters kamp mot kristne verdier og vår kristne kulturarv.

Det humanitær-politiske kompleks og andre globalister vil det jo sånn. Den politisk korrekte meningseliten som er imot ytringsfrihet for motdebattanter har vunnet frem med sin moraliserende maktutøvelse.

Jeg synes selvfølgelig ikke det er verdt det, men det passer nok i et godhetstyranni.

idiomatisk

Innlegg: 3665
idiomatisk
09.05.21 11:27

Muslimsk kvinne som ville bli mer fransk, skutt og brent levende av sin mann i Frankrike. 

Man trenger ikke lure på hvorfor så få kvinner forlater Islam, når vi vet hvilke konsekvenser de muslimske kvinnene risikerer. 

(Innlegget ble redigert 09.05.21 11:27)

LAVPROFIL

Innlegg: 6548
LAVPROFIL
09.05.21 13:34
idiomatisk: Man trenger ikke lure på hvorfor så få kvinner forlater Islam, når vi vet hvilke konsekvenser de muslimske kvinnene risikerer.

Det som er vanskelig å forstå er hvorfor vestlige kvinner frivillig konverterer til islam?

 

(Innlegget ble redigert 09.05.21 13:34)

Pernillel

Innlegg: 5648
Pernillel
09.05.21 14:23
LAVPROFIL: Det som er vanskelig å forstå er hvorfor vestlige kvinner frivillig konverterer til islam?

Jeg fatter ikke hvorfor noen i det hele tatt orker å bli med i denne perverterte kulten. Hva har islam egentlig å tilby annet enn å ødelegge alt rundt seg og kjøre økonomien og samfunnet på ræva?

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
09.05.21 18:22
LAVPROFIL: Det som er vanskelig å forstå er hvorfor vestlige kvinner frivillig konverterer til islam?

Anbefaler å underkaste seg islam.  - Nettavisen 30.08.08

Norsk kvinne (42) var kristen, jobber som lærer, giftet seg med en muslim og konverterte til islam og lever som sjiamuslim.

Hun følte at islam var "mer logisk" enn kristendommen. Da hun begynte å dekke seg til følte hun at hun mistet personligheten og ble veldig anonym. Det er strengt forbudt å vise frem bilder fra da hun levde som kristen kvinne uten skjerf (hijab).

Men hun er mye sikrere nå og påstår hun ikke på noen måte er undertrykket og anbefaler kvinner å underkaste seg islam. Mange av disse konvertittene liker de faste, klare rammene som islam representerer.

Hun vil gjerne endre samfunnet etter at hun ble muslim.

- For eksempel voldtekt. Kunne den ha vært unngått om man hadde dekket seg til? Da tror jeg man hadde halvert antall voldtekter.

Hun blir provosert av nakne kropper og hva som sendes på TV, så hun må svitsje mye, sier hun oppgitt.

Hun mener kvinner skal dekke hår og hake. Hun selv kan vise frem både hender og føtter.

- Men jeg kan ikke ta på en annen mann, så jeg kan ikke håndhilse, Og en mann kan ikke håndhilse på en kvinne heller.

Noe hun vil endre på i samfunnet.

- Jeg ville forbudt det å vise nakenhet og seksualisering, forby sex som middel i det offentlige rom (reklame, film, TV og etc.

- Hun ville opprettet steder hvor kvinner kan være uten at menn får komme dit. Som svømmehaller og etc.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
09.05.21 20:50
LAVPROFIL: Det som er vanskelig å forstå er hvorfor vestlige kvinner frivillig konverterer til islam?

Islam passer nok godt for den giftige misunnelsen noen kvinner har overfor vakre kvinners flotte kropper. Da kan lasten gjøres til dyd, og forlange at de vakre dekker seg til.

Misunnelse som ikke innrømmes, blir som et diskret hat. Da kan en hate nakenhet og sex på TV og lignende og prøve å få det forbudt.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
10.05.21 12:38
idiomatisk: Muslimsk kvinne som ville bli mer fransk, skutt og brent levende av sin mann i Frankrike. Man trenger ikke lure på hvorfor så få kvinner forlater Islam, når vi vet hvilke konsekvenser de muslimske kvinnene risikerer.

Det er helt ufattelig grusomt!

I det hele tatt kan ikke kvinnefrigjøring aksepteres i islam. Det ses på som europeisering, som de anser som kristent og "et svik av islams sanne verdier".

Vestlig klesdrakt på menn er modernitet, mens vestlig klesdrakt på kvinner er europeisering, i følge Hege Storhaug i "Størst av alt er friheten".

De vil nok heller islamisere Vesten. At kvinneundertrykking er svik mot våre frihetsverdier, spiller visst ingen rolle for dem.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
11.05.21 11:22
LAVPROFIL: Det som er vanskelig å forstå er hvorfor vestlige kvinner frivillig konverterer til islam?

Da må de vel hate frihet?

LAVPROFIL

Innlegg: 6548
LAVPROFIL
11.05.21 12:00
Rockohh: Da må de vel hate frihet?

I Norge kan disse kvinnene praktisere "koseutgaven" av islam på sine egne premisser.

Hadde de derimot flyttet til til Iran og fått oppleve ekte hardcore-islam tror jeg pipa raskt hadde fått en annen lyd, skjønt noen skruller finnes det vel alltid som føler at livet får ny mening som tildekte og undertrykte.

jakoline

Innlegg: 41688
jakoline
15.05.21 13:23
Gunstein12: Står mye rart/brutalt/ekstremt i bibelen. De fleste her i landet er nok ikke klar over det. Hvorfor?

 Mulig fordi man knapt har kristendomsundervisning lenger på skolene?
Historiene i GT var da barnelærdom i vanlig norsk skole frem til i hvert fall 70-tallet.
Alle lærte da at GT handlet om jødenes historie og forhold til Gud, og praktiserte "den gamle pakt" , som inneholdt en rekke svært brutale lover.
Vi lærte også historiene om Jesus, og hvordan han nettopp satte spørsmålstegn ved og utfordret disse lovene på sin måte,
slik han stoppet en religiøs steining av en "syndig kvinne", ved å si at den som ikke selv har syndet kan kaste den første sten.
Så skrev han noe i sanden, for så å viske det vekk igjen, som tegn på tilgivelse og nåde.
Slik sto han opp i mot de lover som det sto om i GT, OG innførte en ny måte å tenke på, som handlet om nåde og tilgivelse, om å elske og behandle andre slik man selv ønsker å bli elsket og behandlet, og historier om "Den barmhjertige sammaritan" om også at det skal gjelde fremmede mennesker med annen tro.


Slik innførte Jesus "Den nye pakt", som er kristendommens kjerne, der Jesus er "Ordet som ble kjød", og slik alle kristne sitt levende eksempel vi skal "lese" av; det er han som er vårt "Levende ord".

Om man prøver sette seg inn i hva kristendommen faktisk handler om, kun ved å lese Bibelen ved "selvstudie", så mister man hele poenget..
Dessverre synes gjøre det , slik som du...

Finnsannhet

Innlegg: 15140
Finnsannhet
15.05.21 14:34

Ja, det dreier seg om et skikkelig studium, og at en også idag levende person, Jesus, må må få lov til å rette opp sin rygg og brette opp sine armer iblant oss. Vi må strekke ut veien for Ham. Lære av Hans måte å bruke skriftene og alle andre relevante saker på. Også dette: kjenne varmen av Hans armer og smil.

(Innlegget ble redigert 15.05.21 14:37)

Finnsannhet

Innlegg: 15140
Finnsannhet
15.05.21 15:58

Frihet KAN være plagsom.

Dessuten KAN den være en illusjon.

Saken er respekt for nesten når nesten har respekt for nesten eller er hjelpeløs.

 

(Innlegget ble redigert 15.05.21 16:03)

Hansaguden

Innlegg: 7523
Hansaguden
15.05.21 16:17

Begriper ikke at millioner av mennesker underkaster seg religion i det hele tatt. Om det er islam, kristendom eller noe annet.

At man tror at det finnes en himmel med en gud.

At man tror det finnes et helvete med en satan. 

At man tror at tømrersønnen gikk på vannet og vekket opp døde.

At man tror at han for opp til himmelen etter sin død.

Takk for at dette bare er en tro og ikke en viten, selv om de religiøse påstår at de vet at det som står i bibelen, koranen eller de andre eventyrbøker er sant.

Trist at mange millioner trenger en slik narresmokk i livet.

Og islam er vel den største narresmokken av alle.

 

(Innlegget ble redigert 15.05.21 16:19)

Finnsannhet

Innlegg: 15140
Finnsannhet
15.05.21 16:40

Det dreier seg om å finne noe mer enn en flyktig vind med hvirvlende blader.

Noe fast. Endog overfor døden.

Derfor vil de fleste av oss søke kontakt (religare) med objektene i religiøse bilder av livet.

Men ikke du?

Ellers bør religion møte stadig nye tider med de nye tiders referanser. Stadig reformeres på kjernen i all livsstreben: å oppleve det beste lengst mulig.

Mvh F. S.

(Innlegget ble redigert 15.05.21 16:42)

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
15.05.21 16:41
Finnsannhet: Frihet KAN være plagsom.

Bare for de som istedet valgte islams trelldom.

Finnsannhet

Innlegg: 15140
Finnsannhet
15.05.21 16:48

Nei, Rockohh.

Frihet kan være plagsom for ALLE som er forvirret i sitt liv.

Rammer kan oppleves trygt for slike.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
15.05.21 16:54
Hansaguden: Og islam er vel den største narresmokken av alle.

Akkurat når det gjelder islam er jeg enig, for Muhammed var en falsk profet. Han tilpasset lover og regler for å tilfredstille sine seksuelle behov. Hadde han lyst på en kvinne, sa han bare at han hadde sett i en drøm at Allah hadde sagt han skulle få henne. Slik fikk han viljen sin.

Hansaguden

Innlegg: 7523
Hansaguden
15.05.21 16:55
Finnsannhet: Frihet kan være plagsom for ALLE som er forvirret i sitt liv. Rammer kan oppleves trygt for slike.

På meg virker det som om de mest forvirrede, men tilsynelatende skråsikre, er de religiøse.

Kan du svare meg på om ditt forrige innlegg Kl. 1640 var et svar til meg. Det finnes en svarknapp

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
15.05.21 17:04
Finnsannhet: Nei, Rockohh. Frihet kan være plagsom for ALLE som er forvirret i sitt liv. Rammer kan oppleves trygt for slike.

Nei. Først kan jeg si at ordet "ALLE" gjør det selvfølgelig ikke sant.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
15.05.21 17:13
Hansaguden: På meg virker det som om de mest forvirrede, men tilsynelatende skråsikre, er de religiøse.

Mange med en sterk fasade kan virke skråsikre. Men går man litt i dybden blir de forvirret, uavhengig om de er religiøse eller ei.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
15.05.21 17:32
Hansaguden: Begriper ikke at millioner av mennesker underkaster seg religion i det hele tatt. Om det er islam, kristendom eller noe annet.

Islam betyr underkastelse og er tvang under en totalitær ideologi med barbariske sharialover. Kristendommen er frigjøring, der Jesus setter en fri.

Hansaguden

Innlegg: 7523
Hansaguden
15.05.21 17:36
Rockohh: Kristendommen er frigjøring, der Jesus setter en fri.

Men det er uansett en tro, ikke en viten. Selv om de kristne påstår det.

Rockohh

Innlegg: 4022
Rockohh
15.05.21 17:47
Hansaguden: At man tror at han for opp til himmelen etter sin død.

Det er da godt kjent nå med ut av kroppen - og nær døden opplevelser og mange døde har vist seg her i verden. Så det viser at den såkalte døden er en overgang til en annen verden i et av de andre legemene våre.

Finnsannhet

Innlegg: 15140
Finnsannhet
15.05.21 18:34

Hei Hansaguden!

Jo, innlegget var svar på ditt innlegg. På min mob får jeg ikke sitert. Men jeg er lat. Jeg kunne ha begynt innlegget med ditt nick. Beklager.

Finnsannhet

Innlegg: 15140
Finnsannhet
15.05.21 18:38

Til Rockohh.

Ja, mitt innlegg kan misforståes. Jeg mente jo at blant livsforvirrede  KAN frihet til å måtte velge likt og ulikt fra en uendelighet av holdninger og filosofiske alternativer oppleves uttrygt og plagsomt. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg