Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

"Vi bruker stadig mer penger etc...."

NYTT TEMA
kennis82

Innlegg: 11033
kennis82
23.07.04 21:32
Jeg er begynt å irritere meg grønn over medias bruk av dette begrepet "vi blir, vi bruker osv." Særlig Dagbladet er jo helt ekstreme på denne fronten.
puma1

Innlegg: 21286
puma1
24.07.04 00:50
Når det står at "Vi blir stadig feitere" og "Vi drikker stadig mer" og "Vi må stramme inn livreima", så handler dette "vi" om journalistene i Dagbladet. Du har vel sett alle reportasjene der en journalist fra Dagbladet reiser over svenskegrensa for å kjøpe en "matkorg" for å sammenligne med norske priser. Det er mer drikke enn mat, for å si det sånn.
IACOCCA

Innlegg: 9229
IACOCCA
24.07.04 19:48
Helt enig!

Dagbladet har jo til tider en dekning som skulel tilsi at nordmenn generelt kun fokuserer på hvor mye de må betale (i avgifter) på bensin og alkohol og tobakk. ...
men et lite glass har man da råd til til "norske" priser, og det er jo fint for helsen å være moderat med alkohol ehller enn å tylle i seg på "Dagblad-" nivå ...
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg