Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Hva gir næring til hatet ?

NYTT TEMA
inspector
inspectorInnlegg: 8336
22.07.14 14:08

Politikere taler varmt om holdningsskapende prosjekter, medmenneskelighet, tillit og åpenhet. Man taler også varmt om å imøtegå uønskede holdninger og ytringer på demokratisk vis gjennom debatt.

Alt dette er vel og bra men:
Man kvier seg for å snakke om de bakenforliggende årsakene, dvs de negative konsekvensene av et stadig mer multikulturelt samfunn.

Hvis man ser på urolige hjørner av verden, vil man ofte se forskjellige kulturer som tvinges til å leve nær hverandre i en unaturlig symbiose. Hvis en av partene får en dominerende posisjon og oppfatningen av rett og galt er diametralt forskjellig, er man på god vei til konflikt.

Beslutningstagere må ta mer tak i bakenforliggende årsaker og forhindre at hatet får næring fremfor å stoppe en snøball gjennom fine ord og tårevåte minnemarkeringer. 

Dark-Horse
Dark-HorseInnlegg: 1135
30.07.14 15:31

Jeg ser at du har fått lite respons på tråden din. Jeg har savnet en tråd hvor man som Raymond Johansen oppfordrer til å ta et "oppgjør" med holdninger som ikke er så begeistret for det multikulturelle samfunnet vi har fått.

Hvor er de alle sammen? De som vil ta "oppgjøret"? 

Langorm
LangormInnlegg: 7711
30.07.14 15:50
Dark-Horse: Hvor er de alle sammen?

Ja, hvor er de alle sammen, som ikke innser at "hatet" går begge veier? I dag kan vi i Norge, være på en riktig vei ( om de ekstreme terroristene ) ikke slår til. Denne situasjonen kan ha positiv påvirkning, for vår fremtidige flerkulturelle fremtid.

Azadi
AzadiInnlegg: 1296
07.09.14 21:52

Rasistene er over alt, bare se deg rundt på dette forumet. Selvfølgelig svarer ingen i denne tråden.

Langorm
LangormInnlegg: 7711
10.09.14 14:54

I Sverige ble det nylig brent mange biler. "Hvorfor", undret politiet seg over? Kan svaret ligge i et stadig mindre inkluderende samfunn? Etter 22.07. gikk mange i rosetog. Fantastisk! Men hvem gikk der? Besteborgere? Hvorfor? For mest å hylle seg selv?

(Innlegget ble redigert 10.09.14 14:55)

heidi1984
heidi1984Innlegg: 182
10.09.14 14:55

Man hater bare alt etterhvert og blir sittende alene.

Rockoh
RockohInnlegg: 12693
13.09.14 04:51
inspector: Man kvier seg for å snakke om de bakenforliggende årsakene, dvs de negative konsekvensene av et stadig mer multikulturelt samfunn. Hvis man ser på urolige hjørner av verden, vil man ofte se forskjellige kulturer som tvinges til å leve nær hverandre i en unaturlig symbiose. Hvis en av partene får en dominerende posisjon

Ja ,en kultur-krig har forlengst begynt i Norge mellom det muslimske og det kristne og humanistiske .Det muslimske krever og krever temmelig aggressivt ,mens det kristne svarer med det andre kinn i nestekjærlighet .Marsipangris og juletrær blir byttet ut med muslimsk id ,for man må ikke såre deres følelser ,mens de kristne tradisjonene stadig blir byttet ut med muslimske .

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg