Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Tiangong-1

NYTT TEMA
JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 733
17.02.17 16:25

Hvorfor lot ikke kineserne Tiangong-1 koble seg til Tiangong-2? Da hadde kun trengt en siste modul til for å ferdigstille romstasjonen deres. 

thormartisuth
thormartisuthInnlegg: 168
22.02.17 03:40

Litt tåpelig å koble noe til den igjen da den ikke lenger er kontrolerbar og kommer til å gå i oppløsning i atmosfæren senere i år.

JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 733
22.02.17 11:03
thormartisuth: Litt tåpelig å koble noe til den igjen da den ikke lenger er kontrolerbar og kommer til å gå i oppløsning i atmosfæren senere i år.

Tenkte bare at stasjonen hadde vært større hvis Tiang-1 og 2 var koblet sammen. Men så noen bilder av den nye stasjonen, og den virker bedre enn den som kommer til å gå i oppløsning snart. 

Håper russerne kobler sine moduler i fra ISS. Den er nesten som en mini Mir, og kan klare seg selv. Skjer det, da har jorden tre romstasjoner i bane. 

parrotkiller
parrotkillerInnlegg: 1065
25.02.17 23:03
JadeFalcon: Tenkte bare at stasjonen hadde vært større hvis Tiang-1 og 2 var koblet sammen. Men så noen bilder av den nye stasjonen, og den virker bedre enn den som kommer til å gå i oppløsning snart. Håper russerne kobler sine moduler i fra ISS. Den er nesten som en mini Mir, og kan klare seg selv. Skjer det, da har jorden tre romstasjoner i bane.

Du ønsker altså at Tiangong-1 og Tiangong-2 kobles sammen, for da hadde de hatt 1 stor romstasjon.
Samtidig ønsker du at russerne går ut av ISS, for da blir det flere romstasjoner.
Er ikke dette ganske selvmotsigende?

JadeFalcon
JadeFalconInnlegg: 733
25.02.17 23:37
parrotkiller: Du ønsker altså at Tiangong-1 og Tiangong-2 kobles sammen, for da hadde de hatt 1 stor romstasjon.
Samtidig ønsker du at russerne går ut av ISS, for da blir det flere romstasjoner.
Er ikke dette ganske selvmotsigende?

Jo det kan høres ut som det, men nå tenkte at Kina hadde ikke trengt å sløse Tiangong-1 vekk, og heller bruke den til noe produktivt. 

 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg