Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 2

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 7168
11.09.17 01:56

Uke 2 - Og vi ønsker Tampa Bay og Miami velkommen

Uken starter i Cincinnati, der Bengals tar imot Texans. Det ble på ingen måte den starten på sesongen som var forventet eller ønsket for disse to lagene. Bengals opplevde å bli shut out av et aggressivt Ravens-forsvar i en kamp der Andy Dalton ga fra seg ballen hele fem ganger. Nå fremstod riktignok Bengals-forsvaret rimelig bra i en kamp der de stort sett hadde kontroll på Flaccos luftangrep. For Texans' del ble det tap 7-29 mot Jaguars i det som egentlig skulle være en statementkamp etter orkanen Harvey. Problemet til Texans lå i at deres offensive tackles ikke akkurat holder NFL-kvalitet, noe som ga Tom Savage og Deshaun Watson dårlige arbeidsforhold under center. Jaguars hadde 10 sacks, en ny lagrekord. Det er uvisst om Savage eller Watson starter kampen i Cincy.

Kl. 19 på søndag har vi 8 kamper å velge mellom: 

 - Panthers hjemme mot Bills. Både Panthers og Bills gikk for en klassisk college-taktikk ved å schedule kamper mot svakere lag til sesongstarten, men hvordan vil det gå med dem når de nå får NFL-motstand? Cam Newton var litt opp og litt ned i sesongdebuten. Det samme med Tyrod Taylor. Ellers fikk Buffalo-fansen seg en støkk da LeSean McCoy måtte forlate banen med skade, men han kom tilbake i kampen igjen i Uke 1. Er han klar og god i Uke 2?
- Buccaneers tar imot Bears. Buccaneers sesongåpner etter at orkanen Irma stoppet åpningskampen deres mot Miami fra å skje. Bears så decent ut mot Falcons til tross for tap og later til å være på en oppadstigende kurve etter mange år i kjelleren. Mike Glennon kommer hjem til Tampa Bay, hvordan vil det gå med ham? Og vil unggutten Tarik Cohen fortsette å imponere på RB for Bears?
- Steelers mot Vikings. Steelers slet kanskje mer enn forventet mot Browns i Uke 1. Antonio Brown så god ut, men Le'Veon Bell slet med å produsere. Har holdouten i årets preseason vært verre for Bell enn forventet? Vikings har ennå ikke spilt sin Uke 1-kamp. Den går natt til tirsdag. Etter seire for Packers og Lions i Uke 1 trenger uanset Vikings en seier for å henge med.
- Colts hjemme mot Cardinals. Colts slet kraftig i tapet sitt mot Rams. Det er åpenbart at Coltsangrepet fungerer ikke så lenge Luck er ute. Scott Tolzien hadde to pick-sixes og ble til slutt erstattet av Jacoby Brissett. Det er uansett ikke Brissett som er en langtidsløsning her. Hvem er under center for Colts i denne kampen? Luck, Tolzien eller Brissett? Hvem vet? Cardinals hadde ingen hyggelig kamp i Uke 1 de heller, der Carson Palmer kastet 3 interceptions og David Johnson forlot banen med en skade. Ellers er denne kampen selvsagt et gjensyn mellom Chuck Pagano og den gamle assistenten Bruce Arians. Både Pagano og Arians er på en nedadstigende kurve karrieremessig ser det ut som, og begge har kniven litt på strupen akkurat nå. Kan begge klare å overleve for sesongen?
- Saints mot Patriots i New Orleans. I New England forventer man at Patriots skal ta en tydelig hevn etter det forsmedelige tapet de led i åpningskampen. I møte med et svakt New Orleans-forsvar er det nok stor fare for at Tom Brady vil virkelig kunne skru på angrepet. Samtidig, med en receivergruppe med store skadeproblemer, hvem skal ta imot ballen? Og hvordan vil det gå med Patriots' front seven, som så direkte elendig ut i Uke 1, når de nå møter Mark Ingram og Adrian Peterson?
- Ravens mot Browns i Baltimore. Det ble tap for Browns i åpningskampen mot Steelers, men QB DeShone Kizer viste mye positivt og ga Clevelandfansen håp om at de endelig skal kunnne ha en dugelig franchise-QB. Men hva kan han gjøre mot et Ravens-forsvar som så brutalt godt ut mot Cincinnati? Det kan se ut som at Ravens' forsvar nesten er tilbake på det ekstreme nivået vi har sett fra dem tidligere, selv om det selvsagt er for tidlig å si noe om det. Spørsmålet er dog hva de kan få til med en heller middelmådig Joe Flacco under center.
- Chiefs mot Eagles i KC. Chiefs-trener Andy Reid var hovedtrener i Eagles i 14 år. Eagles-trener var Reids assistent i både Philly og KC i 7 år. Dette er altså to menn som kjenner hverandre godt og som kjenner hverandres lag godt. Men hvem vinner duellen mellom disse to? Begge lag hadde gode seire i Uke 1. Begge lag har håp om å komme seg til sluttspillet i år. Denne kampen kan potensielt bli meget interessant.
- Jaguars mot Titans i Jacksonville. For første gang siden 2011 er Jaguars over .500. De troner også helt alene på toppen av AFC South. Det er riktignok tidlig i sesongen, og det er vanskelig å se for seg at de blir værende på toppen. Titans slet mot et godt Raiders-lag og er nok interesserte i å få sesongen sin på rett spor igjen med en seier mot et antatt svakt Jaguars-lag. Kampene mellom disse lagene pleier vanligvis å bli ansett for å være de to minst interessante kampene på NFL-schedulen hvert år, men i år er i hvert fall Titans litt spennende å følge med på. Om Jaguars kan bygge videre på den gode seieren mot Texans kan de også kanskje bli artige?

 

Kl. 22 er det hele fem kamper denne søndagen:

 - Raiders mot Jets i Oakland. I Oakland drømmer man om Super Bowls, i New York? Not so much. For Raiders-fansen er dette en kamp som kan bringe frem noen stygge minner. Jets-QB Josh McCown startet 9 kamper for Raiders i 2007. Det gikk ikke så bra. 4-12 var resultatet den sesongen. Raiders var på den tiden midt inne i en stygg periode som de først de siste årene har klart å komme seg ut av. Jets håper at de skal unngå å gå gjennom det samme som Raiders har vært gjennom.
 - Chargers mot Dolphins i Los Angeles. Dolphins kommer fra en bye week, mens de møter Chargers på en short week etter at Chargers spiller MNF sent i Uke 1. Dette blir Chargers første hjemmekamp i Los Angeles siden 1960. De neste tre sesongene spiller Chargers på StubHub Center i Los Angeles, en soccerbane med plass til 27 000 tilskuere. Det har vært spilt high school-kamper i Texas med flere tilskuere enn det. Uansett, det bør være fullt denne gangen for det som antakeligvis blir det siste møtet noensinne i et av NFLs mest klassiske rivaloppgjør - Jay Cutler mot Phillip Rivers. Cutler og Rivers liker ikke hverandre, det er tydelig. Nå får de en siste sjanse til å kjempe mot hverandre. This one's for all the marbles?
- Broncos mot Cowboys i Denver. Dette har potensiale til å bli en interessant kamp. Cowboys ungdommelige angrep mot Broncos fortsatt meget habile forsvar. Dette er to lag som begge drømmer om suksess i sluttspillet i år, samtidig som de kjemper i to veldig tunge divisjoner. Da er alle seiere vesentlige.
- Seahawks mot 49ers i Seattle. Det som skulle bli NFLs nye store rivaloppgjør for noen år siden er nå bare en skygge av seg selv. Er det noen som tror at Brian Hoyer kan gjøre særlig mye mot Seahawks-forsvaret? Nå gikk det riktignok dårlig for Seahawks i serieåpningen, men det var borte mot Green Bay, en litt annen kamp, altså. Men den offensive linjen - den er et bekymringsmoment. 49ers ser også ut som at de må klare seg uten rookien Reuben Foster, som har sett veldig god ut for 49ers før han ble skadet. Nå er det ikke mye grunnlag for optimisme igjen for laget fra San Francisco-bukta.
- Rams mot Redskins i Los Angeles. Sean McVay hadde en merkedag da han ledet Rams til imponerende 46-9 mot Colts i Uke 1. Nå venter hans gamle kjente i Redskins. McVay var offensiv koordinator for Redskins i 3 år før han fikk trenerjobben i Rams og kjenner dermed laget godt. Vil han kunne utnytte det til sin fordel? Redskinsangrepet på sin side stagnerte litt uten McVay på sidelinjen i Uke 1. Kirk Cousins så ganske middelmådig ut. Hva har det å si at han nå spiller under ny koordinator?

SNF er Falcons mot Packers i Atlanta. En reprise på fjorårets championship game i NFC. Den gangen Tok Atlanta en 24-0-ledelse til pause, en ledelse de aldri var i nærheten av å gi fra seg selv om Packers ble litt mer med etter pause. Hvis Packers skal ha hevn for tapet er de nødt til å være med i kampen allerede fra første kvarter. Packers kan forøvrig ta store steg mot #1 seed i NFC tidlig i sesongen. De har allerede slått Packers, skulle de slå Atlanta har de skaffet tie-breakere mot to av de største utfordrerne om seedingen i conferencen. Den slags kommer godt med i desember.

Uken avsluttes med MNF, der Giants tar imot Lions. Lions åpnet svakt mot Cardinals i Uke 1, men kom sterkt tilbake på slutten. Alt er altså som det pleier i Detroit-leiren, der 4th quarter comebacks er normen. Lions var selve definisjonen på en also-ran i fjorårets sluttspill. Et lag som var med, men som ingen hadde særlig med forventninger til. En ting som holdes mot Lions er at de sliter med å produsere mot de virkelig gode lagene. Giants har forhåpninger om å være et virkelig godt lag, kan Lions produsere mot dem?

Tabeller Stats | Kampoppsett

Game Pass | Viaplay | NFL på Facebook

NFL for nybegynnere | Lagene i NFL

Nyheter:
FOX | ESPN | NFL | CBS


ESPNs divisjonsblogger:
AFC: West East North South
NFC: West East North South 

Fantasy:
NFL | ESPN | Yahoo

Power rankings:
FOX | ESPN 

Podcasts:
Viasat NFL Podcast | Ross Tucker Football Podcast Around The NFL | Rich Eisen | Grantland NFL Podcast

Twitter:
Adam Schefter | Bill Barnwell | Jason La Canfora | Adam Caplan | NorNFL | NotJayCutler | Peter King | Chris Mortensen | Mike Pereira

Fullstendig oppsett før den andre NFL-uken:

Fredag kl. 02.25 norsk tid:
Houston @ Cincinnati

Søndag kl. 19.00 norsk tid:
Buffalo @ Carolina
Chicago @ Tampa Bay
Minnesota @ Pittsburgh
Arizona @ Indianapolis
New England @ New Orleans
Cleveland @ Baltimore
Philadelphia @ Kansas City
Tennessee @ Jacksonville

Søndag kl. 22.05 norsk tid:
NY Jets @ Oakland
Miami @ LA Chargers

Søndag kl. 22.25 norsk tid:
Dallas @ Denver
San Francisco @ Seattle
Washington @ LA Rams

Mandag kl. 02.30 norsk tid:
Green Bay @ Atlanta

Tirsdag kl. 02.30 norsk tid:
Detroit @ NY Giants

Koios90
Koios90Innlegg: 618
12.09.17 20:32

Andrew Luck spiller ikke, og det ryktes om at det fortsetter til ut i oktober. David Johnson på "IR boomerang" etter operasjon på håndledd, ute 2-3 mnd. Dårlig start for to lag som hadde playoff-ambisjoner...

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4021
12.09.17 22:39
Koios90: Andrew Luck spiller ikke, og det ryktes om at det fortsetter til ut i oktober.

Som om ting ikke kunne bli verre etter slakten Colts fikk av Rams. Et slag i trynet.

ModernMan
ModernManInnlegg: 9990
12.09.17 22:42

Orlando Scandrick røk også på noen kamper etter et brudd i hånda mot Giants. Kanskje litt teit timing å sutre over et svakt forsvar etter den matchen, men vår secondary er virkelig ikke noe å hoppe i taket for nå altså.

Byron Jones and the Rookies.

Mirage
MirageInnlegg: 20980
13.09.17 02:45
Koios90: David Johnson på "IR boomerang" etter operasjon på håndledd, ute 2-3 mnd. Dårlig start for to lag som hadde playoff-ambisjoner...

RIP alle de med førstepick i NFL Fantasy.

svenna99
svenna99Innlegg: 10608
13.09.17 07:53

Watson starter for Texans, på TNF. Snakk om å kaste han til ulvene. Kom på at Bill O'Brien bytta QB i løpet av første kampen også i 2015, da Mallett erstattet Hoyer. Sliter med å se for meg at denne kampen blir en positiv opplevelse for Watson.

svenna99
svenna99Innlegg: 10608
13.09.17 07:54
Mirage: RIP alle de med førstepick i NFL Fantasy.

I ene ligaen min hadde jeg andrepicket, men fyren før meg tok Bell...

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13111
13.09.17 10:06

Ny kicker for Eagles ja, en Bengals ikke fant god nok? Som om det ikke var vanskelig på Arrowhead mot Chiefs fra før.

svenna99
svenna99Innlegg: 10608
13.09.17 10:26
Jazzeron: en Bengals ikke fant god nok?

Skal man hente en kicker in season blir det vel nødvendigvis en som ikke var god nok for et annet lag? Eller hadde du foretrukket en som aldri har vært på en NFL roster? 

Skjønte ikke helt hvor du ville med denne :P

At de hadde en kicker på PS sier vel egentlig bare at de hadde en viss tro på han.

(Innlegget ble redigert 13.09.17 10:26)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13111
13.09.17 12:38
svenna99: Skal man hente en kicker in season blir det vel nødvendigvis en som ikke var god nok for et annet lag? Eller hadde du foretrukket en som aldri har vært på en NFL roster?

Hehe sant nok :p

Mirage
MirageInnlegg: 20980
Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13111
13.09.17 14:46

Jada, vet at kickere lever sitt eget liv. Så det blir spennende å se. Syns egentlig ikke Sturgis har vært mer enn ok uansett.

Mirage
MirageInnlegg: 20980
13.09.17 14:54

Ellers så skulle jeg egentlig starte på franchise-mode i Madden 18 i går, men selv etter mangfoldige timer har jeg enda ikke spilt en eneste kamp. Brukte først noen timer på å lage meg en playbook (Giants sin standard offensive playbook hadde ikke favoritt-playet mitt, noe som selvfølgelig ikke var greit), før jeg har tradet og cuttet spillere i full fei. Kult at de har lagt til practice squad i spillet, så har jeg et sted jeg kan slenge mislykkede draft picks.

svenna99
svenna99Innlegg: 10608
13.09.17 15:06

At Sturgis ikke er noen world beater kan jeg godt være enig i, og er ikke nevneverdig stressa for dette her. Får heller gå for to. 

svenna99
svenna99Innlegg: 10608
13.09.17 21:54

Tipper det er mest vettugt å spørre her:

Noen som vil ta over et lag i en dynasty league? 14 lag, 20 roster spots, standard scoring (ikke PPR). Laget ble ikke fulgt opp under årets rookie draft, men har en helt grei stamme da det auto-draftet Kareem Hunt f.eks. 

Laget har starterne:
QB Brady
RB Hunt
RB Jamaal Charles
WR Larry Fitz
WR Eric Decker
WR Mohamed Sanu
TE Kelce
Flex Davante Adams
Sånn jeg ville satt det opp ihvertfall. På benken er det tynt.

Noen interesserte?

Kravene er at man følger opp laget hver uke (også i playoff, der de som ikke kommer i championship spiller et eget playoff om de beste picksene i neste års rookie draft, at man har eller åpner konto på nfl.com/fantasy, at man i løpet av offseason velger keepers, og at man forsøker å være tilgjengelig under rookie draft (alltid siste søndag før regular season starter)

(Innlegget ble redigert 13.09.17 21:57)

winnerpool
winnerpoolInnlegg: 403
14.09.17 02:12

Jeg er interessert, ser ikke ut som det mest unge fremadstormende laget men :p

svenna99
svenna99Innlegg: 10608
14.09.17 18:37
winnerpool: Jeg er interessert, ser ikke ut som det mest unge fremadstormende laget men :p

Tar du utfordringen så kan du sende meg en mail på brukernavnet mitt her på VGD @hotmail.com, så inviterer jeg.

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 3986
15.09.17 02:48

Stille det var her da. Klarer ikke sove jeg. Så prøver å se litt kamp, og det fortsetter fra week 1, med defense som overkjører offence hos begge lag. Vært en del flags og, men kampen tar seg nok opp!

(Innlegget ble redigert 15.09.17 02:49)

bagdad123
bagdad123Innlegg: 18698
15.09.17 03:03

Ross sitt første touch ble en fumble.

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 3986
15.09.17 03:25

Texans kjører 7 O-linemen omtrent på hver eneste snap. Funker ikke noe særlig.

Fotball--
Fotball--Innlegg: 5021
15.09.17 03:27

Blir mer og mer overbevist om at den lille summen jeg satt på under 30.5 poeng totalt, blir til fortjeneste. Dette var relativt tafatt hos begge lag. Med et par unntak 

Marcus-P
Marcus-PInnlegg: 10354
15.09.17 03:31

Andy Dalton er skrekkelig dårlig.

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 3986
15.09.17 03:32

Interessant den statsen de viste i stad mellom Dalton og Green. 33 TDs og 27 INTs. (?)

Dalton ser helt forferdelig ut. Han savner nok et par av gromgutta foran seg og har fått frykten i seg. Whitworth og Zeitler spesielt. Får håpe for Bengals sin del at de spiller seg opp med bedre oline-prestasjoner for Bengals i form er som regel moro å se på.

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 18809
15.09.17 03:41

Holy shit, Geno Atkins.

HOLY SHIT, Deshaun Watkins svarer!

(Innlegget ble redigert 15.09.17 03:43)

bagdad123
bagdad123Innlegg: 18698
15.09.17 03:43

DESHAUUUUUUUUUUUUNNNNNN WATSOOOOOOOON

Marcus-P
Marcus-PInnlegg: 10354
15.09.17 03:44

Det var to syke enkeltmannprestasjoner!

Texans 10-3!

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 3986
15.09.17 03:44

Den fra Geno var bra BEAST ja, sykt godt gjort å beholde ballen. Det han gjør etterpå er klasse! Derfor starter han over Savage. Dæven for et run!

Fotball--
Fotball--Innlegg: 5021
15.09.17 03:49
Fotball--: Dette var relativt tafatt hos begge lag.

Den som lever får sjå

Marcus-P
Marcus-PInnlegg: 10354
15.09.17 03:53
Fotball--: Den som lever får sjå

Småfin jinx.

Koios90
Koios90Innlegg: 618
15.09.17 04:01

Nå skal jeg ikke være Mr pessimist på lagenes vegne, men de har ikke enkle matchups neste uke (Hou @ NE & Cin @ GB) og 0-3 er en tung start... 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg