Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 17

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 7430
26.12.17 13:13

Uke 17 - Godt nyttår!

Uke 17 står foran oss. Årets og sesongens siste uke. Mens nyttårsrakettene skytes opp utenfor sitter kanskje noen av oss inne og ser hvem som går til sluttspillet? For noen kan dette fort bli en nervepirrende kveld. La oss ta en kjapp titt på hvordan sluttspillsracet ser ut!

AFC: I AFC har to lag sikret bye week allerede. Disse to er New England Patriots og Pittsburgh Steelers. AFCs bidrag til sluttspillet er sånn sett litt som Sveriges bidrag til Eurovision. Mye det samme hvert år. Patriots har også kontroll på 1. seed, men kan snytes for dette av Steelers dersom Patriots skulle tape og Steelers vinne denne uken.

3. og 4. seed i AFC er helt spikret. Jacksonville Jaguars blir 3. seed og får hjemmekamp mot det dårligere wild card-laget i wild card-runden, mens Kansas City Chiefs er 4. seed og får hjemmekamp mot det bedre wild card-laget. For disse to blir altså Uke 17 en ren oppvarming.

5. og 6. seed er derimot fortsatt åpent. Baltimore Ravens, Tennessee Titans og Buffalo Bills kjemper om 5. seed, mens disse tre i tillegg til Los Angeles Chargers kan ende på 6. seed. Alle fire kan også ende opp utenfor sluttspillet. Ravens og Titans er i best situasjon i den forstand at de begge er sikret sluttspill med en seier, mens Bills og Chargers trenger ulike konstellasjoner til å gå opp for å få sluttspill.

I NFC er Philadelphia Eagles låst inn på 1. seed, og de har dermed ikke meningsfylt fotball de neste to helgene. Minnesota  Vikings ligger i en veldig god posisjon for 2. seed, men de er ikke helt trygge ennå. Vikings kan ende opp på lik record med en eller flere av Los Angeles Rams, New Orleans Saints og Carolina Panthers, og de vinner alle tenkelige tiebreak-scenarioer bortsett fra en tiebreak mellom bare Vikings og Panthers. Rams og Saints kan dermed ikke få 2. seed, men Panthers kan snike til seg 2. seed dersom Panthers skulle vinne samtidig som Vikings, Rams og Saints taper.

3. seed kontrolleres for tiden av Rams. Plassen vil falle til Vikings dersom Panthers-scenarioet for 2. seed slår til. Ellers har Saints og Panthers mulighet til å stjele 3. seed hvis Rams skulle tape sin kamp. Da må en av Sains eller Panthers vinne for å gå forbi Rams. Hvis begge vinner er det Saints som vinner divisjonen.

4. seed kontrolleres akkurat nå av Saints, men hvis Panthers skulle gå forbi dem kan de ta over plassen. Rams kan også falle ned hit med et tap.

5. seed går til den av Saints og Panthers som ikke vinner divisjonen. Saints eier tiebreak mot Panthers, så ved Saints-seier er Panthers låst hit.

6. seed går til enten Falcons eller Seahawks. Her er det ganske enkelt. Falcons får 6. seed ved seier, Seahawks er avhengig av å vinne samtdiig som Falcons taper.

På grunn av hvordan situasjonen er med kampene og sluttspillmuligheter blir det i år ingen kveldskamp. Det er første gang i NFLs 16-kampers-schedule at det ikke er en kveldskamp for å avslutte sesongen.

Kl. 19 kan man se følgende oppgjør:

 - Lions mot Packers i Detroit. Begge disse lagene var i live inntil veldig nylig. NFL hadde nok håpet at det skulle kunne bli en playoffkamp om sluttspill med Stafford mot Rodgers. Så ble det ikke, og i stedet får vi to uvesentlige lag i en uvesentlig kamp.

 - Vikings mot Bears i Minnesota. Vikings styrer inn mot bye week, og med en seier her vil de ha sikret nr. 2-seed i conferencen. Vikings kan også fort ha spilt sin siste bortekamp for året allerede. Med en seier her er det kun en eventuell tur til Philadelphia i NFCs conferencefinale som vil være en mulig bortekamp. Selv Super Bowl går i Minneapolis.

 - Colts mot Texans i Indianapolis. To lag som hvis du fortalte dem for bare noen år siden at de ville ligge i sumpa mens Titans og Jaguars kjempet om divisjonen og sluttspill ville ledd rått av deg. Nå er dette en trist kamp mellom to triste lag som begge to bare venter på én eneste ting - en frisk quarterback til neste år.

 - Steelers mot Browns i Pittsburgh. Steelers har som et kjennemerke at de spiller dårlig mot de dårlige, og det blir ikke særlig dårligere enn Cleveland Browns. Browns har allerede sikret at de er det første laget med back-to-back førstevalg i draften siden, vel, Browns selv i 1999/2000, men kan de klare å unngå å få den pinlige og triste 0-16-sesongen festet til seg for evig fremtid? Det blir ikke lett mot et Pittsburgh-lag som fortsatt har en mulig 1. seed å spille om.

 - Patriots mot Jets i New England. Jets er ikke det samme uten Josh McCown (en av de mer utenkelige setningene å skrive før årets sesong), men kan de klare å være spoilere for Patriots i jakten på 1. seed? De siste 11 sesongene har hjemmelaget i AFCs championshipkamp vunnet 10 ganger, så 1. seed kan være gull verdt.

 - Giants mot Redskins i New York. Eli Manning og Kirk Cousins svanesang? To quarterbacks som kanskje spiller sin siste kamp i sine respektive lag noensinne. Det kan jo være verdt å få med seg. Ellers er denne kampen fullstendig uinteressant.

 - Eagles mot Cowboys i Philadelphia. Eagles har sikret seg 1. seed, men vil vel bruke denne kampen til å finpusse formen til Nick Foles og Eagles-angrepet sans starting-QB. Cowboys gjør seg klar for en offseason med mange spørsmål, der det fremste kanskje er "hvem er Dak Prescott?". Kan han igjen bli rookie-fenomenet vi så i fjor, eller er han nærmere den skyggen av seg selv vi så da han måtte spille uten Zeke i en rekke kamper i år?

I 22-slotten har vi usedvanlig mange kamper i år, da alt med sluttspillimplikasjoner er blitt flyttet hit. Vi har 4 viktige AFC-kamper kl. 22.25:

 - Titans mot Jaguars i Tennessee. Win and you're in for Titans, men kan de klare det uten kneskadede DeMarco Murray? Nå spilte de Rams overraskende jevnt i forrige uke, og Jaguars kommer antakeligvis til å hvile noen spillere siden kampen ikke betyr noe for dem. Vil det være nok til å sende Titans til deres første sluttspill siden 2008? Titans har forøvrig en mulighet til å nå sluttspillet med tap også, men da er både Bills og Chargers nødt til å tape sine kamper.

 - Dolphins mot Bills i Miami. Når vi snakker sluttspilltørke - Buffalo Bills har ikke spilt i sluttspillet siden 1999. Nå har de muligheten til å fikse på det, men da trenger de å vinne mot Dolphins i Miami i det som kanskje er avskjedskampen til Jay Cutler. Et tap betyr at Bills er ute uansett. Men ikke nok med det, Bills er også nødt til å ha hjelp. Det enkleste for Bills er å håpe på Bengals. En Bills-seier kombinert med en Bengals-seier sender Bills til sluttspillet uansett. Skulle Ravens slå Bengals er det kun ett håp for Bills - at både Titans og Chargers taper sine kamper.

 - Ravens mot Bengals i Baltimore. Ravens har ikke gått tre sesonger på rad uten sluttspill på den siden av årtusenskiftet, men er i fare for å gjøre det nå. En seier her vil dog sikre 5. seed og en tur til Missouri for et møte med Kansas City Chiefs. For et Ravens-lag som er godt defensivt og begynner å finne formen offensivt kan det kanskje være en god oppvarming før en reise til Pittsburgh eller New England. Det er sjelden noen som har lyst til å møte Ravens når de første tar seg til sluttspillet, men spørsmålet er altså om de klarer det. Bengals har vanligvis et godt tak på Ravens, og de har nok veldig lyst til å spoile mulighetene her. Skulle Bengals slå Ravens er Ravens avhengig av hjelp. De må enten Titans tape for Jaguars eller Bills for Dolphins (eller begge deler) for at de skal ta seg til sluttspillet.

 - Chargers mot Raiders i Los Angeles. Chargers er det siste AFC-laget som kan ta seg til sluttspillet, men de kommer til å trenge hjelp. For det første må de slå Raiders. Akkurat det burde ikke være så vanskelig, tatt i betraktning hvor elendig Raiders fremstår akkurat nå, men man vet jo aldri i en divisjonskamp. Videre er Chargers nødt til at Jaguars slår Titans, hvis Titans vinner er det game over. Til slutt må de enten ha en seier for Ravens over Bengals eller for Dolphins over Bills (eller begge deler). Får de til dette er de på 6. seed og kan feire sin første sluttspillopptreden siden de stjal en fra Steelers i 2013.

Kort oppsummert er AFC-situasjonen slik. De fire wild card-kandidatene bør alle heie på seg selv (duh!). I tillegg bør Ravens-fans heie på Dolphins og Jaguars, Titans-fans på Dolphins og Raiders (og Bengals hvis de vil ha 5. seed), Bills-fans i hovedsak på Bengals, men også på Jaguars og Raiders, og Chargers-fans på Jaguars, Ravens og Dolphins.

 - Den siste 22-kampen i AFC er mellom Broncos og Chiefs i Denver. Denne har ingenting å si for sluttspillet. Broncos er allerede ute, mens Chiefs allerede er låst til 4. seed. Kampen er dog en mulighet for Chiefs-fans å se fremtiden, da det vel ikke er utenkelig at Alex Smith får hvile skulderen etter å ha kastet 4000 yards i år, mens Patrick Mahomes kommer innpå mot Broncos-forsvaret. En skikkelig ilddåp der, altså, for gunslingeren fra Texas.

Det er også 4 NFC-kamper med sluttspillimplikasjoner kl. 22.25:

 - Seahawks mot Cardinals i Seattle. Det er vanskelig å snakke om disse to lagene uten å nevne fjorårets antikamp som endte uavgjort etter at ingen lag ville vinne. Ironisk nok kan uavgjort være nok for Seahawks her, dersom Falcons skulle tape mot Panthers. Situasjonen er i hvert fall såre enkel for Seahawks. De er nødt til å være foran Falcons i win-loss-record når kampene er ferdig. Akkurat nå ligger de likt, så det betyr at Seahawks må vinne mens Falcons ikke gjør det, eller så må de spille uavgjort mens Falcons taper for Panthers. Enkel oppskrift mot et Cardinals-lag som uansett har null å spille for. Dette betyr forøvrig også at vi får se enkelte Seahawks-fans her inne heie på Panthers og Cam Newton denne uken. Det blir jo et friskt avbrekk fra  det vanlige.

 - Falcons mot Panthers i Atlanta. Begge lag har noe å spille for. Falcons går til sluttspill med en seier. Panthers kan potensielt spille seg til 2. seed med en seier. Dersom Vikings skulle vinne tidligere på kvelden vil riktignok Panthers vite at 2. seed ikke er en mulighet, men divisjonstittelen og hjemmekamp i wild card-runden er også en mulighet for Panthers med en seier kombinert med tap for Saints, som spiller samtidig. Og så er det vel uansett ingen i Carolina som blir direkte lei seg om de klarer å snyte Falcons for en sluttspillopptreden på deres egen hjemmebane. Falcons kan også gå videre med tap her, men da må de ha hjelp fra Cardinals.

 - Rams mot 49ers i Los Angeles. Rams sikrer 3. seed med en seier her, men det er enklere sagt en gjort mot Jimmy Garoppolos 49ers. Det er endelig optimisme i San Francisco igjen etter at Garoppolo har fremstått som den neste store etter at han tok over styringen i angrepet. Alle ser riktignok fremover mot neste sesong, men det kan bli en knallsesong uten like. Denne kampen er sånn sett kanskje en preview på de neste årene og det som fremstår som de to heteste lagene i NFC West akkurat nå.

 - Buccaneers mot Saints i Tampa Bay. Saints er tilbake i sluttspillet for første gang siden 2013. Drew Brees gjør seg klar til kanskje hans siste playoff-push noensinne. Denne kampen handler om å posisjonere seg beste mulig før sluttspillet. Oppdraget er enkelt, en seier betyr at divisjonen er vunnet, og laget vil da ende på 4. eller 3. seed, avhengig av hvordan Rams gjør det. Et tap betyr at de må ha hjelp fra Falcons for å vinne divisjonen. Hvis ikke blir laget 5. seed og må ut av domen for å spille januar-fotball i wild card-runden, noe Drew Brees ikke er kjempeglad i. Heldigvis blir en eventuell bortekamp enten i Charlotte eller Los Angeles, så de skal nok klare å unngå vinterstormene om de må ut på bortebane.

Tabeller Stats | Kampoppsett

Game Pass | Viaplay | NFL på Facebook

NFL for nybegynnere | Lagene i NFL (med litt historisk og litt utdatert informasjon)

Nyheter:
FOX | ESPN | NFL | CBS


ESPNs divisjonsblogger:
AFC: West East North South
NFC: West East North South 

Fantasy:
NFL | ESPN | Yahoo

Podcasts:
Viasat NFL Podcast | Ross Tucker Football Podcast Around The NFL


Twitter:
Adam Schefter | Bill Barnwell | Jason La Canfora | Adam Caplan | NorNFL | Peter King | Chris Mortensen | Mike Pereira

Fullstendig oppsett for den syttende NFL-uken:

Søndag kl. 19.00 norsk tid:
Green Bay @ Detroit
Chciago @ Minnesota
Houston @ Indianapolis
Cleveland @ Pittsburgh
NY Jets @ New England
Washington @ NY Giants
Dallas @ Philadelphia

Søndag kl. 22.25 norsk tid:
Jacksonville @ Tennessee
Buffalo @ Miami
Cincinnati @ Baltimore
Oakland @ LA Chargers
Arizona @ Seattle
San Francisco @ LA Rams
Carolina @ Atlanta
Kansas City @ Denver
New Orleans @ Tampa Bay

Genco
GencoInnlegg: 3877
26.12.17 13:52
SalSomer: - Ravens mot Bengals i Baltimore. Ravens har ikke gått tre sesonger på rad uten sluttspill på den siden av årtusenskiftet, men er i fare for å gjøre det nå. En seier her vil dog sikre 5. seed og en tur til Missouri for et møte med Kansas City Chiefs. For et Ravens-lag som er godt defensivt og begynner å finne formen offensivt kan det kanskje være en god oppvarming før en reise til Pittsburgh eller New England. Det er sjelden noen som har lyst til å møte Ravens når de første tar seg til sluttspillet, men spørsmålet er altså om de klarer det. Bengals har vanligvis et godt tak på Ravens, og de har nok veldig lyst til å spoile mulighetene her. Skulle Bengals slå Ravens er Ravens avhengig av hjelp. De må enten Titans tape for Jaguars eller Bills for Dolphins (eller begge deler) for at de skal ta seg til sluttspillet.

Ravens er meget summelt lag nå rett før sluttspill.All respekt til KC og Jags men det er kun Ravens som kan reise till New England/Pitt og gi Patriots og Steelers kamp helt til døra.På den ene siden ønsker jeg at Bengals ødelegger for dem men på den andre siden vil jeg at de skal slå ut Patriots/Steelers.

Bengals hadde bra innsats mot Lions men det kom nye skader så vi er nok sjanseløse i Baltimore.Det blir spennende å se et par nye i OL som klarte seg bra mot Lions.Kampen mot sterkt Ravens forsvar kommer til å vise om disse er å satpe på.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 7430
26.12.17 14:13
Genco: All respekt til KC og Jags men det er kun Ravens som kan reise till New England/Pitt og gi Patriots og Steelers kamp helt til døra.P

Med all respekt, her er jeg fullstendig uenig. Da vi spilte divisional i New England for to år siden hadde Tamba Hali en pick six som ville potensielt sendt kampen til OT i hendene, men den glapp ut av dem, meget mulig fordi han hadde tapet opp høyrehånda i en klubbe. I divisional mot Pittsburgh i fjor var Chiefs en vellykket two point conversion unna potensiell OT.

Narrativet om at Chiefs ikke får det til i sluttspillet er drevet av noen veldig knepne tap som bare var marginer unna å kunne gå en annen vei. Chiefs kunne slå Pats for to år siden og de kunne slå Steelers i fjor, og de kan slå dem i år også. Vil de være favoritter mot noen av dem? På ingen måte, men de er i stand til å spille jevnt mot dem. Og jevne kamper kan gå alle veier.

Vi holder forøvrig også på å bli ganske gode igjen, men media ser ut til å ha satt seg fast i ideen om at november-Chiefs er de sanne Chiefs.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13205
26.12.17 17:37

Flott innlegg Sal!

Her blir det fort en hjemme-nyttårsaften med øl og Redzone! Fins ikke bedre måter å gå inn i et nytt år på ;)

BennyKanin
BennyKaninInnlegg: 3462
26.12.17 22:37

Ikke overraskende har Harrisson signert for Pats. 

Mirage
MirageInnlegg: 21100
26.12.17 23:11

Kaoset som er New York Giants fortsetter. Landon Collins kalte Eli Apple "a cancer" i et radiointervju med ESPN. 

svenna99
svenna99Innlegg: 10726
27.12.17 00:11
Mirage: Kaoset som er New York Giants fortsetter. Landon Collins kalte Eli Apple "a cancer" i et radiointervju med ESPN.

Spørs vel om ikke Eli Apple bare blir cutta snart?

Mirage
MirageInnlegg: 21100
27.12.17 02:59
svenna99: Spørs vel om ikke Eli Apple bare blir cutta snart?

Neppe før vi får en ny head coach og GM. De burde egentlig bare be han være hjemme til sesongslutt, så kanskje vi slipper at han terger på seg flere.

Er derimot høyst sannsynlig at han blir sparket på dør innen neste sesong hvis han ikke skjerper seg ASAP.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13205
27.12.17 13:00

Hva er er egentlig greia? At han sutrer og lager dårlig stemning men i tillegg er ræva?

svenna99
svenna99Innlegg: 10726
27.12.17 15:05

Høres vel ut som en grei oppsummering det. 

Men, uavhengig av hvor sant det er, må man jo bare ta grep mot Collins også. Egentlig mer skandale at en team leader snakker om medspillere sånn i media, samme hvor "cancer" de er. 

SalSomer
SalSomerInnlegg: 7430
Mirage
MirageInnlegg: 21100
27.12.17 20:09
Jazzeron: Hva er er egentlig greia? At han sutrer og lager dårlig stemning men i tillegg er ræva?

Sutrer, reagerte dårlig på kritikk, vist dårlig innsats under kamper, sa indirekte at en lagkamerat løy om å ha hjulpet og pratet med Apple, etc. 

Kort oppsummert fremstår han veldig umoden, og det han leverer på banen er ikke bra nok til at han kommer unna med det. 

Så må man gjerne si at OBJ har vært umoden også, men der har det aldri vært noe problem med lagkameratene. I tilfellet Eli Apple har han terget på seg en rekke andre på laget, og i et lag som allerede har dårlig stemning er det siste man ønsker.

ModernMan
ModernManInnlegg: 10205
27.12.17 20:19

Landon Collins sørger nå gjentatte ganger for at hele verden får vite hva slags kødd Apple er da.

Sikkert kjekt å få luftet litt - spesielt når man står midt i elendigheten, men jeg vet ikke hvor mye kapteinsmateriale man finner i en slik offentlig lufting av scapegoats.

Mirage
MirageInnlegg: 21100
27.12.17 21:55
ModernMan: Landon Collins sørger nå gjentatte ganger for at hele verden får vite hva slags kødd Apple er da. Sikkert kjekt å få luftet litt - spesielt når man står midt i elendigheten, men jeg vet ikke hvor mye kapteinsmateriale man finner i en slik offentlig lufting av scapegoats.

Bakgrunnen er at det kom frem at Apple hadde litt personlige problemer denne sesong, noe reportere da spurte spillerne om. Collins sa at han hadde pratet med Apple og forsøkt å hjelpe han. Dagen etter ble Apple spurt om det stemmer at Collins hadde pratet med han, og han sa at det ikke stemte, men at bl.a. DRC og Brandon Marshall hadde pratet med han. På den måten sa han nærmest av Collins kom med en løgn, og Collins ble dermed sur på Apple for det hele. 

Collins ble visstnok holdt igjen fra å angripe Apple på trening dagen etter. Etter det så har Collins først antydet at Apple måtte vokse opp, før han altså kalte Apple "a cancer" i går. 

Selvfølgelig ikke spesielt modent av Collins heller, og dårlig av lagledelsen som ikke har plukket opp og ordnet dette før nå. Samtidig kan jeg skjønne at Collins ikke lenger er villig til å forsvare Apple til media når han ikke får noe støtte tilbake fra Apple. 

SalSomer
SalSomerInnlegg: 7430
27.12.17 23:39

Apple er forøvrig suspendert av Giants for helgens kamp. 

SalSomer
SalSomerInnlegg: 7430
27.12.17 23:42

Goff og Gurley hviler på søndag. Så Rams vil heller ha 4th seed og Divisional mot Philly enn 3rd seed og Divisional mot Minnesota.

ModernMan
ModernManInnlegg: 10205
27.12.17 23:43

Det syns jeg høres ut som et helt ålreit valg av Rams.

Mirage
MirageInnlegg: 21100
28.12.17 00:04
SalSomer: Apple er forøvrig suspendert av Giants for helgens kamp.

Han skal ha nektet å spille med scout-teamet med påfølgende krangel mellom han og trenerteam, og droppet å svare reportere etterpå med unnskyldningen "I gotta take a shit".

At han ble suspendert er nok bare spikeren i kista, han er nok ferdig etter sesongen.

Mirage
MirageInnlegg: 21100
28.12.17 00:52

En annen faktor med suspensjonen er at alle pengene han hadde garantert for 2018 og 2019 nå blir strøket, som gjør han betydelig lettere å trade eller cutte.

svenna99
svenna99Innlegg: 10726
29.12.17 00:17
Mirage: En annen faktor med suspensjonen er at alle pengene han hadde garantert for 2018 og 2019 nå blir strøket, som gjør han betydelig lettere å trade eller cutte.

Høres ut som en sprø klausul. Kan skjønne det om han ble suspendert av NFL, men rart at det skal være opp til klubben (som da har en klar egeninteresse i å suspendere en egen spiller)

Mirage
MirageInnlegg: 21100
29.12.17 00:54
svenna99: Høres ut som en sprø klausul. Kan skjønne det om han ble suspendert av NFL, men rart at det skal være opp til klubben (som da har en klar egeninteresse i å suspendere en egen spiller)

Er visst ganske standard. Hvis man drar et sånt stunt på spilleren så vil han jo ikke være spesielt gira på å signere ny kontrakt uansett.

Klausulen til Apple sier visst at han mister rettighetene til fremtidig garanterte penger hvis han blir suspendert av ligaen eller klubben.

Nå har han uansett gjort seg fortjent til det, så da er det bare synd for han. 

svenna99
svenna99Innlegg: 10726
29.12.17 00:58
Mirage: Er visst ganske standard. Hvis man drar et sånt stunt på spilleren så vil han jo ikke være spesielt gira på å signere ny kontrakt uansett.

Her skjønner jeg ikke helt hvor du vil. Ny kontrakt? Det må jo være om man vil kvitte seg med en spiller.

Mirage
MirageInnlegg: 21100
29.12.17 01:19
svenna99: Her skjønner jeg ikke helt hvor du vil. Ny kontrakt? Det må jo være om man vil kvitte seg med en spiller.

Det jeg ville frem til er at et lag ikke ville brukt en sånn metode for å minimere kostnaden på spilleren de har draftet uansett hvis de ønsker å benytte han. Det er tydeligvis lov også, så kan jeg skjønne at klubbene bruker den klausulen.

Mirage
MirageInnlegg: 21100
29.12.17 01:22

Giants kjører i overkant forutsigbart for min smak, og ansatte tidligere Panthers-GM Dave Gettleman (som var i Giants før han ble ansatt av Panthers).

Er ikke helt solgt på hvor god han egentlig er, for å være ærlig. Draft-recorden hans er ikke stort bedre enn Reese sin, og flere av de viktigste spillerne i Super Bowl-runnet til Panthers ble draftet av forgjengeren hans.

Det positive er at han faktisk er villig til å drafte linebackere høyt, lol.

svenna99
svenna99Innlegg: 10726
29.12.17 09:50

Hehe, hvis du tenker på Kuechly så begynte vel han å bli et ganske obvious pick da Panthers skulle velge (med mindre man absolutt ikke skulle ta en LB da) mener jeg å huske. Mange ville ha han til Eagles, som valgte før Carolina.

Ellers blir det veldig spennende hva Giants ender med som HC. En tilsynelatende seriøs fyr på Twitter mener Jason Garrett kan være aktuelt om Dallas sparker han. Det hadde jo i så fall fært intet mindre enn hysterisk :P

Mirage
MirageInnlegg: 21100
29.12.17 12:38
svenna99: Hehe, hvis du tenker på Kuechly så begynte vel han å bli et ganske obvious pick da Panthers skulle velge (med mindre man absolutt ikke skulle ta en LB da) mener jeg å huske. Mange ville ha han til Eagles, som valgte før Carolina.

Kuechley og Cam var de to beste på det laget. Ikke Gettleman sine spillere. 

Reese hadde sikkert hoppet over Kuechley i andre runde også.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 7430
29.12.17 13:44

Siden vi har begynt å diskutere trenere og GMer her inne gikk jeg likesågodt hen og startet en offseason-tråd noen dager for tidlig, som den sniken jeg er.

Cam_Newton
Cam_NewtonInnlegg: 144
29.12.17 18:16

Ref ny GM Gettleman i Giants, ønsker jeg bare å gratulere Giants med en utmerket GM. David Gettleman er hovedgrunnen til suksessen Panthers har hatt de siste 5 sesongene (4 i playoff). Når man skal bedømme hans jobb i Panthers, er det vel så viktig å se hva han gjorde utenom draften. Han overtok et lag som var over salarycappen, flere veteraner på vei ut, og virkelig snudde laget til å være kompetitive fra første stund ved å signere solide  spillere som var avskrevet billig. I hvert fall spillere som passet utmerket godt inn i Panthers, og virkelig leverte. Eksempler på dette er Michael Oher, Mike Mitchell, Ted Ginn, Kurt Coleman m.fl. 

Flesteparten av Panthers sin fanbase ble svært skuffet da han mistet jobben helt uventet i sommer. De som mener han ikke gjorde en god jobb er for det meste bitre for hvordan han behandlet Steve Smith og Josh Norman. Og når det kommer til draften/udfa har han hatt en relativt god trackrecord der også; Short, Star, Shaq, Norwell, Turner, Williams, Funchess, Klein, McCaffrey, Worley, Bradberry, m.fl er alle draft pick fra han sin tid, og som har bidratt til Panthers gode resultater siden han ankom 

VFK1989
VFK1989Innlegg: 584
29.12.17 23:20

Ryktes at Devante Adams har signert ny kontrakt med Packers, $58 millioner utover 4 år inkludert $18m signing bonus. Deilige nyheter, har vært livredd for at vi skulle være kjipe på pengene her. Blir nok reforhandliger med både Cobb og Nelson nå, muligens kutter vi en av dem også. 

toonarmy
toonarmyInnlegg: 4427
30.12.17 18:03

Da ble uke 17 interessant igjen. Sidney Jones får debuten sin for Eagles, og dette gjør meg glad. Personlig det mest spennende med uke 17 i år. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg