Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Draft 2018

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 8060
06.02.18 22:49

Årets draft går av stabelen i Dallas. Den første runden starter den 26. april, kl. 19 lokal tid (27. april, kl. 2 om natten norsk tid). Dagen etter får vi runde 2 og 3, mens runde 4, 5, 6 og 7 går på den siste dagen.

Rekkefølgen første runde draftes i finner man her. Man noterer seg at Browns velger som både nr. 1 og 4, mens Bills har to valg på rad på 21 og 22. Chiefs og Texans, som tradet opp i fjor for å få seg en quarterback, har ikke valg i første runde i år. Hvem som velger først av Raiders og 49ers vil avgjøres med et myntkast på årets combine. 

Årets combine går forøvrig fra 27. februar til 5. mars. Til sammen 336 spillere vil delta i verdens største fesjå, der de skal måles på alle mulige måter mens seerne ledes gjennom det hele av Mike Mayocks funky kommentarer samtidig som Rich Eisen forsøker å måle krefter med combine-deltakerne. En fullstendig liste over alle spillerne som deltar i årets combine finner vi her.

Ellers er draft-tiden en tid for mock drafts. Man kan allerede finne mange, og flere vil komme. Mange her inne vil nok lage mock drafts etterhvert, og det vil nok også bli en mock draft-konkurranse etterhvert som tiden nærmer seg. Vi pleier å kjøre noe gjennom NFLs Predict the Pick. I fjor kom forumets egen HenkeHenkesen på tredje plass overall i verden, men han har dessverre ikke vært aktiv her siden november.

Draft-stoff kan man ellers finne hos Walterfootball, CBS Sports, ESPN og mange andre steder.

For å få ballen til å rulle (eller sprette tilfeldig rundt, som den jo gjerne gjør) starter jeg tråden med et spørsmål: Hva er ditt lags største behov i årets draft?

svenna99
svenna99Innlegg: 10850
06.02.18 23:19
SalSomer: Hva er ditt lags største behov i årets draft?

Eagles er i en så heldig posisjon at vi har 21 av 22 startere fra i år under kontrakt neste år. Eneste unntak er LB Nigel Bradham, som har vært veldig viktig for oss. Likevel har jeg trua på at vi kan få signa han også, da han har fulgt vår DC Schwartz gjennom karrierien, samt at han har en mulig suspensjon på vei som kan skremme bort andre lag.

Når det er sagt, er vi blant de med aller minst cap room, så det kan være at noen startere blir tradet eller cutta (LB Kendricks og DE Curry er fort aktuelle navn).

Sånn squaden ser ut nå er det kanskje å finne en arvtager etter Jason Peters på LT som er viktigst (selv om erstatteren hans Vaitai har spilt seg opp veldig utover sesongen). LB (om Kendricks og/eller Bradham forsvinner), RB (om Sproles og Blount forsvinner), S (har to etter hvert ganske godt voksne startere der), er andre aktuelle posisjoner, samt at vi vel aldri får nok gode folk på begge linjene. Og om noen skulle falle ned til oss har vi absolutt muligheten til å gå BPA.

Det mest sannsynlige er dog at vi trader ned, da vi ikke har picks i 2nd eller 3rd round per nå.

grock19
grock19Innlegg: 82479
06.02.18 23:24

Uvant åpen ikke være blant de siste 8 i utg. 

Kan til og med hende Seahawks velger i 1.runde i år.. 

VFK1989
VFK1989Innlegg: 783
06.02.18 23:31

Packers: Største behovet er utvilsomt edge rusher og cornerback. Vi trenger også kanskje en ny WR uavhengig av om Nelson blir kuttet, han viser tydelige tegn på at han er ferdig som starter, tross «Rodgers connection». TE er også ett stort behov, men vi bør heller se mot FA for en ny TE. Det er alt for vanskelig for en rookie TE og gjøre noe særlig i GB, Brate hadde vært enn utrolig bra alternativ om han ender opp som FA. Om Richard Rodgers ikke signerer på ny avtale, så kan vi godt drafte en TE i tillegg til FA, men en TE på FA er ett absolutt must. 

 

Utrolig spent på de neste månedene uansett. Vi har masse cap space, store avtaler som nok blir reforhandlet (Nelson, Matthews er alternativer) og mange hull og fylle. Også spent på hvor aggressiv Gutenkunst blir på FA, hadde vært morsomt om han hentet inn skikkelig kvalitet til forsvaret, det trengs. 

Hedly2
Hedly2Innlegg: 19634
06.02.18 23:58
SalSomer: For å få ballen til å rulle (eller sprette tilfeldig rundt, som den jo gjerne gjør) starter jeg tråden med et spørsmål: Hva er ditt lags største behov i årets draft?

Defense, defense, defense! Bare den beste tilgjengelige, takk.

Personlig vil jeg helst ha linebacker som første pick, dog avhengig av om vi beholder Bowman eller ikke. Om han signerer ny kontrakt kan jeg tåle å se at vi går for en cornerback igjen. Om vi velger å bruke penger andre steder og lar Bowman teste håper jeg vi går for Roquan Smith eller Tremaine Edmunds. Har fulgt Smith hele sesongen, og har vært helt låst på han hele veien, mens Edmunds har gått litt under radaren for meg. Men etter å ha sett video av han, og hørt fra andre som følge college-fotballen tettere enn meg så har jeg kommet dit at jeg er veldig usikker på hvem av de jeg vil vi skal ta. Tror combine resultatene kommer til å vippe meg for og i mot her, så jeg er veldig spent på den.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13346
07.02.18 09:57
svenna99: Sånn squaden ser ut nå er det kanskje å finne en arvtager etter Jason Peters på LT som er viktigst (selv om erstatteren hans Vaitai har spilt seg opp veldig utover sesongen). LB (om Kendricks og/eller Bradham forsvinner), RB (om Sproles og Blount forsvinner), S (har to etter hvert ganske godt voksne startere der), er andre aktuelle posisjoner, samt at vi vel aldri får nok gode folk på begge linjene. Og om noen skulle falle ned til oss har vi absolutt muligheten til å gå BPA.

Enig i dette. Syns LB må være pri 1, deretter OT, og jeg vil også faktisk flagge S som et need. Om Jenkins eller McLeod blir skadet er vi ganske fucked. RB må vi styre unna med det første picket vårt. For guds skyld. Overlater det til Cowboys.

Ta BPA, eller trade ned om noen er hypp på å komme seg opp.

Har ikke satt meg veldig inn i prospects enda, men håper det kommer noe greier på Tremaine Edmunds (sæææærlig), Roquan Smith eller Rashaan Evans som gjør at de kan være der når vi velger :P

(Innlegget ble redigert 07.02.18 09:58)

sankaa
sankaaInnlegg: 6145
07.02.18 16:16

Jævlig spent på hva Giants velger å gjøre. Trade back, eller ta QB? Eller gutser de på Barkley?

Mange faktorer her. 

svenna99
svenna99Innlegg: 10850
10.02.18 17:14
Jazzeron: Enig i dette. Syns LB må være pri 1, deretter OT, og jeg vil også faktisk flagge S som et need. Om Jenkins eller McLeod blir skadet er vi ganske fucked. RB må vi styre unna med det første picket vårt. For guds skyld. Overlater det til Cowboys.

Sneaky need: Tight End! Trey Burton (mannen med flere Super Bowl TD passes enn Tony Romo og Dak Prescott tilsammen) er FA og kan bli for dyr å resigne. Dessuten er Brent Celek fort aktuell som cap casualty, $5m mot cappen i 2018 og sparer $4m ved å cutte han. I så fall er Zach Ertz eneste TE på active roster.

toonarmy
toonarmyInnlegg: 4586
10.02.18 18:24
svenna99: I så fall er Zach Ertz eneste TE på active roster.
svenna99
svenna99Innlegg: 10850
10.02.18 18:48
toonarmy: Og Joshua Perkins

Reserve/futures er ikke active roster ;) Kan selvfølgelig være han eller practice squad TE Billy Brown kan bidra, men forsvinner både Burton og Celek ser jeg fortsatt TE som et need.

 

toonarmy
toonarmyInnlegg: 4586
10.02.18 19:25
svenna99: Reserve/futures er ikke active roster ;) Kan selvfølgelig være han eller practice squad TE Billy Brown kan bidra, men forsvinner både Burton og Celek ser jeg fortsatt TE som et need.

Vel, han er på active roster fra første dag i NFL 2018. Så kan man si alle kan bli gutta, men ut ifra hva vi vet nå så er han på active roster.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13346
11.02.18 14:02
svenna99: Sneaky need: Tight End! Trey Burton (mannen med flere Super Bowl TD passes enn Tony Romo og Dak Prescott tilsammen) er FA og kan bli for dyr å resigne. Dessuten er Brent Celek fort aktuell som cap casualty, $5m mot cappen i 2018 og sparer $4m ved å cutte han. I så fall er Zach Ertz eneste TE på active roster.

Absolutt, trengs det. Men ikke først :P Selv om det kommer noen gode TEs visstnok. Men Celek tipper jeg tar en redusert kontrakt. Er det en som ikke tenker penger så er det han.

LB, S, OT, TE, DT (Beau Allen FA) blir rekkefølgen for meg. Men uavhengig av det så MÅ Bradham beholdes. Flipper for meg om han går til Giants eller noe.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3103
27.02.18 10:18

Blir spennende å se hvor TE Dallas Goedert ender opp. Ser ut som en Gronk v2.0

https://www.youtube.com/watch?v=sqxAELwRXgQ&feature=youtu.be

Hedly2
Hedly2Innlegg: 19634
27.02.18 11:57
TomBrady_12: TE Dallas Goedert

Er nok en day 2 fyr, med mindre han imponerer veldig i helga. Sliter med routes og kommer til å slite veldig med å blokke i NFL, var veldig varierende der i college, ofte alt for dårlig. Skal visstnok være noen skadebekymringer rundt han som kan gjøre at han faller helt til day 3.

Har han personlig som den 2./3. beste TE i draften, men ser blant annet Walterfootball har han helt nede som nummer 5.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3103
27.02.18 12:46
Hedly2: Er nok en day 2 fyr, med mindre han imponerer veldig i helga. Sliter med routes og kommer til å slite veldig med å blokke i NFL, var veldig varierende der i college, ofte alt for dårlig. Skal visstnok være noen skadebekymringer rundt han som kan gjøre at han faller helt til day 3.
Har han personlig som den 2./3. beste TE i draften, men ser blant annet Walterfootball har han helt nede som nummer 5.

Ja, det virker som det er en fyr det er mye uenighet rundt. WalterFootball har han til Seahawks #141, men jeg har også sett han til Ravens som #16. Mayock har han som #2 TE, hvilket vel skulle tilsi late 1st/early 2nd round

 

Izcilas
IzcilasInnlegg: 6172
28.02.18 20:44

Rykter kommer til å svirre helt til draften er over, men de ferskeste nå er at Giants ikke kommer til å  velge QB med #2. Barkley og Quenton Nelson blir lansert som kandidater. Dette kan selvsagt være et spill for galleriet, men faktum er at galleriet ikke består av andre enn Browns. Blir spennende. 

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13346
01.03.18 08:20

Hadde vært helt konge om Giants tok noe annet enn QB. Lever i håpet.

Mirage
MirageInnlegg: 21194
svenna99
svenna99Innlegg: 10850
03.03.18 09:28

Egentlig ganske kjipt at Giants klarte å surre seg til 2nd overall. 

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8060
03.03.18 13:52

Meh, Baker Mayfield er en feiging og en forræder. Måtte karrieren hans i NFL bli kort.

Mirage
MirageInnlegg: 21194
03.03.18 14:12
SalSomer: Meh, Baker Mayfield er en feiging og en forræder.

Det var da en snill beskrivelse. Noe spesielt han har gjort som har irritert deg? :P

AvalancheSioux
AvalancheSiouxInnlegg: 7252
03.03.18 14:22
SalSomer: Baker Mayfield er en feiging og en forræder.

Nobody likes Lubbock.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8060
03.03.18 14:44
Mirage: Det var da en snill beskrivelse. Noe spesielt han har gjort som har irritert deg? :P

Det finnes vel mange varianter av historien, men den fullstendig partiske varianten jeg holder meg til som Tech-fan er at han brukte Texas Tech som en stepping stone utelukkende for å komme seg til Oklahoma, viste ingen interesse for å bli og tucket halen mellom bena i stedet for å kjempe om plassen da Davis Webb var et bedre valg på QB (og Patrick Mahomes var ung og lovende). 

 

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8060
03.03.18 14:46
AvalancheSioux: Nobody likes Lubbock.

Lubbock er en flott by. Sørvestlig utseende med et texansk mindset. What's not to like?

AirCanada
AirCanadaInnlegg: 2190
AvalancheSioux
AvalancheSiouxInnlegg: 7252
03.03.18 16:54
SalSomer: texansk mindset

Well, there you go. Trenger ikke spørre hvis du allerede vet svaret ;)

ModernMan
ModernManInnlegg: 11067
03.03.18 17:42

Texas er sjarm og dere vet det!

Mirage
MirageInnlegg: 21194
03.03.18 18:25
ModernMan: Texas er sjarm og dere vet det!

The governent rrrr gon take rrrr guns

toonarmy
toonarmyInnlegg: 4586
03.03.18 18:54

Nevøen til George Weah er på combinen. Må bli stjerne.

AvalancheSioux
AvalancheSiouxInnlegg: 7252
03.03.18 20:27
toonarmy: Nevøen til George Weah er på combinen. Må bli stjerne.

Sikker på at det ikke er Ali Dia?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg

Andre tjenester