Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Draft 2018

NYTT TEMA
-Jolla
-JollaInnlegg: 16206
03.05.18 23:56
jofl: Zeke er en av ligaens beste rbs, men Dak Prescott er en mye viktigere spiller for Dallas.

Synes at Jacksonville og forholdet mellom Bortles og Fournette kan være et bedre eksempel på hvordan jeg mener at Manning og Barkley kan spille. Bare det at forsvarende lag går ut ifra at Barkley vil få ballen vil jo ta såpass mye fokus at Eli og Beckham vil få det MYE enklere neste sesong enn det de hadde i år. Lauletta er faktisk god nok til å utfordre Eli, og holde ham på tærne.

(Innlegget ble redigert 03.05.18 23:56)

toonarmy
toonarmyInnlegg: 4622
04.05.18 00:53
-Jolla: Synes at Jacksonville og forholdet mellom Bortles og Fournette kan være et bedre eksempel på hvordan jeg mener at Manning og Barkley kan spille. Bare det at forsvarende lag går ut ifra at Barkley vil få ballen vil jo ta såpass mye fokus at Eli og Beckham vil få det MYE enklere neste sesong enn det de hadde i år. Lauletta er faktisk god nok til å utfordre Eli, og holde ham på tærne.

Men Jags har en mye bedre O-line og forsvar. Men Giants blir nok bedre de neste 2 årene enn de var i 2017, men ikke mye bedre. Som jofl er inne på, det koster å hente en QB når man ligger rundt 10-15 og må opp topp 5 for å drafte QBen sin. 

Personlig synes jeg ikke Lauletta er noe mer enn en backup QB uten noe særlig upside.

Klikk for å gå tilbake til toppen