Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA Playoffs 2018

NYTT TEMA
FlameWarrior
FlameWarriorInnlegg: 5919
02.05.18 17:04
JackNapier: Litt sånn OT ift GSW, men rimelig utrolig hvordan de gikk fra å være ligaens yndlinger pga spillestill og deres rise to power i 2015 via en Durant-signering og oppsamlingen av technical fouls og krangler med andre lag til å under et år senere være hatlag numero uno.

Hadde nok skjedd uavhengig av Durant-sagaen også, selv om det selvsagt forsterket det. Ingen (annet enn lagets egne supportere) liker et lag som dominerer, det er vel en av naturlovene i sport. 

 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
02.05.18 18:17

Er ikke så mange Spurs-hatere i verden :-)

FlameWarrior
FlameWarriorInnlegg: 5919
02.05.18 19:00
JackNapier: Er ikke så mange Spurs-hatere i verden :-)

Unntaket som bekrefter regelen. :) Men, de har tross alt ikke dominert på samme måte, selv om Popovich har hatt dem i toppen imponerende lenge. Har vel for eksempel aldri vunnet to på rad. (Det siste har forsåvidt ikke dagens GSW heller, men det endrer seg nok snart...) 

(Innlegget ble redigert 02.05.18 19:01)

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
02.05.18 20:44

GSW hadde vært godt likt om ikke KD signerte for de og om de oppførte seg bedre under kamper.

Draciger
DracigerInnlegg: 10150
02.05.18 22:01
1ChiBull1: Når skal ligaen gjøre noe med moving screens???(GOLDENSTATE)

KG hilser

Redondo66
Redondo66Innlegg: 6300
03.05.18 04:34

Kjempe innsats av Jazz, kriger for hver ball, men også flopper ved hver anledning

på andre side Huston med dårlig dag fra 3 

 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5635
03.05.18 04:45

Rockets med sweep. HAH! Hvor er du, keyser! Utah herjer!

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5635
03.05.18 04:46
Redondo66: Kjempe innsats av Jazz, kriger for hver ball, men også flopper ved hver anledning

Jazz flopper?! Du kommenterer dette uten å nevne at Rockets selger hver eneste kontakt på en helt latterlig irriterende måte.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5635
03.05.18 04:52

Mitchell slet, men viste seg som en god pasningsspiller. Utrolig viktig at han som scorer viser at han kan bidra på andre måter på kvelder hvor skuddet ikke sitter helt. Defensivt sleit han skikkelig, og Harden utnyttet det til fulle. Rookie vs. veteran som kanskje er blant tidenes beste til å dra fouls = rått parti.

Ingles helt enorm, Exum og Burks meget gode fra benken. Exum faktisk skikkelig godt forsvar på Harden. Gobert imponerende defensivt de gangene han dras ut fra kurven. Den lange kroppen beveger seg imponerende bra.

Jordbæryoghurt
JordbæryoghurtInnlegg: 18481
03.05.18 05:04
Lew_Ashby: Jazz flopper?! Du kommenterer dette uten å nevne at Rockets selger hver eneste kontakt på en helt latterlig irriterende måte.
Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1508
03.05.18 06:00

Deilig med Utah-seier :) har bare sett fjerde quarteren av kampen, og Mitchell tok virkelig over i sluttminuttene, blir interessant å følge han videre! Og nesten sjokkert så jeg Crowder utpå der også, og må si han ser mye mer FIT ut nå, enn da han var i Cavs, så ut som den spilleren han var i Boston. Ikke at jeg tror Utah har en sjanse, men gledelig om de kan plage Houston...

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5635
03.05.18 08:10

Hot take: Hadde Jazz vært favoritt til å vinne øst?

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1508
03.05.18 08:42
Lew_Ashby: Hot take: Hadde Jazz vært favoritt til å vinne øst?

Utah var 14-16 mot lag fra øst i år :) og det inkluderer Chicago, Atlanta, Orlando, Knicks, Brooklyn, Detroit og Charlotte....

Klart at med Boston så svekket, så ville det ikke være noen umulighet. Liker å tro at Philly, Cavs og Toronto ville slått de, men langt fra sikker. Ser heller ikke bort fra at Utah blir utklasset i de tre neste mot Houston, og ikke ser så sterk ut da...men tar gjerne en sensasjon fra Utah med glede :) håper de i alle fall tar en av de to neste...

 

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
03.05.18 08:56

Virker som treningsregimet i Cavs er helt elendig. Wade var også i langt dårligere form enn hva som forventes i Miami.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5635
03.05.18 10:13
Bagley-Towns: Utah var 14-16 mot lag fra øst i år :) og det inkluderer Chicago, Atlanta, Orlando, Knicks, Brooklyn, Detroit og Charlotte....

Det der er emm uten særlig betydning mtp at de tapte til sammen 2 kamper mot lag fra øst etter 24.januar. Før dette tidspunktet var Jazz ikke engang et playoff-lag, og var noe sånt som 18-29. Etter 24. januar har Jazz vært blant de 3 beste lagene i NBA. Hadde mye med at Gobert kom seg i form etter skadene og la grunnlaget for et defensivt bevegelsesmønster som Snyder har perfeksjonert. Rubio ble plutselig en over gjennomsnittet god skytter, samtidig som at Mitchell ble mer og mer komfortabel som nr 1 option offensivt.

Lebron har slitt i Utah, men det hadde selvsagt vært muligheter for Cavs, Philly og Raptors. Emm ville imidlertid Jazz vært tett opptil favoritt til å vinne i øst, uavhengig av om det blir blowouts mot Rockets de tre neste. Rimelig sikker på at den trioen fra øst ikke vil lage særlig mye mer leven mot GSW/Rockets enn Jazz.

Synes imidlertid de fleste her inne undervurderer laget veldig. Dette er ikke Hawks 2014-15. Har tro på at man tar i hvert fall en kamp til mot Rockets.  

(Innlegget ble redigert 03.05.18 10:17)

keyser1
keyser1Innlegg: 16802
03.05.18 11:19
Lew_Ashby: Rockets med sweep. HAH! Hvor er du, keyser! Utah herjer!

Ganske A4-døgnrytme for tida, så må nøye meg med å se kampene i opptak. Enda ikke rukket til mer enn første omgang av game 2 for GSW-Pels, så skulle få sett andre der og før eg kommenterte gårsdagens. Spørs om eg blir å se den omgangen i det hele, for det ble vel mye cannonball run for min del i den kampen...

For å ta det siste først:

Rockets - Jazz game 2:

1. Eg hater Harden, eg hater Rockets og eg hater D'Antoni.
2. Harden vil--som LeBron--alltid få sitt.
3. Er en våt drøm at Jazz eliminerer denne gjengen.

Alle de tre punktene er opplest og vedtatt, og overhode ikke noe eg legger skjul på.

Jazz spiller en god første omgang, selv om de sliter med å kontrollere Capela når Harden driver. De spiller en dårligere andre omgang lenge, men får Rockets til å ta tiong Jazz kan leve langt bedre med, og etter en dårlig første 4 min av 4th, så kommer de ut etter timeouten og avgjør kampen på strålende vis med en 4 minutters periode som Rockets ikke kan svare på.

Harden putter kun 2/10 3ere, og han vil helt klart gjøre det bedre der i mange tilfeller ut serien. Rockets ender på 10/37, og endel av de er veldig åpne uten at de klarer å straffe Jazz. Mange av dem er dog bra contested og Jazz er flinke på å gi opp de rette tingene, mens de prøver å minimere ting som er veldig momentum-skapende. Det skal de ha masse kred for.

@Redondo: Å i det hele snakke om Jazz-flopping når de møter Rockets er idiotisk. Harden og D'Antoni setter sjøl lista for å mase seg til FTs hver eneste kamp, og bruker alle triks i boka for å komme seg dit i tide og utide. Ikke for ingenting eg hater dette laget, og til sammenligning er Jazz bra i denne kampen på å holde en noenlunde balansert holdning til det.

@Lew Eg tror og at Jazz i alle fall tar en kamp til fra dette Rockets-laget, og er--som eg nevnte også før serien startet--helt enig i at de flste fortsatt ser ut til å undervurdere denne gjengen. Eg tviler dog fortsatt på at det blir spennenbde med Rubio ute, men det gjør meg lite om eg tar feil der.... Eg tror forøvrig at Rockets ikke vinner begge i Utah, så til neste kamp i Houston har eg troa på at det enten er 2-2 eller 3-1 fordel Jazz...

Ingles med en stor kamp, men han gjør ikke noe eksepjonelt utav seg sjøl greier her. Han har vært en av de beste 3er-skytterne i ligaen i par sesonger, og Rockets lar han i altfor stor grad få ta åpne 3ere. Er ett dårlig skudd han tar (og bommer), og ett par vanskelige som han treffer på (hvor han nok på de fleste dager går 1/2 og i noen tilfeller 0/2), mens resten er vidåpne 3ere; noe han har veldig gode prosenter på.

Som Lew nevner så har Exum også en god kamp, og Rudy er Rudy. Donovan med en tyngre dag på jobben, men er fortsatt veldig servitør i den gode Jazz-starten, og han tar ansvar når Jazz punkterer.

Raptors - Cavs game 1:

Tror ikke Cavs-fansen skal ta helt av her. Var en kamp fylt av langt flere anomaliteter enn kun LeBron's slitne bein og hode, og det er vel hevet over enhver tvil at dette var landeveistyveri. Selvfølgelig er det en forspilt sjanse for Raptors, men eg tror fortsatt de må vinne minst en til i Toronto for å avansere (som eg og sa før serien startet).

Kun 2 av 5 i starting 5 leverte average+ for Raptors, og eg tror ikke det var noen flere enn Siakam fra benken som gjorde det heller.

JR, TT og Green kommer neppe til å ha mange slike kvelder i serien, og det skjer neppe igjen at alle 3 har det samtidig.

På tross av det så snakker vi altså om en kamp som Cavs aldri ledet i regular time, og i en kamp hvor Raptors ikke eide marginer siste halvannen perioden.

Joda, de skjøt seg i foten og i løpet av den tida, men normalt sett skal litt mer trille deres vei selv på dårlige dager, så Cavs hadde skitflaks som kom derfra med W. er uansett i mine øyne en taktisk blunder av Casey at han ikke utnytter de siste 5:30 av 3rd langt bedre når Cavs allerede er i foul-trøbbel og dem har 13 poengs ledelse. der skulle DeRozan og Lowry ha angrepet painten i hver eneste posession de neste minuttene, og utnyttet JV som trussel for å dra drive-fouls og turer til linja de ganegene de ikke får rene lay-ups eller foret JV innenfra. Eg tror ikke Casey gjør den feilen igjen, og tvilr og på at både DeR og Lowry blir like passive i en slik situasjon i denne serien.

JV ikke uventet en handfull for Cavs, men selv de bør vel klare å komme litt bedre forberedt inn til neste kamp. LBJ91 snakker om TT fra start, og det er godt mulig. Eg tror dog han må av med foultrøbbel relativt tidlig i 2nd quarter i game 2 i så fall, selv om JV kun skulle han en 75 % dag på jobben.

Joda; vi vet LeBron vil komme sterkere tilbake senere i serien, men Lowry, DeRozan, Ibaka, Delon og VanVleet vil og i større grad sette sine stempler på kommende kamper. Eg tviler på at vi så konsekvent kan si det samme om noen andre enn Korver fra de rundt LBJ....

Skuffende reultat, men i store deler av kampen er kampbildet som forventet, på tross av en under pari dag. Eg skjønner de som igjen drar frem PO-spøkelset for Raptors, men årets utgave er bygget opp på en helt annen måte enn de tidligere har vært; da har de minnet mer om det årets Trail Blazers baserte seg på. Det er de ikke i år, og det tror eg vi igjen vil se mer av i game 2.

keyser1
keyser1Innlegg: 16802
03.05.18 11:24
JackNapier: Virker som treningsregimet i Cavs er helt elendig. Wade var også i langt dårligere form enn hva som forventes i Miami.

Det er vel ganske opplest og vedtatt at det lenge har vært gamlehjemstilstander der.

JackNapier
JackNapierInnlegg: 4798
03.05.18 11:24

Forstår ikke hvordan det går ann å ha så mye sprett i beina som mange av disse NBA-spillerne har. Jeg har spilt basket med noen nordmenn og amerikanere med ganske ellevill spenst, men det er jo ingenting ift NBA.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 5635
03.05.18 12:33
JackNapier: Forstår ikke hvordan det går ann å ha så mye sprett i beina som mange av disse NBA-spillerne har. Jeg har spilt basket med noen nordmenn og amerikanere med ganske ellevill spenst, men det er jo ingenting ift NBA.

Det er skikkelig imponerende ja. Spesielt slike som Mitchell sin i natt hvor han må satse på begge beina uten særlig momentum.

USA sitt collegeprogram har mange svakheter, men det er liten tvil om at det avler enorme idrettsutøvere i et mangfold av idretter. Og når det er mer penger å hente som spiller nr 52 på en NFL-roster eller nr 12 i rotasjonen på et NBA-lag, enn å være topp 10 i verden på høydehopp eller lengde, så velger de fysiske unikumene alltid de førstnevnte idrettene.

Det er gøy å fantasere om hvordan for eksempel Lebron eller Westbrook hadde sett ut på en fotballbane dersom de hadde satset på det i 5-årsalderen.

Small_boi
Small_boiInnlegg: 5815
03.05.18 16:06

Ernie Grunfeld fikk i det stille forlenget kontrakten som GM for Wizards i høst. Med 15 år uten å vinne 50 kamper eller nå conference finals passer han ikke akkurat inn i selskapet med Riley, Buford og Ainge, som er de eneste som har sittet lenger.  

Draciger
DracigerInnlegg: 10150
03.05.18 21:41
Small_boi: Riley, Buford og Ainge

Det er litt av en gutteklubb skal det sies.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13914
04.05.18 00:07

Must win for Raptors, house money for Cavs.
Så får vi se hva slags utslag det gir

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13914
04.05.18 01:18

2 lag som ikke evner å stoppe hverandre i det hele tatt.
Laget som går kald først over en lengre periode blir å tape det her.

Love med sin beste half i playoffs sålangt, har virkelig utnyttet den fordelen han har mot JV offensivt, kudos til Lue for å sticke med Love som C

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
04.05.18 01:43

Og der gikk Raptors kald og Cavs vant kampen greit i starten av 3rd.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13914
04.05.18 01:44

LeBron endret som ventet FT-rutinen, men nå bommer han kort på alle, er inne i en skikkelig blind gate.

Ellers en temmelig ideel start på 3rd quartern for Cavs, har gått fra å ligge under med 2 til å lede med 11, itillegg har Lowry 4 fouls og Ibaka er spilt av gulvet

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13914
04.05.18 01:52

Fri fra lenkene til Thaddeus Young så ser Kevin Love ut som seg selv igjen

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13914
04.05.18 02:05

LeBron, herre min hatt, hele arsenalet er i aksjon nå

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 20209
04.05.18 02:12

Sykt å se på hvor hardt Lebron eier Raptors. På kanten til ufint.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13914
04.05.18 02:14

Fortsatt latterlig mye tid igjen og Cavs trenger bare ett par minutter på å kaste bort ledelser

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg