Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA Playoffs 2018

NYTT TEMA
Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4386
17.04.18 07:40
keyser1: Det å være en veldig god spiller, isolert, er ikke det samme som å være bra for klubben. Det er liten tvil om at LeBron tar stor plass, og så er det jo en avveining om det er verdt det.

Cavs vært i finals 3 år på rad, og uansett hvordan du velger å analysere åretes lag, så er det fortsatt fine muligheter for at laget når finals igjen. Lebron har tilnærmet egenhendig gjort Cavs relevante igjen etter at han forlot dem sist, og ga byen sitt første store mesterskap på 50 + år. Idrett, spesielt amerikanske idretter, handler om å være relevante i korte tidsrom (om man ikke er abnormaliteter som Spurs, Pats - dynastier), og tror 90 % av lagene hadde byttet ut 10 års framtid med 4 år med Lebron.

Det får være grenser for Lebron-hat.

Når det gjelder Pacers-kampen så var han selvsagt altfor passiv. Men skjønner greien med å få i gang spillerne som han vet må levere for at laget kan nå finals igjen. Og det var nok åpne skudd til at Cavs vinner en slik kamp i hvert fall 50 % av gangene. Fortsatt åpenbar favoritt til å gå videre i mine øyne.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4386
17.04.18 07:40
keyser1: Det å være en veldig god spiller, isolert, er ikke det samme som å være bra for klubben. Det er liten tvil om at LeBron tar stor plass, og så er det jo en avveining om det er verdt det.

.

(Innlegget ble redigert 17.04.18 07:40)

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1198
17.04.18 10:30
LBJ91: Mitt største problem med LeBrons kamp var første quartern, at han ikke tar ett skudd før de allerede ligger under med nesten 20 er mildt sagt idiotisk

Det blir ikke mer klassisk Cavs enn akkurat det. Er det samme vært bidige år, Cavs må bli presset før de spiller sin mest effektive basketball. Har skrevet det samme vært år, og det er at LeBron må gjøre det fra starten av. Lue sier det samme nå, men veldig typisk av han å oppdage det åpenbare mye seinere enn alle andre, og å fortelle motstanderen om game-planen...

Small_boi
Small_boiInnlegg: 5618
17.04.18 11:54

Veldig imponerende forsvarsspill av Miami. Det er klart at noe var regression to the mean fra Sixers, men synes de stort sett var tett oppi og ga skytterne lite plass. Wade var brennhet offensivt, men hadde også noen plays defensivt som var med å tippe kampen i deres favør. 

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1198
18.04.18 05:55

Drøyt om Boston tar serien mot Milwaukee. To av sine tre beste spillere ute + Smart og tyskeren. Skal egentlig ikke være mulig å vinne da, det verste er jo at en del har tippet det på forhånd, sier noe om hva man forventer at Stevens kan få til. 

keyser1
keyser1Innlegg: 16456
18.04.18 06:57
Bagley-Towns: Drøyt om Boston tar serien mot Milwaukee. To av sine tre beste spillere ute + Smart og tyskeren. Skal egentlig ikke være mulig å vinne da, det verste er jo at en del har tippet det på forhånd, sier noe om hva man forventer at Stevens kan få til.

Vel, det forteller jo også mye om hvor rævva vi vet Bucks er. Er vel det desidert verste laget i PO. De flyter på en stjerne akkompanert av en effektiv makker, men som lag er de useless. Spiller kampene stort sett som om de var oppvisningskamper; skjødesløs ballbehandling, dårlige samhandlinger, slappe runs og generelt alt man kan mislike. Er fullt fortjent at de er 0-2 ned, og langtfra noen overraskelse.

Pels med mye marginer på sin side, og litt snodige dommeravgjørelser hist og her som har gått deres vei og. Uansett sterkt å hente to seire i Portland som åpning på den serien. Jrue den store forskjellen der i dag, men Nurkic ut med skade tidlig i 3rd ga også Pels momentumet.

Lekestue for Raptors mot Wizards fra starten av kampen, og det ble egentlig aldri spesielt spennende på tross av at Wall klarte å bringe de ganske nære relativt tidlig i 4th. Beal og Porter må møte på jobb snarest om det ikke skal bli sweep, eller i verste fall 4-1. Klasseforskjell på lagene så langt.

laffano
laffanoInnlegg: 15345
18.04.18 07:57

Herlige raptors! Knuser wizards og leder 2-0!:D

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1198
18.04.18 08:28
keyser1: Vel, det forteller jo også mye om hvor rævva vi vet Bucks er. Er vel det desidert verste laget i PO. De flyter på en stjerne akkompanert av en effektiv makker, men som lag er de useless. Spiller kampene stort sett som om de var oppvisningskamper; skjødesløs ballbehandling, dårlige samhandlinger, slappe runs og generelt alt man kan mislike. Er fullt fortjent at de er 0-2 ned, og langtfra noen overraskelse.

Helt enig i at de er dårlig som lag, og fryder meg litt over at de trodde det var så enkelt som å fjerne JKidd for å få det i orden. Men man sier jo ofte at talent trumfer det meste. Bucks har Giannis som nok allerede er all nba 1st team denne sesongen, og som de fleste vil peke på som MVP om 2-3 år,  de har Middleton og Bledsoe som ligger rett under all star nivå. Snell er en solid spiller, Brogdon er regjerende RoY og Parker har i alle fall noe talent i seg.

Uansett, hvilket annet lag kan miste sin spiller nummer 1,3,6 og 9 (rekkefølgen mellom Kyrie, Hayward og Horford kan diskuteres.....), og fortsatt vinne en sluttspillserie?

(Innlegget ble redigert 18.04.18 08:31)

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1198
18.04.18 08:31
keyser1: Pels med mye marginer på sin side, og litt snodige dommeravgjørelser hist og her som har gått deres vei og. Uansett sterkt å hente to seire i Portland som åpning på den serien. Jrue den store forskjellen der i dag, men Nurkic ut med skade tidlig i 3rd ga også Pels momentumet.

De har vært svært heldige ja, burde stått 1-1 i denne serien, og det hadde ikke vært mye å si om det hadde stått 2-0 til Portland heller. Men om det er noen som fortjener medvind, så må det være AD og Pels, er ganske så fortjent at de i alle fall en gang skulle komme i flytsonen. Jrue sitt forsvarsspill imponerer kollosalt.

keyser1
keyser1Innlegg: 16456
18.04.18 10:24
Bagley-Towns: Uansett, hvilket annet lag kan miste sin spiller nummer 1,3,6 og 9 (rekkefølgen mellom Kyrie, Hayward og Horford kan diskuteres.....), og fortsatt vinne en sluttspillserie?

Så lenge vi snakker om mot Bucks, så ville nok både i alle fall Raptors og Heat i Øst greit kunne slått dem selv uten 1,3,6 og 9 i en serie, og skal ikke se bort fra at 76ers også hadde klart det, selv om de nok rent match'up-messig er ett lag som ville stått dårligere til det.

Forøvrig ikke sett spesielt mye av Bledsoe, men av det lille eg har sett så er gutten veldig langt unna All-Star klasse. Få spillere som er såpass hypede og har imponert meg mindre, men i rettferdighetens navn kan det jo hende at hver gang eg har sett han så har han hadd en dårlig dag på jobben...? Rozier og Larkin har i alle fall pisset på han relativt enkelt, og det har sett mer sannsynlig ut at han skulle bli ejected for å være i trassalderen, enn at han skulle levere jevnt gode spill engang i perioder av kampene.

keyser1
keyser1Innlegg: 16456
18.04.18 10:27
Bagley-Towns: Jrue sitt forsvarsspill imponerer kollosalt.

Sitter med en følelse av at Jrue generelt er veldig undervurdert. No er ikke Pels heller ett lag eg frivillig har slått på for ofte for å se, men han har stort sett spilt veldig bra hver gang eg har sett dem. Har jo kommet veldig i skyggen av Boogie og AD, men man ser jo når Pels i andre omgang i natt lar han styre istedenfor Rondo, så heves nivået opptil flere hakk på totalen for dem.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
18.04.18 13:31

Damian Lillard har spilt 36 playoff-kamper i karrieren og han har skutt under 40% i 17 av dem.

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2428
18.04.18 13:57
keyser1: Har jo kommet veldig i skyggen av Boogie og AD, men man ser jo når Pels i andre omgang i natt lar han styre istedenfor Rondo, så heves nivået opptil flere hakk på totalen for dem.

Holiday var den spilleren på Pelicans som hadde best nettrating i år var +13,6 mens AD var +10,5. DeMarcus var -0,6 mens Rondo var -2,8 per 100 possesion

keyser1
keyser1Innlegg: 16456
18.04.18 16:03

Tatt ut startsummen fra Play-Off bettinga, så spiller med rent overskudd no. All-in på LeBron over 30.5 poeng i natt. Regner det som 85% sikkert at han ender med 32 poeng+ i denne kampen. Hverken han eller Cavs tåler en ny slow start, og selv ved en blowout vil LBJ ha spilt nok de første 3 quarterne (og vært så toneangivende i blowouten) at han går over linja nesten hver gang.

Er nesten kun tre muligheter for at han ikke går over, som eg ser det; skade-problemer han sliter med og slet med i game 1 som ikke er blitt gjort kjent, fresh skade i natt som hemmer han, eller at han rett og slett er gått sur og lei Cavs, og ikke har den indre gløden og motivasjonen til å gå ut å prestere på tross av PO.

Regner det som ett kjempebet.

(Innlegget ble redigert 18.04.18 16:03)

Lamozy
LamozyInnlegg: 2059
18.04.18 20:50
keyser1: bettinga
Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4386
18.04.18 22:56

Må igjen få påpeke at jeg elsker å høre på Eagle og Bones i bua under playoffs. De pleier å få en del kamper i runde 2 også såvidt jeg kan huske.  Mitt klare favoritteam på kommentatorplass.

BrazilBrazil
BrazilBrazilInnlegg: 23
18.04.18 23:25

Var noen som nevnte at de gjerne ville ha tatt en øl med Richard Jefferson. 

Her er to intervjuer med han, Shannon og Skip. Interessante. Veldig veltalt dude.

https://www.youtube.com/watch?v=yEtOaZUBouQ

https://www.youtube.com/watch?v=I0xq3OxMwDI


 

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 00:54

Ny kamp ny starting lineup for Cavs. Inn med JR og Korver, ut med Hood og Green.

Nært maksimal skyting rundt LeBron, men det er fryktelig lite atletiske egenskaper i den gjengen.  

Skjønner virkelig ikke hvorfor Lue nekter å starte Nance.

 

Er forøvrig utrolig mentalt forberedt på at det her kommer til å gå til faens.
Hadde aldri trodd man måtte tenke i de banene i en første runde matchup mot det her Pacers-laget, but here we are..

(Innlegget ble redigert 19.04.18 01:03)

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19908
19.04.18 01:19

Lebron 5/5 og 11 poeng etter 2 minutter spilt. Over 30,5 poeng tror jeg ikke blir noe problem å nå i dag.

Noe av det villeste jeg har sett av Lebron. 16 poeng på 6 min spilt og Cavs opp 19-3 med 6.15 igjen å spille av 1st quarter.

(Innlegget ble redigert 19.04.18 01:26)

Small_boi
Small_boiInnlegg: 5618
19.04.18 01:33

LeBron med fire skyttere rundt seg pleier å funke.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 01:41

Det var starten sin det.
Pacers er ikke mye å skryte av offensivt uten Dipo på banen, blir nok andre boller på den enden nå i andre, men sålenge Cavs ikke går kald offensivt så bør de klare å beholde luken

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19908
19.04.18 01:48

Lebron kan ikke sitte lenge her skal de ha håp om å holde på ledelsen sin.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 01:55

Cavs sin offensive rytme er borte, blir ikke overrasket om Pacers leder til pause her faktisk..

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 01:58

Litt trist å høre på legenden Marv Albert, han er nok dessverre blitt for gammel for det her..

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 02:01

Må være en våt drøm for gode offensive spillere å møte det her Cavs laget..

Rockets_AA
Rockets_AAInnlegg: 19908
19.04.18 02:12

29 poeng i first half for Lebron da. Herlig å se han ta i litt.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 02:12

29-8-4 til pause, få ting i sportsverdenen topper "Balls to the Wall" LeBron

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 02:39

Kom igjen nå da for faen Love...

Calderon ser sjanseløs ut mot ett så hardt spillende og atletisk lag som Pacers, så foultrøbbelet til Hill er ikkje braaaa

LBJ91
LBJ91Innlegg: 12962
19.04.18 02:55

Er så mange spillere på Cavs som driver med nær sabotasje, djises kraist...

Men men Cavs opp 7 etter 3, gikk ubeseiret gjennom sesongen etter å ha ledet etter 3 og da ligger det veldig i kortene at den rekken brytes idag

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg