Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA Playoffs 2018

NYTT TEMA
keyser1
keyser1Innlegg: 16659
24.04.18 16:50
Lew_Ashby: Hvor dum er egentlig Westbrook? Det med å skulle shutte ned Rubio er helt håpløst

Det er jo selvfølgelig flere nivåer til det, men det er klart det er skadelig for selvbilde til Westbrook å se box scoren etter game 3, og derav kommer noen lite gjennomtenkte uttalelser... får eg håpe. Problemet er jo at Rubio er fjerdemann i køen av Jazz'ere man må shutte om man skal lykkes, og det gjør jo at uttalelsene fremstår ganske komisk (på toppen av at han går hen og spiller som han gjør i påfølgende game 4).

Eg er ingen stor fan av RW, men det er liten tvil om hans atletiske evner og at han har potensiale for stor dominans med drivene sine. Han blir dog for meg ingen stor spiller å bygge ett lag rundt, og sånn sett kan eg på sett og vis leve med en Westbrook som er stjerna på ett PO-jagende lag og jakter stats (skuddene hans er below par for å virkelig være clutch, og han tar altfor mange dårlige avgjørelser... og i år kan man ikke lenger skylde på at han tar de for å jakte stats (read; de assist-letingene han drev med i fjor for TD's), så de dårlige avgjørelsene no kommer stort sett av litt for liten forståelse av spillet/egne begrensninger).

Synes egentlig det er mest synd for Adams, for det er en kar som er lett å like. PG13 har nye ting i gjære, Roberson kan gjøre sitt anywhere, og Melo er så over the hill at han knapt ser den i speilet lenger.

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1294
24.04.18 18:22

Så det meste av OKC første 40-50 kamper denne sesongen, men har sett de lite i det siste, så tar høyde for noen endringer den siste tiden. Men det største problemet når jeg fulgte de mest var ikke en overdose Russell Westbroook. Det begrunner jeg med at han er overraskende stasjonær (gitt hans atletiske evner), når han ikke har ballen i hendene. Greit nok, han tar en del lavprosentskudd når han gir full gass, og han har en del TO som følge av den stilen. Men å se han stå å se på er for meg et mye dårligere alternativ. Var jo blant annet komisk hvor dårlige OKC var i en periode hvor alle tre stjernene hadde nøyaktig like mange skuddforsøk hver. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4786
24.04.18 21:29

Rubio har ikke fått brukt basketball-iq'en sin så lenge han ikke har evnet å avslutte hverken rundt kurven, midrange eller fra treeren. Siden januar har skuddprosentene skutt i været,  og når han må guardes i større grad får han utnyttet sine herlige playmakeregenskaper til sitt fulle.

Synes det er litt håndballplaymaker over ham. Ikke assistmaskin som feks Rondo, men holder ballen igang, og får medspillere i gunstige posisjoner over hele fjølen. 

1ChiBull1
1ChiBull1Innlegg: 4712
24.04.18 21:47

Ender nok i Houston denne serien, to stjernene til Minnesota har rett og slett ikke stilt opp, Teague har vært dårlig, og Wiggins greier ikke å forsvare den monsterkontrakten han har fått.. Ikke for å ta noe ifra Houston såklart, de ser ut som NBAs beste lag p.d.d

Veldig veldig glad for å se at Rose enda har mye å gi på en NBA bane, ler av tanken på at folk synes han burde lagt opp i en alder av 29, vært Minnesotas klart beste PG i playoffs

(Innlegget ble redigert 24.04.18 21:48)

Redondo66
Redondo66Innlegg: 6085
25.04.18 03:49

Miami hang med i første omgang da Philly missa treere, nå treffer de på så å si alt og Miami klarer ikke å henge med, det her kan bli avgjort veldig raskt om Miami ikke svarer med et run

Redondo66
Redondo66Innlegg: 6085
25.04.18 04:47

Kanskje Embiid kan spille uten maske i andre runde?

fortjent Philly seier, uten å imponere i dag

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
25.04.18 04:47

Ah Kelly Olynyk eliminert.

Gjør alltid godt i sjelen å se han som visstnok er "not dirty, just clumsy and uncoordinated" bli sendt hjem.

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1294
25.04.18 05:24

Miami burde vært mer taktisk i sesongavslutningen, å møte Philly var dårligste alternativ for lagene som var helt jevne mellom 6-8. Er jo verdens mest logiske ting for et lag som Sixers å få inn en proven trepoengsskytter som JJ, men likevel, de gjorde det, mens for eksempel i Minnesota skrikes det etter akkurat en slik type spiller. Har mer enn en gang denne sesongen tenkt hvor perfekt det hadde hadde vært for T-Wolves med en slik spiller. Uansett, strålende å få se Simmons og Embiid videre, tror de greit tar Boston i neste, og om det ikke skulle bli Celtics, så tar de i hvertfall Bucks.

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1294
25.04.18 08:15

Holder så klart GSW som soleklare favoritter mot Pels, likevel en serie som jeg gleder meg til å følge. Og så blir det veldig interessant å se om Steph bare går inn etter hvert og er tilbake på vanlig nivå, eller om han trenger tid.

Hvor mye vil folk her si det er spilleren selv eller trenerteamet som må ta ansvaret når unge toppspillere som Giannis og Towns tar så få skuddforsøk? Hadde jeg vært Bucks, og såpass presset i en serie, så ville jeg ønsket at jeg vant eller tapte med Giannis i hovedrollen. 2 av 5 kamper med under 15 FGA hører ikke hjemme noen plasser, selv om han vel i den ene slet med mange fouls. Uansett, man er i sluttspillet, og da kjører man på med det beste man har, det er jo meningsløst å gjøre noe annet i playoffs enn å leve eller dø med sine beste spillere.

(Innlegget ble redigert 25.04.18 08:22)

Small_boi
Small_boiInnlegg: 5689
25.04.18 12:03
Bagley-Towns: Hvor mye vil folk her si det er spilleren selv eller trenerteamet som må ta ansvaret når unge toppspillere som Giannis og Towns tar så få skuddforsøk? Hadde jeg vært Bucks, og såpass presset i en serie, så ville jeg ønsket at jeg vant eller tapte med Giannis i hovedrollen. 2 av 5 kamper med under 15 FGA hører ikke hjemme noen plasser, selv om han vel i den ene slet med mange fouls. Uansett, man er i sluttspillet, og da kjører man på med det beste man har, det er jo meningsløst å gjøre noe annet i playoffs enn å leve eller dø med sine beste spillere.

Med Giannis synes jeg ikke det er et like stort problem. Der har han ball mye og at han ikke tar så mange skudd har endel med hvordan Celtics forsvarer han å gjøre. Men mulig de bare burde la han prøve enda mer. Vil heller ha Giannis som angriper i iso enn Bledsoe... Med Towns føler jeg det er tredelt. Han må ta noe av skylden selv, siden han til tider er veldig passiv og kjemper ikke for å få gode posisjoner. Så er noe av det på Thibs og hans system, hvor det virker som Towns ikke involveres nok og gjerne står i hjørnet fordi han er den beste skytteren på laget. I tillegg er de fleste lagkameratene bedre til å skape sitt eget skudd enn å skape noe for andre. Når f eks Wiggins eller Crawford har ballen, så får de gjerne litt tunnellsyn og fokuserer kun på buckets. 

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1294
25.04.18 12:38
Small_boi: Med Giannis synes jeg ikke det er et like stort problem. Der har han ball mye og at han ikke tar så mange skudd har endel med hvordan Celtics forsvarer han å gjøre. Men mulig de bare burde la han prøve enda mer. Vil heller ha Giannis som angriper i iso enn Bledsoe... Med Towns føler jeg det er tredelt. Han må ta noe av skylden selv, siden han til tider er veldig passiv og kjemper ikke for å få gode posisjoner. Så er noe av det på Thibs og hans system, hvor det virker som Towns ikke involveres nok og gjerne står i hjørnet fordi han er den beste skytteren på laget. I tillegg er de fleste lagkameratene bedre til å skape sitt eget skudd enn å skape noe for andre. Når f eks Wiggins eller Crawford har ballen, så får de gjerne litt tunnellsyn og fokuserer kun på buckets

Har i utgangspunktet ikke noe problem med Giannis i en LeBron-rolle, der han sier at bruker dere alle deres ressurser på å stoppe meg, så greit, mer rom for mine medspillere, og han kan fore de med assists. Problemet oppstår for meg i sluttspillet hvor LeBron har forsøkt samme modellen, og hvor man innser at i realiteten må han skaffe poengene selv. Og det er vel der Milwaukee også er nå, Bledsoe og Middleton kan bidra, men de vinner ikke noen serie, det må du faktisk sørge for selv. Så for meg handler det om at Giannis, som allerede er vanvittig god til det, bør drive mot kurven nesten hele tida. Sjansen er stor for at han kommer seg til FTs nesten hele tiden da. Bucks burde så klart ha noen bedre long range skyttere for den modellen, men likevel hadde jeg vært ukomfortabel om jeg hadde vært Bucks, tapt i sluttspillet, og min soleklart beste spiller overlater til andre for å vinne kampene.

Jeg tror Towns ga delvis opp tidlig i sesongen, da fightet han konstant for å få best mulig posisjon for å poste opp, bare for å se at Teague gikk etter Wiggins eller Gibson. Her tror jeg det handler litt om at Towns er litt for snill, og ikke krever ballen mer, for det burde han gjøre. Her snakker vi om en ung spiller som i andre halvdel av fjorårets sesong snittet opp mot 30 poeng, og med god effektivitet. Om noe, så burde han jo være enda bedre denne sesongen med tanke på alder...

TH22
TH22Innlegg: 5090
25.04.18 15:11
Bagley-Towns: Og det er vel der Milwaukee også er nå, Bledsoe og Middleton kan bidra, men de vinner ikke noen serie, det må du faktisk sørge for selv.

Og dommerne må sørge for å være våkne så de ikke ødelegger en kamp som i natt. Skal f ikke være mulig

smush
smushInnlegg: 9192
25.04.18 15:16
TH22: Og dommerne må sørge for å være våkne så de ikke ødelegger en kamp som i natt. Skal f ikke være mulig

Så denne ja. Veldig stygg. Desverre er regelboka slik at dommerne gjorde alt rett etter at de først hadde gjort feilen. Ballen må gå inn eller out of bounds for at de skulle kunne sett på den i replay, selv om de sikkert umiddelbart innså at de kanskje hadde gjort en grov feil. Det fremstår ganske dumt at enkelte ting kan triggere replay, mens andre ikke.  Possession av ballen med 40 sekunder igjen på klokka av en jevn playoff-kamp er jo egentlig viktigere enn å sjekke hvorvidt ett skudd var 2 eller 3 poeng, f. eks.

(Innlegget ble redigert 25.04.18 15:20)

Thpe
ThpeInnlegg: 34266
25.04.18 20:23

Hva synes dere om Jabari Parker?

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
25.04.18 23:34
Thpe: Hva synes dere om Jabari Parker?

Syntes det han viste i fjor før kneet røyk var lovende. 
Så om han kommer tilbake på det nivået så er han absolutt en fin spiller.

 

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
25.04.18 23:37

George Hill ute igjen for Cavs, fryktelig irriterende, da forskjellen på Hill og Calderon har vært enorm til nå i playoffs.

smush
smushInnlegg: 9192
26.04.18 00:15

Fire game 5s på en kveld. Ganske crazy (første gang siden 2013 at vi får en så actionfylt midtuke-dag i følge espn).

Cavs-Pacers og OKC-Utah er de to store høydepunktene for de fleste vil jeg anta. Vinneren av kamp 5 i serier som er 2-2 vinner 83% av seriene. Jeg har denne som en ganske klar must-win for Pacers, mens jeg tror Cavs/Lebron likevel vil ha en fair sjanse til å gå videre selv om de skulle tape i natt. 

Når det gjelder OKC-Utah så spiller Paul George mest sannsynlig sin siste hjemmekamp for Thunder (og mye mulig sin siste kamp i OKC-trøya i det hele tatt). Spent å se hvordan Westbrook håndterer matchen i natt. Han kommer til å få ekstremt mye tyn fra media og fans hvis OKC ryker her.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 01:24

Cavs velger å gå for brick nakne skudd taktikken, det er ganske dristig i slik en situasjon

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 01:44
LBJ91: Cavs velger å gå for brick nakne skudd taktikken, det er ganske dristig i slik en situasjon

Skjønner ikke hvordan det er mulig at så mange gode skyttere kan være av samtidig, det er ikke akkurat slik at det er tightly contesta skudd det er snakk om heller.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 02:07

Er bare Cavs som er dumme nok til å gå bort fra det som faktisk funket defensivt til noe som gjør at de blir kuttet opp.

Offensivt så er det bare elleville drives fra LeBron som funker, det er dessverre ikke en taktikk som holder i 48 min, da han faktisk er menneskelig og en slik spillestil koster noe helt jævlig med krefter.

 

(Innlegget ble redigert 26.04.18 02:08)

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 02:15

LeBron: 9 av 11
Resten av Cavs: 10-30

Rett og slett håpløst.

 

Hadde virkelig ikke sett for meg at Kevin Love skulle være den 4. beste big-en i serien, men slik har det altså vært..

(Innlegget ble redigert 26.04.18 02:16)

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 02:24
LBJ91: LeBron: 9 av 11
Resten av Cavs: 10-30

Så på motsatt side har man
Oladipo: 2 av 9
Resten av Pacers: 19 av 29.

 

En mann mot ett helt jævla lag, kan umulig gå

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 02:38
LBJ91: Er bare Cavs som er dumme nok til å gå bort fra det som faktisk funket defensivt til noe som gjør at de blir kuttet opp.

Tilbake til en blanding av trapping og dropping i starten av tredje kontra switchingen de gjorde før pause og voila så ser forsvaret plutselig bra ut igjen.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 02:45

Cavs kunne sprengt det her åpent, for Pacers har totalt hætta her i tredja, men Cavs klarer ikke å sette momentum 3erne som hadde satt fyr i bygningen.

 

Thad Young har vært en fattigmanns Rodman i denne serien og det er stadig like uforståelig hvor lite touch Kevin Love har rundt kurven

 

(Innlegget ble redigert 26.04.18 02:56)

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 03:10

Såklart setter Lance den 3ern der for å kutte det ned til "bare" 8 etter 3.
Konseptet momentum er så vanvittig imot Cavs at det føles som ett nederlag ut ifra spillet at de bare klarte å outscore Pacers med 15 i den quartern

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 03:23

Jeff Green ødelegger så ekstremt mye offensivt for LeBron, det er sååååå unødvendig å spille han så her mye

(Innlegget ble redigert 26.04.18 03:24)

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 03:39

Kaster bort en legendarisk LeBron kamp fordi de andre tullingene ikke klarer å sette noen åpne skudd. Tenker på deg Kevin Love og deg JR Smith.

 

Haha så har Lue Jeff Green inne på en must score offensiv possession, dette er så sykt

(Innlegget ble redigert 26.04.18 03:41)

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13185
26.04.18 03:44

KONGEN!!!

Jordbæryoghurt
JordbæryoghurtInnlegg: 18304
26.04.18 03:44

Herregud LeBron...

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2485
26.04.18 03:53

King James !!!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg