Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA Offseason 2018

NYTT TEMA
LeBron
LeBronInnlegg: 10830
17.04.18 00:18

Den her oppsumerte Kawahi situasjonen såpass bra at den måtte linkes  .

Jeg følger forresten ikke Knicks mere, 5-6 år med smerte må bare ta slutt, revurderer forholdet mitt til dem når eier skiftes ut... 

 

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 577
19.04.18 07:56

Ligaen hadde helt klart vært enda artigere om Knicks og Bulls hadde hatt eiere og FO på et brukbart nivå. Da hadde jeg på flekken ønsket AD til Bulls og Towns til Knicks. Kunne i et slikt tilfelle til og med ønsket meg LeBron til Knicks. Det, og et lag i Seattle hadde gjort at jeg måtte bruke mesteparten av tiden på NBA ;)

Når jeg ser hvem som ryktes og intervjues av Knicks til å etterfølge Hornacek, så er det dessverre ingen ting som tyder på forandring. Eneste jeg hadde likt var om JVG tok over. 

Budenholzer til Phoenix er spennende, får de topp-3 pick, som de garantert nesten får, så ser det vanskelig ut å tråkke feil i årets draft, så da kan det bli riktig spennende hva de kan få til der. En type som Budenholzer er absolutt hva jeg ville satset på med et ungt lag, han har en god evne til å få spillerne til å spille hardt for seg. 

Som ofte før, så kommer sikkert Lakers til å få mest oppmerksomhet i offseason. Med LeBron er det vel så enkelt at Lakers må gjøre en gedigen jobb tidlig i offseason om de skal få han, tviler sterkt på om "kun" PG13 er nok. Aldri i verden om han går til Lakers uten at de er i stand til å utfordre Warriors. 

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25234
20.04.18 19:13

“I think they go in hard for Leonard once the season is over and once the dust settles in San Antonio,” one executive told Sporting News. “(Leonard) wants to go to LA. There probably won’t be public demands on that, but he has leverage. He is going to be a free agent (in 2019). He’s an LA guy and he can just let teams know he won’t re-sign next year with anyone but the Lakers.”

-

Ville satt pris på om dette stemte. 

Drit i Lebron og det sirkuset som følger han. 

 

 

(Innlegget ble redigert 20.04.18 19:18)

keyser1
keyser1Innlegg: 13999
20.04.18 19:38
TheRedDevils: Ville satt pris på om dette stemte.

Oh, det vil eg tro. Kawhi, PG13, Lonzo, Ingram, Kuzma, (Randle, Hart)...

Det ville begynt å ligne på noe. Trenger vel en center eller to etterhvert, men absolutt ett byggverk som som det burde være mulig å skape ting utav.

TH22
TH22Innlegg: 5007
20.04.18 23:40
TheRedDevils: Ville satt pris på om dette stemte.  Drit i Lebron og det sirkuset som følger han.

Er jo vel så mye sirkus rundt Kawhi for tiden, hehe.

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 577
22.04.18 06:29

Var litt kjapp med Budenholzer, virker som hans interesse for Suns har kjølnet.

Nå er jo T-Wolves fortsatt midt oppe i sluttspillet, men slik de bruker Towns, så blir det jo drøyt å bruke Max-kontraktene på han og Wiggins. Nå er de jo langt fra de eneste som har bundet seg opp i alt for dårlige kontrakter, det er jo trenden i NBA for tiden, men de får fryktelig lite fleksibilitet fremover. 

LBJ91
LBJ91Innlegg: 11439
26.04.18 04:01

Budenholzer og Hawks enige i om å gå hver sin vei. 
Har ligget veldig i kortene i og med at han har vært rundt omkring på intervju hos andre lag

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg