Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 1

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
29.08.18 23:15

NFL Uke 1: Torsdag 6. september er rett rundt hjørnet!

Mellom Super Bowl LIIs avslutning og åpningen av 2018-sesongen torsdag i neste uke vil det ha vært 214 dager. 214 dager med Eagles-fans som spiser hestemøkk, Rams som trader til seg alt som kan krype og gå av spillere og så ikke klarer å betale den beste de allerede hadde, Alex Smith, Kirk Cousins og Case Keenum som spiller musical chairs, håpefulle Browns-fans, mock drafts, ordentlig draft, fantasy mock drafts, ordentlige fantasy drafts, training camp, preseason og alt for alt for alt for mange meningsløse innslag på GMFB i løpet av en lang og tørr offseason.

Det er tid for fotball igjen. Uke 1 er på trappene, de mest intense fire månedene i året står for tur!

Sesongen begynner naturlig nok i Philadelphia, der de to siste NFC-mesterne Eagles og Falcons møtes til en bird bowl. Med Eagles' Super Bowl-seier er nå Falcons det eneste fuglelaget igjen uten et NFL-mesterskap (dog er kanskje Cardinals' trofeer en smule støvete). Det hadde ikke vært tilfellet dersom Falcons ikke hadde rotet bort den famøse 28-3-ledelsen for to år siden, men det hadde forsåvidt heller ikke vært tilfelle om Falcons ikke hadde disket opp med stakkarslige 0 poeng i andre omgang mot Eagles i 15-10-tapet i Philadelphia i sluttspillet i januar. 

Uansett, alt det er historie og det er på tide å se fremover. Philadelphia har hatt noen ups and downs i årets preseason (uten at man nødvendigvis skal lese så mye inn i preseason), og mannen de så sjarmerende kaller "Big Dick Nick", altså quarterbacken Foles, har ikke helt funnet frem sluttspill-formen ennå. Det er uansett ikke så nøye, ettersom fjorårets MVP-favoritt gjennom flere uker, Carson Wentz, endelig er tilbake fra skade. Om han er tilbake og faktisk vil spille er fortsatt uvisst, og Doug Pederson holder kortene tett til brystet angående Wentz.

Vel så viktig for Eagles' suksess i fjor var forøvrig forsvaret, og der har det vært noen endringer. LB Mychael Kendricks, DE Vinny Curry og SCB Patrick Robinson er borte. Michael Bennett erstatter Curry, og med det har Eagles en spiller som er veldig god, men også veldig kontroversiell. Uansett bør den defensive linjen i år igjen være bunnsolid og nøkkelen til et godt forsvar hos Eagles. Det skader ikke akkurat å ha selveste Haloti Ngata inne som en veteran-backup der heller.

Hos Atlanta har det ikke vært de store endringene. Lagets største problem i fjor var kanskje at OC Steve Sarkisian ikke helt klarte å få til det Kyle Shanahan gjorde med angrepet året før. Sarkisian får et år til, men det er usikkert hvor mye tålmodighet laget har med ham. I utgangspunktet er dette et lag med en god offensiv linje, en MVP QB i Matt Ryan, et godt one-two punch med RB Devonta Freeman og Tevin Coleman, kanskje ligaens beste receiver i Julio Jones og en lovende ung rookie i Calvin Ridley. Det bør kunne klikke bra, men kommer det til å gjøre det?

Hvis vi vender øynene mot søndag finner vi hovedvekten av ukens kamper, slik det alltid er. Kl. 19 går det 8 kamper:

 - Colts mot Bengals i Indianapolis. Andrew Luck er tilbake! Han hadde en liten skade-scare i preseason, men det skal etter sigende ikke være en big deal. I Indianapolis håper de at Luck er redningsmannen som vil ta laget tilbake til der de var for bare få år siden. Mye energi er også brukt på å holde Luck oppreist i år, og mye ansvar hviler på skuldrene til førsterundevalget Quenton Nelson på guard. Bengals på sin side har hatt en litt stille offseason, der det største navnet inn nok er left tackle Cordy Glenn. Skadeforfulgte Glenn kan gjøre mye for å hjelpe et Bengals-lag som har slitt langs linja dersom han kan holde seg frisk. Ellers er Jeremy Hill borte, det er nå Joe Mixons jobb å bære ballen i Cincy.

 - Ravens mot Bills i Baltimore. Legenden Ozzie Newsome hadde en aktiv siste draft i Baltimore, med to førsterundevalg - Hayden Hurst og Lamar Jackson. Hurst så god ut i preseason, før han skadet foten. Han vil gå glipp av de første tre-fire kampene. Jackson på sin side må nok vente på sidelinjen i et år før han ser banen, men kanskje vil Jacksons tilstedeværelse putte litt press på Joe Flacco, slik at han kan finne tilbake til den legendariske 2012-formen. Ellers har Ravens gjort det Ravens gjør best (verst?) - de har hentet inn gamle middelmådige receivere. Willie Snead, Michael Crabtree og John Brown er Flaccos mål i år. Det er ikke dårlig, men det er heller ikke bra. Bills på sin side valgte å sende Tyrod Taylor til Cleveland og må nå stole på enten AJ McCarron eller Josh Allen (eller kanskje Nathan Peterman) om de skal doble antall sluttspill-sesonger i dette årtusenet. Rookien Allen har tidvis sett god ut, men han slet veldig bak en fryktelig svak starter-linje i en preseason-kamp. Det er usikkert hvor klar han egentlig er. Bills må nok satse på å kopiere oppskriften fra i fjor, med et godt forsvar og et voksent bidrag fra RB LeSean McCoy for å komme seg noen vei.

 - Saints mot Buccaneers i New Orleans. Alltid koselig med divisjonsoppgjør. Saints fortsetter å ha et glitrende angrep, med Drew Brees, Michael Thomas, Mark Ingram og Alvin Kamara som de store navnene. Ingram er riktignok suspendert for de fire første kampene i år, og vil ikke være med her. Det som var nytt i fjor var at de også hadde et godt forsvar, noe alle indikasjoner tilsier at de vil fortsette å ha i år også. Saints var et "mirakel" unna NFCs mesterskapskamp i fjor, og ifølge Kamara ville de "banket dritten ut av" Eagles dersom de hadde kommet seg dit, så dette er nok et lag som har en del å bevise. Bucs på sin side har også suspensjoner å bekymre seg for. Jameis Winston er ute i tre kamper, og mest sannsynlig vil Ryan Fitzpatrick styre piratskuta i mellomtiden. Med seg på laget får Fitzpatrick tydeligvis RB Peyton Barber, etter at Ronald Jones ikke klarte å spille seg til en starterrolle i preseason. Det er litt skuffende. Det som derimot kan bli nøkkelen for Bucs i år er en veldig oppgradert og veldig spennende defensiv linje. Gerald McCoy er allerede blant de bedre linjespillerne i ligaen, nå får han med seg Vinny Curry, Jason Pierre-Paul og rookien Vita Vea på laget. Det er ikke dumt.

 - Patriots mot Texans i New England. Yes Please! Etter at Patriots i årevis dengte Texans fikk vi i fjor en fantastisk kamp de disse to lagene møttes. Tom Brady og Deshaun Watson gikk all out i en særdeles offensiv kamp som til slutt endte slik Patriots-kamper ofte ender, med en avgjørende drive sent i kampen og seier 36-33. Det er litt usikkert om det kan bli like offensivt denne gangen, kanskje spesielt grunnet skader. På Patriots' side er det få friske wide receiver å oppdrive for tiden, og det er veldig usikkert hva de egentlig har i nyervervelsen Cordarelle Patterson. I Texans er spørsmålet alle stiller seg hvordan Deshaun Watson vil se ut etter skaden i fjor. Hvis Watson fortsatt har formen vil dette være et potent Texans-angrep, med Nuk Hopkins og Will Fuller som hoved-receivere. Hvis Watson er ordentlig tilbake kan det bli en lang kveld for brødrene McCourty og resten av Patriots-secondaryen.

 - Vikings mot 49ers i Minnesota. Kan Kirk Cousins få Vikings over kneika og tilbake til Super Bowl? Det er spørsmålet alle stiller seg. Det er mye press på skuldrene til Cousins, som nok har litt Super Bowl-or-bust hengende over seg nå. Han arver uansett et godt lag og er vel generelt i en perfekt situasjon for å lykke nå. Første test for Cousins og hans Vikings er 49ers, der optimismen endelig er tilbake etter at Jimmy Garoppolo gikk ut og så bra ut på slutten av fjorårets sesong. Kan Kyle Shanahan og Garoppolo skape litt magi sammen i bay area, eller vil han bare være et blaff? Enda viktigere, har 49ers et godt nok lag rundt Garoppolo til å utfordre i et veldig sterkt NFC i år? Richard Sherman er unektelig et stort og sexy navn som er kommet inn, men han er vel ikke like god som navnet sitt langer?

 - Dolphins mot Titans i Miami. Ryan Tannehill er frisk igjen og håper på å finne tilbake til 2016-formen. Spørsmålet er om han vil klare det etter et år med korsbåndskade og et lag som kanskje ikke er like godt lenger. Jarvis Landry er borte og med det har Dolphins mistet en veldig viktig brikke i pasningsspillet som de kanskje ikke helt har klart å erstatte med hverken Danny Amendola eller Albert Wilson. Titans på sin side fant det for godt å bytte trener etter at Mike Mularkey tok dem til 9-7, sluttspillet og en seier i Wild Card-runden. Mike Vrabel er ny hovedtrener, og med det bør Titans i teorien kunne ha et godt forsvar. Med Malcolm Butler og Bennie Logan som nye fjes bør det også kunne gå an å ha et godt forsvar i praksis. Så får vi se om Vrabel vil fortsette med Mularkeys "exotic smashmouth" når det kommer til angrepet. Når den mest spennende offensive spilleren inn er RB Dion Lewis kan det tyde på at svaret der er ja.

 - Giants mot Jaguars i New York. Saquon Barkley er den nye store tingen i New York. Sammen med nyrike Odell Beckham Jr. og evigunge Eli Manning kan han utgjøre et interessant angrep for Giants. Kanskje bør forøvrig ikke Manning nevnes, for ifølge Jaguars-CB Jalen Ramsey er det Odells fortjeneste at ting fungerer i Giants. Så får vi se om det er motivasjon for Eli for å vise storkjefta Ramsey en ting eller to. Det kan kanskje være en tall order. Jaguars-forsvaret var gode i fjor, og det er få indikasjoner på at de skal være noe verre i år. En god test for Giants dette. Offensivt er kanskje ikke Jaguars like gode, men med en Leonard Fournette som har fått litt mer erfaring, og All-Pro Andrew Norwell inn på den offensive linjen er det grunn til optimisme i Jacksonville også offensivt. 

 - Browns mot Steelers i Cleveland er den siste 19-kampen. Et AFC North-oppgjør, altså. I Cleveland snakker alle om Baker Mayfield, men kampen vil altså bli spilt av Tyrod Taylor. Med mindre Browns finner ut at de skal være uortodokse igjen, da. Uansett, det er optimisme å spore på breddene av Lake Erie. Josh Gordon er tilbake, Jarvis Landry og Tyrod Taylor er kommet inn, Denzel Ward er en lovende rookie. Det er spennende tider for Browns. Men har de nok til å slå et Steelers-lag som har vært blant NFL-eliten i alt for mange år? Et Steelers-lag der Ben, Brown og Bell igjen vil lede et dominerende angrep? Sånn, i hvert fall hvis Bell velger å spille da, eventuelt får den kontrakten han vil ha. I en offseason der det ikke har vært mange store moves for Steelers er kanskje mangelen på et move overfor Bell det som har frustrert mest. Så får vi se om det vil ha noe å si for produksjonen på banen.

 

I 22-slotten ser vi følgende fire kamper:

 - Chargers mot Chiefs i Los Angeles. Vi står ved starten av en ny sesong, og derfor er Chargers som alltid store favoritter. Hvis de bare kan holde seg skadefrie, har de nemlig et så fantastisk lag. Og de har sett så gode ut før. Og de har endelig funnet ut av ting. Og i år er det deres tur til at flaksen skal gå deres vei. Det har ikke vært enorme endringer i Chargers i årets offseason, men håpet er at den gode avslutningen fra i fjor skal fortsette inn i årets sesong og at laget skal ta seg tilbake til sluttspillet igjen, og kanskje til en lenge etterlengtet ring for Phillip Rivers. Skal de gjøre det bør de kanskje ha en god start med en seier mot Chiefs, et lag de ikke har slått på veldig mange forsøk. I år er ting dog annerledes, med mange store endringer for KC-laget. Alex Smith er borte, mens Patrick Mahomes er den nye QBen. Marcus Peters ble sendt til Rams. Han blir erstattet av Kendall Fuller og, vel, gudene vet. Sammy Watkins er kommet inn og sammen med Mahomes, Kareem Hunt, Tyreek Hill og Travis Kelce vil han være en del av et fryktelig spennende angrep. Men hva hjelper det når forsvaret, som slet stort i fjor, ikke ser ut til å ha blitt så veldig mye bedre. Spesielt secondaryen er svak. Håpet er at en skadefri Eric Berry vil heve ting, men det er et tynt håp å henge seg på.

 - Panthers mot Cowboys i Carolina. For den overtroiske kan det nevnes at Panthers aldri har hatt to winning seasons på rad og at de dermed i år ifølge mønsteret bør ha et down-år. Faktisk har partallsår generelt aldri vært særlig hyggelige med Panthers, som kun har winning seasons i partallsårene 1996 og 2008. Men uansett, ser man på laget ser det ikke så gærent ut. Mesteparten av laget er intakt, dog Andrew Norwell, Jonathan Stewart og Star Lotulelei nok vil bli savnet. Stewart erstattes nok av at Christian McCaffrey vil få flere touches, og så får man se om det vil hjelpe på. Som en frustrert McCaffrey-eier i fantasy i fjor sier jeg "tja" til det. Cowboys på sin side står nå uten to av deres største stjerner fra de siste årene - Dez Bryant og Jason Witten. Dez Bryant-sagaen er et kapittel for seg selv, mens Witten har valgt å legge opp etter å ha vært en av ligaens beste tight ends i en årrekke. Som et nytt ansikt i Dallas finner vi Allen Hurns, som altså klarte å fange 1031 yards og 10 TDs med Blake Bortles som QB for bare tre år siden. Kan han finne tilbake til den formen sammen med Dak? Han bør helst det, for Cowboys har ikke mye annet brukandes på receiver-posisjonen. Det kan bli mye løping på Zeke i år. 

 - Cardinals mot Redskins i Arizona. NFLs neste store QB-geit, Josh Rosen, sitter på benken i denne kampen, i hvert fall så lenge Sam Bradford holder seg unna skade. Det er kanskje egentlig greit, da Rosen nok ikke er helt klar for å ta ligaen med storm riktig ennå. Uansett, med Bradford, Larry Fitzgerald og skadefrie David Johnson er dette et potensielt ålreit Cardinals-angrep som vil spille sammen med et potensielt ålreit Cardinals-forsvar. Mye ålreit, altså. Det må innrømmes at det lukter litt "meh" av laget som har vunnet 15, tapt 16 og spilt 1 uavgjort de siste to årene. Redskins derimot skal nå ledes av en av NFLs mestvinnende quarterbacks de siste årene, Alex Smith. Spørsmålet er om Smith vil ha like gode arbeidsforhold i hovedstaden som han har hatt i KC og SF. Med rookien Derrius Guice på skadelisten har Smith nå også fått Adrian Peterson som kamerat i Redskins back-rekker. Det er unektelig et spennende navn, men om han fortsatt er en så veldig spennende spiller gjenstår å se.

 - Broncos mot Seahawks i Denver. Det snur fort i NFL. For fem år siden spilte disse to lagene i Super Bowl, nå er de begge langt nede på favorittlistene før årets sesong. I Denver har de fortsatt et godt forsvar å lene seg på, som kanskje blir enda bedre med rookie-DE Bradley Chubb, men offensivt er ting litt mer skrantende. Etter Peyton Mannings avgang har det vært mye dårlig QB-spill i Denver. Nå håper de at Case Keenum kan være svaret. Han gjorde ting greit i Vikings i fjor, men hadde kanskje også litt bedre arbeidsforhold da. For Seahawks del er ikke QB et problem, med mindre Russell Wilson skulle bli skadet bak det som fortsatt er en problematisk offensiv linje i Seattle. Defensivt skranter det også litt og dominansen fra tidligere er ikke lenger der. Hvis Seahawks skal gå noe sted i år kan det se ut som at de vil trenge litt magi fra godeste Wilson. 

Sunday Night Football er Packers mot Bears i Green Bay. Aaron Rodgers er tilbake, denne gang med mer penger enn noensinne, og med Davante Adams som det nye hovedfokuset etter at Jordy Nelson er borte. Jimmy Graham er også kommet inn for å spille tight end, noe som absolutt er spennende. Packers er uansett fortsatt the Aaron Rodgers show, og med en frisk Rodgers kan de slå stort sett hvem som helst. For Bears sin del er dette trenerdebuten til Matt Nagy, atter en trener fra Andy Reids coaching-tre. Nagy var god som offensiv koordinator under Reid, og det er knyttet mange forventninger til ham i Chicago. Kan han hjelpe til å utvikle Mitch Trubisky til å bli en av NFLs nye store QBs? Med seg på laget får han WR Allen Robinson, som, hvis han kan finne tilbake til 2015-formen kan hjelpe til å løfte et Bears-angrep som har vært veldig avhengig av å holde ting langs bakken i senere år.

Mandag kveld får vi, som alltid i Uke 1, to kamper. Først ut, kl. 01.10 natt til tirsdag, er Lions mot Jets i Detroit. Matt Stafford styrer fortsatt skuta i Detroit, men med seg på laget har han nå LeGarrette Blount. Blount vant to Super Bowls med to forskjellige lag de siste to årene. Kan han bli en perfect three for three i sin nye klubb? Det ville i så fall vært en overraskelse, men det var det forsåvidt i fjor da han vant med Eagles også. I Jets handler stort sett alt om Sam Darnold nå, selv om det altså tilsynelatende er Josh McCown som starter denne kampen. Darnolds spill i preseason har vært oppløftende, og det er nå et håp om at rookie-QBen vil kunne være med på å endelig løfte Jets ut av elendigheten de har vært i i litt for mange år nå.

Ukens aller siste kamp, kl. 04.20 natt til tirsdag, er et California-oppgjør mellom Raiders og Rams i Oakland. Etter en skuffende fjorårssesong, der Raiders jo skulle ut og dominere i følge deres egne fans, har de valgt å oppgradere angrepet med WRene Jordy Nelson og Martavis Bryant, samt RB Doug Martin. Det er mye interessant å spille på for Derek Carr her, altså. Michael Crabtree er riktignok borte, men Nelson bør uansett være en oppgradering. Så får vi heller se om Amari Cooper klarer å ta imot baller i år. Defensivt har de fått inn en eller annen fyr som heter Derrick Johnson som tydeligvis skal spille middle linebacker for dem. Hva de skal med en 35-åring ingen har hørt om før? Tja, si det. Rams på sin side var kanskje den store offseason-vinneren, med Brandin Cooks, Ndamukong Suh, Marcus Peters og Aqib Talib inn som en gjeng med veldig store navn. Sam Shields er også ny og han er forsåvidt ikke en svekling han heller, men han har vel en litt for lang skadeliste etterhvert. Det lukter veldig Dream Team av unge Sean McVays mannskap her, da dette er et allerede godt lag som nå på papiret er blitt enda bedre. Men, sånn apropos ting som er på papir, så er det et lite problem her. Signaturen til Aaron Donald er fortsatt ikke å finne på noe papir noe sted. Hvis NFLs beste forsvarsspiller blir en holdout for Rams i år er det et stort skudd for baugen for deres tittelambisjoner. 

NFL Uke 1 (norsk tid):

Fredag kl. 02.20:
Atlanta @ Philadelphia

Søndag kl. 19.00:
Cincinnati @ Indianapolis
Buffalo @ Baltimore
Tampa Bay @ New Orleans
Houston @ New England
San Francisco @ Minnesota
Tennessee @ Miami
Jacksonville @ NY Giants
Pittsburgh @ Cleveland

Søndag kl. 22.05:
Kansas City @ LA Chargers

Søndag kl. 22.25:
Dallas @ Carolina
Washington @ Arizona
Seattle @ Denver

Mandag kl. 02.20:
Chicago @ Green Bay

Tirsdag kl. 01.10:
NY Jets @ Detroit

Tirsdag kl. 04.20:
LA Rams @ Oakland

(Innlegget ble redigert 29.08.18 23:16)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13349
30.08.18 11:38

arg, skrev et innlegg om situasjonen i eagles og hvorfor jeg er nervøs, men det ville ikke vgd ha noe av. Fly Eagles Fly!

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
30.08.18 14:02

Jeg har begynt å forfatte alle lengre innlegg i Notepad for så å lime inn i VGD etterpå. Virker som at systemet henger seg om man bruker for lang tid på å trykke på Send Inn. Brukte en stund på åpningsinnlegget i går og hadde blitt litt irritert om det forsvant. 

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2362
30.08.18 14:05

Endelig er vi tilbake.

Colts mot Bengals er første kampen til Andrew Luck på nesten 2 år. Blir spennende, frykter D linja til Bengals mot ei O line som ikkje har vært bra i preseason. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 16182
30.08.18 14:12
SalSomer: Andrew Luck er tilbake!

Der har vi en historisk begivenhet.

VFK1989
VFK1989Innlegg: 796
30.08.18 22:00

Nydelig tråd som vanlig. Endelig er showet snart tilbake, og endelig er den herskens sommeren ferdig. Gleder meg forøvrig også til og se Luck tilbake, Texan@Patriots og Falcons@Eagles blir selvfølgelig også høydare i åpningshelgen, hadde også vært moro om Browns startet med en seier mot Steelers.

Blir forøvrig å finne på Lambeau Field under Bears@Packers!

(Innlegget ble redigert 30.08.18 22:07)

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
01.09.18 09:55
SalSomer: I Jets handler stort sett alt om Sam Darnold nå, selv om det altså tilsynelatende er Josh McCown som starter denne kampen.

Og nå har Jets satt Darnold som starter i kampen mot Lions. Da blir han vel den eneste rookien som starter i Uke 1.

Koios90
Koios90Innlegg: 629
01.09.18 22:19
SalSomer: Da blir han vel den eneste rookien som starter i Uke 1.

Josh Allen? AJ McCarron ble nettopp shippet til Raiders for en 5th rounder.

Kan også melde at K/P Kåre Vedvik er plassert på Ravens' Reserve/Non-football injury -liste, men Cowboys kuttet nettopp Dan Bailey så kanskje det skjer noe der?

(Innlegget ble redigert 01.09.18 22:20)

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
01.09.18 22:59

McCarron var ikke tradet da jeg skrev det der, og jeg ser også at det er usikkerhet rundt hvorvidt Allen eller Peterman starter nå. 

daoooo
daooooInnlegg: 26023
02.09.18 01:05
SalSomer: Og nå har Jets satt Darnold som starter i kampen mot Lions. Da blir han vel den eneste rookien som starter i Uke 1.

'Har i grunn ligget i kortene en stund. Begynte å lukte litt da han startet mot Redkins starter i preseason week 2. Ble vel mer eller mindre sementert da han også startet mot Giants starters i preseason week 3 og gjorde en bra figur. Blir dermed yngste starter week 1 noensinne om jeg har oppfattet ting riktig.

Når det gjelder Bills så lukter det vel at Allen starter der også etter trade av McCarron? Har ikke fulgt Bills sin preseason så nøye, men synes Allen tidsvis har sett bra ut. Hvert fall så lenge O-linja møter opp.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
02.09.18 01:42

At McCarron forsvinner betyr jo at Bills tenker Allen er rimelig klar, men jeg leser snakk om at de allikevel kanskje vil starte Peterman de første ukene for å la Allen ta baby steps inn i rollen. 

svenna99
svenna99Innlegg: 10851
02.09.18 14:44

Mye tunge Twitter-navn som melder at Foles starter w1...

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
02.09.18 15:39

Likely not for Wentz i w2 også, leser jeg. 

(Innlegget ble redigert 02.09.18 15:39)

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 4511
02.09.18 16:43
SalSomer: Jeg har begynt å forfatte alle lengre innlegg i Notepad for så å lime inn i VGD etterpå. Virker som at systemet henger seg om man bruker for lang tid på å trykke på Send Inn. Brukte en stund på åpningsinnlegget i går og hadde blitt litt irritert om det forsvant.
SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 4511
02.09.18 17:06

Utrolig deilig med ny sesong om noen få dager, tida går jammen fort, men akk så kjedelig månedene uten NFL er. Sitter dog med litt usmak i munnen rundt NFL om dagen, men snart går fokuset over på det som skjer på banen. (forhåpentligvis)

Crazy med Mack traden. Sånt er gøy! Tromsøværingen kan drikke favorittølet sitt igjen? ;-)

Ufattelig trist med Vedvik, fikk en skikkelig klump i magen og en grusomt uggen følelse av å lese det han hadde vært utsatt for. Håper han kommer seg fort og får en lang suksessfull karriere i NFL. Det unner jeg han virkelig. Utrolig uflaks den mannen har hatt nå. Regelrett helt forjævlig.

Chargers er vel monsterfavoritter mot Chiefs regner jeg med. Tipper vi vinner med et par TDs. Dette laget kommer seg til SB i år. Dette er jeg helt sikker på. Ligaens beste secondary, ligaens beste pass rush, ligaens beste QB, ligaens mest spennede WR-core, ligaens mest intime stadion. I tillegg til den beste draften i år og ligaens beste IR. Kan muuuligens gå med på at vi ikke har ligaens beste ST, men topp 3 kan jeg ikke skjønne annet enn at vi må ha.

Tror det blir et veldig spennende år, men er veldig usikker på hva jeg egentlig forventer av eget lag. Er veldig spent på hva vi kan få til og om vi har blitt noe bedre fra fjorårssesongen, vi starta grusomt i fjor og avslutta strålende. Samtidig tørr jeg ikke helt "kreve" PO, gull og grønne skoger. Strømsgodset er en eneste stor depresjon om dagen og jeg tørr ikke akkurat stole på at Chargers skal redde meg ut av grusomhetene, men har ikke annet valg enn å stole på dem. Hva slags forhåpninger har dere andre til eget lag i år?

Jeg har dessverre ikke fulgt så godt med i år, så har ikke sett noe på scheldulen. Blir kampen vår spilt i California eller Kansas?

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
02.09.18 17:11

I San Diego. 

Hedly2
Hedly2Innlegg: 19673
03.09.18 14:57

Nathan Peterman starter visst week 1. Merkelig at de tradet vekk McCarron dersom det var det som var meningen.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
03.09.18 17:43

Da er Nick Foles offisielt gjort starter på torsdag. 

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13349
04.09.18 10:33

Hvem drar opp survival på Yahoo fra tidligere? :D

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13349
04.09.18 13:54

Ingen Wentz, Jeffery, Bradham samt at Brandon Graham er usikker. Er vanvittig nervøs for denne, og frykter vi kan komme fort ned på jorda igjen. Her tror jeg vi må ha hjelp av D for å vinne.

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2362
04.09.18 14:03

Tippetråden er no åpen.

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4286
05.09.18 12:45

Gleder meg til å se resultatene av (forhåpentligvis) de underverkene tingene OC LaFleur har gjort med Mariota i preaseason. Må jo være lov å håpe på samme progresjon som han hadde med Ryan og nå senest Goff i Rams.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
05.09.18 19:48

Det gikk litt til helvete for meg i årets draft mtp RBs, men nå sitter jeg her med Conner som jeg plukket opp i free agency, leser Bell-nyheter og storkoser meg. Det begynner å se veeeeeeldig ut som at han ikke spiller til helgen. Jeg syns egentlig han bare burde pushe på og straffe Steelers så hardt han kan, jeg.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5847
05.09.18 22:45

“I know those guys can’t block Khalil Mack.” melder Akiem Hicks som fyrer opp stemningen før søndagens møte. Tipper den beste OT i ligaen, David Bakhtiari, har andre tanker.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
05.09.18 22:53
Legendag_: Tipper den beste OT i ligaen, David Bakhtiari, har andre tanker.

Beste LT, ikke OT, bare spør Chris Long.

PotRodeo
PotRodeoInnlegg: 6316
05.09.18 23:10
Jazzeron: Hvem drar opp survival på Yahoo fra tidligere? :D

Ja,er det noen som har fyrt igang survival?

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5847
05.09.18 23:16
SalSomer: Beste LT, ikke OT, bare spør Chris Long.

Game of opinions. Lane Johnson er elite, men Bakhtiari er ørlite mer elite. Lagkameraten Jason Peters er muligens også litt bedre.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
05.09.18 23:41
Legendag_: Game of opinions. Lane Johnson er elite, men Bakhtiari er ørlite mer elite. Lagkameraten Jason Peters er muligens også litt bedre.

Jeg forsøkte nå heller på en game of morsomme sitater, da. :P Det var i hvert fall ikke en "la oss løpe til PFF"-game jeg tenkte på.

Legendag_
Legendag_Innlegg: 5847
05.09.18 23:45
SalSomer: Jeg forsøkte nå heller på en game of morsomme sitater, da. :P Det var i hvert fall ikke en "la oss løpe til PFF"-game jeg tenkte på.

Hehe, skjønte faktisk tegninga, men tenkte jeg skulle komme med noe påfyll for å underbygge min første påstand.

(Innlegget ble redigert 05.09.18 23:46)

PotRodeo
PotRodeoInnlegg: 6316
05.09.18 23:46
Legendag_: Game of opinions. Lane Johnson er elite, men Bakhtiari er ørlite mer elite. Lagkameraten Jason Peters er muligens også litt bedre.

Er PFF blitt fasit nå?

Om noen var bedre en Lane Johnson vet jeg ikke, men han var oppe imot Ryan Kerrigan, Justin Houston, JPP, Joey Bosa, von Miller, DeMarcus Lawrence, Michael Bennett og Khalil Mack (noen av dem 2 kamper) og ga opp 0 sacks mot dem og var meget dominerende i duellene. Brukbart det mot en gjeng med samlet 87 sacks ifjor.  Ville ikke byttet ham mot en annen OT i ligaen for å si det sånn.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg