Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 2

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
10.09.18 14:11

NFL Uke 2 - Vi er i gang! 

Uken sparkes igang i Cincinnati, der vi får et toppoppgjør i NFC North. Ravens og Bengals vant sine kamper og ligger dermed øverst i den eneste divisjonen som står uten tap etter Uke 1.

Uansett, hvis vi går tilbake til Uke 17 i fjor husker vi kanskje en nyttårsaften preget av skuffelse for Ravens. Alt de trengte for å ta seg til sluttspillet var en seier mot Bengals, alt de trengte for å få en seier var en fourth down stop, men de tabbet seg ut, Bengals scoret og Bills tok seg til sluttspillet i stedet for Ravens. Årets sesongstart blir et slags hevntokt for Ravens. I Uke 1 banket de Bills, nå får de muligheten mot Bengals.

Angrepet til Ravens var definitivt fascinerende mot Bills. Flacco fremstod som bedre enn han har vært på lenge, og han hadde mange strenger å spille på. Hele seks forskjellige ravner, tre receivere og tre backer, fant end zone i løpet av kampen. Med så god mulighet til å spre ballen rundt kan dette angrepet faktisk bli interessant i år.

Bengals på sin side gjorde seg ikke akkurat bort i Uke 1, de heller. I det som skulle være Andrew Lucks gjensynsfest med NFL var det Bengals som var det sterkere laget. Andy Dalton startet riktignok stygt med en horribel interception i kampens første minutt, men derfra og ut var han stabil. Med et pasningsspill der mye handler om Dalton til AJ Green og et løpespill der Joe Mixon var god i går kan Bengals ha funnet vinneroppskriften igjen. Punktum for kampen var det riktignok forsvaret som stod for, med en fumble returnert for en TD. Det ser ikke så galt ut i Cincy!

De to siste årene har serien mellom disse lagene endt 1-1, men før det vant Bengals fem på rad, og med tanke på viktigheten av seieren i Uke 17 i fjor er det nok en følelse mange sitter med av at Bengals har det mentale overtaket i serien mellom lagene.

På søndag kl. 19 har vi følgende ni kamper å velge mellom:

 - Steelers mot Chiefs i Pittsburgh. I Pittsburgh handler veldig mye om en mann, akkurat nå, nemlig Le'Veon Bell. Kommer han tilbake? Og når? Kampen mot Browns utviklet seg heller negativt for Bell, der backupen James Conner bar ballen ofte og godt for 135 yards og 2 touchdowns. Men så var det avslutningen, da, da Conner klarte å fumble ballen og gi Browns en god mulighet til å komme tilbake, og plutselig snudde Pittsburgh fra "hvem trenger Bell?" til "når er Bell tilbake?". I det store og hele var det en aften med selvskudd for Steelers, der Big Ben kastet hele 3 interceptions. Da gikk det som det måtte gå når man møter et lag av Browns' kaliber, og etter Uke 1 står Steelers med 0 seire, 0 tap og 1 uavgjort. Chiefs på sin side spilte sin første av to hjemmekamper mot Chargers i Uke 1 og de gjorde som de pleier å gjøre mot Chargers, da de vant for niende gang på rad. Tyreek Hill viste at han fortsatt er en elektrisk home run-hitter, mens Patrick Mahomes fremstod som en veldig lovende ung mann. Spørsmålet er dog om Mahomes vil klare å få flere angrepsspillere enn Hill involvert. For Chiefs er dette også det store marerittoppgjøret, da Steelers har hatt et veldig godt tak på dem i nyere tid. Chiefs vant riktignok i 2015-sesongen, men da mot Landry Jones siden Roethlisberger var skadet. 

 - Jets mot Dolphins i New York. Jets venter fortsatt på å få spilt sin første kamp i Uke 1, mens Dolphins måtte vente fryktelig lenge på å få gjort ferdig sin første kamp. Tidenes lengste fotballkamp spilte Dolphins og Titans i forrige uke etter at kampen ble utsatt to ganger grunnet vær. Det er ikke så mye man kan lære om et lag som må spille under den slags forhold, men Dolphins fikk nå ihvertfall med seg en seier. Ryan Tannehill var OK etter å ha kommet tilbake fra skade. Frank Gore og Kenyan Drake delte på ansvaret i løpespillet, slik det ble annonsert. Det var en hederlig seier i elendig vær mot et svakt Titans-lag som ble svekket av en skade på Mariota. De må nok fortsatt vente litt til før folk er klare til å utkrone dem til det neste storlaget i AFC East.

 - Buccaneers mot Eagles i Tampa Bay. Do you believe in Fitzmagic? Ryan Fitzpatrick kastet over 400 yards og 4 touchdowns mot et antatt godt Saints-forsvar i en fantastisk shootout som endte i 48-40-seier, tidenes høyest scorende åpningskamp. Det var ikke mange eksperter som hadde det resultatet på forhånd. Bucs er nå uansett fanget inne i den delen av Fitzpatrick-syklusen som sier at han skal spille godt nok til å få seg en ny kontrakt og en starterjobb, altså den delen som kommer like før han begynner å spille svakt igjen. Skulle han ha en ny stor kamp mot Eagles, vil vi da få en QB-kontrovers i Tampa? Saints-forsvaret skulle jo være bra, mens Eagles-forsvaret viste mot Falcons at de faktisk er ganske bra. Dessverre for Eagles er det ikke forsvaret det står på akkurat nå, det er angrepsspillet, og da spesielt QB-spillet. Er Wentz frisk nok til å spille, eller får vi en uke til med Foles? Han var ikke akkurat inspirerende mot Falcons, men kanskje kan et møte med et forsvar som nettopp ga opp 439 yards og 3 touchdowns gjennom luften hjelpe Foles å heve spillet?

 - Saints mot Browns i New Orleans. Saints var nok ikke helt forberedt på at de skulle ha en dårligere record enn Browns på noe tidspunkt i denne sesongen, men sånn er det altså blitt. Super Bowl-outsiderne Saints er nødt til å forsvaret oppe og gå igjen om det skal bli noe jubel i NOLA. I Uke 1 var vi tilbake til pre-2017-Saints, der Drew Brees spilte godt og angrepet satt, men forsvaret ødela alt. Det er ikke der det er meningen at de skal være nå. Da hjelper det kanskje at de møter et Browns-lag som riktignok kom unna med en uavgjort mot Steelers i første runde, deres første ikke-tap siden 2016, men som ikke så glitrende ut offensivt for det. Den uavgjorten er forøvrig kanskje det mest Brownske av alle Brownske ting noensinne. Når du endelig klarer å bryte tapsrekka så får du altså allikevel ikke en seier. Egentlig burde man nesten håpe de går 0-15-1 i år, for etter å ha hørt at "det kan bare gå oppover" etter 1-15 og så "nå kan det faktisk bokstavelig talt bare gå oppover" etter 0-16 så ville minimal oppgang i 0-15-1 være det mest komiske noensinne.

 - Redskins mot Colts i Washington. Det ble en god start på den nye eraen for Redskins-angrepet i ørkenen i Uke 1. Alex Smith var sitt sedvanlige stabile og gode jeg, mens Adrian Peterson viste at han fortsatt har noe igjen i tanken og at han kanskje kan være en starting RB i NFL. Forsvaret var også knallsterkt, og holdt Cardinals-angrepet av scoreboardet helt til David Johnson fikk deg en touchdown i garbage time. En oppløftende start i DC, altså. Nå venter et Colts-lag som kommer fra et skuffende tap mot Bengals. I Indy handler det meste fortsatt om Andrew Luck. Han viste noen gode og noen ikke fullt så gode takter mot Bengals. Det største problemet for Colts var dog kanskje mangelen på produksjon i løpespillet. Marlon Mack er forhåpentligvis tilbake fra skade før denne kampen, det vil i så fall kunne hjelpe stort på der.

 - Bills mot Chargers i Buffalo. Nathan Peterman er ikke en NFL-kaliber QB. Etter tre starts er fasiten for Peterman 2 TDs mot 7 INTs. Han kaster faktisk en INT hver tiende gang han kaster ballen! Nå venter et møte med det Chargers-forsvaret som interceptet ham fem ganger i fjor. Det er nok like greit at Peterman skal se kampen fra sidelinjen, mens Josh Allen starter. Det kommer riktignok antakeligvis ikke til å hjelpe Bills så veldig, da Allen er en middelmådig og overhypet QB som aldri kommer til å bli noe i NFL, spesielt ikke nå når han kastes inn for et veldig svakt angrep lenge før han egentlig er klar for det. Chargers har vunnet denne kampen før den i det hele tatt har begynt. Det har ikke noe å si om Chargers-receiverne dropper aldri så mange baller, kickern deres bommer på aldri så mange field goals og returnerne deres fumbler aldri så mange returns, det finnes ingen scenarioer der Chargers ikke vinner denne kampen.

 - Packers mot Vikings i Green Bay. Kan du si følelsesmessig berg-og-dalbane? Packers-sesongen så ut til å være over før den hadde begynt. 33,5-millioners-mannen Aaron Rodgers var på vei av banen i båre, DeShone Kizer var, vel, Kizer. Bears storspilte og ledet 20-0 til pause. Alt var over, helt til Rodgers plutselig kom tilbake, Bears sluttet å produsere og Packers stjal en legendarisk 24-23-seier som nok vil bli husket i mange, mange år fremover. Nå venter erkerival nummer 2, Vikings, som altså stakk av med divisjonen i fjor da Rodgers og Packers var borte. Vikings hadde en god start på sesongen med seier hjemme mot opphypede 49ers. Kirk Cousins så god ut, forsvaret så godt ut, alt ser bra ut for det som er en av de store Super Bowl-favorittene. Det er forventet å bli et rotterace mellom Packers og Vikings i år, men hvem trekker da det lengste strået i det første møtet? Aaron Rodgers eller Vikings-maskineriet?

 - Falcons mot Panthers i Atlanta. Hvem har skylden for at Falcons ikke produserer i red zone? Matt Ryan eller Steve Sarkisian? Diskusjonen har gått heftig på nettet siden tapet deres i åpningskampen mot Eagles. Uansett hvem som har skylden må noe gjøres, 9 poeng på 5 turer til red zone er så dårlig at jeg har vanskelig for å finne ord. Kan det bli bedring mot et Panthers-forsvar som gjorde jobben sin veldig godt mot Dallas i Uke 1? Og hvordan skal Falcons stoppe Cam Newton som tidvis var et enmannsshow både i luften og langs bakken? I et NFC South som tippes å bli et veldig jevnt race til toppen i år er det Panthers som trakk det lengste strået i Uke 1, da Saints og Falcons tapte mens de vant. En seier for Panthers her vil gi dem en tidlig ledelse i divisjonen og kanskje være det avgjørende når vi kommer til desember. Sånn hvis ikke Bucs plutselig har funnet ut at de også skal blande seg inn, da ...

 - Titans mot Texans i Tennessee. Rivaloppgjør mellom to lag som ikke liker hverandre. Det ble en marerittstart på sesongen for Titans, da stjernespillerne Marcus Mariota, Delanie Walker og Taylor Lewan måtte forlate banen med skade i det som til slutt ble et tap for antatt svake Dolphins. Det er ikke så veldig mye angrep igjen å snakke om for Titans hvis de tre er borte. Det er bare så lenge du kan gi ballen til Derrick Henry, liksom. Nå venter altså Texans og deres vidunderlige frontlinje. Det kan bli stygt. Det var forøvrig stygt for Texans stort sett hele kampen deres mot Patriots også. Deshaun Watson var ikke helt den samme Watson som satte fyr på NFL i fjor, Nuk Hopkins var anonym og angrepet slet med å komme seg av gårde. Forsvaret på sin side hadde ikke noe svar mot Rob Gronkowski, og de ble det som det ble, og tap. I AFC South står nå tre lag med tap, mens kun Jaguars vant i Uke 1. Taperen av kampen her vil altså fort befinne seg på bakfoten i racet mot divisjonstittelen.

 

I 22-slotten har vi fire kamper:

 - Rams mot Cardinals i Los Angeles. Rams har ikke spilt ennå når dette skrives, mens Cardinals så godt som ikke har spilt. Sam Bradford var ikke god mot Redskins i forrige uke og laget fremstod stort sett svakt og uklart. For et Cardinals-lag som mange hadde som en dark horse (de var 8-8 i fjor og fikk David Johnson tilbake i år, var det mange som ville minne oss på) var sesongåpningen en skuffelse. Nå går praten allerede om ikke Josh Rosen burde ta over for Bradford, men er han klar for det? 

 - 49ers mot Lions i San Francisco. Så var hvetebrødsdagene endelig over for Jimmy Garoppalo. Etter å ha vunnet syv på rad i en slags backup-rolle tapte han i sin første kamp som the face of the franchise. Nå spilte 49ers riktignok mot Vikings i Uke 1, og det er et lag som mange vil finne det vanskelig å spille mot. Men 1 TD mot 3 INTs og 45% vellykkede pasninger var ingen oppløftende start for Jimmy G. I løpsspillet var det også lite å rope hurra for, da hverken Matt Breida eller Alfred Morris klarte å etablere seg som en ledende back. Men nå venter en mer overkommelig oppgave i form av Detroit Lions, som forøvrig ikke har spilt ennå i Uke 1. Kan 49ers få laget tilbake på rett kjøl?

 - Broncos mot Raiders i Denver. Det var tidvis ikke pent for Broncos i Uke 1 mot Seahawks, men tidvis også ganske bra. Forsvaret viste at de fortsatt er en lagdel man kan stole på, spesielt med 6 sacks i kampen (3 fra Von Miller). Offensivt var Case Keenum OK, men ikke glitrende, og tre interceptions er litt for mange. Det var en åpning det var vanskelig å få noen definitive svar ut av for Broncos, men det var en seier, og det er alt man ønsker. Raiders på sin side har ikke spilt ennå når denne skrives.

 - Jaguars mot Patriots i Jacksonville. En reprise på fjorårets AFC Championship Game og et møte mellom to av de store favorittene i årets AFC. Begge lag hadde god kontroll på svakere motstand i form av henholdsvis Giants og Texans i første uke. Jaguars måtte riktignok klare seg uten en skadet Leonard Fournette og det er usikkert hvor klar han er til denne kampen, men forsvaret viste at de uansett vil kunne holde dette laget inne i kamper mot hvem som helst. Patriots på sin side svarte på spørsmålet "hvem skal Brady kaste til når han ikke har noen receivere?" ved å kaste til Rob Gronkowski. Noen vil kanskje mene at det er et åpenbart svar på spørsmålet, men det virket allikevel som at enkelte hadde glemt at det var en mulighet da de stilte spørsmålet i årets offseason.

 

Cowboys mot Giants i Dallas er årets andre Sunday Night Football. Ingen er helt sikre på hvorfor. Ingen av disse lagene så videre gode ut i Uke 1, og ingen av dem var forventet å være så veldig gode, heller. Men de er jo i NFC East, da, så da må vi vel se dem spille fotball, da. Zeke mot Barkley kan jo bli et morsomt oppgjør og møte mellom to veldig lovende unge backer. Ellers fikk vi etablert i Uke 1 at OBJ fortsatt er en glimrende receiver, og han kan nok se frem til et møte med en litt enklere secondary å spille mot enn den Jaguars har.

 

Uken avsluttes i Chicago, der Bears er vertskap for Seahawks på Monday Night Football. Det er vanskelig å ikke synes synd på Chicago etter det smertefulle tapet deres mot Packers i Uke 1. Samtidig er det viktig å poengtere at tapet er 100% deres egen feil! De hadde ballen på 3rd and 1 og alt de behøvde å gjøre var å rushe for en first down, og så kunne de knele ut klokka og aldri gi ballen tilbake til Aaron Rodgers. De kunne også gjort det samme på 4th and 1 etter at de på idiotisk vis valgte å kaste ballen på 3rd down. Jordan Howard hadde løpt over Packers-forsvaret hele kvelden, men når de trengte en yard fra ham valgte de å ikke bruke ham. Det var ikke en sjel som så på som ikke trodde at Rodgers ikke kom til å marsjere opp og score den avgjørende touchdownen etter at Bears sparket field goalet sitt. Matt Nagy er en lur mann som har lært mye lurt av sin læremester Andy Reid, og angrepet hans var veldig Reidsk, men akkurat klokkestyringen på slutten der kunne han gjerne lært fra noen andre. Det er til å bli kvalm av. Motstander Seahawks på sin side er ikke ukjent med come-from-behind-seiere de heller, men på Mile High i Uke 1 snublet de da de skulle forsøke å marsjere ned banen for en avgjørende scoring, nesten bokstavelig talt. En fumbled snap førte til en sack som gjorde at de måtte få spiket ballen for å stoppe klokka, noe de ikke klarte uten å false starte, og det som skulle bli en game winning drive ble i stedet 40 sekunder med Seahawks som ikke kommer seg noen vei. Nå får de en ny sjanse mot Bears i en kamp som veldig fort kan bli jevn. Det kan kanskje bli artig å se på!

Kampoppsett med norsk tid:

Fredag 02.20:
Baltimore @ Cincinnati

Søndag 19.00:
Kansas City @ Pittsburgh
Miami @ NY Jets
Philadelphia @ Tampa Bay
Cleveland @ New Orleans
Indianapolis @ Washington
LA Chargers @ Buffalo
Minnesota @ Green Bay
Carolina @ Atlanta
Houston @ Tennessee

Søndag 22.05:
Arizona @ LA Rams
Detroit @ San Francisco

Søndag 22.25:
Oakland @ Denver
New England @ Jacksonville

Mandag 02.20:
NY Giants @ Dallas

Tirsdag 02.15:
Seattle @ Chicago

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3183
10.09.18 14:30

Anbefaler alle å sette James White på fantasy lagene. Her blir det TDs.

Mirage
MirageInnlegg: 21194
10.09.18 16:23
SalSomer: Cowboys mot Giants i Dallas

Jeg misliker sterkt at vi alltid møter de borte tidlig hver eneste sesong. 

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4286
10.09.18 18:09
SalSomer: Delanie Walker

Mye tyder på at han er ferdigspilt for sesongen. Skal være snakk om et brudd i ankelen. Undervurdert og produktiv spiller. Kan bli en lang og tøff sesong for Titans.

(Innlegget ble redigert 10.09.18 18:10)

AvalancheSioux
AvalancheSiouxInnlegg: 7253
11.09.18 00:53
SalSomer: Da gikk det som det måtte gå når man møter et lag av Browns' kaliber, og etter Uke 1 står Steelers med 0 seire, 0 tap og 1 uavgjort. Chiefs på sin side spilte sin første av to hjemmekamper mot Chargers i Uke 1

Hehehe!

Clippers og Browns, easy targets.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3183
11.09.18 09:34

Ikke for å legge for mye i en kamp, men Matt Patricia fikk mye skryt for jobben med vårt D uten at det noen gang var veldig bra. Kanskje alle ekspertene i hele verden tok feil.

BennyKanin
BennyKaninInnlegg: 3539
11.09.18 09:57
SalSomer: - Packers mot Vikings i Green Bay

Hvordan gikk det sist, igjen? Jeg kan ikke huske at Packers scorte et eneste poeng, men det kan jo ikke stemme? Jeg vet jo at HerreminhattforenGudavenspiller ikke spilte, men allikevel. Noen poeng scorer da alltid Packers, selv om de hadde fått låne Spergon Wynn fra oss...

Uansett, det blir spennende å se. Både med eller uten HerreminhattforenGudavenspiller, som kanskje eller kanskje ikke spiller, så blir det nok jevnt. Og muligens en kamp som setter standaren for hele NFC North for resten av sesongen.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
11.09.18 11:47

Angående Patricia så har man vel fra tidligere av kunnet anta at man  ikke akkurat trenger å være rakettforsker for å slå Jets, og nå har vi vel egentlig fått bevist det. 

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13349
11.09.18 12:41

Andy Reid gjorde en faktisk jobb med å scheme offense for Chiefs mot Chargers, med blant annet 2 td pasninger som totalt gikk 35 cm, men moro å se på! Klarer han det like bra mot nemesis Steelers?

Spør for en venn som har Mahomes i fantasy.

grock19
grock19Innlegg: 82548
11.09.18 12:44

Must-win allerede, etter tapet i Denver.

Må ha minimum 3-1 første 4, om det skal ha noen som helst sjanse til Wild Card. 

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 4694
11.09.18 13:16
SalSomer: Ellers fikk vi etablert i Uke 1 at OBJ fortsatt er en glimrende receiver, og han kan nok se frem til et møte med en litt enklere secondary å spille mot enn den Jaguars har.

Sjikane!

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4286
11.09.18 15:17

Fortsatt høyst usikkert som Mariota blir klar til matchen mot Texans på søndag. 

(Innlegget ble redigert 11.09.18 15:18)

Mirage
MirageInnlegg: 21194
11.09.18 16:05

Corey Coleman til Patriots. Plutselig fikk han en god quarterback. Om han husker på å ta imot ballen og holder seg frisk så kan han forr ende opp som et kupp. 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3183
11.09.18 17:47

Coleman gjorde et veldig godt inntrykk på Hard Knocks.

Nå har vi tre 1st rounders på wr. Alle busts, men kanskje vi får akikk på en av de.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
11.09.18 20:38
Jazzeron: Andy Reid gjorde en faktisk jobb med å scheme offense for Chiefs mot Chargers, med blant annet 2 td pasninger som totalt gikk 35 cm, men moro å se på! Klarer han det like bra mot nemesis Steelers? Spør for en venn som har Mahomes i fantasy.

Mahomes er veien, sannheten og livet, men Steelers er smidd et sted dypt nede i underverdenen. Jeg stoler ikke på at vi gjør noe som helst mot dem før jeg får se det.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13349
11.09.18 20:43
SalSomer: Mahomes er veien, sannheten og livet, men Steelers er smidd et sted dypt nede i underverdenen. Jeg stoler ikke på at vi gjør noe som helst mot dem før jeg får se det.

Den ser jeg, har samme tenkemåte selv. Mente selvfølgelig å skrive "fantastisk"  og ikke "faktisk. Vanskelig å skrive tydeligvis. 

 

Hedly2
Hedly2Innlegg: 19673
12.09.18 20:44

Allen bekreftet som starter for Bills i week 2! Og Bryant er visst blitt en Raider igjen.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3183
13.09.18 10:17

Burkhead i concussion protocol :( Med 3 RBs skada + at det er tynt på reciever forventer jeg en del action fra Gronk i helgen, men spørs om han blir dekt av Ramsey + en safety.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
13.09.18 10:38

Hverken Davante Adams eller Aaron Rodgers trente i går, men signalene fra Wisconsin er at begge spiller mot Vikings. Kan bli stygt for ostehodene om de ikke gjør det. 

daoooo
daooooInnlegg: 26022
13.09.18 16:27
SalSomer: Det er nok like greit at Peterman skal se kampen fra sidelinjen, mens Josh Allen starter. Det kommer riktignok antakeligvis ikke til å hjelpe Bills så veldig, da Allen er en middelmådig og overhypet QB som aldri kommer til å bli noe i NFL, spesielt ikke nå når han kastes inn for et veldig svakt angrep lenge før han egentlig er klar for det.

Peterman hadde visst en QB rating på småpene 0.0 i forrige match. Men du synes ikke det er litt tidlig å avskrive Josh Allen? Jeg så alle hans snap etter at han kom inn. Du er inne på det, men man kan trygt si at han ikke får noe særlig hjelp fra recievere og o-linje.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8146
13.09.18 16:55

Jeg hadde avskrevet Allen allerede før han ble draftet. Jeg har vel også bestemt at Josh Rosen er den eneste SB-vinneren i årets draftklasse, så da bør det helst bli sånn. 

Men Joda, jeg er helt enig i at det sånn realistisk sett er alt for tidlig å avskrive noen, jeg står bare ikke stødig i troa på ham. 

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4286
13.09.18 20:16

Godt nytt at Mariota blir klar til søndag.

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 4511
13.09.18 23:26

Ble veldig glad for å se Hawks-fansen igjen. Herlig tilsvar fra gjengen i uke 1 tråden. Det beste er når grupperingene samles på forumet på søndagene og diskuterer og erter litt. Om det så er Eagles, Jets, Vikings, Seahawks, Giants eller Cowboysgjengen eller andre. Søndagene på forumet har blitt viktig for meg og jeg er veldig glad i gjengen her inne, så håper ikke forumet dør ut med det første.

Gøy med Ravens@Bengals i natt, gleder meg til å ta en titt i morgen, håper på et tight oppgjør med mye fysisk spill og "over kanten" taklinger. Har Ravens D og en del andre spillere så dette blir en godbit. Godt å tenke på at dette fort er to lag vi havner rett bak i kampen om playoff seinere i år...

Gleder meg enda mer til å få se hvordan Chargers skal klare å tape mot Bills på søndag. Vi har nok noen triks godt gjemt i både hatter og lommer. For denna kampen taper vi.

Izcilas
IzcilasInnlegg: 6172
14.09.18 03:14

I dag er AJ Green umulig. 

Fotball--
Fotball--Innlegg: 5060
14.09.18 03:33

Free play? Trodde det var nytt av sesongen at de skulle blåse det dødt? 

daoooo
daooooInnlegg: 26022
14.09.18 03:55

Det skjønte ikke jeg heller. Det var vel et par eksempler der på rappen?

Mirage
MirageInnlegg: 21194
14.09.18 04:00

Selvfølgelig møter jeg Green i begge fantasy-ligaene jeg er med i. 

Hedly2
Hedly2Innlegg: 19673
14.09.18 04:33

Andy Dalton (eller rettere sag AJ Green) har alltid kjempekamper når jeg har satt Dalton på benk i fantasy. Og selvfølgelig er Andy Dalton Andy Dalton når han starter...

Hedly2
Hedly2Innlegg: 19673
14.09.18 04:36
Fotball--: Free play? Trodde det var nytt av sesongen at de skulle blåse det dødt?

Ja, dommerne skal fra denne sesongen av blåse spillet dødt med en gang for å unngå free plays. Syns egentlig det er greit, ingenting er så håpløst som å være på defense og du vet at uansett hvor bra play du gjør nå så vil mostanderne gå yards...

daoooo
daooooInnlegg: 26022
14.09.18 05:11

Dette så ut som en blowout når jeg reiste på jobb, men Ravens er jo faktisk på vei inn i denne kampen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg