Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 6

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 8701
08.10.18 16:22

Uke 6 - Pip, pip, cheerio! NFL er tilbake i Engalnd.

Chicago og Tampa Bay kommer tilbake etter en ukes hvile, mens Detroit Lions og New Orleans Saints tar en hvileuke i uke 6. Lions fikk en viktig seier for å sånn delvis henge med i NFC North i forrige uke, mens Saints per nå ikke har spilt sin MNF-kamp i Uke 5.

Uken starter som alltid med TNF, der det er et divisjonsoppgjør (hurra!) i NFC East (åh ...). Eagles mot Giants i New York. Storoppgjør, altså. Først litt historie: Begge disse lagene har møtt Patriots i sine to siste Super Bowls. Giants er 2-0, Eagles er 1-1. Tapet til Eagles kom i Super Bowl XXXIX, tilbake i 2005. Dette er litt vesentlig fordi denne kampen var sist gang et lag hadde et vellykket tittelforsvar, ettersom Patriots hadde vunnet året før også. Siden 2005 har vi altså ikke hatt noen tittelforsvarere som har vunnet en Super Bowl og det er den lengste tørken for tittelforsvarere i NFL-historien. Hvorfor trekker jeg frem alt dette? Vel, fordi det begynner å se veldig ut som at tørken fortsetter med et år. Eagles likner ikke veldig på seg selv, spiller dårlig fotball og henger etter. Nå kan det fort være at de får en seier mot et ganske dårlig Giants-lag der de store overskriftene for tiden er uenigheter og konflikter mellom lagets offensive stjerner, men inntil videre ser det ut som at det er Washington Redskins tur til å regjere i øst. Det er kanskje passende det, for sånn når vi er inne på dette med tittelforsvarere kan vi jo nevne at vi må helt tilbake til 2004 for å finne isst et lag hadde et vellykket tittelforsvar i divisjonen.

Søndag kl. 19 ser vi følgende:

 - Falcons mot Buccaneers i Atlanta. Ai, ai, ai. Falcons er faktisk 1-4 så langt, og laget som skulle utfordre om sluttspill i år ser ganske fortapt ut på bunnen av divisjonen. De har riktignok fått et velfungerende angrep, men forsvaret er ikke mye å rope hurra for. Denne kampen virker veldig som en vinn-eller-forsvinn-kamp mot et Buccaneers-lag som nå trender nedover etter en veldig god start på sesongen. Falcons har slitt defensivt, men mot et Buccaneers-angrep som ikke har fått fart på løpespillet og som så seg nødt til å bytte QB etter at Fitzmagic gikk tom for magi kan det være at de endelig kan få til noe igjen.

 - Browns mot Chargers i Cleveland. Over en periode på to år var Chargers det eneste laget som tapte mot Browns. Etter fem kamper har Browns funnet seg to ofre til, men de har nok ikke noe imot en ny sjanse til å gjøre noe med Chargers. Med et sterkt forsvar og en ung QB som begynner å komme til sin rett ser Browns faktisk ut som et tålelig godt lag i år. Og så har de endelig en kicker som treffer, noe begge disse lagene har drømt om lenge. Det er gode tider i Cleveland, men det er det jo i LA også da. Angrepet til Chargers fungerer bra, forsvaret fungerer bra, og laget henger godt med i kampen om sluttspillet. Det høres kanskje rart ut, siden det er Browns mot Chargers, men dette er en Uke 6-kamp som fort kan få mye å si når tallene skal telles opp etter Uke 17.

 - Jets mot Colts i New York. Jets overkjørte et habilt Broncos-forsvar med en monster-performance av Isaiah Crowell. Nå venter et Colts-lag som ikke skremmer noen. Det ser ikke verre ut enn at Jets fort kan være 3-3 etter 6 kamper, noe som selvsagt er koselig for dem, men ikke så veldig vesentlig sånn i det store bildet. De går ikke til sluttspillet i år, noen av disse lagene. Det er kanskje prematurt å si, men det ser nå unektelig sån ut.

 - Raiders mot Seahawks i London. Beastmode mot gamle venner på denne siden av atlanteren! Da Marshawn Lynch kom til Oakland uttalte Derek Carr at dersom de noen gang befant seg på 1 yard ville han gi ballen til Lynch, med en referanse til Seahawks' famøse Super Bowl-spill. I forrige uke kastet Carr en interception på 1 yard. Og sånn går det nå. Seahawks på sin side spilte en god og jevn kamp mot Rams der de nesten klarte å skaffe seg en siste sjanse til å vinne kampen, men de klarte ikke å stoppe Goff fra å converte 1 yard og dermed kunne Rams knele ut kampen. Uansett var forrige uke en positiv kamp for Seahawks som nok aner at selv om det skal veldig mye til å ta igjen Rams i år så er wild card absolutt ikke ute av bildet. For Raiders sin del ... not so much.

 - Redskins mot Panthers i Washington. Når vi er inne på gamle venner så er altså Josh Norman oppe mot Panthers igjen. Men dette er uansett to gode lag som skal opp mot hverandre her. Redskins ser ut som det eneste kompetente laget i NFC East akkurat nå, og det kan fort bli en ny sluttspillopptreden på habile Alex Smith. Panthers holder koken i en vanskelig NFC South etter en imponerende seier i forrie uke der de vant på et avgjørende 63 yards field goal. Gano betyr visstnok "vinner" på spansk, og for kickeren Graham Gano var dette en seier han vil huske lenge.

 - Texans mot Bills i Houston. Texans vant slaget om Texas i overtime i forrige uke, mens Bills kom unna med en veldig overraskende seier mot ex-Houston-laget Tennesee Titans. Det virker som at for Bills sin del slår de kun gode lag, så da er det litt uheldig for Texans at de etter en svak start nå endelig ser litt habile ut. Uansett, dette er kanskje ikke en kamp mellom de beste lagene i verden, men det er en åpen kamp mellom to unge QBs som kan bli veldig artig.

 - Vikings mot Cardinals i Minnesota. Vikings fikk seiern mot Philadelphia og henger fortsatt med i divisjonen, men det er klart at det er Chicago Bears som er the team to beat in the north akkurat nå. Skal de ta igjen bjørnene er det kun en ting som gjelder, og det er en seier mot det tidligere andre Chicago-laget, Cardinals. Cardinals fikk seg endelig en seier, men de har ikke fremstått som et veldig godt lag i år og selv om Josh Rosen har en stor fremtid er dette Vikings-forsvaret en vanskelig test for ham. Hvis ikke Vikings vinner her kan de egentlig glemme noe om tittelambisjoner i år.

 - Bengals mot Steelers i Cincinnati. "Mere blod!" og alt det der. Det er aldri pent når disse to møtes, og det vil nok ikke være det denne gang heller. Bengals har åpnet best i divisjonen, men Steelers øyner nok muligheter her i deres siste kamp før deres bye week og den annonserte returen til Le'Veon Bell. Med en seier vil Steelers bare være 1,5 kamper bak Bengals i divisjonen og alt vil være vidåpent. AFC North er altså kamper man må få med seg i år. Samtlige fire lag er på .500 eller bedre så langt. Her kan alt skje!

 - Dolphins mot Bears i Miami. Dolphins har gått fra 3-0 til 3-2 og ser mer og mer ut som et lag som kanskje var heldige og vant noen kamper tidlig enn en seriøs sluttspillutfordrer. Bears på sin side ser nesten ustoppelige ut. Khalil Mack er a man on a mission og Mitch Trubisky kaster plutselig touchdowns overalt. Bye week har de nettopp hatt også, så de kommer inn i kampen klar og uthvilt. I utgangspunktet burde dette være en grei seier for Chicago.

I 22-slotten ser vi følgende:

 - Broncos mot Rams i Denver. Etter en god start på sesongen er det blitt to tap på rad for Broncos. Dette begynner kanskje å minne faretruende mye om fjoråret sånn sett. Da er det ikke noe bedre at de nå skal opp mot det beste laget i ligaen, LA Rams. Med et angrep som fortsetter å overkjøre alt og alle og et sterkt forsvar ser Rams rett og slett ustoppelige ut akkurat nå. Broncos på Mile High er riktignok en av de vanskeligste testene for et lag å komme over, men det er vanskelig å se for seg at ikke Rams klarer dette allikevel.

 - Titans mot Ravens i Tennessee. Det er ikke lett å skjønne seg på Titans. En dag slår de Jaguars og Eagles, den neste taper de for Bills. Vi leser mange si at Marcus Mariota og hans menn fremstår middelmådige, men problemet er vel heller at de fremstår ujevne. Nå møter de et Ravens-lag med et knusende godt forsvar som faktisk har til gode å gi opp en 2nd half touchdown så langt i år. En imponerende statistikk der, altså, og for et ikke akkurat høytscorende Titans-angrep bør Ravens bli en vanskelig nøtt. Så er spørsmålet heller hvor mye Ravens klarer å score mot et veldig godt Titans-forvar. Vi kan vel trygt si at vi ikke skal forvente så alt for mange poeng i denne kampen.

 - Cowboys mot Jaguars i Dallas. Cowboys tapte igjen og ting er ikke som det skal være for laget. De er kanskje ikke et dårlig lag, de er bare heller ikke et godt lag. Det er spesielt offensivt, der de står med 16,6 poeng per kamp, at ting ser ting mørkt ut. Da hjelper det ikke at de nå møter kanskje ligaens beste forsvar, som atpåtil er ute etter å bevise noe etter at de tapte i forrige uke. Jaguars anser seg selv som the team to beat i AFC og, vel, they got beat. Bad. Noe av problemet var vel kanskje at de ble liggende under tidlig og at Blake Bortles måtte kaste ballen 61 ganger i løpet av kampen mens de spilte catch-up. Det problemet tviler jeg på at de får i denne kampen, og derfor bør Jaguars-toget være tilbake på skinnene igjen etter besøket i Dallas.

SNF er en reprise på fjorårets åpningskamp der Patriots møter Chiefs i New England. Og etter at Jaguars ikke lenger er the team to beat så er det vel en av disse to lagene som nå er top dog i AFC. Patriots startet sesongen litt skjevt, men har kommet seg tilbake på rett spor og er allerede på toppen av AFC East igjen. Chiefs har levert en rekke gode angrepsopptredener på vei til 5-0, men det er fortsatt mange tvilere ettersom Chiefs har hatt gode perioder før uten at de har klart å opprettholde dem. De to siste gangene disse lagene møttes i regular season endte det med seier for Chiefs, men denne gangen kommer Patriots inn i kampen med en mini-bye, et oppdatert angrep og et revansjelystent mannskap. Det bør kunne bli en spennende kamp.

Uken avsluttes i Green Bay der Packers og 49ers skal spille MNF. Dette skulle jo være et storoppgjør mellom Aaron Rodgers og Jimmy Garoppolo, to av ligaens største QBs, men i stedet får vi Aaron-Rodgers-med-et-gimpy-leg og noe som kaller seg selv "CJ Beathard". Hurra. Neida, Rodgers ble nylig den raskeste til 40 000 passing yards og han gjorde forsåvidt en god figur mot Lions, men det hjelper så lite når hans ellers så stødige kicker Mason Crosby la igjen 16 poeng på banen på bommede field goals og ekstrapoeng. Mot 49ers bør Crosby stille inn siktet bedre, hvis ikke kan det fort bli panikktilstander i Wisconsin.

Uke 6, norsk tid:

Fredag, 02.20
Phialdelphia @ NY Giants

Søndag, 19.00
Tampa Bay @ Atlanta
LA Chargers @ Cleveland
Indianapolis @ NY Jets
Seattle @ Oakland (@London)
Carolina @ Washington
Buffalo @ Houston
Arizona @ Minnesota
Pittsburgh @ Cincinnati
Chicago @ Miami

Søndag, 22.05
LA Rams @ Denver

Søndag, 22.25
Baltimore @ Tennessee
Jacksonville @ Dallas

Mandag, 02.20
Kansas City @ New England

Tirsdag, 02.15
San Francisco @ Green Bay

(Innlegget ble redigert 08.10.18 16:22)

BennyKanin
BennyKaninInnlegg: 3763
08.10.18 17:56

Fantastiske startinnlegg. Disse burde virkelig ha et større nedslagsfelt enn vårt lille rom her inne. 

Mirage
MirageInnlegg: 21312
08.10.18 22:02

YES

ENDELIG ER VI KVITT HAN!

BennyKanin
BennyKaninInnlegg: 3763
08.10.18 23:28

Ajayi med ødelagt ACL. Ute for sesongen. Kjipern for ørnene. 

Thielen! Bare nevner denne mannen enhver Vikingsfan har en crush på uavhengig av om man er mann eller dame. Historien blir aldri oppbrukt, nå med 5 100yardskamper på rad. 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4099
09.10.18 09:18

Since the start of Super Bowl XLIX, teams have now thrown four times at the 1-yard line with Marshawn Lynch on the field. Following Derek Carr's interception yesterday, those passers are 0-4 with 2 Int on those passes, per ESPN Stats & Information. https://es.pn/2NtZMOk

Genco
GencoInnlegg: 4040
09.10.18 09:23
SalSomer: - Bengals mot Steelers i Cincinnati. "Mere blod!" og alt det der. Det er aldri pent når disse to møtes, og det vil nok ikke være det denne gang heller. Bengals har åpnet best i divisjonen, men Steelers øyner nok muligheter her i deres siste kamp før deres bye week og den annonserte returen til Le'Veon Bell. Med en seier vil Steelers bare være 1,5 kamper bak Bengals i divisjonen og alt vil være vidåpent. AFC North er altså kamper man må få med seg i år. Samtlige fire lag er på .500 eller bedre så langt. Her kan alt skje!

Blod?Det blir hyggelig møte mellom gamle venner.Mr. Burfict er tilbake og han er spent å se JuJu igjen.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8701
09.10.18 16:53

Bengals-Chiefs i neste uke flexes til SNF, så da får Chiefs to SNF på rad. Brady og Dalton har mye star power, tydeligvis. 

VFK1989
VFK1989Innlegg: 1074
09.10.18 18:41

Dette må bare bli turning point, gå inn i BYE med en storseier før Rodgers endelig får litt fri og trening med recieverene, hadde betydd mye nå. På andre siden av BYE så venter jo to tøffe kamper på veien mot Rams og Patriots. 

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
11.10.18 08:15

Da var det gameday da. I Usa hvertfall. Skjer jo ikke at vi vinner når vi er elendige på både angrep og forsvar.

Er dessverre redd for at vi trenger hjelp utenfra asap zulu. Kunne vi ikke bare hentet Eric Reid mens han satt på gata og ble straffa for å bry seg om de svartes situasjon?

 #snakkenedlaget

Hedly2
Hedly2Innlegg: 20153
11.10.18 09:07

Hvis planen var å hente Eric Reid er dere nok litt for sent ute. Han har signert for Panthers.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
11.10.18 09:21

Ja, det har jeg fått med meg :P

Hedly2
Hedly2Innlegg: 20153
11.10.18 09:55
Jazzeron: Ja, det har jeg fått med meg :P

Aah leste feil! Ikke fått i meg nok morgenkaffe helt enda :)

Legendag_
Legendag_Innlegg: 6299
11.10.18 15:21
VFK1989: Dette må bare bli turning point

Ingen ting kommer til å snu før man eventuelt gir McCarthy fyken i off-season, dessverre. Offense har bare blitt mer og mer sterilt de siste årene under McCarthy, og det er på høy tid å få inn noe nytt.

BennyKanin
BennyKaninInnlegg: 3763
11.10.18 15:43
Legendag_: gir McCarthy fyken

I fjor var det Capers som måtte ut. I år McCarthy. Kan det ikke ligge i spillergruppa?
Jeg ser jo en del Packers, men går ikke dypt med tanke på hvorfor ting blir som det blir. Det fremstår som at man ikke har vært gode nok rundt Rodgers i en periode, eller? Strengt tatt en skandale at han ikke har mer enn en ring, så irriterende god han har vært.

Mirage
MirageInnlegg: 21312
11.10.18 16:00

Rodgers har en o-line med to OTs av høy klasse, pluss Davante Adams, Cobb og Jimmy Graham som receiverne sine. Er ikke et akutt personellproblem der i alle fall. 

Stracqualursi
StracqualursiInnlegg: 3808
11.10.18 16:11

Problemet har vært att O/D ikke har presteret i hele kamper. Da blir det vanskelig.

Hvis man ser på statistikken så har både O og D holdt høy klasse, men det hjelper ikke når man ødelegger for seg selv med dumme personlige feil. 

Sånn sett blir det bra med bye, pugge fundamentene og luke bort sånt.

svenna99
svenna99Innlegg: 11152
11.10.18 18:59

Vinner vi ikke i natt begynner det å spøke litt for sesongen. Men, føler vi er et bra lag som spiller dårlig. Giants er et dårlig lag som spiller dårlig. Om Schwarz lar Giants line opp Beckham i single coverage mot Mills hele kampen kan det bli veldig stygt

VFK1989
VFK1989Innlegg: 1074
11.10.18 20:25

Når O/D ikke klarer å prestere samtidig så koker det ned til HC til syvende sist. Packers har ikke en av de beste troppene i ligaen, men laget har forsatt masse bra spillere + Aaron Rodgers med våpen som ikke står tilbake for noen egentlig. Synes rett og slett ikke vi kommer forberedt nok inn i kamp, spillerne kommer ikke tente nok og off playbook er seg selv lik, selv om MM sa at den skulle kaste den. Defenset har forbedret seg kraftig, og ligger nå på rundt top5, men det nytter lite når offenset er så uforbredt inn i kamp, og ikke blir gode før Rodgers må kaste alt på skuldrene sine og gå all-inn.

En skikkelig RB i Aaron Jones også på plass, men den evig stae MM nekter fullstendig å bruke han, da han mener at en RB ikke kun skal løpe. En påstand som naturligvis er korrekt, men Aaron Jones har faktisk utviklet seg enormt på pass pro det siste året, og PFF ranker han som nummer 1 i ligaen så lang på pass pro, så det blir bare for dumt at MM nekter å bruke han. Så hvorfor ikke gi han mer en 7 runs per kamp når han har over 6 i avg per run, og har utviklet seg i pass pro? Stahet.

Alt faller ned på MM sin stahet føler jeg. Alle vet han er en god trener, men det er på tide og endre seg litt for å holde følge, men dessverre så ser det for sent ut. Med mindre Packers er en seriøs contender i sluttspillet i år, så er det enden av visa for MM. Det gjorde Packers ganske klart når de kun ga han 1 års forlengelse.

Årene til Rodgers som en all-time great QB begynner å renne ut...

(Innlegget ble redigert 11.10.18 20:30)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
11.10.18 22:29

Har egentlig Giants vært så dårlig? Greit at Manning og store deler av personnel er ræva, men føler de har vært med i omtrent alle kamper. Det kan bli stygt som du sier. Særlig når vi har den evnen til å verken nå frem med pass rush, eller covre folk short, intermediate, eller deep.....

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 5332
11.10.18 22:31

Var sjanseløse mot et mediokert minus Cowboys.

Izcilas
IzcilasInnlegg: 6172
11.10.18 23:14

Nå har jeg drukket meg godt opp i leiligheten og er klar for MetLife! Kjøpt inn campingstoler for anledningen og godt med øl. Bare å finne seg en plass på parkeringsplassen.. Stemningen er god. Forventer ikke å vinne, men lite slår å være på NFL-kamp i USA! 

Izcilas
IzcilasInnlegg: 6172
11.10.18 23:14

Skål, forresten! 

Mirage
MirageInnlegg: 21312
11.10.18 23:31
svenna99: Vinner vi ikke i natt begynner det å spøke litt for sesongen. Men, føler vi er et bra lag som spiller dårlig. Giants er et dårlig lag som spiller dårlig. Om Schwarz lar Giants line opp Beckham i single coverage mot Mills hele kampen kan det bli veldig stygt

Send pass-rusherne deres etter oss og spill cover 2 konstant. Gratulerer, dere har nå vunnet.

Izcilas
IzcilasInnlegg: 6172
12.10.18 00:00

Vi får bare håpe Odell får line opp man-man mot Jalen Mills. Han leker da.. redd det blir mye zone i kveld, og da sliter vi mer.. Kom igjen, Giants!

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
12.10.18 02:17

Oppe tidlig, lets go Eagles!

Mange som skal se?

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
12.10.18 02:26

Jadda!!! For et elendig valg av Manning.

Her MÅ det scores TD!

TD Jeffery! For et kast on the move av Wentz!

(Innlegget ble redigert 12.10.18 02:29)

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 4735
12.10.18 02:31

Våkna nå for å gå på dass. Så en drive av Giants og legger meg igjen.

Tror Eagles vinner.

Kos dere!

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
12.10.18 02:46

helvete da. back to back to back plays hvor våre tackles gir opp hits på Wentz. Bare flaks det ikke blir INT

Mirage
MirageInnlegg: 21312
12.10.18 02:49
[Slettet]

(Innlegget ble redigert 17.04.20 15:51)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13516
12.10.18 02:58

JAAAAAAAAAAAAAA CLEMENT OG JEG STARTER HAN I FANTASY!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg