Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 6

NYTT TEMA
HuiBuorre
HuiBuorreInnlegg: 18664
16.10.18 10:09

Paul Allen - eieren av Seattle Seahawks, Seattle Sounders og Portland Trailblazers - døde i går. Han ble bare 65 år, og døde av kreft. Allen var mest kjent som en av mennene bak etableringen av Microsoft.

Seattle kan takke ham for at Seahawks ble i byen i 1997, da han kjøpte laget, som var i ferd med å forlate Seattle. Samme år stemte delstatens innbyggere for forslaget om å bygge det som i dag er CenturyLink Field, som sto ferdig i 2002.

Det som gjorde utslag for at avstemningen ble vunnet var planen om å bygge en stadion som skulle brukes av både Seahawks og et MLS-lag. Seattle og Washington har en stor soccerinteresseet latinamerikansk befolkning, som ble mobilisert til avstemningen. Seattle Sounders ble etablert i 2007, og er MLS-laget med størst publikumsstøtte i ligaen.

https://no.wikipedia.org/wiki/Paul_Allen

(Innlegget ble redigert 16.10.18 10:10)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13364
16.10.18 10:25

Får bare rette en stor takk til Davante Adams og George Kittle, som sammen sørget for at jeg så vidt vant fantasykampen min etter å ha ligget 40 poeng bak. Godt å se man klarer å treffe på noen draft picks etter at alt som heter RBs har gått i dass :P

Klikk for å gå tilbake til toppen