Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 8

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 8206
22.10.18 18:09

Uke 8 - Husk å stille klokken!

Steelers, Seahawks, Raiders og Packers kommer tilbake fra bye week. Steelers hadde kanskje en av historiens mest produktive bye weeks. De gikk inn i Uke 7 på 3. plass i AFC North, de går ut av den på 1. plass i divisjonen og med 3. seed i conferencen. Like heldige var ikke Raiders, som opplevde at samtlige lag i divisjonen vant denne uken og dermed beviste at når du er Raiders er det faktisk mulig å tape bye weeken også.

Denne uken skal Chargers og Titans ut i bye week etter at de spilte i London forrige uke. Chargers tok en seier i forrige uke som setter dem i en veldig god posisjon i sluttspillkampen, mens Titans vei til sluttspillet nå ser ut til å måtte gå gjennom en (atter igjen) svak AFC South. Cowboys og Falcons har også hvileuke, noe begge lag kan trenge etter en trøblete start på sesongen.

Uken starter med TNF, der Texans spiller mot Dolphins i Houston. På et tidspunkt var Texans 0-3 og Dolphins 3-0, nå er plutselig begge 4-3. Texans fortsetter å finne måter å vinne på og i forrige uke tok de en veldig sterk seier mot Jaguars der de endte opp med å få Blake Bortles benket. Nå møter de et nytt Florida-lag med en "er han god eller ikke?"-quarterback. Kan de klare å få Tannehill benket også? Kommer Tannehill i det hele tatt til å spille, eller blir det en ny uke med Brock Osweiler?

På søndag får vi London-ball allerede klokken 14.30! Jaguars er "hjemmelag", mens gjestene heter Eagles. Vi var én kamp unna at dette er en reprise på fjorårets Super Bowl, men ingen av disse lagene ser ut som Super Bowl-kandidater akkurat nå. Jaguars har slitt med å finne seg selv igjen etter at de ble avkledd av Chiefs og nå har de klart å gi seg selv en QB-krise ved å benke en frisk Blake Bortles. Carlos Hyde kommer inn som RB, men vil det hjelpe angrepet? Eagles på sin side presterte på litt uklart vis å kaste bort det som så ut som en sikker seier mot Panthers i forrige uke og nå er de halvannen kamp bak Redskins i divisjonen.

Merk så at tidligkampene denne søndagen altså begynner kl. 18, ikke 19! Det er siste uke i oktober, vi stiller klokken, amerikanerne gjør det en uke senere. Kl. 18 ser du følgede:

 - Panthers mot Ravens i Carolina. Steve Smith Bowl i Carolina. Panthers kommer inn i kampen med veldig mye selvtillit etter at de snudde 17-0 til 17-21 mot Eagles i forrige uke. Nå trenger de å følge opp med en til seier for å holde følge med Saints som altså slo Ravens i forrige uke da Justin Tucker, av alle, bommet på et ekstrapoeng. På listen over "måter Ravens kan tape på" stod nok "Tucker bommer på XP" ganske langt nede, men sånn går det noen ganger. Kan Ravens rette opp skuta igjen her?

 - Chiefs mot Broncos i Kansas City. Begge lagene kommer inn fulle av selvtillit etter overbevisende 45-10-seire i forrige uke. Dette er det andre møtet mellom lagene etter at Chiefs slapp unna med en imponerende comebackseier på Mile High tidligere i år som kunne røket hvis Case Keenum hadde vært litt mer treffsikker. Ifølge Broncos-fans flest er de det bedre laget, så da bør de kanskje forvente å vinne her. Gjør de det er de i hvert fall veldig klart tilbake i sluttspillkampen i AFC.

 - Steelers mot Browns i Pittsburgh. Enda et retur-divisjonsoppgjør. Sist disse møttes endte det uavgjort. Siden da har Browns spilt hele tre overtidsperioder til (en seier, to tap). De er med i kampene, men de har en tendens til å ende opp med the short straw litt for ofte, og nå står trenerjobben til Hue Jackson virkelig i fare. En annen med en usikker jobbfremtid er Lev Bell. Etter sigende skulle han være tilbake etter bye week, men, vel, det ser ikke helt sånn ut. Hvor mye lenger kan han hold out?

 - Lions mot Seahawks i Detroit. Ryktene om Seahawks' bortgang var nok litt overdrevne, og selv om det ser formelig umulig ut for dem å ta divisjonen er et wild card fortsatt så definitivt i spill. Lions er da et viktig lag å slå, ettersom de så visst også er med i wild card-kampen. Begge lagene ligger på 3-3 og ligger i den litt udefinerbare gruppen av lag som kanskje/kanskje ikke er gode. Vinnern her vil ta et langt steg fremover i sluttspillkampen, i hvert fall.

 - Bengals mot Buccaneers i Cincinnati. Etter to tap på rad har hypen i Cincy kjølnet litt. På SNF i forrige uke ble det i det store og hele pinlig å være utkledd som en tiger. En litt anonym kamp mot et midt på treet Buccaneers-lag kan da være svaret som trengs. Jameis Winston var tilbake og fikk seieren mot Browns i forrige uke, men ting er ikke helt der de skal være for Tampa Bay allikevel.

 - Bears mot Jets i Chicago. To unge og spennende QBs, to interessante lag. Ingen av disse gjorde hverandre noen tjenester forrige uke, da Bears tapte for Jets' rivaler Pats og Jets tapte for Bears' rivaler Vikings. Sam Darnold fortsetter å være ustabil med veldig stort spenn i kvalitet mellom opptredener, mens, vel, det samme egentlig kan sies om Mitch Trubisky. Sånn sett er dette en veldig vanskelig kamp å spå. Hvem kommer til å møte opp for de to lagene, liksom?

 - Giants mot Redskins i New York. Giants-sesongen er så godt som ferdig. Saquon Barkley er en veldig god RB, men det kommer alltid til å være spørsmål rundt hvorvidt han var riktig valg eller om laget skulle hentet inn Elis erstatter. Dette gjelder spesielt dersom det tar lang tid for dem å finne en ny dugelig QB. Det samme er litt sitausjonen i Redskins, der Alex Smith er en stopgap QB som så langt i sesongen ikke har vært kjempebra. Forskjellen er bare at Redskins klarer å fortsette å vinne, og at de nok kommer til å fortsette å gjøre det her også.

I 21-slotten (ikke 22) ser vi følgende:

 - Raiders mot Colts i Oakland. To mindre begavede lag vil spille en mindre begavet kamp. Marlon Mack kommer sikkert til å gjøre en god opptreden, dog, bare fordi det er morsomt når Raiders er i trøbbel pga noen med navnet Mack.

 - Cardinals mot 49ers i Arizona. Mon tro om Nick Bosa og de andre topp-kandidatene i neste års draft kommer til å følge ekstar med på denne?

 - Rams mot Packers i LA. Ukens høydepunkt? Aaron Rodgers' one man show mot Rams-maskineriet. Kan han gjøre nok til å lede Packers til en overraskende seier, eller vil han bare være enda en av en lang rekke lag som er blitt slått av Rams? Rams har de siste dagene fått høre det teite og kjedelige "dere har ikke slått noen gode lag"-omkvedet. Kanskje kan en seier mot Packers rette opp i det inntrykket.

SNF er Vikings mot Saints i Minnesota. Minneapolis Miracle mot Bountygate - her er det mye nyere historie ute og går. Begge disse lagene hadde ambisjoner om å reise til Atlanta i år, men akkurat nå må de nok finne seg i å spille annenfiolin til Rams. Vinneren her tar et stort steg mot bye week i sluttspillet, dog, så denne kan bli veldig viktig. 

MNF er Bills mot Patriots i Buffalo. Patriots har scoret 81 poeng de siste to kampene. Bills har scoret 81 poeng totalt i år. Dette blir slakt.

Kampoppsett med norsk tid

Fredag 02.20
Miami @ Houston

Søndag 14.30
Philadelphia @ Jacksonville (@London)

Søndag 18.00
Baltimore @ Carolina
Denver @ Kansas City
Cleveland @ Pittsburgh
Seattle @ Detroit
Tampa Bay @ Cincinnati
NY Jets @ Chicago
Washington @ NY Giants

Søndag 21.05
Indianapolis @ Oakland

Søndag 21.25
San Francisco @ Arizona
Green Bay @ LA Rams

Mandag 01.20
New Orleans @ Minnesota

Tirsdag 01.15
New England @ Buffalo

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8206
22.10.18 21:09

Cooper the Cowboy ser ut som er klar nå. 

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8206
22.10.18 21:41

Raiders fikk Cowboys’ 2019 1R for ham. Det syns jeg var i dyreste laget. 

VFK1989
VFK1989Innlegg: 817
22.10.18 22:05

Cowboys er vel litt desperate, Cooper var jo kjempebra de to første sesongene, og recievercoren deres er vel heller tvilsom.


En ting er sikkert, Gruden har sett meg rebuilde på Madden. Trade vekk en haug med spillere, simuler en sesong slik at du har masse høye picks og cap space til neste års FA, så bygger du rosteren. ;)

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8206
22.10.18 22:07

Det gir ingen mening for meg at de er desperate. Det er ingenting ved dem som tilsier at de er en SB-challenger i år. Cooper har halvannen sesong igjen på kontrakten (den løper ut etter 2019). Han har slitt veldig de to siste årene. Du gir bare ikke opp en 1R i den situasjonen. 

VFK1989
VFK1989Innlegg: 817
22.10.18 22:11

Enig i at det er litt vel dyrt og ikke gir all verdens mening, kunne like så greit beholdt Dez eller gått for Gordon og beholdt 1R. Noen småpene picks på Oakland neste år nå, regner med at både Bears og Cowboys havner rundt .500 + Oakland er ut til å virkelig gå for 1st overall.

Derek Carr til NY Giants neste?

(Innlegget ble redigert 22.10.18 22:12)

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8206
22.10.18 22:29
VFK1989: Derek Carr til NY Giants neste?

Jeg har lest mye om Carr til Jags. De er i hvert fall et lag som har et argument for å si at de er en QB unna. Det har raknet litt i det siste, men de kan fortsatt få fikset opp i ting igjen.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11365
23.10.18 15:40
SalSomer: Cowboys og Falcons har også hvileuke, noe begge lag kan trenge etter en trøblete start på sesongen.

Cowboys kjører visstnok sightseeing i Washington for hele laget, for å vise at det ikke er så jævla skummelt å oppholde seg utenfor Dallas og omegn i blant.

(Innlegget ble redigert 23.10.18 15:40)

ModernMan
ModernManInnlegg: 11365
23.10.18 15:52
SalSomer: Det gir ingen mening for meg at de er desperate. Det er ingenting ved dem som tilsier at de er en SB-challenger i år.

Ingenting annet enn eget ego.

Og om de så var, så ser jeg ikke hvordan Amari Cooper er løsningen. Kan virkelig ikke se for meg at han er noen revolusjon de neste to månedene. Og derfor kunne man like gjerne ventet til draften.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11365
23.10.18 15:56
SalSomer: Kanskje Cowboys kan ta en field trip opp langs kysten til MIT og lære seg om sannsynlighetsberegning samtidig?

Dette er dårlig matte. Alle vet at når WR by committee ikke fungerer så er løsningen selvfølgelig å utvide komiteen ytterligere.

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13380
23.10.18 17:11

Undertegnede er tilstede på min Eagles kamp nr 2 i London. Blir det Eagles seier nr 1 eller tap nr 2?

Jaguars defence er ikke lenger Jaguars defence, så det bør være mulig, men Eagles er jaggu ikke Eagles lenger heller :P

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3344
23.10.18 17:29

Synes Eagles er veldig Eagles i år...

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13380
23.10.18 17:57

Så du mener Eagles ikke er regjerende mester? ;)

HuiBuorre
HuiBuorreInnlegg: 18664
23.10.18 18:44

TomBrady12 mener nok å huske at Patriots vant Super Bowl LII. At Patriots ikke vinner SB er like unaturlig som at Rosenborg ikke vinner Eliteserien i hans hode. 

(Innlegget ble redigert 23.10.18 18:48)

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 3344
23.10.18 19:06

Jazzeron: nei, jeg mente bare at det har vært mer typisk Eagles å finne måter å tape kamper enn å vinne SB.

HuiBorre: ?

(Innlegget ble redigert 23.10.18 19:06)

VFK1989
VFK1989Innlegg: 817
23.10.18 19:24

Giants trader bort feil Eli til Saints,, altså Apple. 

BennyKanin
BennyKaninInnlegg: 3563
24.10.18 11:05

Saints coming to town!

Gåsehudfaktor så det holder i denne lille greia, eller hva AirCanada?

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4357
24.10.18 14:13

Like greit at det er bye week for Titans. Ting har ikke akkurat gått på skinner den siste tiden.

Mirage
MirageInnlegg: 21198
24.10.18 14:51

Giants trader Damon "Snacks" Harrison til Lions for en fifth rounder. Full tanking på gang her nå.

Send Jenkins på dør mens man først er i gang.

VFK1989
VFK1989Innlegg: 817
24.10.18 18:32

"With the first round of the 2019 NFL draft, the Oakland Raiders select, Alabama." 

AirCanada
AirCanadaInnlegg: 2194
24.10.18 19:44
BennyKanin: Saints coming to town! Gåsehudfaktor så det holder i denne lille greia, eller hva AirCanada?

Kan få en halvfeite av mindre ;)

AirCanada
AirCanadaInnlegg: 2194
24.10.18 19:45
Mirage: Giants trader Damon "Snacks" Harrison til Lions for en fifth rounder. Full tanking på gang her nå.

Drit i å forsterke andre lag i NFC North please.

Izcilas
IzcilasInnlegg: 6172
24.10.18 22:57
Mirage: Giants trader Damon "Snacks" Harrison til Lions for en fifth rounder. Full tanking på gang her nå.

For et monster han var, men ettersom Giants endelig fant ut selv at de ikke var noe win-now lag, så kan vi like gjerne sende han bort. Fin fyr, og enda finere fotballspiller. 

 

Kunne bare sendt Jenkins på dør også, men hva er verdien hans? Maks en 7th? 

Hedly2
Hedly2Innlegg: 19712
24.10.18 23:54
Mirage: Giants trader Damon "Snacks" Harrison til Lions for en fifth rounder. Full tanking på gang her nå.

En 5th? Lol. Hvis det er hva dere kaller tanking bør dere sendes på kurs til Jon Gruden.

Forventer OBJ tradet for en haug med 1st roundere innen uka er omme!

AvalancheSioux
AvalancheSiouxInnlegg: 7253
26.10.18 02:32

Ooo, Super Bowl Preview på TNF. Snadder!

AvalancheSioux
AvalancheSiouxInnlegg: 7253
26.10.18 03:10

Ah, there's the same old Brock.

-Jolla
-JollaInnlegg: 16475
26.10.18 04:45

Deshaun er i form ikveld!

Herre for et kast.

bagdad123
bagdad123Innlegg: 18737
26.10.18 18:17

Texans med fem seire på rad, is this a dream?

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8206
27.10.18 10:27

Austin Reiter starter på C mot Broncos. Det er hans andre start i karrieren. Jeg er ikke overveldende optimistisk. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg