Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 1

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 8603
01.09.19 09:32

Uke 1 - Sesongen er tilbake! NFL er i 100

 

Så er vi her, ved starten av NFLs 100. sesong. Det som startet i 1920 som the American Professional Football Association har vokst til å bli the National Football League, en av verdens største og mektigste idrettsserier. Det er ikke mye i dagens NFL som likner så veldig på den første sesongen, da Akron Pros vant mesterskapet etter at ligaens 14 lag møttes etter sesongen for å stemme over hvem de syntes burde bli kåret til vinnere, men det kunne kanskje vært interessant å se hvilket sirkus amerikansk media hadde klart å lage ut av en sånn hendelse i dag.

 

Uansett, to ting har vært konstant gjennom alle NFLs hundre sesonger, Chicago Bears og Arizona Cardinals. I 1920 het de riktignok henholdsvis Decatur Staleys og Chicago Cardinals, men lagene har alltid vært der. Green Bay Packers var også et lag i 1920, men de ble ikke med i ligaen før året etter, i 1921. For å hedre dette har NFL bestemt at årets åpningskamp på torsdag kveld ikke skal spilles på mesternes hjemmebane, men i stedet være mellom Bears og Packers. Disse lagene møttes også i Uke 1 i fjor i det som ble en klassiker av en kamp. Bears’ nyerhvervelse Khalil Mack storspilte og viste med en gang hvorfor han er ansett for å være en av ligaens beste forsvarsspillere mens Bears stengte Packers-angrepet ute i hele første omgang. Packers-helten Aaron Rodgers måtte forlate banen med skade, men klarte å komme tilbake og ledet et legendarisk fjerde kvarter der Packers scoret 21 poeng for å vinne kampen 24-23. Kampen annonserte dog for alle at Bears var igjen blitt et lag å regne med, og da sesongen var over var det Bears, ikke Packers, som toppet divisjonen i NFC North. 

 

Bears har dermed som regjerende divisjonsmestere blitt the team to beat i NFC North i år. For å forsvare divisjonen og 12-4-sesongen fra i fjor har Bears hentet inn safety Ha Ha Clinton-Dix, cornerback Buster Skrine og altmuligmannen Cordarrelle Patterson som de største navnene. Dette er et lag som har måtte bygge 2019 stort sett i free agency, da traden deres for Khalil Mack i fjor gjorde at de hadde lite å rutte med i årets draft. 

 

Packers på sin side har nettopp hatt to losing seasons på rad, noe som ikke har skjedd siden 1990-1991, året før Brett Favre kom til Wisconsin. Med Matt LaFleur på plass som ny head coach ønsker ostehodene å forsikre seg om at det ikke blir en tredje losing season. Packers har fokusert på å oppgradere forsvaret sitt, med safety Adrian Amos hentet inn fra rivalene Bears, mens linebackerne Preston og Za’Darius Smith er kommet inn fra Redskins og Ravens. I draften ble det også fokusert på forsvar, med både linebacker Rashan Gary og safety Darnell Savage i første runde. Det er tydelig at general manager Brian Gutekunst ikke anser angrepet og Aaron Rodgers som det største problemet i Packers toårige tapsrekke. Men vil en ny trener og et oppdatert forsvar være nok til å ta igjen Bears og Vikings i divisjonen? Vi kan kanskje begynne å få svaret på det nå natt til fredag.

 

På søndag kl. 19 vil vi ha syv kamper å velge mellom:

Jaguars mot Chiefs i Jacksonville. I Jacksonville er den store snakkisen så klart at Blake Bortles er borte og at Super Bowl MVPen Nick Foles er tatt over. I utgangspunktet en spennende endring, og Foles har vist at han på sitt beste er en ypperlig quarterback, problemet er bare at han ikke har klart å holde sitt beste nivå gående over en hel sesong. Det er også usikkert hvordan han vil gjøre det uten Eagles’ særdeles gode linje foran seg. Chiefs på sin side har fokusert på å oppdatere forsvaret slik at de skal unngå å lide samme skjebne som Jaguars gjorde i fjor, da de tapende AFC-finalistene misset sluttspillet. Frank Clark er hentet inn fra Seahawks, mens Tyrann Mathieu kommer inn fra Texans som de to største navnene. Offensivt setter de sin lit til at fjorårets MVP, Patrick Mahomes, vil fortsette i samme stil. Like før sesongstart dukket også Andy Reids gamle venn Shady McCoy opp i angrepet. Han er gammel, men kan den tidligere all proen ha noe igjen i tanken?

Vikings mot Falcons i Minnesota. To lag som kan forenes i deres hat mot Saints. To lag som i fjor hadde store håp, men som begge endte opp med middelmådige sesonger uten sluttspillplass. Det største nye navnet i Minnesota er nok førsterundevalget Garrett Bradbury, en center. Offensive linjemenn i draften er litt som brokkoli på middagsfatet, du skjønner at de er bra for deg, men du blir ikke kjempeentusiastisk over å få dem servert. Ellers er et spennende nytt navn i Minnesota Gary Kubiak, som kommer inn som en offensiv assistent på trenersiden. Kubiak har ledet gode angrep før og har nå Kirk Cousins, Adam Thielen og Stefon Diggs å leke med. Det som er synd er at vi ikke får se Kåre Vedvik i dette laget, da han endte opp å ikke komme seg gjennom preseason. Falcons på sin side forsynte seg av brokkolifatet to ganger i draftens første runde, med Chris Lindstrom og Kaleb McGary. Matt Ryan ble pressured tredje mest av noen quarterback i fjor, og Falcons ønsker ikke en gjentakelse av det. Falcons har også gjort mange roteringer i trenerkabalen, der Dirk Koetter kommer inn som offensiv koordinator og hovedtrener Dan Quinn tar over jobben med å koordinere forsvaret. De har også hentet inn Bob Sutton for å være en “in-game analyst”, en signering undertegnede ønsker dem lykke til med å få noe vettugt ut av.

Browns mot Titans i Cleveland. Leser en enkelte media skulle en tro Browns har vunnet Super Bowl allerede i år. I fjor vant de 7 kamper med en god rookie quarterback i Baker Mayfield. I år har de hentet inn Odell Beckham Jr. og beefet opp forsvaret med Olivier Vernon og Sheldon Richardson, og plutselig er de blitt en av ligaens største favoritter. Det er dog fortsatt noen store spørsmål knyttet til dette laget, der det største kanskje er hvordan førsteårs-trener Freddie Kitchens vil gjøre det. Hvis han kan være det de håper han er i Cleveland kan det kanskje endelig bli en sluttspillopptreden på Browns. Hvis ikke kan det bli enda et år med produksjon fra The Factory of Sadness. Titans på sin side har ikke hatt den mest spennende offseason. Ryan Tannehill er hentet inn for å være en god backup for Marcus Mariota. Andrerundevalget AJ Brown kan bli en god receiver, mens førsterundevalget Jeffery Simmons er et veldig lovende talent som grunnet en korsbåndskade antakeligvis ikke spiller i 2019, eller om så kun sent i sesongen. Det er “mye det samme” i Nashville, men for et lag som bare var én seier unna sluttspillet i fjor er det lov å håpe at de kan klare å stable på plass et konkurransedyktig lag i år.

Jets mot Bills i New York. Sam Darnold og Josh Allen er to rookie-QBs som hadde solide karriere-starter, men som kanskje er blitt litt oversett utenfor markedet sitt pga nevnte Mayfield. Uansett, for Darnold er det litt “back to square one” da han begynner sesongen med en ny hovedtrener i Adam Gase. Han har også fått en ny lagkamerat i nr. 3-valget i draften Quinnen Williams, en mann det er knyttet mange forventninger til langs Jets’ defensive linje. Ellers har det vært en aktiv offseason for Jets med noen veldig store navn på vei inn for Gang Green. CJ Mosley kommer inn på linebacker, mens Kelechi Osemele bør gjøre den offensive linjen bedre. Det absolutt største navnet er dog Le’Veon Bell, og så får vi vente å se hvordan han er etter et år borte fra fotball. Bills på sin side har brukt offseasonen på å bygge opp den interne delen av den offensive linjen, med Quinton Spain og Mitch Morse som to store nye navn der. De skal nå blokke for LeSean McCoy og Frank Gore, to spillere som vel egentlig har sine beste dager bak seg. Ellers er Cole Beasley en ny pasningsmottaker for Allen. Bills, som mange antok skulle være det svakeste laget i ligaen i fjor, hadde en høvelig OK sesong og de går inn i denne med et lag som ikke har gjort noe flashy, men som har oppgradert langs linjen og gjort et middelmådig lag forhåpentligvis litt bedre. Så får vi se hvor langt det holder, da.

Dolphins mot Ravens i Miami. Dolphins er blant årets media-favoritter for å ende øverst når NFL-lagene samles for å drafte i mai neste år. De har en ny hovedtrener i Brian Flores og en ny quarterback i enten Josh Rosen eller Ryan Fitzpatrick, og ut over det har de en haug med hull, spesielt på den offensive linjen. Det er merkbart lite optimisme å spore i det man har lest om Dolphins i årets offseason. Ravens på sin side kommer inn i sesongen som regjerende AFC North-mestere, men med mange spørsmålstegn rundt seg. Vil forsvaret klare å holde seg like bra etter at Terrell Suggs og CJ Mosley forsvant? Vil Lamar Jackson kunne klare å utvikle seg til å bli en habil passer i ligaen? Offensivt setter de sin lit til at Jackson vil kunne utvikle et godt partnerskap med rookien Hollywood Brown, og også til at den nye offensive koordinatoren Greg Roman kan gjenskape noe av magien han hadde med Colin Kaepernick for noen år siden. Defensivt er det spesielt ett stort navn som er nytt, Earl Thomas. Han går fra et av ligaens beste forsvar til et annet av ligaens beste forsvar, og bør kunne fortsette å være god i Baltimore. Det er i hvert fall klart at hvis du spiller forsvar for Ravens, da har du forventninger på deg.

Eagles mot Redskins i Philadelphia. Eagles har fått et Super Bowl-favoritt-stempel av en del forståsegpåere i årets offseason. Det er noe spennende både blant gammelt og nytt i dette laget nå. DeSean Jackson er kommet hjem, og hypen som kommer ut av Philly sier at 32-åringen har lært seg å løpe bedre ruter mens han har vært i DC og Tampa, og at han dermed vil være mer enn bare en deep threat i år. Samtidig er det mye, mye snakk om rookien Miles Sanders. Sanders er en Pennsylvania-gutt og et Penn State-produkt som dermed også vel kan sies å ha kommet hjem på et vis, selv om han egentlig er fra den gulsvarte delen av staten. Han kan uansett bli et spennende navn å følge i årets sesong. Ellers er så klart mannen med det store vedhenget, Nick Foles, borte. Dermed står og faller mye på at Carson Wentz klarer å holde seg frisk i år. I Washington har man et lag som kanskje har flydd litt under radaren på de fleste i år. Med Landon Collins inn i forsvaret har de fått forsterkninger der, mens med en frisk Derrius Guice sammen med en Adrian Peterson på en second wind har de en spennende running back-situasjon. Det store spørsmålet om Redskins er kaoset på QB. Alex Smith spiller ikke i år, og kanskje aldri igjen. Case Keenum er starting QB for året, og dermed er karusellen der Smith i fjor gikk til Redskins for å ta plassen til Cousins som gikk til Vikings for å ta plassen til Keenum som gikk til Broncos blitt komplett, ettersom Keenum kommer inn og tar plassen til Smith nå. Men ingen forventer at Smith vil ha jobben lenge, da rookien Dwayne Haskins venter i bakgrunnen. 

Den siste syv-kampen er Panthers mot Rams i Carolina. En liten godbit, det, altså. Det har ikke vært en offseason med store og spennende navn for Panthers. Bruce Irvin kommer inn i forsvaret, mens Matt Paradis blir en veteran på O-line. Sistnevnte bør forhåpentligvis hjelpe en gruppe som har slitt litt, dersom Panthers skal ta steget nødvendig for å komme seg til sluttspillet. Det store spørsmålet for Panthers i år er dog hvordan det går med Cam Newton. I offseason har han vært i en walking boot, men det har visst ikke vært alvorlig. Han har også hatt skulderproblemene sine, men de skal visst være borte nå. Er det en faktisk frisk Newton vi får i Uke 1 kan dette bli et morsomt lag å følge. Vi må bare tilbake til 2015 for å huske hva en frisk Cam Newton kan bety. Rams på sin side har kvittet seg med et stort navn på defense i Ndamukong Suh, men hentet inn to store, men gamle, navn i Clay Matthews og Eric Weddle. Ellers er mye av spenningen i Rams knyttet til Todd Gurley og kneet hans. Vil han klare å komme tilbake, eller får vi mer av den Gurley vi så i sluttspillet? Førstnevnte vil være ganske vesentlig for at Rams skal klare å unngå en ekkel Super Bowl-hangover.

 

I 22-slotten har vi denne gangen fem kamper:

Chargers mot Colts i Los Angeles. Chargers er en av de store favorittene i AFC i år, noe man kan se på at deres O/U-linje før sesongen ligger på omtrent det samme tallet som antallet barn Phillip Rivers har. Alt er som det skal være der altså. Det har ikke vært en sesong med de mange store signeringene, utenom Thomas Davis, men Chargers hadde et lag som gjorde det greit i fjor og som de tror de kan bygge videre på i år. Problemet er dog at ettersom sesongen har nærmet seg har spillerne begynt å forsvinne i kjent Chargers-stil. Derwin James er skadet og vil miste halve sesongen, Melvin Gordon nekter å spille hvis ikke han får mere penger og vil potensielt kunne miste mye av sesongen. Det er litt shaky, og det skal bli spennende å følge hvordan ting går her. Skal Chargers leve opp til hypen, eller skal de ende opp med å være like overrated som powder blue-uniformene som nå skal bli deres hoved-drakt? Colts er forøvrig også et lag som vet en ting eller to om å miste spillere like før sesongen. De har gjort sine moves og bygget et lag som nå stod klart til å utfordre om Super Bowl, men så kom sjokket da Andrew Luck i forrige uke annonserte at han trakk seg. Sansynligvis har belastningen fra å spille bak en så elendig linje i flere år vært for mye. Spøkelset av deres gamle GM Ryan Grigson henger fortsatt over laget, og denne sesongen føles som at den er tapt før den har begynt. 

Seahawks mot Bengals i Seattle. Den merkelige greia med bytter av sentrale spillere fra tiden da Seahawks og Niners hadde en kortvarig, men intens, blaff som ligaens største rivalry som startet med at Richard Sherman gikk til Niners fortsetter nå med Mike Iuapati inn på Seahawks’ offensive linje. Iuapati begynner å bli gammel, men kan fortsatt være til stor hjelp på en offensiv linje som har måtte tåle mye kritikk i senere år. Med Brian Schottenheimer i sin andre sesong som offensiv koordinator må nok Iupati også belage seg på å blokke mye for Chris Carson og resten av Seahawks-backene. På den defensive siden av ballen er Frank Clark borte, og det var en del spørsmål rundt hvem som skulle ordne et pass rush for laget. Det blir tydeligvis Jadeveon Clowney, som kommer inn fra Houston. Ikke et dumt navn, det, altså. Ellers er det mye spenning knyttet til rookien DK Metcalf, men vil han være frisk for Uke 1? Og så er så klart Earl Thomas borte, da, men det visste vi jo at han kom til å være det sekundet han forsvant av banen på båre i fjor. Bengals på sin side har hatt kanskje sesongens kjedeligste offseason. Marvin Lewis er borte, da, og så er Zac (uten h) Taylor ny hovedtrener. Taylor er ung og har vært QB-trener i Rams og passer inn i bølgen av unge hovedtrenere vi ser i NFL for tiden. Men der en Sean McVay eller en Kliff Kingsbury er ung, flott og råstilig er Taylor litt nerdete og trist og sliten av utseende. Sånn sett passer han vel i Bengals, for han er virkelig Ohio til McVays California. 

Cowboys mot Giants i Dallas. Kommer Zeke til å hold out? Kommer Dak til å get paid? Kan Dallas bygge “the new triplets” med Zeke, Dak og Amari Cooper (kanskje heller “the discount triplets”)? Det er vel spørsmålene som har fulgt Big D i hele offseason. Jerry er ikke videre interessert i å gi Zeke det han vil ha, og dermed er laget litt fastlåst. Men for all del, det kan godt være at de annonserer en ny kontrakt bare minutter etter at denne tråden blir postet. Med Zeke på plass vil mange begynne å snakke om Cowboys som en Super Bowl-utfordrer. I en divisjon der også Eagles har det stempelet kan dette bli et blodbad. Samtidig skjer det mye spennende i både DC og NY, NFC East kan faktisk for første gang i historien leve opp til medie-hypen i år. Giants på sin side har hatt en vanskelig offseason. De hadde et brudd med Odell som først fikk det til å virke som at laget forsøkte å aktivt tanke, men som senere gir inntrykk av at forholdet mellom Odell og Giants-ledelsen var gått helt i dass. De draftet Daniel Jones i et move som ble hånet da det skjedde, men som flere og flere nå sier kanskje kan ha vært et godt move allikevel. Det vil dog uansett bli vanskelig å bedømme Jones i år, da det ser ut som at Eli fortsatt har grepet sitt om starter-jobben, og at Giants-ledelsen sliter litt med å la deres gamle venn flytte opp til den store gården lenger nord i staten. Det blir nok ingen stor sesong for big blue, men det er mye spennende å følge med på her for fremtiden.

Buccaneers mot 49ers i Tampa Bay. Bucs skal i år ledes av Bruce Arians, mannen som etterhvert har begynt å bygge seg opp en rimelig imponerende CV med å gjøre dårlige lag middelmådige eller middelmådige lag gode. Det kan bli spennende å følge ham i Tampa. Ellers er Jameis Winston tilbake som udiskutabelt starter i laget, uten at folk er noe klarere eller ikke på om han faktisk er starting-kaliber i NFL. Det er uansett forsvaret som har vært fokuset for Tampa i år, med Ndamukong Suh inn som et stort navn, og seks av åtte draft-valg brukt på forsvarsspillere. 49ers har også beefet opp forsvaret sitt i draften, da de var så heldige å få Nick Bosa med andrevalget i draften. Bosa har dog dessverre pådratt seg en skade, og hans status for Uke 1 er fortsatt uklar. Ellers har Dee Ford valgt å plassere seg på den andre siden av Rocky Mountains og dratt ut til San Francisco. Ford er en grensesprengende spiller som ikke er redd for å gå lenger enn andre. Med et eksplosivt førstesteg er han nesten alltid å finne i motstanderens bakfelt og noen ganger går det tilsynelatende så fort at han er der nesten før snappen har gått. Han kan bli en viktig spiller for Niners i år. Offensivt står mye på at Jimmy G er frisk og at han faktisk er så god som de sier han skal være, samt at nyervervelsen Tevin Coleman kan være en god back.

Cardinals mot Lions i Phoenix. Ikke alle har klappet for hverken Kliff Kingsbury eller Kyler Murray i Kardinals-angrepet, og for GM Steve Keim er det nok tydelig at hvis dette ikke funker er han ferdig i laget. Kan Kingsburys air raid bli en suksess i NFL? Kan Murray bli en ny rookie-sesnasjon fra Oklahoma? Kan dette laget utfordre i en god divisjon? Tja. Apropos utfordre i en god divisjon, Lions er vel det populære hipster-valget for laget som kommer ut av intet og vinner divisjonen sin i år. Det er tydelig at Lions ønsker å være NFC North-versjonen av Houston Texans, altså en blek Patriots-kopi. Matt Patricia har i hvert fall hentet inn både Trey Flowers og Danny Amendola inn for å gjøre laget litt mer patriotisk. Erfaring burde tilsi at dette sjelden går bra, men de får nå ha lykke til.

 

Årets første Sunday Night Football er mellom de to eneste lagene med seks Lombardi-trofeer, New England Patriots og Pittsburgh Steelers. For første gang skal altså hele 12 Lombardier, eller ca. 23% av alle Lombardier som er vunnet, være involvert i en kamp. Det blir dog en kamp uten en del av de store navnene vi har vært vant til fra disse oppgjørene tidligere. Rob Gronkowski er borte, inn kommer Matt LaCosse. Ikke til forkleinelse for LaCosse, han er en habil tight end, men han er ikke Rob Gronkowski. I Steelers er the Killer Bees ferdige. LeVeon Bell har dratt til Gotham, mens Antonio Brown kanskje mer hører hjemme på Arkham Asylum. Igjen står Big Ben Roethlisberger og hans nye sidekicks, James Conner og Juju Smith-Schuster. Uansett er det vel en følelese av at Patriots er de store favorittene i år, mens Steelers for første gang på lenge må leve med å være i en slags dark horse-rolle. Kanskje kan denne kampen snu opp ned på forventningene? Det ville jo i så fall ikke være første gang at Patriots-dynastiet blir endelig avsluttet i september, for så å komme tilbake igjen senere.

 

På mandag blir det, som alltid i Uke 1, to kveldskamper. Aller først ut er Saints mot Texans. I Saints er nå RB-posisjonen Alvin Kamaras uten tvil, etter at Mark Ingram ble sendt til Ravens. Ellers kommer Jared Cook inn for å være en spennende option for Drew Brees. Saints var nære Super Bowl i år, men det røk da Tommylee Lewis ikke klarte å fange den avgjørende pasningen fra Brees, mens han ble nært dekket opp av Rams’ Nickell Robey-Coleman. Kan Saints klare å ta steget et hakk videre i år? Svaret på det er vel “under review”. Texans har derimot ikke hatt den beste offseasonen. Lamar Miller mistet korsbåndet sitt i sesongoppkjøringen og nå må de sette sin lit til Duke Johnson og panikkhandlede Carlos Hyde. Jadeveon Clowney var ikke interessert i å spille franchise taged, og endte dermed opp med å bli sendt til stedet der man vet å ta vare på spillere som vil ha ny kontrakt, Seattle. Bill O’Brien går inn i sin sjette sesong med å være god nok til å ikke kunne bli sparket, men for dårlig til å ta laget noen vei. Det kan ikke være gøy å være Texans-fan i disse dager.

 

Runden avsluttes så sent på mandag at det her praktisk talt er blitt tirsdag morgen. Raiders og Broncos skal møtes, for aller siste gang i Oakland. Årets Hard Knocks-deltakere, Raiders, har hatt en sesong der mye har handlet om Antonio Brown, hans føtter og hans hjelm. Men nå når sesongen begynner vil Brown være på banen, i ny hjelm og med fungerende føtter, og det kan bli spennende både for Brown, Carr, Gruden og de mange Raiders-håpefulle. Ellers er Richie Incognito kommet tilbake fra retirement i en karrirere som stadig blir mer og mer bisarr. Incognito ønsket jo å ende karrieren i Hall of Fame, skal han gjøre det er han nødt til å gjøre noe stort for Raiders i år. Broncos på sin side fortsetter i samme spor, med et godt forsvar og tvilsomme avgjørelser på quarterback. Sist inn nå er Joe Flacco, mannen som stort sett har vært miserabel etter hans gyldne 2012-sluttspill. Det er klart, kan han plutselig finne hva enn det var som gjorde han så god i 2012 så har Broncos plutselig et fryktelig godt lag, men vi behøver kanskje ikke holde pusten mens vi venter.

 

Og der har vi altså årets sesong. 32 lag skal i ilden, alle med samme mål - en Lombardi. Vi er ferdig med free agency, vi er ferdig med draft, vi er ferdig med offseason, preseason og alt annet som ikke er regular season. Natt til fredag sparkes det i gang igjen! Natt til fredag begynner NFLs 100. sesong!

 

Kampene er som følger, norsk tid:

Fredag kl. 02.20
Green Bay @ Chicago

Søndag kl. 19.00
Kansas City @ Jacksonville
Atlanta @ Minnesota
Tennessee @ Cleveland
Buffalo @ NY Jets
Baltimore @ Miami
Washington @ Philadelphia
LA Rams @ Carolina

Søndag kl. 22.05
Indianapolis @ LA Chargers
Cincinnati @ Seattle

Søndag kl. 22.25
NY Giants @ Dallas
San Francisco @ Tampa Bay
Detroit @ Arizona

Mandag kl. 02.20
Pittsburgh @ New England

Tirsdag kl. 01.10
Houston @ New Orleans

Tirsdag kl. 04.20
Denver @ Oakland

 

VFK1989
VFK1989Innlegg: 1001
01.09.19 12:30

Nok en tommel gitt for et fantastisk innlegg, kjenner det begynner å nærme seg skikkelig nå. Kun 2 døgn til flyet fra Stavanger via København til Chicago letter også. Var forøvrig heldig nok til å oppleve sesongåpningen og comebacket i fjor også, men har ikke særlig troen på torsdag egentlig. 

(Innlegget ble redigert 01.09.19 12:34)

grock19
grock19Innlegg: 83418
01.09.19 12:54

Unikum-innlegg, as per.


"Jadeveon Clowney, som kommer inn fra Houston. Ikke et dumt navn, det, altså."


 


Skaffet Jo Ansah fra Lions også. Heller ikke dårlig Navn, men selvsagt usikkert kort.


Seahawks har vel med disse kanskje den.. tynneste kvalitative pass-rushen (av PO-contenders) med størst oppside.


Men skulle både Ansah og Clowney fyre på alle sylindere og Reed fortsette der han slapp fra game 7, kunne det jo faktisk være A sight to see.


..Og kanskje Garoppolo følger Luck ut døra. (Joke)

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4612
01.09.19 17:40

Helt strålende, SalSomer. Kjenner jo at kribler litt ekstra i magen nå. Ikke lenge igjen.

Koios90
Koios90Innlegg: 652
01.09.19 18:43

SalSomer disker opp med et saftig innlegg verdig Michelin-stjerner, som vanlig.


Jeg er veldig spent på hvordan både offense og defense hos Ravens klarer seg i år. Som jeg har sagt tidligere synes jeg det ble mange store navn som forsvant på defense uten at så mange nye ble hentet inn... Håper også at offense ikke blir ensformig og forutsigbart.


Av nye spillere må jeg si Miles Boykin imponerer stort. På andre lag vil jeg trekke frem Buccaneers' RB Dare Ogunbowale, som på sitt nå tredje år virker å ha skutt fart på karrieren. Fortsetter han i samme sporet kan han løpe forbi Barber og Jones.

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8603
01.09.19 18:53
Koios90: Av nye spillere må jeg si Miles Boykin imponerer stort.

Kan nevne at godeste Boykin for tiden sitter på taxi-squaden til dynasty-laget mitt og godgjør seg. Har store forventninger til den karen.

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4612
02.09.19 11:54

Merker jeg ikke har veldig store forventinger til Titans kamp i Cleveland. Jeg kjøper hypen til Browns, og tror de kommer til å være gode i år. Men selvfølgelig lov å håpe på litt startvansker.

MensenErnst
MensenErnstInnlegg: 5223
02.09.19 12:13

Blir aldri skikkelig i stemning før jeg leser disse innleggene (som Sal strengt tatt burde få betalt for). Helt nydelig som vanlig.

Jeg vil mest sannsynlig både være beruset og i utlandet under kampen til Cowboys så spørs om jeg får den med meg live. Jeg har ihvertfall alt for store forhåpninger til årets sesong og kommer nok til å gå på en kjempesmell. Hjemme mot store blå bør og skal være plankekjøring.

laffano
laffanoInnlegg: 16515
02.09.19 12:22

Hiver meg på Dak Train i år og håper de har blitt litt klokere!

 

Btw årets tippetråd  hvem som gjør det?

(Innlegget ble redigert 02.09.19 12:22)

Hedly2
Hedly2Innlegg: 20048
02.09.19 15:00

Som vanlig et meget bra åpningsinnlegg Sal! Det skal bli godt å komme i gang igjen. Er forsiktig optimist foran sesongen og håper på en sesong over .500. 

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2537
02.09.19 15:27

Spent på ka Colts kan få til med Brissett som QB, veldig viktig å få svar på om han er QBen for framtida eller om man må ut på jakt etter ein ny.

laffano
laffanoInnlegg: 16515
04.09.19 09:14

Ingen med tippetråd? :o

svenna99
svenna99Innlegg: 11131
04.09.19 13:09

Der var Zeke signed! Per nå er det rapportert extension på $90m over 6 år, totalt $103m over 8 år. Så får vi se når detaljene kommer :)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13511
04.09.19 13:22

Herlig innlegg Sal! Jeg sitter ringside på the linc på søndag, og tar turen på fredag. Blir nok lite aktivitet på meg både week 1 og week 2, hvor jeg befinner meg på hard rock stadium. 


Ellers er jeg ganske optimistisk for sesongen, men vi får se hvem som blir skadet. Blir skuffet om det ikke blir playoff. This is the new normal! 

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2537
04.09.19 13:48
svenna99: Der var Zeke signed! Per nå er det rapportert extension på $90m over 6 år, totalt $103m over 8 år. Så får vi se når detaljene kommer :)

Haha må bare le av Cowboys.

svenna99
svenna99Innlegg: 11131
04.09.19 13:56
kobebryant92: Haha må bare le av Cowboys.

Allerede før det var offisielt var mange "eksperter" ute og advarte mot at de første tallene neppe er faktisk reelle. Mye man kan gjøre både til fordel for lag og spiller i en slik kontrakt. Jerry var jo også ute og han klarer jo seff ikke holde kjeft, men han sa blant annet at om de signerer en ny kontrakt med Zeke så må de være sikre på at de ikke om to år står i samme situasjon som de står nå.

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2537
04.09.19 13:58
svenna99: Allerede før det var offisielt var mange "eksperter" ute og advarte mot at de første tallene neppe er faktisk reelle. Mye man kan gjøre både til fordel for lag og spiller i en slik kontrakt. Jerry var jo også ute og han klarer jo seff ikke holde kjeft, men han sa blant annet at om de signerer en ny kontrakt med Zeke så må de være sikre på at de ikke om to år står i samme situasjon som de står nå.

NFL kontrakter er jo bare tull eigentlig men eg er bare generelt imot å betale mykje for ein RB sjølv om Zeke er veldig god, spesielt når Dallas har så god O Line som dei har.

svenna99
svenna99Innlegg: 11131
04.09.19 14:01
kobebryant92: NFL kontrakter er jo bare tull eigentlig men eg er bare generelt imot å betale mykje for ein RB sjølv om Zeke er veldig god, spesielt når Dallas har så god O Line som dei har.

Joa, enig i det. De møter jo seg selv litt i døra også, når de legger alt så til de grader til rette for at Dak skal se bra ut, midt oppi forhandlingene om hans nye kontrakt.

svenna99
svenna99Innlegg: 11131
04.09.19 15:46

Så på Good Morning Football på NFLN nå, og de hadde NFC playoff predictions. Ganske sykt å se lagene de måtte utelate, NFC er så sykt stacked ift AFC nå. Falcons, Saints, Panthers, Rams, Seahawks, Cowboys, Eagles, Vikings, Packers, Bears. Det er 10 lag, hadde ikke vært ekstremt overraska om noen av de gikk til SB, men minst 4 av dem kommer altså ikke til å nå playoffs engang.

(Innlegget ble redigert 04.09.19 15:47)

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8603
04.09.19 16:13

Jeg er ikke så flink på det med å ta imot komplimenter, men jeg ville bare si at det er koselig å lese de positive tilbakemeldingene her inne. Det gjør det langt morsommere å starte tråder når man leser at de settes pris på.


Og så kan jeg nevne, sånn for å ha noe faktisk å tilføye samtalen, at det ryktes at Shakira blir årets pauseshow. Det er faktisk et show jeg tror kan bli ålreit.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11836
04.09.19 17:02

KJØØØØØR!


Driter i hva folk sier, Zeke er lyset og himmelen.


Hvis Dak vil ha mer spenn enn vi nå har råd til så får han finne seg en annen klubb.

laffano
laffanoInnlegg: 16515
04.09.19 17:26

Keep DAK in the town!

PotRodeo
PotRodeoInnlegg: 6349
04.09.19 22:48

Er det noen Yahoo Survival Football-liga for VGD iår?

laffano
laffanoInnlegg: 16515
05.09.19 09:22

Noen timer igjen til sesongen braker løs =D


 


Forsatt ingen som har ordna tippetråd?

toonarmy
toonarmyInnlegg: 4854
05.09.19 09:40
laffano: Keep DAK in the town!

Høres ut som en god plan. Gi han alle pengene også.

Barbosa
BarbosaInnlegg: 4612
05.09.19 09:50

Mange som skal sitte opp i natt?

For min del blir det nok å se kampen i opptak dagen derpå. En del ting som krever full konsentrasjon utover jobbdagen, så greit å være opplagt.

(Innlegget ble redigert 05.09.19 09:50)

VFK1989
VFK1989Innlegg: 1001
05.09.19 16:50

Med tanke på Soldier Field er et par miles nedi gata her, så blir det fort å holde meg våken med mindre jeg tailgater for hardt, ja. ;) 

(Innlegget ble redigert 05.09.19 16:50)

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2537
05.09.19 19:01

Virker som AB blir suspendert av Raiders etter ein klinsj med Mayock, drama med den mannen vil ingen ende ta.

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 4721
05.09.19 19:40
SalSomer: r vi denne gangen fem kamper: Chargers mot Colts i Los Angeles. Chargers er en av de store favorittene i AFC i år, noe man kan se på at deres O/U-linje før sesongen ligger på omtrent det samme tallet som antallet barn Phillip Rivers har. Alt er som det skal være der altså. Det har ikke vært en sesong med de mange store signeringene, utenom Thomas Davis, men Chargers hadde et lag som gjorde det greit i fjor og som de tror de kan bygge videre på i år. Problemet er dog at ettersom sesongen har nærmet seg har spillerne begynt å forsvinne i kjent Chargers-stil. Derwin James er skadet og vil miste halve sesongen, Melvin Gordon nekter å spille hvis ikke han får mere penger og vil potensielt kunne miste mye av sesongen. Det er litt shaky, og det skal bli spennende å følge hvordan ting går her. Skal Chargers leve opp til hypen, eller skal de ende opp med å være like overrated som powder blue-uniformene som nå skal bli deres hoved-drakt?

Glemte å nevne at LT Russel Okung også er ute. Mister viktige spillere over hele linja. :-( Colts uten Luck og vi uten LT, vår beste mann på D samt RBen vår. Dette kan bli jevnere enn man kanskje skulle tro.


Å høre negativ omtale om de nydelige draktene våre fra deg kom vel ikke som noen stor overraskelse. Som å høre en hjemløs mann, innrulla i teip og skitten isopor skrike ut om at "skinny jeans og hvite joggesko er teit".


Herlig innlegg ellers sånn btw. Stå på! :-)

SuperChargers
SuperChargersInnlegg: 4721
05.09.19 19:42

Er det noen her inne som har erfaring med gamepass i utlandet? Jeg skal flytte til Polen og har ikke fornya for året. Regner med at det er billigere der nede. Kan jeg kjøpe polsk versjon i Norge og vil det funke når jeg kommer hjem til jul?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg