Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 3

NYTT TEMA
SalSomer
SalSomerInnlegg: 8603
17.09.19 09:41

Uke 3 - Har laget ditt startet 0-2? Det er på tide å begynne å bekymre seg.

 

Så var vi i Uke 3, og i Uke 3 kommer alltid en av NFL-medias favorittartikler å spytte ut hvert år: “Her er hvordan ting ligger an for deg hvis laget ditt startet 0-2 eller 2-0”. Lag som starter 1-1 er visst ikke så interessant. Uansett, hvis du har vært så uheldig at laget ditt startet 0-2 skal du vite at siden overgangen til det nåværende sluttspillformatet i 1990 har 238 lag startet 0-2 og av dem har 30, eller 12,6%, kommet seg til sluttspillet. Forøvrig har tre av dem, Giants i 07, Patriots i 01 og Cowboys i 93, vunnet Super Bowl. Men ett av åtte 0-2-lag vil altså ta seg til sluttspillet, og i år har vi hele ni kandidater å velge mellom, så hvem blir den heldige?

 

For 2-0-lagene er det så klart lystigere lesning. 235 2-0-lag har produsert 144 (61,3%) sluttspillag og 18 Super Bowl-mestere. Ironisk nok startet dog forøvrig den tapende part i Super Bowl etter både 07- (Patriots), 01- (Rams) og 93-sesongen (Bills) sesongen med 2-0. 

 

Uansett, årets uke starter med en annen ting NFL er veldig glad i å gi oss hvert år, en TNF-kamp mellom Titans (1-1) og Jaguars, (0-2) denne gang i Jacksonville. Men før vi begynner å snakke om TNF, kan vi snakke om hvor grundig idiotisk årets TNF-promo-kampanje med raske intercuts mellom to fans som åpenbart ikke er i samme rom som sier rimelig sære ting til hverandre er? Og så går de i hver eneste jævla reklamepause? Gah, det er til å bli gal av.

 

Men ja, for å komme tilbake på sporet - Titans tapte forrige uke i en kamp mot et lag som består av Jacoby Brissett og en fyr som har kledd seg ut for å likne på han Adam Vinatieri. Det var ikke en good look. Begynner tiden å løpe ut for Marcus Mariota? Forsvaret gjorde stort sett en god jobb, men Mariota var veldig middelmådig i produksjonen. Han har ikke klart å fremstå som så veldig mye mer enn en game manager som ikke kan vinne kampene sine selv, og det er mulig Titans bør tenke nytt. Det vil de uansett ikke kunne gjøre på torsdag, men det er nå så. Noen som derimot ble tvunget til å tenke nytt er Jaguars, som måtte starte Gardner Minshew forrige uke. Det startet ikke bra for jaguarene og angrepet så lenge fortapt ut, men på slutten av kampen våknet godeste Minshew opp og ledet laget ned banen for en touchdown. Det ville også vært nok for seieren hvis de hadde klart å konvertere topoengeren de gikk for, men det klarte de ikke, og dermed er det et presset Jaguar-lag i et 0-2-hull som nå møter Titans. De har forsvaret til å kunne henge med de fleste, men vil de ha angrepet?

 

På søndag kl. 19 ser vi følgende åtte kamper:

Cowboys (2-0) mot Dolphins (0-2) i Dallas. Cowboys-angrepet har åpnet forrykende, og spesielt Dak Prescott har kunne høste mye skryt etter måten han har ledet laget på i to uker. Er det kanskje hjelpen han har fått fra deres “rookie” TE Jason Witten som har hevet spillet? Uansett, etter en slik åpning er det vel på tide at de kommer seg ned til jorden igjen. Så hvem møter de nå? Dolphins, ja? Hm, jaja, kanskje neste uke, da?

Bills (2-0) mot Bengals (0-2) i Buffalo. To år etter at Bengals fikk æren for å sende Bills til sluttspillet for første gang på denne siden av årtusenskiftet møtes de til en regular season kamp for første gang. I Buffalo er nok mange fans fortsatt takknemlige, men de kommer nok ikke til å ønske å gi noe tilbake i form av en seier for det. Laget har åpnet veldig bra, spesielt med et rushing attack som ser ut som at det kan bli transformed av Devin Singletary. Bengals på sin side har ikke åpnet fantastisk under deres nye head coach Zac Taylor. De hang med i uke 1, men i uke 2 ble de fullstendig overkjørt. Spesielt den offensive linjen fikk kjørt seg mot 49ers. I en divisjon der Ravens har hoppet av gårde til en tidlig ledelse er de nød til å vinne nå for å holde tritt.

Eagles (1-1) mot Lions (1-0-1) i Philadelphia. To uker tok det for Eagles å gå fra Super Bowl-favoritter til et skadeplaget helvete. Timmy Jernigans sesong er visstnok over, og mange andre ble mer enn bare litt dinged up. Carson Wentz lever, da, så det er jo positivt. Lions på sin side må føle seg meget bra etter å ha slått Chargers i en kamp som var stort sett preget av mye sløvt spill. Matt Prater bommet på spark, men heldigvis gjorde Ty Long det samme, og dermed kan Lions gå inn i uke 3 ubeseiret og på andreplass i NFC North.

Patriots (2-0) mot Jets (0-2) i Foxboro. Det begynner å bygge seg opp grådig mye hype for Pats nå, som har tillatt totalt 3 poeng på 2 kamper. Nå skal de opp mot et Jets-lag som kanskje må starte Luke Falk på QB og Gud vet hva på receiver? Ikke til noe forkleinelse for den gamle Mike Leach-QBen Falk, som er en ålreit spiller, men det lukter litt av at forumets alkoholkonsum må opp noen hakk for at denne søndagen skal overleves.

Colts (1-1) mot Falcons (1-1) i Indianapolis. Alt har sin ende. For Andrew Luck var dette før årets sesong, noe som betød at Adam Vinatieri, som har sparket baller i NFL siden Luck var 7, varte lenger enn ham. Nå ser det dog ut som at Vinatieris eventyrlige karriere også ubønnhørlig går mot slutten. Etter to svake kamper er det mye snakk om at han vil legge opp, men Colts insisterer på at de fortsatt har tro på Vinatieri. Så får vi se hvor lenge den troen holder. Falcons på sin side kommer inn i kampen høye på energien de fikk av å endelig ha vunnet mot Eagles, et lag de har tapt mye mot i det siste. En god offensiv showing fra både den offenisve linjen og Falcons receiver-par i Julio og Ridley ga laget en seier, og etter at rivalene i Saints nå mister Drew Brees for halve sesongen må kanskje Falcons være favoritter i divisjonen?

Vikings (1-1) mot Raiders (1-1) i Twin Cities. Kirk Cousins mot Derek Carr, to quarterbacker som vel best kan beskrives som polariserende. Cousins måtte tåle mye blame for tapet mot Packers, selv om Packers egentlig stakk av gårde med en svær tidlig ledelse som Cousins og VIkings nesten tok igjen. Carr hadde en motsatt dag, der han åpnet glimrende før alt sammen raknet. Spesielt hans interception på goal-to-go, der Raiders hadde løpt over Chiefs hele driven og Carr så valgte å audible til en fadepasning som ble intercepted, vil han nok måtte tåle litt kritikk for. Uansett, det er altså gode muligheter for både kritikere og fans av de to QBene å få mer skyts etter denne kampen.

Chiefs (2-0) mot Ravens (2-0) i Kansas City. Ukens must-see-kamp? To unge quarterbacks i Patrick Mahomes og Lamar Jackson som har vært i fyr og flamme de første to ukene. En glitrende ung receiver i Hollywood Brown for Ravens mot det enorme galleriet av receivere til Chiefs. Dette bør kunne bli en god kamp. Da disse møttes i fjor ble det i hvert fall det. Ravens så ut som at de skulle vinne før Mahomes serverte oss hans berømte 4th and 9-spill til Tyreek Hill. Kampen gikk til overtid, der Chiefs vant. Det er så langt den eneste regular season-kampen Jackson har tapt. Kan han få sin hevn nå?

Packers (2-0) mot Broncos (0-2) i Green Bay. Etter to gode seire i divisjonen er det en høytflyvende Packlers-gjeng som tar imot Broncos denne uken. Broncos på sin side har ikke mye å juble for riktig ennå. Først tapte de mot Raiders i Uke 1, og så klarte de å miste en seier mot Bears i bokstavelig talt kampens siste milisekund. Broncos trodde de ville vinne da de satte en two point conversion for å ta ledelsen, men en litt tvilsom roughing the passer-call og en completion som satte opp Bears i field goal-range med et sekund igjen på klokken snudde kampen. Kan Broncos rette opp ting her, eller er de på vei til 0-3? 

 

I 22-slotten har vi plutselig fem kamper å velge mellom:

Cardinals (0-1-1) mot Panthers (0-2) i Arizona. Kliff Kingsburys innovative angrep har så langt ført til mye spennende å se på i Cardinals, men resultatene har uteblitt i seiersstatistikken. Det er uansett et interessant grunnlag han har fått for angrepet nå. Og laget har faktisk vært inne i kampen med muligheter til å vinne både mot Lions og Ravens, som begge ser ut som sterke motstandere i år. Mot et tilsynelatende svakt Panthers-lag kan vi kanskje endelig få se Kingsbury-angrepet virkelig skinne? I Carolina er forøvrig det store spørsmålet hvorvidt Cam er ferdig. Han har startet sesongen uten  en touchdown, slik som han også sluttet forrige sesong, og skulderen hans virker ikke som om den er helt bra. Mot Tampa Bay ble han rett og slett stengt ned av et godt Bucs-forsvar, og hvis han ikke kan få til ting mot Cardinals nå vil nok kritikken begynne å vokse seg veldig sterk etter hvert. Ting må rett og slett komme i orden og, ellers kan dette fort være en wasted season for det som er et lag med veldig mange gode spillere. 

Buccaneers (1-1) mot Giants (0-2) i Tampa. Todd Bowles er tilbake der han vel egentlig er best, som defensiv koordinator for Bruce Arians. Han ledet noen gode forsvar i Arizona under den mannen, og etter TNF forrige uke må det sies at det kan se ut som at han kan ha noe spennende på plass atter en gang. Med hans blitz-heavy scheme ble Cam Newton, Christian McCaffrey og Panthers-angrepet nøytralisert. Hvis han kan fortsette i dette sporet vil ting kanskje kunne bli riktig så artig i Florida fremover. NFC South ser plutselig veldig åpen ut, og Bucs er definitivt et av lagene som er med i kampen. For Giants er ikke ting like gledelig, og denne uken kom også beskjeden mange har ventet på. Det er ikke lenger en selvfølge at det er Eli som skal starte på QB. Vil få se Daniel Jones i denne kampen? Er det klart for et generasjonsskifte i New York? Det er mange gamle QBs som holder på å nærme seg å takke av, og Eli kan fort bli den neste.

Seahawks (2-0) mot Saints (1-1) i Seattle. Etter å ha vunnet med ett poeng i Uke 1 og to poeng i Uke 2 er Seahawks vel det 2-0-laget i ligaen med minst å gå på akkurat nå. Eventuelt så vinner de med tre mot Saints bare for å fortsette en god trend. De bør uansett være favoritter mot et Saints-lag som nå må starte Teddy Bridgewater, en backup-QB som så langt får godt betalt for veldig lite resultat. Seahawks vil nok håpe at DK Metcalf fortsetter det gode spillet han har vist frem etter to uker og at det vil være nok til å slå Saints, men Saints vil satse på at de har et godt nok lag rundt Bridgewater til at han skal kunne bære laget i denne kampen og videre frem til Drew Brees er tilbake.

Chargers (1-1) mot Texans (1-1) i LA. Chargers rotet bort en ledelse mot Lions i forrige uke i en kamp der de burde kunne klart å vinne. Men når man bommer på field goals og velger å kaste i stedet for å løpe med to RBs som begge produserer høye ypc-tall så får man det man får. For et Chargers-lag som var en seier unna sluttspillet for to år siden og en seier unna #1 seed i fjor må slike tap føles irriterende. Kan de heve seg mot et Texans-lag som kom ut av en annen jevn kamp med et langt bedre resultat? Texans viste i hvert fall at de kan vinne en defensiv slugfest der kampen handler mer om å flytte ballen og klokka riktig enn å produsere svære tall på offense. Det er meget mulig de må gjøre noe liknende igjen denne uken mot Chargers. 

49ers (2-0) mot Steelers (0-2) i San Francisco. 49ers 2-0? Jaok, det er jo også en ting. Man skal kanskje ikke le for meget, 49ers har faktisk sett riktig så gode ut så langt. Spesielt rushing-angrepet med Matt Breida og Raheem Mostert har fungert veldig bra. Det negative for 49ers er dog at selv om de er 2-0 er de ikke noe bedre enn to av de tre andre lagene i divisjonen, så de er nødt til å fortsette å vinne om de skal gå noen vei i år (akkurat som med alle andre lag, sånn egentlig, men jeg er glad i selvfølgeligheter). Heldigvis for dem er Steelers et veldig overkommelig lag i år, spesielt etter nyhetene om Roethlisberger. Big Ben trenger en operasjon, og vil dermed være ute for resten av sesongen. Det er så klart mange som allerede tror han har spilt sin siste snap for Steelers, mtp alderen. Det er i så fall en definitiv era som er over i Pittsburgh, da Roethlisberger har styrt skuta der siden 2004. Og like fort som at “the Killer Bees” ble en ting er nå plutselig alle tre borte fra laget. Det er nok litt gravøl-stemning i det som er et av NFLs absolutt største dynastier.

 

SNF er Browns (1-1) mot Rams (2-0) i Cleveland. Freddie Kitchens-eraen i Cleveland har ikke startet kjempebra. Det ble riktignok seier mot Jets, men Baker Mayfield så ikke kjempegod ut og det ser ikke kjempeoptimistisk ut foran et møte med et Rams-lag som fortsetter å vinne, selv om også Goff ser ut som at han har tatt et steg tilbake fra i fjor. I det store og hele er den veldig tidlige konklusjonen etter to uker at Mayfield/Goff kanskje ikke blir det like spennende primetime-oppgjøret som NBC nok hadde sett for seg da de valgt SNF-schedulen i årets forsesong. Men med det sagt så vil vel dette nå bli et skikkelig høydepunkt der begge QBs virkelig våkner og viser at de virkelig har det de viste i 2018.

 

Uken avsluttes med MNF, der Redskins (0-2) er vertskap for Bears (1-1) i DC. I Uke 1 var ikke Adrian Peterson med, i Uke 2 scoret Peterson touchdownen som tok ham forbi Jim Brown på all-time-listen. Uansett hva Peterson gjør er dog resultatet for Redskins det samme, tap. Det har startet shaky for laget som mange hadde som en sneaky dark horse for årets sesong, og nå begynner folk å snakke om jobben til Jay Gruden. Det er nok litt tidlig å sparke noen nå, men han overlever nok ikke uten en bedre sesong enn det han er på vei mot nå. Bears styrte mot en tilsvarende dårlig sesongstart, men klarte å få med seg en seier mot Broncos på et field goal i siste sesong. Problemene for Bears er dog like klare etter Uke 2 som de var etter Uke 1, de mangler et angrep til å matche det gode forsvaret. Skal dette laget vinne blir det i defensive grinde-kamper slik som den de hadde mot Broncos. Nå bør det være gode muligheter for dem å få til noe slikt også mot Redskins.

 

Kampene er som følger, norsk tid:

 

Fredag, kl. 02.20

Tennessee @ Jacksonville

 

Søndag, kl. 19.00

Miami @ Dallas
Cincinnati @ Buffalo
Detroit @ Philadelphia
NY Jets @ New England
Atlanta @ Indianapolis
Oakland @ Minnesota
Baltimore @ Kansas City
Denver @ Green Bay

 

Søndag, kl. 22.05
Carolina @ Arizona
NY Giants @ Tampa Bay

 

Søndag, kl. 22.25
New Orleans @ Seattle
Houston @ LA Chargers
Pittsburgh @ San Francisco

 

Mandag, kl. 02.20
LA Rams @ Cleveland

 

Tirsdag, kl. 02.15
Chicago @ Washington

VFK1989
VFK1989Innlegg: 1001
17.09.19 16:28

Der var Daniel Jones bekreftet som starter for Giants i helgen, blir spennende og se hva han får til.

Hedly2
Hedly2Innlegg: 20048
17.09.19 16:29

Og i week 3 får vi se Daniel Jones fra start! Interessant at 3 rookie QBs, av ulike årsaker, starter allerede etter 3 uker. Og ingen av dem er Haskins.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14667
17.09.19 17:10
Hedly2: Og i week 3 får vi se Daniel Jones fra start! Interessant at 3 rookie QBs, av ulike årsaker, starter allerede etter 3 uker. Og ingen av dem er Haskins.

Hvis ikke Keenum skjerper seg snart kan jo Haskins komme inn også.

VFK1989
VFK1989Innlegg: 1001
17.09.19 20:19

Siste om Antonio Brown fra CBS Pittsburgh, er at han skal ha fjertet en lege i ansiktet. Stopper aldri dette, haha. 


“It seemed just childish to me,” Prisk told Sports Illustrated. “I’m a doctor and this man is farting in my face.”

sankaa
sankaaInnlegg: 6629
17.09.19 21:37
VFK1989: Siste om Antonio Brown fra CBS Pittsburgh, er at han skal ha fjertet en lege i ansiktet. Stopper aldri dette, haha. 
“It seemed just childish to me,” Prisk told Sports Illustrated. “I’m a doctor and this man is farting in my face.”

Dette må jo være tull. Det er jo sånn 4-åringer gjør.

(Innlegget ble redigert 17.09.19 21:37)

sankaa
sankaaInnlegg: 6629
17.09.19 21:42

Spennende at Giants starter Jones mot Bucs. Det var vel et spørsmål om tid, og når laget ikke vinner med Manning, er det bedre å dytte inn Jones slik at han får mye erfaring allerede i år. Hadde kanskje trodd de skulle vente til vi er ute av playoff-racet. Syntes Manning har sett sliten ut i de to kampene han fikk i år, selv om han egentlig ikke kunne gjort noe annerleders. 

Eli-æraen er over, som er litt vemodig. Så får vi håpe Danny Dimes klarer å bygge videre på det han viste i preseason, og får laget tilbake i playoffen om et par år.

(Innlegget ble redigert 17.09.19 21:43)

GoingKronos
GoingKronosInnlegg: 48014
17.09.19 22:21

Vår alles Donald for 7 år siden i dag:


Eli Manning staged a great comeback in 4th quarter--an elite quarterback.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4021
18.09.19 08:57

Patriots LT Wynn er plassert på IR.


Vår O-line var meget god i playoff i fjor, men nå begynner det å bli skikkelig tynt.


 

grock19
grock19Innlegg: 83418
18.09.19 09:15

Hvis de fortsetter å slippe til 1,5 P - samme eller forbedring er vel godt mulig etter uke 3, med ny AFC East-kamp - skal det vel gå bra.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14667
18.09.19 09:19
grock19: Hvis de fortsetter å slippe til 1,5 P - samme eller forbedring er vel godt mulig etter uke 3, med ny AFC East-kamp - skal det vel gå bra.

Er litt kritisk med tanke på at Brady er 42 år. Han tåler nok ikke hits like bra som 30-åringer (eksl. Luck). 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4021
18.09.19 09:21
grock19: Hvis de fortsetter å slippe til 1,5 P - samme eller forbedring er vel godt mulig etter uke 3, med ny AFC East-kamp - skal det vel gå bra.

I de fleste kamper går det nok helt fint, men når det begynner å ta seg til mot slutten av sesongen så kan det fort bli utslagsgivende.


Det har ikke kommet så mye info om Wynn enda da, så det er jo mulig han blir aktivert utover i sesongen.

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2537
18.09.19 10:05
TomBrady_12: Det har ikke kommet så mye info om Wynn enda da, så det er jo mulig han blir aktivert utover i sesongen.

Kanskje dei tar ein telefon til Washington for å trade til seg Donald Penn eller Trent Williams

grock19
grock19Innlegg: 83418
18.09.19 10:13

"Er litt kritisk med tanke på at Brady er 42 år."


Han er overdue for noen bra hits.

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4021
18.09.19 10:17
kobebryant92: Kanskje dei tar ein telefon til Washington for å trade til seg Donald Penn eller Trent Williams

Jeg ser det blir nevnt flere steder, men etter signeringen av Brown så skal det holde hardt på cap'en.

Wellewinhio
WellewinhioInnlegg: 14667
18.09.19 12:39

Litt usikker på om det er nevnt, men Jalen Ramsey pusher for en overgang vekk fra Jags. PFF rangerte han som den nest beste corneren, bak Stephon Gilmore i 2018. Det blir en veldig dyr deal for den klubben som evt. plukker han opp. Minimum et first pick, og han har ikke akkurat lagt skjul på at han har lyst på en megadeal også.

kobebryant92
kobebryant92Innlegg: 2537
18.09.19 13:49
Wellewinhio: Litt usikker på om det er nevnt, men Jalen Ramsey pusher for en overgang vekk fra Jags. PFF rangerte han som den nest beste corneren, bak Stephon Gilmore i 2018. Det blir en veldig dyr deal for den klubben som evt. plukker han opp. Minimum et first pick, og han har ikke akkurat lagt skjul på at han har lyst på en megadeal også.

Med tanke på att CB kanskje er den viktigaste posisjonen i forsvaret hadde eg glatt gitt opp mykje for Jalen.


Hadde Colts gitt opp sitt 1 runde pick pluss Redskins 2 round pick pluss gitt han 16-18 mil i året så hadde eg jubla høgt 

TomBrady_12
TomBrady_12Innlegg: 4021
18.09.19 14:16

Dolphins fikk jo nettopp en 1st rounder for Minkah Fitzpatrick, men han er fortsatt tidlig i sin rookie kontrakt. På den andre siden er S lavere verdsatt enn CB.

Hedly2
Hedly2Innlegg: 20048
18.09.19 16:36
TomBrady_12: På den andre siden er S lavere verdsatt enn CB.

Fitzpatrick er best når han får spille nickel CB, og kan jo egentlig spille hvilken som helst rolle i secondary så sånn sett burde han være høyere verdsatt enn en vanlig cornerback etter min mening.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11836
18.09.19 22:43

Cowboy-land har akkurat blitt litt fattigere. Taco-feiringen har blitt waived. Taco Charlton også, men det er ikke så interessant.

grock19
grock19Innlegg: 83418
19.09.19 13:10

Uff. Hva skjedde? For mye fajitas på guten?

SalSomer
SalSomerInnlegg: 8603
19.09.19 13:21

Han var, ifølge Cowboys front office, soft. En soft Taco, altså. Can’t make that shit up. 

(Innlegget ble redigert 19.09.19 13:21)

Jazzeron
JazzeronInnlegg: 13511
19.09.19 14:54

Endelig tilbake fra USA. Her må det vinnes, for torsdag borte mot GB blir tap. 

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 15310
19.09.19 22:16

Josh Rosen utnevnt til starting QB for Miami. 


Så lenge varte Fitzyboy.

LaGoeba
LaGoebaInnlegg: 15310
19.09.19 22:35

Tipper for øvrig at Rosen blir skadet innen 3 GWs, så Fitzpatrick er tilbake som starting QB snart.

ModernMan
ModernManInnlegg: 11836
19.09.19 23:15

Soft Taco har selvfølgelig signert for... Dolphins.

svenna99
svenna99Innlegg: 11131
20.09.19 00:14

Ikke signert, claimed. Tipper han er storfornøyd :D

VFK1989
VFK1989Innlegg: 1001
20.09.19 02:42

Minshew ser ut som en legit QB, haha. 

(Innlegget ble redigert 20.09.19 02:45)

Hedly2
Hedly2Innlegg: 20048
20.09.19 02:44

Elsker å se Minshew! Måtte dette vare! Fortsetter han slik ser jeg nesten ut som en idiot som hadde han som min «bare» 7. beste QB forrige draft.

(Innlegget ble redigert 20.09.19 02:45)

Mirage
MirageInnlegg: 21292
20.09.19 02:56
LaGoeba: Tipper for øvrig at Rosen blir skadet innen 3 GWs, så Fitzpatrick er tilbake som starting QB snart.

Synes oppriktig synd på han nå. Omringet med en elendig o-line forrige sesong og en OC som ikke dugde til noe som helst, så blir han sendt til et lag som er enda mer ribbet for talent. Faen skal han vise frem i de omstendighetene her? 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg