Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA 2019/20

NYTT TEMA
Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1509
06.11.19 08:55
Cantona1966: Russell blir jo ikke i Warriors han? Noe sier meg at han drar til Timberwolves nå i desember, så tanker Warriors ut sesongen og kjører på fra neste sesong igjen.Noen interessante trade ideer?Jeg personlig tenker at dersom Warriors får Covington, Okogie og kanskje et 2022 1st round pick så kan de sende Russell til TWolves, med sikkert noen andre spillere inne i bildet for å så salary cap til å gå opp. Evt må det være et tredje lag inne i bildet, for jeg tror TWolves er ganske så interesserte i å kvitte seg med Andrew Wiggins og Gorgui Dieng sine kontrakter.

Tror det er på tide for T-Wolves å si her og nå, og ikke om noen år i fremtiden. Det får være grenser for hvor tålmodig Towns skal være. Blir fort det samme som med AD, Pels tapte han i realiteten et par sesonger før han dro, da Pels på den tiden ikke var på vei noen plass. Det leder fram til at hadde jeg vært T-Wolves så hadde jeg gått for CP3, og virkelig forsøke å gjøre noe denne sesongen. Om ikke annet, så komme seg til sluttspillet. Da ville jeg beholdt Covington, og heller forsøkt å sende vekk Teague på utgående kontrakt, Dieng og Wiggins. Oppnår ikke Minnesota en solid framgang nå, så nytter det ikke å si med neste kontraktforhandling med Towns at nå skal vi satse, da er det for sent, da har han ''reist mentalt sett'' for lenge siden.


Uansett, så har jo Warriors greie kort på hånden med DLo, utvikler han seg ytterligere så beholder de han, fungerer det ikke helt, så er han fortsatt i kategorien lovende, og det er helt sikkert mulig å gjøre en interessant trade med han.

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1509
06.11.19 09:03
Bagley-Towns: Men stort sett, både defensivt og offensivt var det en ny stor kamp av LeBron, han tok alt ansvaret når AD både slet med shootingtouchen og PF. Selvfølgelig tidlig etter mindre enn 10% av sesongen er unnagjort, men **tvi tvi, bank i bordet** og alt sånt, så ser LeBron fysisk sett, helt fantastisk ut. Hvis i tillegg AD kan ta hovedansvaret i halvparten av kampene, sånn at LeBron ikke trenger å ta ut maks hver kveld, så ser det veldig bra ut for LeBron så langt. All mulig respekt for Oscar Robertson og Russell Westbrook og antall triple-doubles, men om det hadde vært et mål for LeBron med flest mulig av de....så hadde det ikke vært noen konkurranse om det...

26.1 ppg (48%FG) - 8.3 rebs - 11.1 assists helt greie tall for en snart''gammel'' 35 åring i sin 17.nba sesong...

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1983
06.11.19 09:40

Det er jo det jeg sier, dedikasjonen er ikke der, det er bare hype. Simmons har hatt offseason fra mai til oktober. Da har du tid til å fokusere på det du er dårlig på, fremfor det du allerede er god på.

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1983
06.11.19 09:42

Fascinerende hvordan det år etter år sees på som en tittelgaranti å hente CP3. Hvor mange titler har han igjen? Hvor mange POs har han greid å holde seg skadefri i?

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1509
06.11.19 10:05
BlueRaptor: Fascinerende hvordan det år etter år sees på som en tittelgaranti å hente CP3. Hvor mange titler har han igjen? Hvor mange POs har han greid å holde seg skadefri i?

Var den til meg? Går vel soleklart fram av det jeg skrev at Minnesota selvsagt ikke er noen utfordrer til tittelen. Handler om å få framgang, ellers går det samme veien som med AD i Pels. De kan godt holde han der så lenge som mulig, men uten framgang, så er han nok i sitt eget hode fast bestemt på å dra ved første mulige anledning. Det funker ikke for Minnesota å være der de er nå som lag, Chris Paul er selvfølgelig en stor forsterkning, uten at noen som helst snakker om et topplag av den grunn. Towns har potensialet til å være den beste bigs i ligaen offensivt sett de neste ti årene, da er poenget følgelig at du gjør alt for å beholde han om du er T-Wolves.


Ang Ben Simmons; jeg er enig med deg, samtidig kan vi ikke bortse fra at god/dårlig selvtillit er en faktor. Kan så klart være slik at han har jobbet godt, men fikk en dårlig start, og dermed dårlig selvtillit. Heller som sagt til det samme svaret som du, men kan jo være noe i det med troen på sitt eget skudd også.

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
06.11.19 12:29
Bagley-Towns: Kuz fant touchen utover i kampen, men spesielt i forsvar har han veldig mye å gå på.

Var rimelig frustrert på fyren før han steppet opp. Samtidig er det bare hans 3e kamp, så må få tid. 

Liker også måten Vogel coacher på når han lar benkspillerne få fortsette når de spilte godt og tok en inn i kampen igjen , og holdt vel Lebron (+AD foultrouble) noe sånt som 8 minutter på benken før han kom inn å styrte det inn.

(Innlegget ble redigert 06.11.19 12:29)

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2011
06.11.19 14:49

Greg roter vekk kampen for Spurs i natt, han er så jævlig med den rulleringen av spillere osv at jeg blir dårlig av det. 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
06.11.19 15:31

Load management på Kawhi til natta igjen. Må være deilig å styre unna de tøffeste kampene når man kjenner for det. 

Stod over mot Jazz og nå mot Bucks. Bør iallefall sikre han bra stats over en sesong.

(Innlegget ble redigert 06.11.19 15:33)

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13916
06.11.19 16:14
TrueTopRed: Load management på Kawhi til natta igjen. Må være deilig å styre unna de tøffeste kampene når man kjenner for det.

Det bør diskvalifisere han fra MVP-racet.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13916
06.11.19 16:17
Bagley-Towns: Kan så klart være slik at han har jobbet godt, men fikk en dårlig start, og dermed dårlig selvtillit.

De han trener og spiller sammen med i off-season sier jo at han skyter som bare det i den perioden. 


My best guess er at det er en mental sperre i spill her, og slike tar tid å overvinne(om man noen gang klarer det da).

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
06.11.19 21:18
LBJ91: Det bør diskvalifisere han fra MVP-racet.

Akkurat den titeln er jeg ikke så engasjert i, men det kan virke rimelig.

Altså han er akkurat fylt 28 år. Er det noe kroniskt med han som gjør han utilgjenlig i 25% av kampene eller noe. 

Ikke heller snakk om å vente til George er tilbake eller iallefall litt ut i sesongen, men fra første stund.

Det er jo sikkert verdt det om det ender i seier til slutt, men det føles bare veldig feil ovenfor fans/medspillere.

(Innlegget ble redigert 06.11.19 21:20)

Cantona1966
Cantona1966Innlegg: 182
07.11.19 01:22

Load management er jo skadeforebyggende til syvende og sist, og min teori er bare at de lar han hvile i ny og ne slik at det er mindre risiko for å slå opp en skade. Kawhi har jo hatt sine opphold på sidelinjen gjennom årene, selv om jeg aldri blir klok på hva som faktisk skjedde siste sesong i San Antonio. Han har jo aldri spilt samtlige 82 kamper, snittet rundt 60-65 kamper per sesong i startfasen av sin karriere, før han spilte rundt 70 kamper i sine siste sesonger hos Spurs. Han sto jo over 22 kamper for Toronto i fjor og, men har alltid vært på plass når det er tid for playoffs.

Clippers vet jo godt selv at dersom Kawhi blir skadet så kan man bare si takk og farvel til en potensiell NBA-tittel, så viktig er han faktisk. Dumt for seere og publikum(men NBA har vel noen regler at man ikke kan skylde på load management i prime time kamper i store oppgjør), men til syvende og sist så er det jo opp til dem selv. Blir jo det samme som Sixers er nødt til å gjøre med Embiid som følge av hans skadehistorikk. Mindre kamper = mer hvile = en friskere utgave når post season kommer = en større sjanse for å vinne en tittel. 

(Innlegget ble redigert 07.11.19 01:23)

Cantona1966
Cantona1966Innlegg: 182
07.11.19 01:41
Cantona1966: min teori

en ganske så åpenbar teori vel og merke hehe

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1509
07.11.19 09:38
LBJ91: De han trener og spiller sammen med i off-season sier jo at han skyter som bare det i den perioden. My best guess er at det er en mental sperre i spill her, og slike tar tid å overvinne(om man noen gang klarer det da).

Simmons pådro seg attpåtil en skade i skuldra i natt, så en del som går i mot han. Vil likevel fremheve at han er dønn solid defensivt, i min bok er han med i toppen av DPoY så langt. Så jeg blir gjerne litt overdrevet i kritikken mot han, han er jo uansett blant de beste i ligaen både når det gjelder forsvar og playmaking. Men tror jo som du, at en god del med free throwsa og midrange jumpskuddet er mentalt.

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1509
07.11.19 09:43
Cantona1966: Load management er jo skadeforebyggende til syvende og sist, og min teori er bare at de lar han hvile i ny og ne slik at det er mindre risiko for å slå opp en skade. Kawhi har jo hatt sine opphold på sidelinjen gjennom årene, selv om jeg aldri blir klok på hva som faktisk skjedde siste sesong i San Antonio. Han har jo aldri spilt samtlige 82 kamper, snittet rundt 60-65 kamper per sesong i startfasen av sin karriere, før han spilte rundt 70 kamper i sine siste sesonger hos Spurs. Han sto jo over 22 kamper for Toronto i fjor og, men har alltid vært på plass når det er tid for playoffs.

Kan tillegge at Kawhi har en krevende spillestil i forsvar, er vel der mesteparten av skadeproblematikken stammer fra. Problemet er om superstjernene vil ha både i pose og sekk. De vil ikke redusere antall kamper i grunnserien, da det vil føre til lavere lønninger, så da gjør noen som Kawhi. Han får lønn ut fra 82 kamper, men spiller neppe 70 kamper når det kommer til stykket.

1ChiBull1
1ChiBull1Innlegg: 4780
07.11.19 13:43
TrueTopRed: Load management på Kawhi til natta igjen. Må være deilig å styre unna de tøffeste kampene når man kjenner for det.

Vet ikke hva jeg synes om det der.. Jeg skjønner greia, men det er så kjipt for fans som kanskje har reist langt og har sin ene sjanse til å se sin favoritt spiller spille, om de hadde greid å få til noe med NBA hvor de avtaler og sier ifra på forhånd om "load management" kamper men det skjer aldri, idno, rar situasjon.. Jeg heller nok mer mot at NBA burde stoppe hele greia

(Innlegget ble redigert 07.11.19 13:47)

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1983
07.11.19 13:58

Det er jo bedre med 58-kampers grunnserie der alle stjerner spiller alle kamper de er friske til kontra denne gamblingen. 

LeBron
LeBronInnlegg: 11243
07.11.19 18:00
1ChiBull1: Jeg heller nok mer mot at NBA burde stoppe hele greia

Hele greia er jo en fallitt erklæring fra alle kanter, det sies i klartekst at 82 kamper er for mye, men pga penger får de ikke kuttet en eneste kamp. 


Så eneste måte å påvirke på er for fansen å klikke i vinkel hver gang stjernene ikke spiller, frem til det som du sier annonseres på forhånd hvem som skal hvile. 


Nå har jeg hatt flaks de få NBA kampene jeg har sett live, men jeg kan forestille meg hvor sur jeg hadde vært om X-spiller satt på benken i dress og chillet... 

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13916
BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1983
07.11.19 20:50

Dette er noe av det morsomste jeg har lest.

Small_boi
Small_boiInnlegg: 5818
08.11.19 00:43
LBJ91: Fantastisk

Noen ganger elsker jeg NBA reddit.

BlueRaptor
BlueRaptorInnlegg: 1983
08.11.19 12:10

Skal over og se Sixers @Nets i desember, blir jo veldig skuffet om man kjører "load management" på Embiid. Man betaler gode penger for å komme seg på kamp, man kjøper et produkt, og da forventer man å få varen man har betalt for med mindre det er snakk om faktisk skade.

LeBron
LeBronInnlegg: 11243
08.11.19 22:29

Steve Nash altså...... nesten så man griner.... 


 

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
09.11.19 00:25
LeBron: Steve Nash altså

Herregud så god han var. Maks uflaks at han ikke har vunnet en ring. Den offensiven som Suns hadde når han var der var enorm.

Minner som kommer frem når man kikker gjennom videon..Over 9 år siden Artest avgjorde mot Suns. Som tiden flyr.

Så forøvrig i går en dokumentar om en annen som spilte med han under tiden i dallas. Nick Van Exel. Guard for lakers i Total NBA 96  som man spilte på playstation 1 når det kom ut på markedet :)

(Innlegget ble redigert 09.11.19 00:32)

Bagley-Towns
Bagley-TownsInnlegg: 1509
09.11.19 07:01

En ugly win for Lakers over Heat, men slik blir gjerne kamper mot Miami. LeBron litt typisk slik han pleier etter å ha blitt hyllet noen dager, da kommer han gjerne småsløv inn i kamper, og det var han i de første tre quarterne i denne, men greit, han er stor i fjerde. AD totalt sett den klart beste for Lakers i denne. Ellers jævla solid defensivt når starterne er på, Bradley og Green er påskrudd i forsvar hele tiden, deilig å se! Ellers er Kuz fullstendig rusten, rett og slett ille å se han spille så langt denne sesongen...

(Innlegget ble redigert 09.11.19 07:02)

TrueTopRed
TrueTopRedInnlegg: 9362
09.11.19 07:16
Bagley-Towns: Ellers er Kuz fullstendig rusten, rett og slett ille å se han spille så langt denne sesongen...

Det han viste idag var rett og slett grusomt. 

Ellers klarer jeg ikke å klage på annet enn at 8/32 fra 3pt som ikke holder. Holde motstander til 80p og vinne greit holder lenge, men mye å gå på.

(Innlegget ble redigert 09.11.19 07:16)

KTBFFH
KTBFFHInnlegg: 2011
09.11.19 12:42

Vanvittige prestasjoner i natt av flere. 50+ kamper av både Dame og Angelo. Doncic fortsetter med TD. Herregud så god han er. Ser kun på Len og Lebron som bedre enn han.

LBJ91
LBJ91Innlegg: 13916
09.11.19 13:39

7-1 er rett og slett en meget imponerende start av Lakers.
LeBron lag har ikke for vane å starte bra, spesielt etter en sommer med store utskiftninger, så dette er solide saker.
Programmet ut november er heller ikke spesielt vanskelig, så om de klarer å holde fokus oppe i hver kamp så kan dette se riktig så bra ut med tanke på en topp 3 seed.

 

Offensivt har de fortsatt en god del å gå på, de rundt laget sier at Kina-turen satte laget flere uker tilbake på den enden.
Det er mange gode skyttere som har underprestert en god del til nå i sesongen og om de skuddene begynner å falle så kommer det til å bli riktig gøy fremover.
Det som derimot fungerer bra allerede er LeBron og AD komboen. Ingen bombe det, da dette nesten er den cleaneste fiten det er mulig å sette sammen av 2 stjernespillere.

 

Defensivt derimot ser de helt fantastiske ut, #1 i NBA på den enden og det er ingen ting som tyder på at det er noe flaks inne i bildet.
AD er helt fenomenal i forsvar, soleklar DPOY kandidat. Dwight er enorm i små doser, Green er veldig intelligent, Bradley er en pest og LeBron spiller sitt beste forsvar siden 12-13 sesongen, hadde ikke i min villeste fantasti sett for meg at han skulle spille så hardt på den enden igjen, måtte det bare vare.
Skal også sies at Vogel er den beste defensive coachen han har hatt siden Spo og Lakers sitt defensive personell er det beste han har spilt sammen med siden tittellagene i Miami.

 

Rondo sannsynligvis tilbake på søndag, blir spennende å se hvordan Vogel bruker han.
Fjoråret viste klart og tydelig at LeBron og Rondo ikke kan spille sammen så jeg håper Vogel bruker de 2 minimalt sammen og at Rondo nesten eksklusivt blir brukt sammen med AD i minuttene LeBron sitter på benken.

(Innlegget ble redigert 09.11.19 13:41)

Klikk for å gå tilbake til toppen