Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA Playoffs 2020 - the bubble edition

NYTT TEMA
LBJ91

Innlegg: 14180
LBJ91
20.10.20 13:01
LeBron: Cavs 2016

(Innlegget ble redigert 20.10.20 13:05)

TrueTopRed

Innlegg: 11328
TrueTopRed
20.10.20 13:06
Bagley-Towns: Etter at Lakers har signert sine andre spillere, så kan de betale så mye de vil til spillere med early Bird rights eller The Bird exception. Det vil riktignok føre de til Luxury-tax, men Lakers kan gi pengene Kuzma er verdt dersom de vil.

Ok, det er den delen av kontraktene jeg ikke har snøring på, men om det stemmer så forandrer det situasjonen litt. 

Skal ikke legge sjul på at Kuzma er en av spillerne jeg blir irritert av å se spille. Mitt største problem med fyren er at han tror han er langt bedre enn han egentlig er. Ser det på kroppspråk osv. 

Han har forbedret seg kraftig på veien hit skillsmessig og de siste årene, men er fortsatt meget ustabil. Jeg tror personlig ikke at han blir særlig bedre enn det han er nå. 

Men kan håpe på det motsatte.

(Innlegget ble redigert 20.10.20 13:10)

BlueRaptor

Innlegg: 3623
BlueRaptor
20.10.20 13:09

Jeg tipper Giannis drar til Heat neste sommer. Han så hva Heat var i stand til uten ham. 

Bagley-Towns

Innlegg: 1761
Bagley-Towns
21.10.20 08:13
TrueTopRed: Ok, det er den delen av kontraktene jeg ikke har snøring på, men om det stemmer så forandrer det situasjonen litt.  Skal ikke legge sjul på at Kuzma er en av spillerne jeg blir irritert av å se spille. Mitt største problem med fyren er at han tror han er langt bedre enn han egentlig er. Ser det på kroppspråk osv.  Han har forbedret seg kraftig på veien hit skillsmessig og de siste årene, men er fortsatt meget ustabil. Jeg tror personlig ikke at han blir særlig bedre enn det han er nå.  Men kan håpe på det motsatte.

Jeg kan ikke alle detaljer, men du mister noen av unntakene (MMLE, MLE, non-taxpayer MLSE, bi-annual exception) når du bruker noen av de andre unntakene (early Bird, Bird exception). Så det får følger om for eksempel Lakers betaler Kuz 10-15 mill i året fra og med 2021-22-sesongen. 

Vi vet Lakers allerede er i ''trøbbel'' når det gjelder å resignere både KCP og Rondo, ellers ville de ikke søkt om å slippe å betale for Deng. Det tyder vel på at de må slippe enten KCP eller Rondo om ikke ligaen går med på å fjerne pengene til Luol fra lønnsutgiftene til Lakers.

Bagley-Towns

Innlegg: 1761
Bagley-Towns
21.10.20 08:42

Det var noen podcaster fra tidligere i sesongen, som jeg ikke har rukket å høre på før nå. Fornøyelig :) å høre den unisone hyllesten fra mange av de beste ekspertene til Bucks i februar/mars. Solide navn som Hollinger, Windhorst, Pelton, Arnovitz, Golliver, Lowe kommer noe dårlig ut av det. Alle poengterte at avstanden (advanced stats) mellom Bucks og Lakers var like stor som mellom Lakers og lag midt-på-treet i ligaen, uten å problematisere godt nok om de tallene har noe som helst å si i forhold til sluttspillet. 

Poenget er ikke å henge ut noen av de, for det er en spennende debatt, men at det meste interessante med å diskutere lag og spillere i grunnserien, er jo å mene noe om hva det betyr for fremtiden (neste sluttspill).

Small_boi

Innlegg: 5925
Small_boi
21.10.20 13:04
Bagley-Towns: Poenget er ikke å henge ut noen av de, for det er en spennende debatt, men at det meste interessante med å diskutere lag og spillere i grunnserien, er jo å mene noe om hva det betyr for fremtiden (neste sluttspill).

Ser den, sluttspillet er jo viktigst. Men dumt hvis grunnserien skal reduseres til kun en preseason før det virkelig drar seg i gang. 

Bagley-Towns

Innlegg: 1761
Bagley-Towns
24.10.20 07:44

Enig i det, viktig at grunnserien er konkurransedyktig på høyt nivå. Men det var ikke noen kjempeoverraskelse at Bucks og Giannis kom til å dominere grunnserien, men at det samtidig ville være åpenbare spørsmål om den dominansen lot seg overføre til sluttspillet. 

Uansett, er bare litt opptatt av at advanced stats, som all annen statistikk må brukes riktig :) hvis ikke, så kunne man jo bare sette vitenskapsfolk i toppjobbene i NBA. Så det er en fornøyelse at det fortsatt er en basketballdiskusjon om hvor mye av statsene i grunnserien som er overførbare til sluttspillet :)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg