Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA Offseason 2020

NYTT TEMA
Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
21.08.20 08:55

 

For noen av lagene har det allerede vært offseason i et halvt år. I og med de siste uttalelsene til Silver, så blir nok ikke neste sesong å starte 1.desember heller. Så blir for Golden State Warriors ikke langt fra 1 år med offseason, rare greier. Jeg tror både spillerforeningen, eierne og Silver kommer til å bomme stygt. Allerede nå er det lite trolig at 2020/21-sesongen kommer til å ha 82 kamper. Greit nok det tenker mange, men de økonomiske konsekvensene av at TV-avtaler og andre rettigheter må reforhandles, kommer til å ramme ligaen hardt. Mener bestemt at det lureste for NBA ville vært å komme i gang 1.desember, og så se an om det eventuelt ble aktuelt med publikum etterhvert. Nå er det stor sjanse for at man hverken får publikums- eller TV-rettighetene. Ille nok for ligaen å få redusert en av de inntektene, men å få redusert begge høres bare dumt ut. 

Vel vel, sportslig sett så har vi nå Thibs i Knicks. Som de fleste andre så har jeg gitt opp Knicks, uavhengig av headcoach. Tror ikke det gir store utslaget hvem de har der, når man har en så dårlig eier, og så dårlig FO. Her er det bare å vente på at den årlige optimismen i NY fungerer best i offseason, for når sesongen er startet, så funker det som vanlig elendig. Trist det, for hadde vært fett med NY Knicks som et relevant lag.

I New Orleans er Gentry, kicket ut. Ikke en dag for tidlig. Han var delaktig i at AD ikke kunne komme seg fort nok vekk, og uten et skifte nå, så hadde nok Zion tenkt det samme. De har vel uansett noen store avgjørelser å ta, hvor mye tilbyr man Ingram i dagens marked? Og da antar jeg at CAPen kommer til å bli nedadgående med tanke på at inntektene nå går kraftig ned. 

Lotteriet var i natt, med dette resultatet;

2020 NBA Draft Lottery Results

1. Minnesota
2. Golden State
3. Charlotte
4. Chicago
5. Cleveland
6. Atlanta
7. Detroit
8. New York
9. Washington
10. Phoenix
11. San Antonio
12. Sacramento
13. New Orleans
14. Boston (from Memphis)

Har ikke fulgt mock draftene like nøye dette året, men har inntrykk av at det ikke finnes noen klart førstevalg, slikt sett har det vel ikke veldig mye å si om du er nummer i eller 4-5 i årets draft. Spennende med Warriors dog, med Steph, Klay, Dray og Wiggins på laget, så er de vel all in på neste sesong, og dermed er det vel nærliggende at de bruker sitt valg i en trade…

Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
24.08.20 10:25

Er prosessen over, og bør 76ers bryte opp nå? Det som vel er soleklart er at Embiid, Simmons, Horford, J-Rich og Harris samlet sett har alt for lite distanseskyting, siden de totalt sett klart er best nærmere kurven, så blir totalen at de egentlig bare ødelegger for hverandre. Ingen av de bidrar med spacing, og det blir alt for trangt slik de spiller. En ting er hvor god trepoengsskytter JJ er, minst like viktig er det hvordan en spillertype som han gir rom for Embiid og Simmons, mildt sagt elendig vurdering å kvitte seg med JJ.


Å binde opp så mye penger både kort- og langsiktig på Horford og Harris er forferdelig, samtidig ser jeg at enkelte nå beskriver det som de to dårligste kontraktene i NBA. Klassisk ‘’NBA-ekspert’’ uttalelse med andre ord. Først sier de i mange år at ‘’slik er bare markedet’’ og at spillere koster så eller så mye. Og så når de ser at de ikke funker, så setter de presset på Elton Brand og sier at han har tabbet seg ut.


Altså, jeg er helt enig i at hverken Horford eller Harris forsvarer sine kontrakter, samtidig som ekspertene som sier det nå, de er ikke troverdige, de er hyklere som ikke står for det de har sagt tidligere. Poenget jeg vil fram til er at det har plaget meg lenge at kontraktene til spillere som man kan rangere i sjiktet 15.-40 beste spillerne i NBA er elendige. Alt for mange i dette sjiktet har maks, eller tilnærmet makskontrakter som binder opp lagene i lag tid, og som gjør at de nærmest har null fleksibilitet. Jeg er langt fra noen fan av arbeidet til Brand, men han bare gjort det samme som de fleste GMs/FO i NBA har gjort.


Jeg har ikke lagt skjul på at jeg er en fan av Ben Simmons, men i et forsøk på å være nøytral, så er det naturlig å tenke at han skal trades bort; Embiid er lagets beste spiller. Harris og Horford har kontrakter som ikke kan trades. Simmons til Warriors er dessverre en perfekt match (dessverre fordi jeg ikke vil ha Warriors som dominerende igjen). Med Klay og Steph vil han fa masse rom til å drive mot kurven, samtidig som han og Dray kan strø gode pasninger til Steph og Klay. Wiggins kontrakt er ganske lik også. Her mener jeg så klart at Sixers må få med seg et tredje lag, da Wiggins inn ikke er det de behøver. Sixers trenger PG og SG som kan sette treere inn. Bogdanovic, Hield, Devonte Graham slår meg som spillere som kunne passet godt inn hos Sixers.


Hva som enn skjer, så blir det spennende offseason for Sixers!

BlueRaptor

Innlegg: 3883
BlueRaptor
24.08.20 12:44

Jeg er virkelig spent på hva Heat foretar seg i denne offseason. Mye avgjøres vel av hvor langt de går i POs. Så er spørsmålet hva man ønsker seg ved siden av Butler, Adebayo og Herro.

LBJ91

Innlegg: 14551
LBJ91
24.08.20 23:23

Brett Brown som ventet ferdig i 76ers.


Bør ikke være den eneste endringen de gjør..

Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
25.08.20 09:34
LBJ91: Brett Brown som ventet ferdig i 76ers.
Bør ikke være den eneste endringen de gjør..

Det er vel bare Houston som kan trylle bort store fete kontrakter, så på spillersiden ser jeg ikke helt hvordan Sixers skal bli kvitt Horford og Harris sine kontrakter. 

LBJ91

Innlegg: 14551
LBJ91
26.08.20 17:49

Nate McMillan ferdig i Indiana, bare noen uker etter at kontrakten ble forlenget med 1 år.

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
27.08.20 09:23
LBJ91: Nate McMillan ferdig i Indiana, bare noen uker etter at kontrakten ble forlenget med 1 år.

De som forlenget den med 1 år burde og hatt sparken da!

LBJ91

Innlegg: 14551
LBJ91
27.08.20 12:27
LeBron: De som forlenget den med 1 år burde og hatt sparken da!

Kom fram igår at extention var 1 år Team Option, så det var en veldig soft forlengelse.

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
27.08.20 18:16

Vel........... Jeg er ikke storfan av situasjonen når underholdning og politikk møtes.... Men her er man altså i dagens USA. Plusser man på Covid 19 så er jeg neimenn ikke sikker på hvor mye basket det blir fremover...  Selv føler jeg Shaq (av alle) traff spikern på hodet da han retorisk spurte "Whats the next step? You've got to have a plan!" 


I det ligger det ikke noe negativt, jeg er enig med spillerne i sak, samtidig kan en så stor "bevegelse" som trengs startes via sport? Man kan håpe, men jeg klarer ikke se for meg hvordan å ikke spille basket påvirker i lengden. 


Nei, helt ærlig jeg ser ikke noen "plan" her, sesongen blir kanskje avbrutt, til egentlig lite nytte :/ 

LBJ91

Innlegg: 14551
LBJ91
03.09.20 16:10

Hall of Fame guard Steve Nash has signed a four-year contract to become the next coach of the Brooklyn Nets, sources tell ESPN.


 


Jøss, denne så jeg virkelig ikke komme.

Redondo66

Innlegg: 6793
Redondo66
03.09.20 16:50

Fire år på Nash, spennende


 

Small_boi

Innlegg: 5982
Small_boi
03.09.20 17:33
LBJ91: Hall of Fame guard Steve Nash has signed a four-year contract to become the next coach of the Brooklyn Nets, sources tell ESPN.

Wow, har vel tidligere sagt han ikke var interessert i å bli trener.

Redondo66

Innlegg: 6793
Redondo66
03.09.20 18:21

Ja det overrasket meg også, men så var det "tilbud" fra Suns -)


han var rådgiver i gsw og hjalp Steph med playmaking og balldrills, og det nevnes at han fikk god forhold til KD og det er opplagt at Nets gjør alt for at KD skal trives


btw Voughn går tilbake til assistent rolle, blir best betalte 

Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
09.09.20 08:39

Uansett skade i siste kamp, Bucks lå under 3-0 med Giannis, så det går greit å konkludere at:


-Giannis har aldri vist at han er en topp spiller når det gjelder som mest.


-Mike Budenholzer har aldri vist at han er blant de beste coachene når det gjelder som best


-Denne utgaven av Milwaukee Bucks har aldri vist at de er like gode i sluttspill som i grunnserien.


Hva tror folket om hva som kommer / eller bør skje med Bucks?


Jeg tipper at det kan bli hardt for Giannis å takke nei til supermaxen som Milwaukee kan tilby, samtidig så har Bucks omtrent null fleksibilitet for å forbedre laget fremover. De er ''CAPped out'' og kan ikke hente noen via FA. Middletons konratkt anser jeg som ikke mulig å trade bort. Da står man igjen med kontraktene til Bledsoe og BLopez, de er mulig å trade, men vanskelig å se at de skal få noe mer igjen. 


Det siste og beste alternativet er nok å satse på at et par gode spillere jakter ringer, og vil spille for minimumslønn. 


En stadig diskusjon her inne er hvor mye man skal vektlegge antall ringer til en spiller. Er man blant de som mener at det er det viktigste, så bør Giannis spille ut kontrakten eller be om en trade. Vil Giannis ha ringer er nok det safeste veien å gå. Kanskje å sikte seg inn på GSW?

BlueRaptor

Innlegg: 3883
BlueRaptor
09.09.20 09:18

Giannis befinner seg i samme problemstilling som Davis. Big fish in small pond, og laget er ikke godt nok som helhet til å gå hele veien.


På Hot Hot Hoops ryktes det at Giannis er nysgjerrig på muligheten til å gå til Heat, men jeg ser ikke helt hvordan det skulle gå til. Kan heller ikke se hvordan et lag med Butler, Giannis og Bam skulle fungert heller.


Milwaukee er ikke akkurat Miami, LA eller California generelt, så å få spillere dit for å bygge et superteam er vel ikke bare-bare.

Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
09.09.20 10:12

Mange rykter er det alltids med superstars som nærmer seg kontraktslutt. Skulle jeg tippe, så blir Giannis i Milwaukee. Det er forferdelig mange urealistiske rykter, for eksempel CP3 til Bucks. Det gir selvfølgelig mening sportslig, men helt urealistisk å få til i forhold til reglene for trade. Og hva skulle OKC med for eksempel Middleton og Bledsoe? Det gir liten mening for OKC. 


 

Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
09.09.20 10:32
Bagley-Towns: Jeg tror både spillerforeningen, eierne og Silver kommer til å bomme stygt. Allerede nå er det lite trolig at 2020/21-sesongen kommer til å ha 82 kamper. Greit nok det tenker mange, men de økonomiske konsekvensene av at TV-avtaler og andre rettigheter må reforhandles, kommer til å ramme ligaen hardt. Mener bestemt at det lureste for NBA ville vært å komme i gang 1.desember, og så se an om det eventuelt ble aktuelt med publikum etterhvert. Nå er det stor sjanse for at man hverken får publikums- eller TV-rettighetene. Ille nok for ligaen å få redusert en av de inntektene, men å få redusert begge høres bare dumt ut.

Nå kan vi slik jeg forstår det i tillegg plusse på at ratingene for NBA går kraftig ned. Jeg tror Silver, eierne og spillerforeningen gjør veldig mye galt på en gang nå. Av alle feile ting de gjør, så tror jeg at å fortsette å utsette 2020/21 sesongen, helt til vi er langt ute i 2021 er det dummeste. Det er absolutt null som tyder på at en vaksine er godkjent, masseprodusert og distribuert til alle i første halvdel av 2021. Det haster med å få i gang starttidspunkt til neste sesong, om man skal få spilt kampene. 

Small_boi

Innlegg: 5982
Small_boi
09.09.20 12:49

Bucks-laget er bygget for å levere nå. Flere sentrale spillere er 30+ og for et lag som ikke ville gi Brogdon stor kontrakt pga luxury tax blir det ikke lettere å bygge videre rundt Giannis om han signerer en super max-forlengelse.

LBJ91

Innlegg: 14551
LBJ91
09.09.20 13:46

Billy Donovan og OKC enige om å ikke fortsette samarbeidet.

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
09.09.20 20:25

https://www.espn.com/nba/story/_/id/29839123/nba-playoff-success-never-dependent-3s 


Jo mer folk treffer jo mer kjenner jeg jeg har et ambivalent forhold til 3poengs linja. På den ene siden er det dønn nødvendig for å spre ut spillet, forhindre tåpelige ting i forsvar, og i det hele tatt for å få spillet slik vi kjenner det til å rulle. 


På den andre siden føles det ikke alltid like rett at det er der kampene utkjempes. 


For hvor går egentlig grensen for "for effektivt"? Den går lenge før 100% vertfall. Når Wilt stod og bare puttet inn så mange poeng han ville, det var i høy grad bare dumt å se på (går jeg ut fra). Og når Shaq fikk lov å rygge mannen ned mot kurven for så snu seg og legge den i, det var også ikke bare rått, men også i overkant "for effektivt". 


Jeg tror få, om noen, trodde man skulle nå dette effektivitetsnivået på 3'ere, men her er man altså. Jeg ser ingen logisk løsning egentlig. En tanke kunne vært å skjøvet den enda lengre ut, en annen tanke å endre f.eks mulighetene for 4point play. 

KongOlav2

Innlegg: 44908
KongOlav2
11.09.20 08:16
Small_boi: Bucks-laget er bygget for å levere nå. Flere sentrale spillere er 30+ og for et lag som ikke ville gi Brogdon stor kontrakt pga luxury tax blir det ikke lettere å bygge videre rundt Giannis om han signerer en super max-forlengelse.

Hvor drar Giannis i så fall neste år? Etter sweepen mot Miami i play-off er det nærliggende å anta at han tror at sjansen for titler vil være større andre steder enn i Bucks? Det åpner seg jo kanskje en mulighet i Celtics med den utløpende kontrakten til Hayward........

Small_boi

Innlegg: 5982
Small_boi
11.09.20 10:52
KongOlav2: Hvor drar Giannis i så fall neste år? Etter sweepen mot Miami i play-off er det nærliggende å anta at han tror at sjansen for titler vil være større andre steder enn i Bucks? Det åpner seg jo kanskje en mulighet i Celtics med den utløpende kontrakten til Hayward........

Hvis han drar så har Miami og Toronto blitt nevnt som aktuelle. Dallas er også veldig interessert og har mulighet. Så har vi jo sett at hvis en spiller ønsker seg sterkt til et spesifikt lag, så klarer de åpne opp rom og gjøre det nødvendige.

KongOlav2

Innlegg: 44908
KongOlav2
11.09.20 11:02
Small_boi: Hvis han drar så har Miami og Toronto blitt nevnt som aktuelle. Dallas er også veldig interessert og har mulighet. Så har vi jo sett at hvis en spiller ønsker seg sterkt til et spesifikt lag, så klarer de åpne opp rom og gjøre det nødvendige.

Miami håper jeg iallfall ikke skjer! 

Dallas hadde imidlertid vært interessant. En trio med tre europeere som de dominerende spillerne og som kunne raskt med seg flere NBA-titler, ville vært ganske moro.

LBJ91

Innlegg: 14551
LBJ91
13.09.20 20:18

ESPN Sources: Houston coach Mike D’Antoni is informing the franchise’s ownership today that he’s becoming a free agent and won’t return to the Rockets next season.


 


Ingen bombe. MDA får seg garantert en av ledige jobbene som er der ute

Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
13.09.20 20:35

D’Antoni til Sixers, som sammen med Pels vel er den mest interessante ledige jobben der ute, får jeg ikke helt til å stemme. Slik han liker å organisere seg offensivt, så vil å lede Embiid være noe ganske annerledes. Da finner jeg det mer naturlig at han tar over i Nola. McMillan og Lue skal jo også ha jobber, så blir vel en dominoeffekt når den første av de lander en jobb. JVG til Houston er logisk på ett sett, men som coach så har han jo alltid spilt med bigs, så sportslig er vel det tvilsomt...

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
17.09.20 17:34

Hvilken spiller, helst som dere har opplevet i deres egen levetid, mener dere ville fått mer ut av karrieren, spillmessig, med dagens regler enn det vedkommende fikk i sin karriere? 


Tror jeg går for Arvydas Sabonis, tipper han ville vært helt drøy i dagens liga. Sannsynligvis first team i prime. 


Eller i noe mindre grad kanskje Detlef Schrempf, om han egentlig skjøt bra ville kunne utgjort noe mer idag enn før. Fristende å nevne Lamar Odom og, men føler han var god nok og til dels ødela egen karriere så blir kanskje feil. 

BlueRaptor

Innlegg: 3883
BlueRaptor
17.09.20 22:51

Sabonis er virkelig et godt pick det ja. Hadde vært unplayable med skytingen og størrelsen sin.

Bagley-Towns

Innlegg: 2069
Bagley-Towns
18.09.20 09:00
LeBron: Hvilken spiller, helst som dere har opplevet i deres egen levetid, mener dere ville fått mer ut av karrieren, spillmessig, med dagens regler enn det vedkommende fikk i sin karriere?

Gode trepoengsskyttere, som ikke fikk tatt i nærheten av mange 3pa som dagens trepoengsskyttere. Og ikke var lagene sammensatt, slik at de fikk brukt dette godt nok heller. Reggie Miller, Ray Allen og Dan Majerle er gode eksempler. Tror også Melo kunne vært en langt bedre trepoengsskytter om det var det han var oppvokst med. 

Small_boi

Innlegg: 5982
Small_boi
18.09.20 09:27

Hvis Nash kom opp gjennom systemet i dag så hadde han nok hatt en litt mer aggressiv innstilling til å skyte selv. Om han hadde gjort det og hatt det økte volumet på trepoengere som han ville hatt i dag, så snakker vi enda mer ustoppelig.

Small_boi

Innlegg: 5982
Small_boi
18.09.20 09:36

En spiller jeg ikke husker så mye av, men som jeg spilte en del med på NBA Live var Raef Lafrentz. Han hadde såpass med skadeproblemer at det kan være karrieren hadde blitt ødelagt i dag og, men skillsettet hans hadde blitt satt enda mer pris på. En av veldig få bigs på sent 90 til tidlig 2000-tallet som både blokkerte skudd og skjøt trepoengere. Skjøt 36% på trepoengere gjennom hele karrieren, med flere sesonger over det, i tillegg til flere sesonger med over 2 blocks per kamp.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg