Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 7

NYTT TEMA
SalSomer

Innlegg: 8892
SalSomer
20.10.20 20:11

NFL Uke 7

(Merk at VGD fortsatt har nattestengt, og vi har valgt å gå for Discord som løsning for diskusjon etter midnatt da Reddit-løsningen vi brukte i fjor bød på en del utfordringer. Lenken til Discord-kanalen vår er her.)

Så var vi her, den siste helgen i oktober. Og hva betyr det? Jo, at vi stiller klokken her i Europa, men at de fortsatt venter en uke i Amerika. Med andre ord begynner alt av kamper en time tidligere denne uken. Adjust your schedule og alt det der. Ikke vær den som dukker opp kl. 19 og er overrasket/stresset over at kampene er i gang og at fantasylaget ditt ikke er satt.

De som dog ikke behøver å tenke på klokkestilling er Vikings-, Colts-, Ravens- og Dolphins-fans, som kan ta bye week med varierende grad av fornøydhet. En som virkelig kan sies å måtte være varierende fornøyd er Ryan Fitzpatrick, som etter en dugelig start på sesongen har fått beskjed om at hans tid som starter i Miami er forbi, og at det er Tua-tid fra nå av. Samtidig ser Seahawks, Saints, Raiders og Chargers frem til å ta fatt på ting igjen, etter en ukes hvile. 

Thursday Night Football: Eagles (1-4-1) mot Giants (1-5) i Philadelphia

To uker på rad uten faktiske NFL-lag på TNF, altså … Men, ja, TNF er før klokkestillingen, så hvis du skal se denne må du fortsatt være sent oppe. Og hvem kunne vel ikke tenke seg å se denne? Noe så sjelden som en kamp der et NFC East-lag kommer til å stikke av med seieren. Vi snakker altså her om potensialet for kanskje historiens dårligste divisjon når sesongen er over, men et lag må jo fortsatt vinne divisjonen, og da er det greit å ta seire i de interne kampene. Nå skal det sies at Eagles så ut som de nesten var kompetente mot en sterk motstander i Ravens i forrige uke, men deres nesten-comeback handlet vel mer om et Ravens-lag som hadde sjekket ut av kampen enn et Eagles-lag som faktisk fikk til ting, og åpningen deres var så deprimerende dårlig at det gjør litt vondt å tenke på hvor godt dette laget var for bare kort tid siden. Ting blir heller ikke bedre av at både Miles Sanders og Zach Ertz har valgt å skrive seg på skadelisten til laget. Men da får vi jo stadig nye muligheter til å bli kjent med navn vi aldri har hørt før. Kanskje vil, øh, Jason Croom skrive seg på scoringslisten igjen?

Søndag kl. 18 (og ikke 19!) ser vi en av følgende syv kamper:

Saints (3-2) mot Panthers (3-3) i New Orleans

Teddy Bridgewater tok over Saints i en periode i fjor og spilte kompetent nok til å holde laget i live i divisjonen og til at han fikk tillit i Carolina. Der har han også styrt ting godt nok til at laget hans befinner seg midt i sluttspillkampen nå når vi begynner å nærme oss halvveis-punktet i sesongen. Hans gamle lag Saints er også der, og selv om begge disse lagene faktisk ville vært ute av sluttspillet hvis sesongen sluttet akkurat nå så er det vel trygt å anta at minst en av dem spiller fotball etter Uke 17. Sluttspillkamp eller ei, det var dog en frustrerende kamp for Panthers forrige uke, som slet med å finne formen på third down og aldri fikk flyttet ballen ordentlig mot et godt Bears-forsvar. Mot Saints bør de kunne finne flere muligheter til å score, men de vil nok også være nødt til å score mer for å holde følge. Men det er positive ting her også, dette er meget mulig den siste kampen uten Christian McCaffrey, og selv om Mike Davis har gjort en god jobb som stedfortreder ser nok Panthers frem til å ha ham tilbake.

Jets (0-7) mot Bills (5-2) i New Jersey

Etter en rotete schedule med flyttede kamper og to tap mot to veldig sterke motstandere er det hyggelig for Bills å kunne få en mini-bye week denne uken, så de kan lade batteriene, gå til 5-2 og gjøre seg klar for en veldig viktig divisjonskamp neste uke mot Patriots, der de med en seier virkelig kan feste grepet om divisjonen og gjør klar for potensielt Bills første divisjonstittel dette årtusenet. Neida. Det er slemt mot Jets å fastslå at Bills kommer til å vinne allerede før kampen er spilt. Men samtidig insisterer Jets på å være slemme mot seg selv ved å tviholde på Adam Gase som hovedtrener, så de åpner litt opp for det selv.

Bengals (1-4-1) mot Browns (4-2) i Cincinnati

Cleveland Browns fikk lov til å bli tatt seriøst som et godt lag for første gang siden relokaliseringen til Baltimore i nøyaktig én uke, før Pittsburgh Steelers besøkte dem og grundig minnet dem på hvem som er storebror i divisjonen. Baker hadde en grufull kamp, det fryktede løpespillet kom seg ingen veier, og på et tidspunkt kom til og med Case Keenum inn i kampen. Det var ikke pent, på ingen mulige måter. Og nå skal de spille mot et Bengals-lag som har tatt steg hver uke siden de møttes i uke 1? Det kan fort være at Browns faller til 4-3 her, og selv om det fortsatt er en god og hederlig record så er det ikke kjempepent for et lag som for bare en uke siden var klar til å endelig være blant de store utfordrerne i ligaen.

Football Team (1-5) mot Cowboys (2-4) utenfor DC

Oh boy, oh boy! Enda et NFC East-oppgjør! Hva skal man si her? Cowboys gir opp 36,333 poeng per kamp. De 218 poengene de har gitt opp så langt er det høyeste antallet poeng et lag har gitt opp etter seks kamper i Super Bowl-eraen. Men forventer man at Kyle Allen skal klare å light up dette forsvaret? Vel, ja, kanskje. Et av disse lagene bør jo vinne, så hvorfor ikke Football Team? Dette er jo riktignok tidligvinduet på søndag, Andy Daltons absolutte favorittidspunkt, men NFC East har jo alltid en atmosfære av primetime over seg, så kan vi virkelig stole på ham her?

Texans (1-5) mot Packers (5-1) i Houston

Etter en litt ydmykende opplevlese i Tampa er det lite som kan glede Aaron Rodgers og resten av Green Bay-angrepet mer enn et møte med Texans, som virkelig ikke er et godt fotballag i år. Dette er en mulighet til å komme seg tilbake i salen, feste grepet i det som har blitt en overraskende jevn kamp med Bears, og å sikte tilbake inn mot det endelige målet om et nytt besøk til Tampa om noen måneder. Packers var kanskje down i forrige uke, men de er på ingen måte out riktig ennå. Forøvrig er det egentlig litt synd at de skulle ryke på et tap når de gjorde. Det hadde jo faktisk vært litt morsomt å se Romeo Crennel få mulighet nummer 2 til å beseire et ubeseiret Packers-lag som interim-trener, 9 år etter at han ødela festen for et Packers-lag som var 13-0.

Falcons (1-5) mot Lions (2-3) i Atlanta

To blad Matt som ikke akkurat kan sies å ha fått mye hjelp av coaching staff og front office de siste årene. Ryan og Stafford er gode quarterbacks, men med suspekte forsvar rundt seg. Men hey, det bør jo bety mye scoringer og artige shenanigans for fantasy og sånn! Og det er vel også det eneste som akkurat er interessant med denne kampen, for der det er gode muligheter for at Calvin Ridley, Julio Jones og Kenny Golladay spiller en del fantasysluttspill i år, så er det ingen av dem som spiller faktiske sluttspill i år. 

Titans (5-0) mot Steelers (5-0) i Tennessee

Så fikk vi den endelig, da, covid-kampen som har snudd opp-ned på hele NFL-schedulen. Titans og Steelers står nå igjen på toppen av conferencens sluttspillseeding som de to eneste ubeseirede lagene, men som de sa i en viss Sean Connery-film, there can be only one. Steelers kommer inn i kampen som marginale favoritter. De har et staut forsvar, kanskje det beste forsvaret i ligaen, og en Ben Roethlisberger med etter hvert veldig mange våpen å spille på, og de kommer inn i kampen etter å ha fullstendig gruset et antatt godt Browns-lag, men Titans har også tatt noen store skalper, blant dem et annet tidligere ubeseiret lag i Buffalo Bills. Også har Titans mannen som har begynt å så smått få litt MVP-snakk, “Tractorcito”, Derrick Henry. Henry løp over alt og alle i Houston og er på vei mot en monstersesong. Med tanke på hvordan han tradisjonelt blir bedre når det blir kaldere skal det også bli interessant å følge ham i november og desember. Det er fortsatt en del tvilere til Titans, selv om de var i AFC CG i fjor og de er ubeseiret så langt i år, men får de en seier nå så vil de nok være immune for kritikk for en stund.

I 21-slotten finner vi fire kamper.

Cardinals (4-2) mot Seahawks (5-0) i Arizona

Så var den her igjen, Cardinals mot Seahawks i Arizona. En gang i året møtes disse i Arizona og vi får lov til å tenke tilbake til 2016, da disse to spilte kanskje den rareste Sunday Night Football-kampen noen gang. 6-6 etter overtid, to field goal-bom, uavgjort, ingen touchdowns. Historiens lavest scorende uavgjort i en overtidskamp. Det var en opplevelse som virkelig satte preg på alle som deltok og alle som så på. Det er dog få, særdeles få muligheter for at vi får noen reprise dette året, for dette blir en kamp mellom to sterke offenses. Seattle har kanskje hatt det mest spennende offenset av alle i år, med en Russell Wilson i MVP-form og en DK Metcalf som storspiller, men de har også slitt med å dominere kamper takket være et heller suspekt forsvar. Nå har de hatt en ekstra uke til å forberede seg på å møte et Cardinals-angrep som ikke akkurat er svakt og som har sin egen dødelige QB-WR-kombo i Kyler Murray og Nuk Hopkins. Dette har potensiale til å bli en skikkelig shootout! Og med veldig mye på spill i NFC West, der Seahawks langt på vei sikrer divisjonen med en seier her, kan det også bli en veldig underholdende kamp!

Broncos (2-3) mot Chiefs (5-1) i Denver

Peyton Manning er borte fra Broncos, Tom Brady er borte fra Patriots, men en ting er fortsatt sant - Broncos har et overraskende godt tak på Patriots. Dermed ble det seier for Broncos i forrige uke, og også potensielt mulighet til å klatre inn i sluttspillkampen for et lag som åpnet sesongen med store forhåpninger? Drew Lock er tilbake, laget ser forbedret ut, men Chiefs er en hard nøtt å knekke, og Broncos har slitt stort med dem de siste årene. Chiefs har gått seirende ut av de ni siste møtene, og ni er også tallet på antall poeng Broncos klarte å score totalt mot Chiefs over to møter i fjor. Men samtidig har Chiefs sett alt annet enn stødig ut i divisjonsoppgjørene sine så langt i år, så kanskje er det nå tid for Broncos å få et resultat igjen i dette klassiske oppgjøret? Nuvel, de får fokusere på å stoppe Patrick Mahomes, Clyde Edwards-Helaire og nå også Le’Veon Bell først, og så tar vi ting derfra.

Chargers (1-4) mot Jaguars (1-5) i Los Angeles

Er Justin Herbert årets rookie? Det er fortsatt tidlig i sesongen, men ting ser jo riktig så bra ut for ham, og nå er han også blitt odds-favoritten til å vinne prisen. Men ting kan se bra ut for folk og så plutselig ryke, bare spør Gardner Minshew, som etter to svake kamper for Jaguars nå må leve med nye spørsmål om ikke laget bør gå en annen vei med sin signal caller. Vil Minshew overleve enda en dårlig kamp mot Chargers, eller vil få se ham droppet for et annet sjetterundevalg fra vestkysten i Jake Luton? Hånden i været de som så for seg Luton som en potensiell starter på noe tidspunkt denne sesongen før den begynte, for å si det sånn.

Patriots (2-3) mot 49ers (3-3) i New England

49ers er tilbake på åstedet for deres legendariske 41-34-kamp fra for åtte år siden, kampen der Colin Kaepernick for alvor annonserte seg som en quarterback det var verdt å følge med på, og la grunnlaget for det som skulle bli en kort, begivenhetsrik og kontroversiell karriere. De to quarterbackene som spilte denne kampen for åtte år siden, Kaepernick og Tom Brady, skulle vel begge ende opp som det forrige tiårets mest omtalte spillere, av vidt forskjellige grunner, men, vel, sånn kan det gå noen ganger. De er uansett ikke her lenger, men erstatningen deres er jo ålreit, om enn kanskje ikke med like mye medieinteresse. Både Jimmy Garoppolo og Cam Newton har hatt gode tider å se tilbake på, dog kanskje ikke så mye i umiddelbar nærhet. Garoppolo ble midlertidig benket for to uker siden, mens Cam hadde en dag han helst vil glemme forrige uke. Kanskje kan de finne en slags enighet over dette? Og hvis ikke, kanskje de kan bonde over det at de begge har erfart å tape en Super Bowl mot et AFC West-lag?

 

Sunday Night Football: Raiders (3-2) mot Buccaneers (4-2) i Las Vegas

Apropos AFC West-lag og det å tape Super Bowls, Jon Gruden skal for første gang siden han ledet Bucs til seier i Super Bowl mot Raiders lede Raiders mot Bucs. 18 år er gått, men minnene om denne kampen sitter fortsatt i både hos Raiders-fans og Bucs-fans. Men Gruden er ikke den eneste mannen som har byttet lag (igjen) i dette oppgjøret. Tom Brady var sentral i det som var Grudens siste kamp som Raiders-trener den første gangen han var i laget, den legendariske Tuck Rule-kampen, nå er han i Bucs. Og med det presenterer denne kampen et aldri så lite problem for media når de skal trekke frem gamle historier. Når Brady spiller mot Raiders (og Gruden), må man ikke da snakke om tuck rule? Men når Gruden coacher mot Bucs for Raiders, må man ikke da snakke om Super Bowl XXXVII? Klarer man å få plass til begge referansene i én sending? Og har det egentlig noe som helst å si hva som skjedde for snart 20 år siden i en kamp i dag? Nei, men det er jo artig å mimre litt iblant. Og dessuten fikk jo Las Vegas Raiders så til de grader lov til å sette preg på uketråden under byeweeken deres i forrige uke, der hver eneste kamp-preview inneholdt en sær og litt heavy-handed referanse til gambling, så da kan de sikkert leve med at kamp-previewen deres denne uken egentlig er litt intetsigende.

 

Monday Night Football: Rams (4-2) mot Bears (5-1) i Los Angeles

Er disse lagene frauds eller ikke? Etter en skuffende 2019-sesong for begge lag ser begge ut til å ha funnet 2018-formen igjen, eller har de det? Rams er 4-2, ja, men samtlige 4 seire har kommet mot NFC East. Mot NFL-lag er de 0-2. Og Bears er 5-1, men det er fortsatt ikke et menneske i denne verden som faktisk tar de seriøst som en contender, til tross for at de har noen imponerende seire på samvittigheten. Kan et av disse lagene kreve å bli tatt på alvor med en seier her, eller vil det bare være en fraud som slår en annen fraud? Og har det egentlig noe å si? Dette er tross alt NFL, der enhver seier er en seier, selv de som kommer mot NFC East.


Fredag kl. 02.20
Giants @ Eagles

Søndag kl. 18.00
Panthers @ Saints
Bills @ Jets
Browns @ Bengals
Cowboys @ Football Team
Packers @ Texans
Lions @ Falcons
Steelers @ Titans

Søndag kl. 21.05
Seahawks @ Cardinals

Søndag kl. 21.25
Chiefs @ Broncos
Jaguars @ Chargers
49ers @ Patriots

Mandag kl. 01.20
Buccaneers @ Raiders

Tirsdag kl. 01.15
Bears @ Rams

RW3

Innlegg: 688
RW3
20.10.20 22:19

Massivt godt åpningsinnlegg, som vanlig!

Men som evig pessimist så har jeg vanskeligheter med å tro på at Seahawks "langt på vei" sikrer divisjonen med seier mot Cardinals. Alle de andre lagene i divisjonen har vist at de har mange kvaliteter, så jeg tror dette kan bli en kamp helt inn til døra.

Ellers spennende å se at AFC i år prøver ut en ny variant med at bare ett lag får BYE-week i playoff, mens NFC fortsetter med to lag. Så det å få 5th seed trenger ikke nødvendigvis å være så ille.

LaGoeba

Innlegg: 20041
LaGoeba
20.10.20 23:15

Synd at man ikke får Fitzmagic denne uka. Virker i siget om dagen, og tidenes scene når han står og fyrer opp publikum før Tua sin første NFL-drive.

Herlig, herlig type.

grock19

Innlegg: 84632
grock19
20.10.20 23:38
SalSomer: Jets (0-7) mot Bills (5-2) i New Jersey

Hahahaha.. denne var på grensen til ufin. (Men jeg liker det litt, må innrømme det! (Stakkars Jets-fansen..))

(Innlegget ble redigert 20.10.20 23:38)

grock19

Innlegg: 84632
grock19
20.10.20 23:45
SalSomer: g med veldig mye på spill i NFC West, der Seahawks langt på vei sikrer divisjonen med en seier her,

Dette forsøk på å jinxe oss, elns? Vet vi ikke er så godt likt altså, men..

(Det er Rams-kampene det står om, etter min mening. Vi MÅ vinne én av dem i år, og vi har blitt feid av banen oftere enn ikke i senere år. Andre lag, som 49ers og Patriots finner måter å takle dem, endog nøytralisere dem på, mens Pete alltid får dem til å se ut som NFLs overlegent beste lag - og Aaron Donald til å se Enda dobbelt så godt ut som han er.)


For øvrig er vi vel 3-1-1 mot Cards i ørkenen siste 5 år, og 1-4 i Seattle elns. Så vanligvis skulle vi vinne denne her (selv om det i så fall innebærer første 6-0 i historien) og så pådra oss et skuffende tap hjemme.

Blir vel fort omvendt denne gangne.

SalSomer

Innlegg: 8892
SalSomer
21.10.20 08:04

Ikke et forsøk på å jinxe, men dere ville hatt 3,5 kamper (+midlertidig tie-breaker) på Cardinals og minst 3,5 kamper på 49ers, samt 2 kamper på et Rams-lag som ikke har overbevist mot vanskelig motstand ennå og som er på vei inn i den vanskeligste delen av sesongen (Rams ROS SOS er #3 i ligaen på .614, de møter kun to lag som er under .500 nå - Jets og Pats. Seattles ROS SOS er #25 på .447, og fire av ni gjenstående er Jets/NFC East). Man kan selvsagt ikke si at noen har vunnet divisjonen etter uke 7, men det hadde unektelig sett veldig bra ut for Seattle da. 

SalSomer

Innlegg: 8892
SalSomer
21.10.20 08:54

Litt groggy i morges, og nå er det for sent å edit. Jeg mente så klart 2,5, ikke 3,5, men poenget står fortsatt. 

laffano

Innlegg: 19219
laffano
21.10.20 09:12

Uff stakkars Jets som er forhåndsdømt!

TomBrady_12

Innlegg: 4340
TomBrady_12
21.10.20 09:27

De skulle holdt seg til Mark Sanchez.

AirCanada

Innlegg: 2386
AirCanada
21.10.20 13:08
TomBrady_12: De skulle holdt seg til Mark Sanchez.

Eller Fitzmagic?

laffano

Innlegg: 19219
laffano
21.10.20 13:13

At Fitzmagic blir bytta ut til Tua nå er overraskende hadde skjønt om det var Fitztragic

osloblade

Innlegg: 4570
osloblade
21.10.20 20:00
TomBrady_12: De skulle holdt seg til Mark Sanchez.

Ja det var tider det, da Sanchez herjet og tok oss til den ene play off etter den andre (dog ble det bare de to).

osloblade

Innlegg: 4570
osloblade
21.10.20 20:09
SalSomer: Men samtidig insisterer Jets på å være slemme mot seg selv ved å tviholde på Adam Gase som hovedtrener,

Jaggu gjør Jets det, faen i helvetes faen, for faens helvete faen faen, helvete! Pardon my norsk!

Og nå går ryktene om trading av Darnold. Gase blir, alle de gode spillerne forsvinner, høres ut som en fornuftig plan for å bli bedre!?!

Ja, ja, om vi får han Trevor Lawrence så er det kanskje ikke verdens undergang, men om han tar et år til med college fotball, og vi sitter med pick 1. Er det noen andre gode qb'er tilgjengelige i neste draft?

 

StarvinMarvin

Innlegg: 875
StarvinMarvin
21.10.20 21:11
osloblade: Ja, ja, om vi får han Trevor Lawrence så er det kanskje ikke verdens undergang, men om han tar et år til med college fotball, og vi sitter med pick 1. Er det noen andre gode qb'er tilgjengelige i neste draft?

Da tenker jeg vi beholder Gase i et år til og bare viderefører tank-for-trevor neste sesong - slipper han ikke så lett av kroken :-P

SalSomer

Innlegg: 8892
SalSomer
21.10.20 21:38
osloblade: Ja, ja, om vi får han Trevor Lawrence så er det kanskje ikke verdens undergang, men om han tar et år til med college fotball, og vi sitter med pick 1. Er det noen andre gode qb'er tilgjengelige i neste draft?

Da må det være Justin Fields fra OSU i så fall. Det er mye hype runddt ham, men siden OSU ikke har begynt å spille ennå i år (de begynner på sin korona-kortede schedule nå i helgen) så vet man jo ikke hvordan han vil se ut i 2020.

Trey Lance fra NDSU er også en Topp 10 QB, men kanskje litt vel mye med No. 1 overall. Og han har jo bare spilit én kamp i år og that's it. Programmet var egentlig stengt ned for korona, men han fikk en showcase hvor han egentlig så litt rusten ut.

Skulle forøvrig Lance gå først ville han være det første No. 1-valget som ikke spilte på toppnivå i college siden Too Tall Jones i 1974.

F_Brandy

Innlegg: 10294
F_Brandy
21.10.20 21:47
LaGoeba: Synd at man ikke får Fitzmagic denne uka. Virker i siget om dagen, og tidenes scene når han står og fyrer opp publikum før Tua sin første NFL-drive. Herlig, herlig type.

Spørs hvor mye mer du får se. Tua bekreftet som starter i følge Schefter.

osloblade

Innlegg: 4570
osloblade
21.10.20 21:56
StarvinMarvin: Da tenker jeg vi beholder Gase i et år til og bare viderefører tank-for-trevor neste sesong - slipper han ikke så lett av kroken :-P

Hehe, ja det blir vel strategien da. Et år til eller fra, vi holder ut det vi!?

LaGoeba

Innlegg: 20041
LaGoeba
21.10.20 22:42

Jaja, får kanskje se Fitz på sidelinjen å spre magien sin i stedet da. Like herlig det.

Dr_Who

Innlegg: 2668
Dr_Who
22.10.20 08:10

I Russell Wilsons tid som QB (siden 2012) har Seahawks og Cardinals spilt 16 kamper. Seahawks har vunnet ni av dem, Cardinals seks, og en kamp endte som Sal nevnte uavgjort. Det var i Arizona.

På hjemmebane har Cardinals ellers bare vunnet i 2012, mens Seahawks altså har vunnet seks kamper i Arixona.

I Seattle har Cardinals derimot vunnet fem av åtte mulige, og det er det snodige med disse oppgjørene: man taper hjemme og vinner borte.

https://www.footballdb.com/teams/nfl/arizona-cardinals/teamvsteam?opp=28

MensenErnst

Innlegg: 5584
MensenErnst
22.10.20 08:45

Alles godgutt Randy Gregory er nå tilbake i mansjen. Gleder meg til to gode kamper fra han før han ryker på enda en utestengelse.

ModernMan

Innlegg: 12082
ModernMan
22.10.20 09:06

Leighton Vander Esch er også rett rundt hjørnet. Gleder meg til å se han beinfly rundt og takle alt og alle i en halvtime før han blir skadet i et par måneder igjen. Kanskje vi bare skal plassere han på O-line...

(Innlegget ble redigert 22.10.20 09:08)

MensenErnst

Innlegg: 5584
MensenErnst
22.10.20 09:49
ModernMan: Leighton Vander Esch er også rett rundt hjørnet.

Fun fact:
Den oppblåste nakken hans runder faktisk hjørnet flere meter før resten av kroppen hans gjør det.

Cantona1966

Innlegg: 201
Cantona1966
22.10.20 14:25

Carson Wentz stat sheet 2020:

9/11 offensive starters out

Most drops in NFL (16)

Most sacked QB (25)

Most pressured QB (71)

Most blitzed QB (95)

29th lowest YAC

DEF allowing 29.2 PPG (25th)

 

Sannelig ikke lett for godeste Carson, men allikevel er det han som får all tyn i media. Om John Hightower evnet å ta i mot en ball hadde han fort vært topp 5 i recieving yards. Mot Ravens ble det 28 poeng og et knepent tap til tross for 2 dropped TDs og en missed FG. 82 totale poeng mot lag som 49ers, Steelers og Ravens er helt sykt med tanke på gjengen han spiller med. Og dette er gode defence. Aldri sett maken til skadehelvetet som skjer i Eagles nå, og Giants kampen i natt går uten RB1 og TE1 som om det ikke var krise nok fra før. 

 

(Innlegget ble redigert 22.10.20 14:37)

BennyKanin

Innlegg: 3825
BennyKanin
22.10.20 17:06

Tanking på gang?

Vikings trader Ngakoue til Ravens etter kun seks kamper. 

SalSomer

Innlegg: 8892
SalSomer
22.10.20 18:04

Dez Bryant er også en ravn nå, på practice squad. 

Dr_Who

Innlegg: 2668
Dr_Who
22.10.20 18:52

Practice squad er blitt noe nytt i år. Seahawks har for eksempel både Damon "Snacks" Harrison og Mychal Hendricks i PS, i påvente av at de blir klare til kamp.

Snacks har avslått tilbud om å bli med i den aktive rosteren til både Buccaneers og Dolphins. Seahawks samler defensive spillere til postseason og siste del av regular season. Og det trengs.

AirCanada

Innlegg: 2386
AirCanada
22.10.20 20:06
BennyKanin: Tanking på gang? Vikings trader Ngakoue til Ravens etter kun seks kamper.

BEKMØRKT

AirCanada

Innlegg: 2386
AirCanada
22.10.20 20:22

Falitterklæring! Tydelig at Rick/Zim gir opp sesongen. Ngakoue hadde vore kanon i tandem med Hunter, men den gleda fekk vi aldri oppleve :/

SalSomer

Innlegg: 8892
SalSomer
22.10.20 21:58

NFL har flyttet kamper, så Seahawks-Cardinals går på SNF i stedet for Bucs mot Raiders. 

laffano

Innlegg: 19219
laffano
22.10.20 22:45

Husk å tipp da!

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg