Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 11

NYTT TEMA
SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
17.11.20 14:00

NFL Uke 11

(Merk at VGD fortsatt har nattestengt, og vi har valgt å gå for Discord som løsning for diskusjon etter midnatt da Reddit-løsningen vi brukte i fjor bød på en del utfordringer. Lenken til Discord-kanalen vår er her.)

Kun syv kampuker gjenstår, og ting begynner virkelig å spisse seg til i NFL. Vi er fortsatt noen uker unna at et lag kan sikre seg en sluttspillplass for året, men vi er kommet til den situasjonen at Jets denne uken kan offisielt bli eliminert fra sluttspillet, og det er jo også noe. Ja, ja, de overlevde i hvert fall frem til bye weeken sin. Jets kommer altså tilbake fra bye week denne uken, sammen med Chiefs, Cowboys og Falcons. De som tar bye week denne uken er 49ers, Giants, Bears og Bills. Og når disse har hatt bye weeken sin er det kun to lag som står igjen uten en bye, Buccaneers og Panthers. Men disse må faktisk vente helt til Uke 13 før de får hvile.

Fredag kl. 02.20 - TNF: Seahawks (6-3) mot Cardinals (6-3) i Seattle

Vi har enda en fantastisk TNF-kamp foran oss! Det var svært så heldig vi skulle være med disse for tiden. Seahawks er helt og holdent på vippepunktet nå. Etter å ha tapt to på rad vil et tredje tap her gjøre veien til en divisjonstittel veldig vanskelig. Nå har de riktignok fire meget overkommelige kamper etter denne, men allikevel, det føles som at mye står og henger på denne kampen. Problemet for Seahawks akkurat nå er at forsvaret fortsetter å være svakt, mens det utenomjordiske angrepet har sluttet å være særlig utenomjordisk. Det er ikke en vinnende oppskrift. Det er nok selvsagt mange årsaker til at angrepet har mistet litt av kraften sin, men dette er hverken tid eller sted for noen dyptpløyende analyse. La oss heller bare spørre, i en sesong der det har vært så mye fokus på at Wilson skal kaste ballen, kan noe av problemet angrepet nå ser ironisk nok tilskrives mangelen på Chris Carson de siste ukene? I så fall er jo noe av den gode nyheten at han etter sigende skal være klar for action igjen denne torsdagen.

Hva gjelder Cardinals er det ingen nedadstigende kurve å snakke om. Her er det bare en ting å si, hvis du gikk glipp av avslutningen på Bills mot Cardinals, gå og se den nå. Og så se den en gang til. I alle dager, for en klassiker! For en spiller Nuk Hopkins er! For et vidunderlig mottak for å holde Cardinals-sesongen gående! Det der er et sånt øyeblikk som kan bli stående igjen i historiebøkene, spesielt hivs Cardinals kan bygge videre på situasjonen og ri den gode følelsen de har nå på vei mot en divisjonstittel og et sluttspill. Som Hopkins sa etter kampen, han trodde han skulle få en ring helt frem til han ble utsatt for et mirakel selv i fjor. Kan han nå være med på å utrette mirakler i ørkenen i år? 

I 19-slotten har vi endelig normal mengde kamper igjen. De har visst sluttet å spille golf i statene nå.

Søndag kl. 19.00: Jaguars (1-8) mot Steelers (9-0) i Jacksonville

Sitat fra sist uke før møtet mellom Jaguars og Packers: “Dette bør være grei skuring for Rodgers og co, men samtidig så lurer de her problemene i bakgrunnen for Packers til en hver tid. De har hatt et par fæle kamper. Kan det dukke opp flere av dem?” Bytt ut Rodgers med Big Ben og Packers med Steelers og sitatet funker fortsatt. Greit, Steelers har ennå ikke hatt noen kamper som har vært så fæle at de har tapt, men de har en lei tendens til å “spille ned” til motstanden. Får vi en ny runde med Steelers som trøbler det til for seg og trekker ut en seier på slutten allikevel? Og kan Luton i det hele tatt spille godt nok til at Jaguars tenker de tar Sewell i draften og ikke Fields eller Wilson eller Lance? (Svaret her er nei, men det kan være artig å se ham prøve)

Søndag kl. 19.00: Panthers (3-7) mot Lions (4-5) i Charlotte

Lions holdt på å rote det til mot Football Team i forrige uke. Etter å ha tatt en klar og tydelig ledelse i en kamp der de nesten ikke hadde hatt ballen slapp de Football Team tilbake igjen og stirret ubønnhørlig mot overtime og hva verre er. Men så viste Matt Stafford og Matt Prater frem litt av magien igjen og sørget for en seier i siste sekund med et field goal på 61 yards. Det var kanskje ikke helt Kyler Murray-til-Nuk Hopkins-nivå på dramaet, men det var allikevel en fryktelig viktig seier, for situasjonen i NFC nå er slik at dersom Lions slår Panthers her er de faktisk garantert å bare være én kamp bak siste wild card-plass i ligaen. De har ikke den enkleste schedulen til å avslutte sesongen, men allikevel, de får forhåpentligvis tilbake Golladay snart, de har heng på sluttspillagene, det er ikke det verste utgangspunktet å være i for Lions.

Søndag kl. 19.00: Texans (2-7) mot Patriots (4-5) i Houston

Texans har ikke et førsterundevalg neste år. Texans kommer til å være over cap space neste sesong og må kvitte seg med spillere. Texans mister kanskje lagets største stjerne noensinne, JJ Watt. Texans har ingen umiddelbar plan for coach klar for neste år og kan etter sigende tenkes å gå med Romeo Crennel i et år til. Texans er 2-7. Alt dette kommer med mindre enn et år siden laget ledet 24-0 og så ut til å være i cruise control mot sin første Championship Game noensinne, før alt raknet. Tenk på alt dette, og merk deg så at laget de møter, Patriots, har dobbelt så mange seire som dem og allikevel ser ut til å være på vei mot sin verste sesong siden før Texans i det hele tatt kom inn i ligaen. Relativt sett kan du argumentere for at det er Patriots som har det verst. Fotball er snålt noen ganger.

Søndag kl. 19.00: Ravens (6-3) mot Titans (6-3) i Baltimore

Hevn er alltid en god motivator, og få lag har vel større motivasjon denne uken enn Baltimore Ravens. De var 14-2, det beste laget i ligaen, og styrte mot lagets tredje Super Bowl-tittel, og så dukket et tilfeldig Titans-lag opp i sluttspillet og kjørte over dem. Det er nok en del spillere i Ravens som har notert seg denne kampen på kalenderen og er klar for å vise seg fra en litt bedre side denne gangen. Men samtidig, det er lenge siden januar, og akkurat nå er både Ravens litt i fritt fall. Dette er en kamp som føles litt som torsdagskampen denne uken, der begge lags sesong står og vipper, og at det enten kan gå opp eller ned. Det er seks lag på 6-3 i AFC akkurat nå. Et av dem leder divisjonen, tre av dem har et wild card, og de to siste er utenfor sluttspillet. Dette er ikke en god uke for å skulle falle til 6-4.

Søndag kl. 19.00: Browns (6-3) mot Eagles (3-5-1) i Cleveland

Eagles leder fortsatt divisjonen sin. De kommer også til å lede etter denne uken uansett hvordan det går. Og allikevel er fansen utakknemlig og utålmodig og vil ha Doug Pederson og Carson Wentz og alle sammen ut. Og det er vel egentlig ganske forståelig. Ja, det er mye skader og slik i Philly, men at det skulle gå så dårlig som det har gått i år var vel ikke helt forventet. Om du fortalte fansen før sesongen startet at på dette tidspunktet skulle de lede divisjonen og deres nærmeste rival var Giants på 3-7 ville de nok gnidd seg i hendene, men nei, de gjør nok ikke det nå. Det blir vel ikke bedre av at schedulen deres for de kommende fem kampene er ganske brutal. Dette er nok faktisk den letteste av de fem, da de fire neste er Seahawks, Packers, Saints og Cardinals. Det er ikke helt umulig at de står på 3-10-1 før de avslutter sesongen med to interne kamper i NFC East, men det som kanskje er enda verre er at det er ikke helt umulig at de fortsatt leder divisjonen på det tidspunktet.

Søndag kl. 19.00: Saints (7-2) mot Falcons (3-6) i New Orleans

Den gode nyheten for Saints er at de vant forrige uke. Den dårlige nyheten er at Drew Brees er ute med ribbensskade, muligens helt frem til sluttspillet starter. Saints ligger akkurat nå likt med Packers (men bak på tiebreak) i kampen om Nr. 1 seed i NFC, men med famous Jameis på QB skal det holde hardt å klare å holde følge der. Det er klart, de har et godt lag rundt ham og Alvin Kamara er fortsatt en av ligaens mest elektriske backer, og Winston er jo også en meget habil backup, men det er fortsatt en viss kvalitetsforskjell på Winston og Brees, sånn er det bare. Og mot et Falcons-lag som nok er ganske mye bedre enn recorden tilsier kan den kvalitetsforskjellen komme til syne med en gang. Saints går til sluttspillet, til det er recorden deres for god og schedulen for grei, men det er nok en fare for at de må tenke mindre på å jakte Nr. 1 seed og mer på hvordan de skal klare å holde Buccaneers unna divisjonstittelen i kommende uker.

Søndag kl. 19.00: Football Team (2-7) mot Bengals (2-6-1) i Washington

Jeg har skrytt mye av Burrow og Bengals-angrepet i år. De har definitivt utseendet til et lag som har noe på gang, men som fortsatt er en sesong eller to unna. Men mot Steelers forrige uke viste de tydelig at de mangler noen steg for å ta igjen de aller, aller beste. Det heldige for Bengals er at det er ikke de aller beste de møter de kommende ukene, med tre NFC East-lag og Houston Texans blant kommende motstandere. Toget er for lengst gått for sluttspillet, men det er fullt mulig å avslutte med en god rekke med kamper her. Og selv om fans gjerne vil at laget skal tape når sluttspill ikke lenger er en mulighet tror jeg det kan være positivt for Burrows og Zac Taylors utvikling å avslutte sesongen sterkt og få seg noen seire her. Football Team på sin side står med en dårligere record enn Bengals, men de har faktisk fortsatt muligheter for sluttspill. Kan Alex Smith, som nå for første gang i karrieren har kastet 300 yards i to kamper på rad, være mannen som leder dem dit? I så fall er han nødt til å plukke opp en seier her.

I 22-slotten møtes følgende:

Søndag kl. 22.05: Chargers (2-7) mot Jets (0-9) i Los Angeles

Tre lag har til gode å tape med mer enn én score denne sesongen. Steelers er naturligvis et av disse lagene, da de ikke har tapt, Chiefs er det andre, da deres ene tap var med 8 poeng, og Chargers er det tredje, da dette laget tilsynelatende ikke gjør annet enn å tape jevne kamper. Mye er blitt sagt om Justin Herbert så langt denne sesongen, og mye mer kommer vel også til å bli sagt i kommende år, men når kommer narrativet om at han ikke er clutch nok til å starte opp? Hvis han skal fortsette å produsere gode stats, men ikke klare å sikre seire, så må det jo til slutt komme. Eller er folk bare så vant til at Chargers-QBer produserer meningsløse stats som tar laget ingensteds at nå er det bare sånn det er blitt? Jaja, denne uken vil han i hvert fall klare å få både stats og en W, og hvis han ikke gjør det, vel, da er noe fryktelig galt i Charger-land. 

Søndag kl. 22.05: Broncos (3-6) mot Dolphins (6-3) i Denver

Er Drew Lock-eksperimentet i Denver over? Det var store forventninger til han etter at han viste en del gode ting i år 1, men dette året har ting gått heller trått, og forrige uke spilte han kanskje sin dårligste kamp i karrieren. Nå er han også igjen halvskadet og Broncos står igjen foran en fortapt sesong der det ikke ser ut til å bli noe sluttspill. Kanskje er det på tide å se fremover mot neste QB-prosjekt? Zach Wilson bor midt i Broncos-land og storspiller for tiden. Han spiller seg raskt opp lagenes draft boards, vil han kanskje ende opp med å være akkurat rundt der et Broncos-lag på 3-6 som kanskje vil plukke en seier eller to til i resten av sesongen kommer til å være? Det er ikke utenkelig. Hvis Broncos ikke tenker QB i neste års draft kan de kanskje hente inn Ryan Fitzpatrick for et år, for det er tydelig nå at Fitzpatrick får aldri jobben i Miami tilbake. Tua har startet karrieren effektivt og bra og vært alt det folk forventet av ham, og selv om det fortsatt er early days så ser han virkelig ut som at han har fått Dolphins inn på vinnersporet og på jakt ikke bare etter en sluttspillplass, men også etter divisjonstittelen. Laget er nå én seier bak Bills, som har bye week denne uken, og vil dermed potensielt ligge likt med dem (men fortsatt bak grunnet tie breakers) etter denne uken. Både Dolphins og Bills har en relativt overkommelig schedule, med et par vanskelige og et par enkle kamper, foran seg. Kan vi kanskje få en ren divisjonsfinale når de to møtes i Uke 17?

Søndag kl. 22.25: Vikings (4-5) mot Cowboys (2-7) i Minnesota

Vikings er et vanskelig lag å forstå seg på i år. De starter sesongen håpløst og ser fullstendig fortapte ut. De går logisk nok inn i fullstendig rebuild-modus og begynner å aktivt shoppe spillere for trades. Så begynner de plutselig å vinne, og nå er de plutselig midt inne i sluttspillkampen igjen. Det er mange potensielle Ws på schedulen deres fremover, og denne kampen mot Cowboys er definitivt en av dem. Ikke avskriv Vikings riktig ennå! Og med en Kirk Cousins som til og med har lært seg å vinne på MNF, kan Vikings tørre å få til noe når det er sluttspill og alt fokuset er på dem?

Søndag kl. 22.25: Colts (6-3) mot Packers (7-2) i Indianapolis

Colts tok den fryktelig viktige seieren mot Titans på relativt overbevisende vis, og er nå i førersetet i AFC South. I et år der det er mange 6-3-lag som kjemper om wild card-plassene er det greit å også ha en svak divisjon å kjempe om. Nå venter dog en vanskelig nøtt i form av Packers, men Colts har fortsatt et forsvar som gjør at de kan kjempe med hvem som helst, og vi så i forrige uke et Packers-lag som var usedvanlig tamt mot antatt enkel motstand i Jaguars. Akkurat der kan dog ikke Colts slenge så mye med leppa mot Packers, da de er det eneste laget som har prestert å faktisk tape for Jaguars i år, men det var for 10 uker siden og veldig mye har skjedd siden da. Dette ser ut som en potensielt meget god kamp i 22-slotten mellom to lag som går styrke-mot-styrke i Packers O mot Colts D. Den kan være vel verdt å få med seg.

Mandag kl. 02.20 - SNF: Raiders (6-3) mot Chiefs (8-1) i Las Vegas

Chiefs gikk inn i sesongen som Super Bowl-favoritter, og er fortsatt hos mange den største favoritten til å gjenta som mestere etter en sesong der det stort sett har blitt seiere. Men ett skår i gleden har det vært, et forsmedelig tap mot Raiders på Arrowhead Stadium. Nå skal de igjen møte Raiders, og det er nok et Chiefs-lag som er sugen på å rette opp igjen inntrykket vi får se her. “Andy Reid after the bye” er forøvrig også en ting som vil spille inn i denne kampen. Vil han klare å opprettholde sin gode statistikk i uken etter en bye week, eller skal han få trøbbel på nytt med Raiders? Om det skulle skje, og Carr og kompani vinner kampen, vil Raiders plutselig bare være én fattig seier bak Chiefs og også kontrollere tie-break mot dem. I så fall er det ikke lenger snakk om å spille om wild card for Raiders, men om å spille om divisjonen. 

Tirsdag kl. 02.15 - MNF: Buccaneers (7-3) mot Rams (6-3) i Tampa Bay

 

Uken avsluttes med en meget interesant MNF i det som vel må sies å ha vært den uken med de definitivt saftigste prime time-oppgjørene så langt i år. Tom Brady er, som vi alle vet, gått fra Pats til Bucs, og en artig konsekvens av det er at han plutselig får en haug med Super Bowl-rematches mot NFC-QBs han har møtt før. Brady klarte ikke å få revansje mot Nick Foles da han møtte Bears på TNF for noen uker siden, men denne gangen er det Jared Goff og resten av Rams som ser etter revansje for deres meget triste Super Bowl-opptreden fra for to sesonger siden. Og ting ser faktisk ikke så verst ut for Rams etter deres meget overbevisende seier mot Seahawks i forrige uke. Super Bowl-hangoveren later til å være kurert og laget ligger nå meget godt an foran den siste delen av sesongen. Om de kan klare å vinne NFC West, vil de ikke da fort være blant de største favorittene i NFC? Skjønt, akkurat det samme kan sies om Buccaneers og NFC South. Vinneren her vil faktisk være aktivt med i kampen om Nr. 1 seed i conferencen, taperen ser nok fort på wild card som sin beste mulighet for sluttspill. Det er virkelig artig når sesongen nærmer seg slutten og kampene plutselig føles som at de har langt mer verdi! Måtte det fortsette!

BennyKanin

Innlegg: 3855
BennyKanin
17.11.20 14:20

Lagt inn som Dagens innlegg allerede etter maks 15 min. Til og med de som styrer VGD skuta sitter og venter på Sals etterhvert berømte bidrag til at denne siden overlever.

BennyKanin

Innlegg: 3855
BennyKanin
17.11.20 14:25
SalSomer: Søndag kl. 22.05: Chargers (2-7) mot Jets (0-9) i Los Angeles

Siden Sal ikke nevner Jets mer enn i overskriften skal jeg gi Jetsfansen en liten gave. Jeg har vært inne og sett på Vikings sin all time record mot samtlige lag. Hvilket lag har Vikings dårligst seiersprosent mot? Jets, JETS, J-E-T-S!

Var ikke det noe å kose seg med?

ModernMan

Innlegg: 12116
ModernMan
17.11.20 18:36
BennyKanin: Lagt inn som Dagens innlegg allerede etter maks 15 min. Til og med de som styrer VGD skuta sitter og venter på Sals etterhvert berømte bidrag til at denne siden overlever.

Skal ikke se bort i fra at det er en NFL-interessert journalist og podcast-kar i Akersgata som følger med og sier i fra internt når disse kunstverkene til Sal dukker opp.

 

Cowboys kan for øvrig fint vinne NFC East fremdeles, sånn på papiret. Det er så drøyt. 2-7, og nærmere divisjonsseier enn førstepick i draften. Det gjør det også veldig spesielt å se kampene. Man "jubler" for TDs begge veier...

(Innlegget ble redigert 17.11.20 18:41)

laffano

Innlegg: 25467
LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
17.11.20 21:26

Heia den som vinner.

laffano

Innlegg: 25467
TomBrady_12

Innlegg: 4441
TomBrady_12
18.11.20 07:04

Mange fine kamper denne uken. Blir spennende å se om Steelers kan ende opp med like mange wins som NFC East etter helgen. NFC East vil uansett ha et forsprang siden de har en tie i tillegg.

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
18.11.20 09:12

Brees klarte å punktere den høyre lungen samtidig som ribbeina røk. 

2020 og skader er noe for seg selv.

Hedly2

Innlegg: 20211
Hedly2
18.11.20 11:53

Utrolig hvor viktig for AFC West den SNF kampen er. Vinner Chiefs løper de avgårde med divisjonen, som ventet. Skulle Raiders vinne igjen er det helt åpent! Blir spennende!

Martinho

Innlegg: 3402
Martinho
18.11.20 12:46

Skal se det bare er en fordel for Saints å få en helt uthvilt (og forhåpentligvis frisk) Brees når sluttspillet starter.

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
18.11.20 22:18

Så en statistikk på pass playet til Eagles i går. Vi ligger på hele 4.92 yards per pass play, og vi har visst mistet 48 expected points denne sesongen på dropped passes.

Allikevel kjører vi knapt et eneste run play. Thank u Doug.

(Innlegget ble redigert 18.11.20 22:19)

osloblade

Innlegg: 4584
osloblade
19.11.20 22:33
BennyKanin: Siden Sal ikke nevner Jets mer enn i overskriften skal jeg gi Jetsfansen en liten gave. Jeg har vært inne og sett på Vikings sin all time record mot samtlige lag. Hvilket lag har Vikings dårligst seiersprosent mot? Jets, JETS, J-E-T-S!

Herlig! Den tar vi med oss. :-)

SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
20.11.20 16:01
SalSomer: med famous Jameis på QB skal det holde hardt å klare å holde følge der

Og nå viser det seg at Taysom Hill har tatt snaps som starter på trening. Hvis de faktisk planlegger å starte Hill er jeg enda mer skeptisk til at det her skal gå bra.

ModernMan

Innlegg: 12116
ModernMan
20.11.20 18:57
SalSomer: Og nå viser det seg at Taysom Hill har tatt snaps som starter på trening. Hvis de faktisk planlegger å starte Hill er jeg enda mer skeptisk til at det her skal gå bra.

Kan ikke starte en RB.. unnskyld, en WR... unnskyld, en TE som QB?

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
22.11.20 20:10

Godt å se at Wentz fortsetter med å være Wentz mot Browns

Genco

Innlegg: 4070
Genco
22.11.20 20:58

Det ser it at kneet til Burrow røk...å nei

BennyKanin

Innlegg: 3855
BennyKanin
22.11.20 21:07

Den så ikke god ut :-/

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
22.11.20 21:44

Nå leder Wentz statistikken i både interceptions (13) og fumbles (9).

Skulle bare hatt Zeke som RB. NFC East Dreamteam.

ModernMan

Innlegg: 12116
ModernMan
22.11.20 22:14
LaGoeba: Nå leder Wentz statistikken i både interceptions (13) og fumbles (9).

Jada, men det er bare fordi Dak er skadet. Revansje neste år.

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
22.11.20 22:18
ModernMan: Jada, men det er bare fordi Dak er skadet. Revansje neste år.

Godt vi har noen konkurranser vi faktisk har en muligheten til å vinne også.

Og der vant Henry for Titans også. Ravens ser shaky ut nå. 

(Innlegget ble redigert 22.11.20 22:19)

SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
22.11.20 22:20
LaGoeba: Nå leder Wentz statistikken i både interceptions (13) og fumbles (9).

Så lenge han også leder NFC East så går det jo bra. 

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
22.11.20 22:25
SalSomer: Så lenge han også leder NFC East så går det jo bra.

Trenger ikke å være best så lenge man konkurrerer mot Cowboys, Giants og et fotballag :-)

Vi får sikte oss inn på en formtopp i play-offen, får vi håpe. 

Noen som vet hvordan det går med Burrows?

SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
22.11.20 22:32

Burrow har allerede tweetet at han ser frem til å se fansen igjen neste år, så det er vel en ganske tydelig indikasjon på at sesongen er ferdig. 

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
22.11.20 22:34
SalSomer: Burrow har allerede tweetet at han ser frem til å se fansen igjen neste år, så det er vel en ganske tydelig indikasjon på at sesongen er ferdig.

Ja, så det i ettertid. Synd, har likt det jeg har sett av han så langt i sesongen. I tillegg til at han virker særdeles sympatisk.

Nå får Bengals bygge en god o-line asap, hvis ikke får vel de som sammenligner Burrows med Luck fort rett i fremtiden.

Genco

Innlegg: 4070
Genco
22.11.20 23:01

Eneste positive ting ved Burrows skade er at vi har nærmest sikret oss Sewell.

Zac Taylor må ta mye av skylda.Vi kjører altfor mange pass plays med sā dårlig OL.Tviler på at han er HC neste år

Gåra

Innlegg: 18333
Gåra
22.11.20 23:27

CD L 

laffano

Innlegg: 25467
laffano
23.11.20 07:03

Sorry men her kommer jeg med en Herbert hyllest fy faen for en QB!!

 

Justin Herbert has 5 games with 300+ pass yards this season (franchise rookie record).

 

Justin Herbert had 277 pass yards in the first half, the most by a rookie in a first half since at least 1991.

 

Justin Herbert is the first rookie in NFL history with 2+ pass TD in 7 consecutive games

 

Herbert has tied New York Yanks George Ratterman (9) for the 4th-fewest games to 20 career pass TD in NFL history.

GoingKronos

Innlegg: 51747
GoingKronos
23.11.20 10:52

Det var høydramatisk, men Mahomes med 100 sekunder på klokka så er alltid sjansen god for en TD. Men forsvarsspillet var fryktelig, men nå skal mye gå galt for at ikke divisjonen er vunnet.

ModernMan

Innlegg: 12116
ModernMan
23.11.20 11:38

Ikke utenkelig at Raiders ender i en situasjon der de må vinne i uke 17 for å nå playoffs. Uke 17 er i januar, og de spiller borte mot Broncos. Mile High Stadium i januar er vel ikke på toppen av ønskelista.

Klikk for å gå tilbake til toppen