Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NBA 2020/21

NYTT TEMA
Draciger

Innlegg: 10283
Draciger
25.02.21 20:49
Juice87: Hva tenker folk om Bulls til Playoff?

Fult mulig med tanke på hvor svak East har prestert i år.
Tror det dabber av etter All Star break.

Mitt kjære Celtics er f.eks. på 9ende og tror heller at Hornet tar 8th seed enn at Bulls tar det. Skeptisk til at P.Williams og Coby spiller stabilt ut året. 

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
26.02.21 07:09
hgb: LeBron har de sykeste and-1s.  Den ene hvor Royce O'Neale feila var ikke så spesiell, men han hadde en til hvor jeg tror det var O'Neale _og_ Favors eller noe som begge to hang i armene hans som han fortsatt enkelt bare loffa inn.  Den mannen er sterk...

Og så kom forklaringen på at det ikke ser ut til at LeBron har brydd seg i det siste. Bronny med alvorlig skade og operasjon. Det forklarer greit at tankene har vært en annen plass de siste dagene. Det spesielle med LeBron, på godt og vondt, det er at han vil spille, i stedet for å ta noen dager vekk, når det er åpenbart at han mentalt sett ikke er på. Selv uten Bronnys skade, så ville det selvfølgelige være at LeBron tok det med ro når Lakers uansett ikke er i stand til å produsere resultater om dagen. Men neida, han spiller tunge minutter uansett...på godt og vondt...

Og så vet jeg at du vil ha Gobert som DPOY, men om man ser Simmons jevnlig, så er han en like bra kandidat. Han tok Luka greit ut av kampen i natt, og uten noen heftige treere, så hadde ikke Luka fått nesten noe. Ben Simmons er en soleklart DPOY-kandidat...ellers helt latterlig hvor mye bedre Sixers er på centerposisjonen. Mens de fleste andre lag nedprioriterer femmerposisjonen, så har Sixers Embiid, og så er det syk luksus å ha Dwight der når Embiid hviler. Kult at Sixers satser den veien.

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
26.02.21 07:13
Draciger: Mitt kjære Celtics

Det går ikke an å bruke så mye ressurser på Kemba. Selv når han er skadefri og produserer godt offensivt, så er han en bekymring defensivt uansett. Og når man kommer til playoffs så er han en katastrofe defensivt og helt avhengig av å treffe på skudd som normalt ikke er høyprosent skudd. Skjønner godt at Charlotte ikke ville gi han max.... 

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
26.02.21 07:14
LBJ91: Luka

Det var faktisk men første tanke :) men nba er såpass mye politikk at det blir en av de jeg nevnte...

hgb

Innlegg: 1644
hgb
26.02.21 10:02
Bagley-Towns: Og så vet jeg at du vil ha Gobert som DPOY, men om man ser Simmons jevnlig, så er han en like bra kandidat. Han tok Luka greit ut av kampen i natt, og uten noen heftige treere, så hadde ikke Luka fått nesten noe. Ben Simmons er en soleklart DPOY-kandidat...ellers helt latterlig hvor mye bedre Sixers er på centerposisjonen. Mens de fleste andre lag nedprioriterer femmerposisjonen, så har Sixers Embiid, og så er det syk luksus å ha Dwight der når Embiid hviler. Kult at Sixers satser den veien.

Simmons er nok en god kandidat, men jeg mener fortsatt Rudy er bedre.  Han endrer hele spillestilen til motstanderne på en måte en perimeterforsvarer ikke gjør IMHO.  Men for all del, Simmons er en av de beste (antakelig den beste) on-the-ball-forsvareren i ligaen.

Jazz er jo forøvrig også et lag med stor satsing på tradisjonelle femmere, med Gobert og en veldig god backup i Favors.

LBJ91

Innlegg: 14551
LBJ91
26.02.21 13:15
Bagley-Towns: Det var faktisk men første tanke :) men nba er såpass mye politikk at det blir en av de jeg nevnte...

Luka er hans favoritt av alle de nevnte så jeg tror faktisk det blir han

Draciger

Innlegg: 10283
Draciger
26.02.21 17:39
Bagley-Towns: Det går ikke an å bruke så mye ressurser på Kemba. Selv når han er skadefri og produserer godt offensivt, så er han en bekymring defensivt uansett. Og når man kommer til playoffs så er han en katastrofe defensivt og helt avhengig av å treffe på skudd som normalt ikke er høyprosent skudd. Skjønner godt at Charlotte ikke ville gi han max....

I etterpåklokskap så var det en skikkelig bommert fra backoffice sin side og jeg har mine doubts at han kommer seg opp på All-Star nivå med tanke på skadehistorikk og alder.

I en sesong man trodde man skulle ta enda et steg eller to så har man virkelig tatt flere steg tilbake. Man kan bare snurre flasken og peke på de fleste og det er summa summarum.

Det offensive spillet hvor ballen flyter har vært mangelvare og det er ofte det blir en shootingcontest mellom Brown og Tatum. Det aller største problemet er mangelen på ordentlig defence. Da mangler vi fort en del av identiteten vår.

Man er litt rask for å krisemaksimere og jeg tror All-Star break vil være gi laget pusterom til å kunne rette på det som trengs. Skal sies man har også marginer imot seg når man leder solid mot Pelicans, Doncic med noen ville treere og Gallinari som tier franchise rekord.

(Innlegget ble redigert 26.02.21 17:41)

Draciger

Innlegg: 10283
Draciger
26.02.21 18:09

Noen som fikk med seg last possession av Nuggets - Wizard.

Der snakker vi rullgardin, samtlige av de Nuggets spillerne får stryk.

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
27.02.21 07:52

De døde våknet, i alle fall for en kveld :)

LeBron mer aktiv i forsvarsspillet enn på lenge, Schroder tilbake, Dennis Rodman dominerte returene, men kanskje viktigst: Vogel fant ut at det finnes en mulighet som heter å spille Caruso i mange minutter. Ikke akkurat noen bombe at det fungerte, men muligens noen minutter ekstra av at KCP så litt plaget ut med hamstringen. Lakers mangler først og fremst AD, men man må finne en løsning på Wesley Matthews som ikke tilfører dette laget noe som helst. Han er okay men ikke mer defensivt, men får ikke noe til offensivt. Det er ikke første gang man tror at en tidligere grei trepoengsskytter skal fungere med LeBron fordi ideen høres god ut i teorien. Men som med eventuelt PJ Tucker inn, så er praksis noe annet. Lakers bør uansett se etter muligheter for å dumpe Matthews, for å kunne ha andre muligheter. Og så får MGasol mye tyn på diverse Lakers-forum, men jeg synes han er helt okay for tiden, ikke det han var, men mye bedre enn om man skulle ta inn en random journeyman som venter der ute. 

Så kan man si hva man vil om Draymond, men det er heftig å se når han spiller med den intensiteten han gjorde i natt. Anbefales på det sterkeste for de som har glemt hvor god og viktig han var for et lag som var i finals fem år på rad.

Ellers har jeg glemt å nevne at Brooklyn ikke kan slå Lakers (om AD mirakuløst skulle bli skadefri), Kyrie har nemlig nå så mange indirekte kommentarer hvor han snakker dritt om LeBron, at LeBron alltid vil tillate å tape i en serie mot han. 

(Innlegget ble redigert 27.02.21 08:02)

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
27.02.21 08:00
Draciger: I en sesong man trodde man skulle ta enda et steg eller to så har man virkelig tatt flere steg tilbake. Man kan bare snurre flasken og peke på de fleste og det er summa summarum.

For egen del synes jeg Marcus Smart er hjertet i dette laget. Ikke beste spiller, og han har en god del mangler, men på samme måte som Lowry eller Dray så langt viktigere enn det han kun er som spiller. Det gjør noe med et lag, når en er villig til å ofre kroppen og helsa for å vinne. Så for øvrig ikke så bra ut med helsa til noen av Bostons beste i natt. Kemba og Tatum så ut til å få noen smeller på slutten, og vi vet jo at Brown sliter. 

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
27.02.21 08:56
Bagley-Towns: Dennis Rodman dominerte returene

What year is this ? XD

TrueTopRed

Innlegg: 13282
TrueTopRed
27.02.21 18:31

Lakers signer Center Damian Jones på en 10 dagers kontrakt.

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
28.02.21 07:07
LeBron: What year is this ? XD

Hyllest til forvandlingen til Kuzma :)

Øst er ikke til å bli klok på i år, hver gang Sixers eller Nets begynner å se ut som noe, så viser de store svakheter like etter. Tobias Harris eller ikke, Sixers skal kjøre over Cavs. Men de har ikke noe bak starting-5, bortsett fra en brukbar center-reserve. Nets kan ikke spille forsvar, og er helt tullete avhengig av offensiv magi i hver eneste kamp. Bucks ser gode ut i angrep, men også de sliter defensivt. Boston ikke med i det hele tatt så langt, og Miami med stadige skader og med dårlig første halvdel av sesongen. Men det er faktisk sistnevnte som fort kan vise seg sterkest i Øst i år også tror jeg.

laffano

Innlegg: 25436
laffano
28.02.21 07:49

Wut Knicks og Raptors er likt 17-17 og 4 og 5 i East.

Har NY fått litt orden på sakene? Vært elendige mange år var også dårlige når Porz var der.

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
28.02.21 08:53

Føler jeg lever i et parallellt univers når det kommer til Zlatan-LeBron sagaen... Har ikke en eneste journalist fulgt med i timen på hvor kjapt LeBron holdt kjeft om Hong-Kong når lommeboka/ligaen ba om det? Flau smak i munnen på både Zlatan, LeBron og pressekorpset her...

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
01.03.21 07:04
LeBron: Føler jeg lever i et parallellt univers når det kommer til Zlatan-LeBron sagaen... Har ikke en eneste journalist fulgt med i timen på hvor kjapt LeBron holdt kjeft om Hong-Kong når lommeboka/ligaen ba om det? Flau smak i munnen på både Zlatan, LeBron og pressekorpset her..

Enig, men tror litt av greia var at LeBron og Lakers var i Kina på dette tidspunktet, og derfor bekymret for egen sikkerhet. Tror at for noen var det timingen til Morey de stusset på, da 2 NBA lag var i Kina da han kom med utspillet sitt. Men ellers er det jo slik at urett som angår den enkelte det reagerer man på, mens urett som gjelder andre, det bryr man seg ikke om. Særlig når det i tillegg er penger involvert. Men her ligger vi selv også dårlig an, regjeringen kritiserer ikke Kina for noe som helst, til gjengjeld får de tilgang til det kinesiske markedet for norske varer.  En annen ting man bør ''ta'' idrettsstjernene i statene for, er at de klager på sosial ulikhet, mens de selv er en del av det problemet. Det er en rå markedstankegang i USA, og de absurde pengene lønningene til idrettsstjernene burde så klart vært skattet hardere slik at man kunne fått større sosiale likheter. 

Ellers kjørte Lakers over Warriors i natt, for en gangs skyld kom Lakers hardt ut fra startgrinda. Markieff inn som starter passer nok sammensetningen bedre. Lakers hadde vel i prinsippet allerede vunnet når Dray skadet seg, men klart, da var kampen i alle fall over. Det viktigste var uansett at LeBron endelig fikk en rolig dag på jobben, det var lenge siden sist!

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
02.03.21 07:08

Sparkingen av Lloyd Pierce er virkelig NBA på sitt verste. Alle lag blåser opp egne forventninger, og når man ikke de helt urealistiske forventningene så sparker man coachen, for så å starte idiot-karusellen på ny. 

Ellers som alltid kult med Zion som gir f i moderne basketball, og i stedet angriper kurven samme hvem som står der. 99/100 spillere i NBA vegrer seg sterkt når typer som AD eller Gobert står under kurven, Zion bare durer på...:)

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
02.03.21 19:46
1ChiBull1: Joakim Noah effectively retiring from basketball, retiring as a Bull

Han når nok ikke Hall of Fame, men første halvdel av karrieren så det nesten ut som det kunne bli aktuelt. Og under optimal omstendigheter tror jeg kanskje det ville skjedd. Kudos for en fin fin karriere. 

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
03.03.21 08:59
Bagley-Towns: NBA på sitt verste

En annen ting som er NBA på sitt verste er at en coach ikke kan gjøre normale spillervurderinger, fordi de skal vise respekt, ta hensyn til hvilken agent spilleren har og så videre. Rimelig sikker på at Vogel egentlig ikke har lyst å spille Harrell (som i ren DeRozan style alltid gjør laget dårligere mens han er på). Og Wes Matthews som ikke kunne truffet om kurven var en elefant, det er klart, Vogel kan ikke ha lyst å spille den slags spillere. Nå kan man selvsagt si at når Kuz og MGasol også er ute, så finnes det andre unnskyldninger, men Lakers hadde vunnet denne om Matthews faktisk var en skytter og Harrell kunne spille middels forsvarsspill. 

Nok en stor LeBron-prestasjon til ingen nytte. Vogel har forstått tegninga, og hviler LeBron mot Sacramento siden man uansett ikke spiller godt nok for tiden.

Draciger

Innlegg: 10283
Draciger
03.03.21 21:35
1ChiBull1: Joakim Noah effectively retiring from basketball, retiring as a Bull

Husker hvor irr han var, all that hustle. En god sidekick for DRose under "storhetsperioden" til Bulls den tiden.
Ellers morsomt å høre hans første møte med KG, så skuff XD.

Draciger

Innlegg: 10283
Draciger
04.03.21 22:44

Noen latterlige Ts som blir delt ut i ligaen for tiden:

- Devin Booker får two Ts og den ene pga han spilte "ballen" hardt til dommeren.
- Donovan Mitchell, blir kastet ut for å vise litt for mye emosjoner, her kunne man like godt gitt Embiid en T.
- Harell får en T for å ha ropt And-1 til motstanderen

Rasheed Wallace hadde ikke fått lov til å spille en hel match denne sesongen med de reglene som blir benyttet for tiden.

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
05.03.21 07:15

Round 1:

Starters

Team LeBron: Giannis Antetokounmpo

Team Durant: Kyrie Irving

Team LeBron: Stephen Curry

Team Durant: Joel Embiid

Team LeBron: Luka Doncic

Team Durant: Kawhi Leonard

Team LeBron: Nikola Jokic

Team Durant: Bradley Beal

Team Durant: Jayson Tatum

Round 2: Reserves

Team Durant: James Harden

Team LeBron: Damian Lillard

Team Durant: Devin Booker

Team LeBron: Ben Simmons

Team Durant: Zion Williamson

Team LeBron: Chris Paul

Team Durant: Zach LaVine

Team LeBron: Jaylen Brown

Team Durant: Julius Randle

Team LeBron: Paul George

Team Durant: Nikola Vucevic

Team LeBron: Domantas Sabonis

Team Durant: Donovan Mitchell

Team LeBron: Rudy Gobert      

 

Team LeBron Starters:   LeBron James   Luka Doncic   Stephen Curry   Giannis Antetokounmpo   Nikola Jokic.   Reserves:   Damian Lillard   Ben Simmons   Chris Paul   Jaylen Brown   Paul George   Domantas Sabonis   Rudy Gobert    

Team Durant Starters:   Kyrie Irving   Joel Embiid   Kawhi Leonard   Bradley Beal   Jayson Tatum   Reserves:   James Harden   Devin Booker   Zion Williamson   Zach LaVine   Julius Randle   Nikola Vucevic   Donovan Mitchell

 

(Innlegget ble redigert 05.03.21 07:17)

Bagley-Towns

Innlegg: 2074
Bagley-Towns
05.03.21 07:19

En syk syk syk disrepect fra både LeBron og KD mot Utah-spillerne....de var altså de to som ble valgt sist av alle...

LeBron

Innlegg: 11464
LeBron
05.03.21 16:20
Bagley-Towns: En syk syk syk disrepect fra både LeBron og KD mot Utah-spillerne....de var altså de to som ble valgt sist av alle...

NBA handler jo ikke om å vinne?!?!?!? Kun raw star power....

LaGoeba

Innlegg: 22602
LaGoeba
05.03.21 17:48

Er dommerne i NBA såpass dårlige i år som man får inntrykk av når man ikke følger ligaen tett?

Eller er det enkeltavgjørelser som får det til å fremstå verre enn det er?

hgb

Innlegg: 1644
hgb
05.03.21 19:24
LaGoeba: Er dommerne i NBA såpass dårlige i år som man får inntrykk av når man ikke følger ligaen tett?

Mitt svar vil være "nei".  Jeg syns dommerne i NBA er helt utrolig gode, og gjør uforskamma få feil i en liga som er fantastisk vanskelig å dømme.

Redondo66

Innlegg: 6794
Redondo66
05.03.21 21:40

Here we go

Blake buyout ferdig, iflg woj

om han er villig, bench rolle på god lag kan være forlengelse av hans tid i nba, hvis ikke blir han standup star

hgb

Innlegg: 1644
hgb
05.03.21 22:45

Jeg er dønn usikker på Blake i dagens NBA.  Han har ikke fysikken til å forsvare noen andre enn i post, og da er han et problem.  Han er en god playmaker, og han har post-moves og han kan skyte, men...  jeg tror ikke han forsterker et godt lag.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg