Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

NFL Uke 15

NYTT TEMA
SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
15.12.20 07:01

NFL Uke 15

(Merk at VGD fortsatt har nattestengt, og vi har valgt å gå for Discord som løsning for diskusjon etter midnatt da Reddit-løsningen vi brukte i fjor bød på en del utfordringer. Lenken til Discord-kanalen vår er her.)

Det er tre uker igjen av årets sesong, og sluttspillracet fortsetter å tette seg til. Forrige uke fikk vi en endring i toppen av begge conferences, da Chiefs og Packers tok over hvert sitt #1 seed. Vi har nå fire lag som er garantert sluttspill, Chiefs og Packers har vunnet sine divisjoner, mens Steelers og Saints i verste fall ender med et wild card. Samtidig er det nå seks lag uten mulighet til å nå sluttspillet. Jets, Jaguars, Bengals, Chargers og Texans er ute av dansen i AFC, mens Falcons forrige uke ble det første NFC-laget til å måtte gi opp. Denne uken kan potensielt Bills, Titans, Colts, Rams, Seahawks og Buccaneers sikre seg en sluttspillbillett. Samtidig kan potensielt Lions, 49ers, Eagles, Cowboys, Panthers, Patriots og Broncos miste sin siste sluttspillmulighet denne uken. 

Denne uken begynner også lørdagskampene igjen. Denne og neste uke blir det altså kamper både lørdag og søndag, i tillegg til torsdag og mandag, så klart. Fantasyspillere er herved advart. 

Fredag 02.20 - TNF: Raiders (7-6 1GB #7) mot Chargers (4-9) i Las Vegas

Men før lørdag kommer fredag, som Rebecca Black en gang forklarte oss. Og natt til fredag, altså torsdag kveld i Amerika, begynner uken med en rivalkamp i ørkenen. Raiders sjanser for sluttspill fikk seg en kraftig knekk med tapet mot Colts, men laget er fortsatt på ingen måte ute av dansen. Skal det bli sluttspill nå er laget dog nesten nødt til å vinne sine tre gjenværende (laget står med en 66% sjanse til sluttspill om de kan vinne ut). Som et trekk for å komme seg dit har Raiders valgt å sparke Paul Guenther og gitt den midlertidige jobben som DC til Rod Marinelli. Marinelli har ledet en del gode forsvar i sin tid, men hvor mye kan han gjøre for å endre på ting på bare fire dager? Raiders har investert høye draftvalg i spillere som Clelin Ferrell, Johnathan Abram og Damon Arnette (som ikke spilte mot Colts) de siste årene, i tillegg til store free agent-signeringer som Cory Littleton. Hvis Marinelli kan få disse spillerne til å fungere bedre enn det Guenther har gjort, vil det være nok til å snike laget inn i sluttspillet? En indikasjon på det kan vi kanskje få her, mot et Chargers-angrep og en rookie QB som kan være tidvis veldig bra. Oppskriften for Raiders er enkel, vinn, fortsett å ha heng på wild card-lagene og møt opp mot Miami uthvilt ti dagere senere. Det er alt de kan gjøre nå.

Lørdag 22.30: Broncos (5-8 3GB #7) mot #3 Bills (10-3) i Denver

I skrivende stund er Broncos teoretisk sett i live i kampen om sluttspill, men deres siste sjanse kan allerede være ute før kampen starter, dersom Raiders vinner mot Chargers to dager tidligere. Men for å være realistisk, Broncos må vinne tre på rad og ha en hysterisk mengde resultater gå riktig vei for dem, i realiteten er de allerede ute. Bills på sin side er på ingen måte ute, og med en seier her vil de sikre sin første divisjonstittel siden 1995. Og hvem er det som evnetuelt leder Bills til denne forgjettede divisjonstittelen med en seier i Denver? Jo, Josh Allen, en høy quarterback med en big arm og litt tvilsomme accuracy-problemer i college, som han faktisk har klart å fikse. John Elway må jo bli gal der han sitter. Her han rasket til seg hver eneste høye, big-armed quarterback som har dukket opp i draften, accuracy eller ei, og så viser det seg at den ene fyren han ikke klarte å sette klørne i er den eneste som faktisk er noe god. Samtidig må vel et Bills-lag ledet av svære Josh Allen som feirer divisjonstittelen på Mile High være enda et bevis for Elway at han faktisk har rett når han ser etter en svær QB. Kyle Trask kan vel begynne å shippe sakene sine til Denver først som sist.

Søndag 02.15: #1 y-Packers (10-3) mot Panthers (4-9 3GB #7) 

Packers tok tilbake den øverste seedingen i NFC i forrige uke, og har nå full kontroll på sin egen skjebne. De har dog en schedule foran seg som kan by på noen problemer, så de har på ingen måte råd til å sløve ting til mot et veldig uforutsigbart Panthers-lag som har skapt en del problemer for gode lag i år. Aaron Rodgers spiller dog på et ekstremt høyt nivå for tiden, og de siste par kampene har han vært uslåelig. Hvis han og laget hans fortsetter på den måten bør bye week være en smal sak, og da venter det kanskje en MVP-pris til Rodgers i januar? Han blir i så fall den sjette spilleren med minst 3 MVPs, etter Jim Brown, Johnny Unitas, Brett Favre, Peyton Manning og Tom Brady. 

Søndag 19.00: #6 Colts (9-4) mot Texans (4-9) i Indianapolis

Colts har stort sett vunnet med forsvaret sitt i år, men da de virkelig trengte en seier mot Raiders i forrige uke var det angrepet som steppet opp. Philip Rivers spilte godt, TY Hilton fortsatte på det gode sporet han har vært inne på i noen kamper, Jonathan Taylor hadde en enorm kamp. Hvis Colts-angrepet har funnet formen og kan matche evnene til forsvaret de har, se opp! Dette blir ikke et lett lag å møte i sluttspillet i så fall. Nå venter et møte med et Texans-lag som ikke kan gjøre annet enn å forsøke å spille spoiler. De har ikke noe førsterundevalg å tanke for, de har ikke noe sluttspill å spille om, og de har forsåvidt snart ikke spillere igjen heller. Angrepet rundt Deshaun Watson faller til skader, suspensjoner og covid, og uten umiddelbare tegn på at det kommer til å bli bedre med de første årene kan man jo spørre - hvor lang tid vil det ta Texans å bygge opp igjen? Og vil Watson være der for hele gjenoppbyggingen? Arven etter O’Brien kan potensielt bli langvarig.

Søndag 19.00: #4 Titans (9-4) mot Lions (5-8 2GB #7) i Tennessee

Apropos angrep som faller sammen, Matt Stafford ble skadet igjen i forrige uke. Kenny Golladay fortsetter å være questionable to return, Lions har en teoretisk sjanse på sluttspill, men laget er så godt som dødt allerede. Men jaja, hvis Matt Stafford må stå over mot Titans, er det egentlig det verste? Sist en Stafford-skade stoppet ham i en kamp mot Titans fikk vi en av NFLs villeste kamper gjennom tidene. Vi snakker om en episk overtids-kamp som Titans vant 44-41 etter at Titans hadde scoret både på et punt return, et kick return og med forsvaret sitt i kampen. Lions på sin side måtte sikre overtid ved et onside kick og en Hail Mary av Shaun Hill (etter at nevnte Stafford altså forlot kampen). Det var en kamp som hadde omtrent alt av galskap man kan tenke seg, inkludert en fourth down stop på en quarterback sneak for å vinne kampen for Titans. Virkelig et høydepunkt, altså. Hvis vi skal få et liknende høydepunkt denne gangen er det nok ikke forsvar og special teams, men heller Derrick Henry, som får ordne poengene for Titans. Og så får vi satse på at Lions fortsetter å vise mer positive takter, som de har gjort etter at de fjernet Matt Patricia, uansett om det blir Stafford eller Chase Daniel under center.

Søndag 19.00: Vikings (6-7 1GB #7) mot Bears (6-7 1GB #7) i Minnesota

På samme uke stoppet blødningen for Bears, mens Vikings fikk sin gode rekke med kamper stoppet, og dermed ligger disse to i en rimelig lik posisjon med tre kamper igjen å spille. For begge gjelder det at hvis de vinner tre kamper så spiller de mest sannsynlig sluttspill i år, hvis de taper en gang skal det en del til for at de skal få sluttspill. Følgelig er dette en kamp der ingen lag har råd til å tape. Så er spørsmålet da, kan Dalvin Cook løpe mot Bears’ fantastiske forsvar? Kan Trubisky og Montgomery bygge på den gode kampen mot Texans med en ny god opptreden mot Vikings? I et møte mellom to lag som begge har noen gjennomført elite lagdeler og noen skikkelige akilleshæler, hvem kan utnytte seg av situasjonen og skaffe en seier? Vi skal ikke si med sikkerhet at vinneren her spiller sluttspill i år, men vi kan vel rimelig trygt slå fast at taperen ikke gjør det.

Søndag 19.00: #4 Football Team (6-7) mot #5 Seahawks (9-4) i DC

Fotballaget fra Washington mot Washingtons Fotballag er jo forsåvidt en morsom nok situasjon i seg selv, men kampen ser jo ut til å kunne være skikkelig morsom i seg selv også. Football Team er vel nå akseptert som et faktisk legitimt fotballag, spesielt takket være deres forsvar, som har fremstått som et av de aller beste i ligaen de siste kampene. Chase Young bør ha gjort nok til å vinne årets defensive rookie, og laget bør snart ha gjort nok til å vinne NFC East. Men hva skjer om Alex Smith ikke kan starte og laget må stole på Dwayne Haskins igjen? Vil forsvaret fortsatt være nok til å bære laget mot et godt Seahawks-lag? Seahawks børstet oppskriftsmessig Jets til side i forrige uke, og ligger fortsatt i en situasjon der de har full kontroll på diivjsonstittelen, til tross for at laget for tiden fortsatt okkuperer en wild card-plass. Faktisk er kontrollen av en sånn natur at denne kampen ikke er kjempeviktig for Seahawks. Laget vinner divisjonen hvis de vinner sine to siste kamper mot Rams og 49ers, helt uavhengig av hva som skjer mot Football Team. Men så er jo seeding en ting, da, så man skal vel ikke akkurat forventet at Seahawks kommer til å ligge på latsiden her.

Søndag 19.00: #7 Dolphins (8-5) mot Patriots (6-7 2GB #7) i Miami

Det har blitt sagt en del om Patriots-dynastiets undergang i disse trådene denne sesongen, men nå er vi altså kommet til det punktet at den endelige spikeren i kisten kan settes. Og hva er vel ikke mer poetisk enn at avslutningen kommer nettopp der Patriots har hatt en lang rekke merkelige og frustrerende tap, i Miami. De siste syv årene har det bare blitt to seire i Miami for Patriots, kanskje var det hele et slags varsel om at det var her det skulle ende. Hvis Dolphins vinner er sesongen over for Patriots, og med det også muligheten for å gå over .500. Og for å være ærlig, med et Dolphins-forsvar som storspiller for tiden og en ung quarterback i Tua som fortsetter å ta steg for hver uke så bør vel egentlig Dolphins vinne den her. Da må det i så fall en liten rebuild til for Patriots. Nå får de riktignok en del store navn tilbake etter at covid slutter å være en ting, men det er tydelig at Patriots trenger å skaffe seg en quarterback. Hverken Cam eller Stidham er svaret. Finner de kanskje en i årets draft?

Søndag 19.00: Ravens (8-5 0GB #7) mot Jaguars (1-12) i Baltimore

Lamar Jackson. Trenger man å si mer? Det han gjorde på MNF i forrige uke, da laget hans trengte det som verst, er noe man trodde man bare skulle få se i Hollywood-filmer. Her var han ute med en litt uavklart “skade” gjennom hele fjerde kvarter. Laget hadde mistet en ledelse på 14 poeng og lå under med ett. Backupen Trace McSorley hadde nettopp skadet seg. Det var 4. forsøk og 5 yards å gå. Kampen måtte vinnes om lagets sluttspillhåp skulle leve. Two minute warning. Alt så mørkt ut for Ravens, og så kom altså Lamar løpende ut på banen igjen. På fjerde forsøk fant han såklart “Hollywood” Brown, mannen med tre store drops tidligere i kampen, for en touchdown. Det bare skal ikke gå an. Og med det ser ting plutselig veldig lyst ut for Ravens igjen. De har tre meget overkommelige kamper igjen. De har et angrep som kanskje har funnet rytmen igjen. Tar de tre seire så har de over 99% sjanse til å nå sluttspillet. Og der vil de kanskje endelig få en seier igjen? Etter det Lamar og Ravens nettopp gjorde kan det i hvert fall se ut som at laget er klart for å step up, også i de store og viktige sitausjonene.

Søndag 19.00: Falcons (4-9) mot #6 Buccaneers (8-5) i Atlanta

Etter en bye week med særdeles mye bråk gjorde det nok godt for Buccaneers å få til en såpass dominerende opptreden mot et godt Vikings-lag som de hadde i forrige uke. Laget styrer nå med stor sikkerhet mot sluttspillet, der laget med mindre noe veldig, veldig sært skjer kommer til å være et wild card-lag. Selvsagt, de er fortsatt nødt til å vinne noen kamper til, men for å være ærlig, det bør ikke være så mye mer skremmende igjen av dette Falcons-laget etter kampen de nettopp leverte mot Chargers. Uten Julio Jones på banen virket angrepet hjelpeløst, og det kan se ut som at Matt Ryan faktisk begynner å bli gammel. Han insisterer selv på at han fortsatt har mye igjen i tanken, men det ser rett og slett ikke sånn ut. Han hadde sin sjanse til å nå storhet en gang i sin tid, men han forspilte den på episk vis i møte med Tom Brady og Patriots. Nå ser det ut som at de eneste møtene han har med storhet foran seg vil være de to årlige kampene mot Brady og Bucs.

Søndag 19.00: Cowboys (4-9 2GB #4) mot 49ers (5-8 2GB #7) i Dallas

Dette er ikke 80- og 90-tallets Cowboys mot 49ers. Det er ingen Aikman, Montana eller Young her. Problemet er bare at dette er ikke en gang 20-tallets Cowboys mot 49ers. Det er ingen Dak eller Garoppolo her heller. Nå får vi Andy Dalton og Nick Mullens i stedet. Og det er rett og slett ikke godt nok. I stedet for å kaste bort tiden din på denne kampen, hvorfor ikke se et opptak av Championship-kampen i 82? Eller hvis du er Cowboys-fan, gå med den i 93 eller 94. Og så går du og kjøper deg selv en draft-guide i julegave og ser frem til 2021, da laget ditt så klart kommer til å dominere ligaen. Du heier jo på mektige 49ers/Cowboys (stryk det som ikke passer), det største dynastiet i NFL-historien!

Søndag 22.05: #7 Cardinals (7-6) mot Eagles (4-8-1 1,5GB #4) i Arizona

Everybody Hurts sometimes, men Eagles burde kanskje Hurtset litt tidligere i sesongen? Plutselig kom en seier mot Saints, liksom, det antatt sterkeste laget i NFC, etter at de forsøkte å starte Jalen Hurts. Om dette skadet Saints eller Carson Wentz mest gjenstår å se, men det satte i hvert fall Eagles opp i en sær situasjon der et aldri så lite glimmer av håp ble tent. Men er det for sent? Tja, hvis Eagles bare kan få litt hjelp av Seahawks tidligere denne søndagen vil en seier mot Cardinals sette dem opp for en potensiell divisjonsfinale mot Football Team i Uke 17. Er Hurts alt laget trenger for å få ut potensialet som bor i dem, eller var dette bare en blaff? Vel, man skal kanskje ikke lese så alt for mye inn i én kamp, men Eagles disket plutselig opp med ikke én, men hele to 100-yards-rushere i Hurts og Miles Sanders mot et Saints-lag som ikke hadde tillatt en 100-yard-rusher på 55 kamper! Plutselig våknet Eagles, liksom. Og hvis de kan holde dette gående er de et potensielt farlig lag i sluttspillet! Men da må de altså plutselig håpe på at et annet rødgladende NFC East-lag i Football Team taper en kamp. 

På listen over ting man ikke trodde man skulle si med positivt fortegn i år: Hva har egentlig skjedd med NFC East? Det er ganske sært å si dette, men divisjonen er faktisk den divisjonen med den beste seiers-recorden over de siste fire ukene. Og både Giants, Football Team og Eagles har stilt opp med noen enorme og imponerende skreller i Seahawks, Steelers og Saints! Og Cowboys har slått Bengals, så de hjelper også til! Ikke ta noe for gitt i NFL, altså.

Søndag 22.05: #3 Rams (9-4) mot Jets (0-13) i Los Angeles

Rams kommer til å være sikret sluttspill etter at de vinner denne kampen. Neste uke må de spille bortekamp mot Seahawks i en kamp som kan avgjøre divisjonen. Den eneste spenningen her er vel når McVay begynner å trekke starterne sine.

Søndag 22.25: #2 x-Saints (10-3) mot #1 y-Chiefs (12-1) i New Orleans

Chiefs styrer mot #1 seed og home field advantage, men vil de egentlig ha det? Hvis Chiefs vinner her vil de være ubeseiret på bortebane i år, i en sesong der de altså har hatt bortekamper mot Chargers, Ravens, Bills, Broncos, Raiders, Bucs, Dolphins og Saints. En særdeles respektabel rekke med motstandere. Men ja, det er hvis de vinner, da. Saints er på ingen måte en pushover, selv om de gikk på et fryktelig pinlig tap mot Eagles i forrige uke. Og hvis Drew Brees klarer å bli frisk til denne kampen har dette potensiale til å bli en meget artig shootout mellom en som har vært blant ligaens absolutt aller beste og en som har potensiale til å en dag bli det. Men når vi snakker om ligaens aller beste, er det egentlig på tide å snakke litt om Travis Kelce? Sesongen han har akkurat nå har potensiale til å gå ned i historien som den beste av en tight end noensinne. Kelce leder ligaen i rec yards, om han vinner der blir han den første tight end noensinne til å gjøre det. Han kan realistisk sette ny rekord for rec yards av en tight end i en sesong allerede i denne kampen, med to kamper igjen å spille. Og gjennom hele sesongen har han bevist hvor latterlig alt bråket om at han “ikke kan blokke” som man fikk høre gjennom offseasonen er. På et eventyrlig Chiefs-angrep der Mahomes får veldig mye velfortjent skryt er Kelce også en enorm spiller, og det er på tide at han får anerkjennelse ikke bare som en god tight end, men som en av de beste. Og hvis han kan ha en ny stor kamp her og hjelpe Chiefs til enda en seier kan laget potensielt også sikre hjemmebane for sluttspillet med to kamper igjen å spille. Men igjen, det er en hvis, for Saints er definitivt det vanskeligste laget Chiefs har møtt så langt i år. Det bør bli en bra kamp, dette.

Mandag 02.20 - SNF: Giants (5-8 1GB #4) mot #5 Browns (9-4) i New York

Browns var så nære å nå det forgjettede land. En seier mot Ravens ville så godt som sikret sluttspill, men enda viktigere - det ville gitt Browns kontakt med Steelers i kampen om divisjonen. Nå ser det veldig ut som at det kun er wild card det kan bli, etter at de tapte en neglebitende kamp som ble avgjort i siste sekund. Noen ville kanskje si “same old Browns” til akkurat det, men noe er allikevel annerledes her. Laget hadde en fighter-vilje man ikke har sett før. Det har et angrep som virkelig fungerer for tiden. Det er noe med Browns nå, de ser ut som et faktisk kompetent fotballag. Men nå trenger de å også avslutte sesongen på kompetent vis. Giants møtte veggen så til de grader mot Cardinals, men de har fortsatt visse kvaliteter i laget, og er definitivt ikke den pushoveren de så ut som for noen uker siden. Si at både Dolphins, Colts og Ravens vinner tidligere denne søndagen, slik at de går opp på siden av Browns på tabellen, vil da dette unge Browns-laget ha den mentale styrken til å ordne en seier mot Giants på SNF, eller vil de falle sammen under presset? Akkurat nå er det ikke mer enn det som må til og så er Browns plutselig på utsiden av sluttspillet igjen. Og Giants? Vel, hvis Football Team taper mot Seahawks tidligere på dagen så spiller de for å ta tilbake divisjonsledelsen her. Noen ganger er det bedre å utfordre enn å ha ryggen mot veggen. 

Tirsdag 02.15 - MNF: Bengals (2-10-1) mot #2 x-Steelers (11-2) i Cincinnati

For de som bryr seg om draftposisjoner var forrige søndag en gullmine for Bengals. Alle de andre lagene som potensielt kunne ende med valg nr. 3 vant, og nå er laget så godt som sikret Penei Sewell. Bengals-fans med litt historisk oversikt bør vite hvor viktig en left tackle av Sewells kvalitet kan være. Da Bengals hadde sin eneste virkelige storhetstid og gikk til to Super Bowls på 80-tallet hadde laget kanskje tidenes beste offensive linjespiller, Hall of Fameren Anthony Muñoz, på tackle-posisjonen. Og selv om man kanskje ikke helt skal sammenlikne Sewell med Muñoz riktig ennå, så, vel, er det nettopp det for eksempel Mel Kiper gjorde for noen dager siden da han skulle beksirve Sewell. Hvis Bengals sikrer seg en spiller med Sewells talent til å beskytte Joe Burrow så vil fremtiden faktisk begynne å se lys ut i Cincy.

I Pittsburgh derimot er det ikke fremtiden, men heller nåtiden, som ser lys ut. Eller, det vil si, nåtiden så lys ut, så tapte laget plutselig to på rad. Og Steelers-laget som på et tidspunkt jaktet på en perfekt sesong befinner seg nå i en situasjon der de må ha hjelp for å i det hele tatt få en bye week. En ting som kan løse problemene er kanskje noen receiver drills på trening denne uken? Du milde så mange drops Steelers har for tiden. De er nødt til å finne ut av dette problemet fort, for selv om årets Bengals nok er en pushover, så avslutter laget med to veldig seige kamper, og etter det må de ut i et sluttspill i et AFC som ser ut til å ha mange gode sluttspillag i år. Fra perfeksjon til one and done på en måned ville vært særdeles uheldig.

laffano

Innlegg: 25467
laffano
15.12.20 22:41

nok en nydelig ukespreview!

 

her er resultatet for uke 14

Tipping uke 15

SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
16.12.20 23:52
SalSomer: Raiders har investert høye draftvalg i spillere som Clelin Ferrell, Johnathan Abram og Damon Arnette
laffano

Innlegg: 25467
laffano
17.12.20 07:13

Eeh snakka ikke Hedly noe om at en spiller var på stadion med Covid? Hvordan gikk det? Ingen flere tilfeller?

ModernMan

Innlegg: 12116
ModernMan
17.12.20 10:52
laffano: Eeh snakka ikke Hedly noe om at en spiller var på stadion med Covid? Hvordan gikk det? Ingen flere tilfeller?

Dez Bryant.

Diverse spillere blir plassert på Covid/Reserve i et antall klubber stadig vekk. Om det er fordi de er nærkontakter eller om de er smittet kommer ikke alltid fram, og for unge, friske idrettsutøvere er det jo ikke så nøye heller.

I går ble for eksempel 3 stykk fra Dez Bryants Ravens plassert på den listen.

(Innlegget ble redigert 17.12.20 10:52)

laffano

Innlegg: 25467
laffano
17.12.20 11:19

Såpass ja takk for oppklsringa ModernMan!

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
17.12.20 22:24
SalSomer: . Men hva skjer om Alex Smith ikke kan starte og laget må stole på Dwayne Haskins igjen? Vil forsvaret fortsatt være nok til å bære laget mot et godt Seahawks-lag?

Det er jo forsvaret til Washington som skal stå for TDs har jeg sett, så det er ikke noe stress. 

MensenErnst

Innlegg: 5716
MensenErnst
18.12.20 09:06

Endelig litt long snapper i monitor igjen. Og denne gangen fra ingen ringere enn big D. Canadas team.

"Canada's Team." Cowboys long snapper L.P. Ladouceur to appear Sunday in his 251st career NFL game, a record for most games by a Canadian-born player.

L.P. blir som hør og bør intervjuet på fransk om dette.
laffano

Innlegg: 25467
laffano
18.12.20 09:42

Oyy Herbert!! Likt med Mayfields Rookie TD og passert Lucks flest kamper over 300 yds i rookies season !! Fyfadern ! Her er det gull verdt om Chargers får ordna Defencet!

SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
18.12.20 12:49
MensenErnst: Endelig litt long snapper i monitor igjen.

Man kan jo for første gang noensinne stemme på long snapper i pro Bowl. Vanligvis blir disse valgt ut av trenere. Man har seks stemmer per posisjon og jeg leverte så klart inn en ballott etter prinsippene «alle Chiefs-spillere blir valgt, ingen Raiders, Broncos eller Chargers, ellers ta folk jeg liker». LP var en av long snapperene jeg valgte, pga name recognition. 

ModernMan

Innlegg: 12116
ModernMan
18.12.20 12:57

LP har legge opp-forbud. Skal long snappe for Cowboys til han runder seksti.

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
18.12.20 19:57

Da blir det Haskins-show mot Seahawks, blir interessant å se o-linen til Football Team uten Alex Smith.

Ryktes visst at det er lagt opp en game plan som skal være tilpasset Haskins styrker. Gjør det jo hele enda mer interessant.

(Innlegget ble redigert 18.12.20 20:00)

ModernMan

Innlegg: 12116
ModernMan
18.12.20 21:35
LaGoeba: Ryktes visst at det er lagt opp en game plan som skal være tilpasset Haskins styrker.

Usikker på hva de legger i det.

Sørge for at punts kommer lengst mulig ned i banen og la Chase Young gjøre sin greie?

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
18.12.20 21:51
ModernMan: Usikker på hva de legger i det. Sørge for at punts kommer lengst mulig ned i banen og la Chase Young gjøre sin greie?

Det var noe ala det Washington fansen tenkte, virker det som, siden de heller ikke helt forstod hva det skulle bety. 

De tippet at det betydde å gå for punt på 1st downs. 

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
19.12.20 22:26

For en forferdelig versjon av Land of the free.

MensenErnst

Innlegg: 5716
MensenErnst
20.12.20 19:21

Fotball er gøy da.

SalSomer

Innlegg: 8947
SalSomer
20.12.20 20:11

Subway som kjører reklame hvor de viser “this week’s freshest plays” fra en flaggfotballturnering og det er de samme playsene som de viste for en måned siden er egentlig ganske passende for Subway.

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
20.12.20 21:19

Godt å se at Washington er Washington igjen. 

Dr_Who

Innlegg: 3083
Dr_Who
20.12.20 21:21

Orker man å se på at Seahawks imploderer igjen i 4th quarter?

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
20.12.20 21:23
Dr_Who: Orker man å se på at Seahawks imploderer igjen i 4th quarter?

Hvis de gjør det mot Haskins så er det ikke noe håp å hente. 

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
20.12.20 21:49

Hvor dårlige er egentlig Seahawks d-line egentlig? Finnes jo ikke noe ende på bunnivået virker det som.

grock19

Innlegg: 84725
grock19
20.12.20 21:54
LaGoeba: egentlig Seahawks d-line egentlig? Finnes jo ikke noe ende på bunnivået virker det som.

2 x Egentlig-dårlig-nivået ja. Litt bedring i det siste, utenom når det gjelder.

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
20.12.20 21:57
grock19: Litt bedring i det siste, utenom når det gjelder.

Hvis Haskins clutcher mot dere, så er jula komplett før den i det hele tatt har startet. 

Edit; Dolphins hjelper også på. Må le av Patriots. 

(Innlegget ble redigert 20.12.20 21:58)

grock19

Innlegg: 84725
grock19
20.12.20 22:04
LaGoeba: Hvor dårlige er egentlig Seahawks d-line egentlig? Finnes jo ikke noe ende på bunnivået virker det som.

Du tirret dem til 2 sacks på rad når det gjaldt.

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
20.12.20 22:06
grock19: Du tirret dem til 2 sacks på rad når det gjaldt.

Bare deilig at Football Team taper, men hadde vært hysterisk hvis dere tapte etter den solide ledelsen i 3rd period. 

Edit; Spent på hva Washington-fansen tenker om Haskins nå. 

(Innlegget ble redigert 20.12.20 22:07)

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
20.12.20 22:14

Rettferdigheten slår til der heldigvis med turnoveren på Hopkins!

TomBrady_12

Innlegg: 4441
TomBrady_12
20.12.20 23:40

Kan man legge seg når Jets leder med 10 poeng? Det kan være noe historisk på gang her...

LaGoeba

Innlegg: 22609
LaGoeba
20.12.20 23:57

Skal Jets klare det her da? Blir nervepirrende disse seks minuttene. Hvor mange sender man i blitz i dag? 

laffano

Innlegg: 25467
laffano
21.12.20 08:17

Jetsy å tanke sesongen så rote det bort m en seier Jags leder #1 pick nå

osloblade

Innlegg: 4584
osloblade
21.12.20 09:35

J-E-T-S JETS JETS JETS! 

Tanking er for tapere. ;-)

Klikk for å gå tilbake til toppen