Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

MMA Tråden

NYTT TEMA
Ale-Jet
Ale-JetInnlegg: 8753
11.06.19 10:10

Khabib. Hver dag. Hele uka.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9792
11.06.19 10:42
Ale-Jet: Khabib. Hver dag. Hele uka.

Du finner ikke en større Khabib fan enn meg, men jeg er jammen meg ikke sikker på at han slår Ferguson. Khabib vil klare å ta ham ned. Det tviler jeg ikke på. Problemet er at Tony kommer ikke til å bruke masse energi på å komme seg opp igjen. Han kommer til å angripe ham med albuer og submission forsøk på rekke og rad mens Khabib ligger oppå ham. Tony blir ikke sliten.


Hvis de ender opp med å bli stående i en runde eller to så vil nok Ferguson vinne de rundene. Spørsmålet er om Ferguson vil være like aggressiv og gå fremover slik han alltid gjør? Å være aggressiv kan være både en fordel og en ulempe for han her. Det vil gjøre det lettere for Khabib å ta ham ned, men det vil også gjøre at han kan gjøre masse skade på Khabib med slag. Alle de karene som har vært redde for å bli tatt ned av Khabib (og dermed vært forsiktige) har endt opp med å bli slått både stående og i bakken. Hvis Tony er smart så gir han totalt faen i om Khabib kan ta ham ned eller ikke og bare pøser på med slag slik han alltid gjør.


Khabib er tøff så hvis han havner i trøbbel stående så går han for takedowns, men det er farlig det også. For Tony har lange bein og kan dra frem triangel chokes. Hvis Khabib går for en double leg takedown så kan Tony låse inn halsen hans før de er nede i bakken. Det er flere måter for Tony å vinne på enn Khabib. Khabib kan ikke ligge i guarden hans lenge. Det er for farlig så han må egentlig til sidekontroll så fort som mulig. Det kommer til å bli episk uansett. Hvis Khabib vinner så tror jeg han gjør det så vidt via dommeravgjørelse 

TollefTruls
TollefTrulsInnlegg: 5125
11.06.19 19:34

Problemet for Tony er hvis Khabib bare går for en lay and pray strategi for å vinne runder. Ikke prøver på submissions/gnp men bare bare oppfører seg som en human blanket. Off så kjedelig da vi husker denne strategien da GSP ikke ville riskikere noe i sine kamper for noen år siden.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9792
11.06.19 20:10
TollefTruls: Ikke prøver på submissions/gnp men bare bare oppfører seg som en human blanket.

Det der fungerer ikke på Tony og det er heller ikke Khabib sin stil. Tror ikke han vil prøve på submissions hvis det ikke dukker opp en åpning. Han kjører slag fra toppen aka "ground and pound" som vanlig.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17173
11.06.19 21:05

Blir nok mye albuer, scrabbles, sub forsøk (som ender med scrabbles) og generelt mye "kaos". Liten tro på at Khabib får så god kontroll som mot Conor. Men først må vi få denne forbanna kampen!

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9792
12.06.19 01:01
kimkong_8: Men først må vi få denne forbanna kampen!

Kevin Lee klarte å komme til full mount mot Tony. Jeg tror Khabib kan klare det samme og hvis han gjør det så sliter Tony for da blir han enten choka ut eller så får han juling.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17173
12.06.19 05:38

Tja, er vanskelig å se for seg at Tony ikke holder ut eller kommer seg ut av det. Men ofc Khabib anyday, tror dog det blir på poeng.

Eiiinarrr
EiiinarrrInnlegg: 1295
12.06.19 13:28

Tror ingen i den divisjonen kommer til å slå Khabib. Men Ferguson blir nok fort den tøffeste fighten hans.

Loddo
LoddoInnlegg: 2515
12.06.19 20:08
Eiiinarrr: Tror ingen i den divisjonen kommer til å slå Khabib. Men Ferguson blir nok fort den tøffeste fighten hans.

Føler at Woodley er den som har størst sjanse utenfor divisjonen, men skjer neppe og vil aldri skje at de møter hverandre. 

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10434
15.06.19 04:57

Horiguchi! 48-47, 49-46, 49-46. Bra at dommerne ikke lot seg lure av lay and pray-strategien til Caldwell, for det hadde fort skjedd for noen år sia. Nå har de fleste dommerne slutta å belønne toppkontroll uten ground and pound eller submissionforsøk. Herlig. Fluevekteren Horiguchi slo den svære bantamvekteren Caldwell igjen.

 

Spørsmålet er om Cejudo, Johnson eller Horiguchu er den beste fluevekteren i verden. Synd vi ikke får sett Cejudo-Johnson 3, Cejudo-Horiguchi eller Johnson-Horiguchi 2 i nærmeste framtid.

(Innlegget ble redigert 15.06.19 04:58)

ivers_juve
ivers_juveInnlegg: 3971
15.06.19 06:32

Chael Sonnen legger opp etter å ha tapt på TKO mot Lyoto Machida i bellator i natt. En fargerik karakter som vi sikkert vil se mye til på tv skjermer på andre siden av octagonen.

Dillon Danis vinner også sin andre mma kamp i nattens Bellator

christpa
christpaInnlegg: 36
17.06.19 10:55

Noen som vet noe om UFC København..?
Ser Jack jobber hardt for å headline der, men kan ikke finne noen bekreftede kamper enda..
Billetter i salg på onsdag/torsdag...
Har booka hotell rett ved arenaen, men greit å vite hva de fpr til av kamper.. :-)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg