Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

MMA Tråden

NYTT TEMA
mjordan23
mjordan23Innlegg: 18175
30.07.17 16:31
Makatelli: Det vil alltid være en liten skamplett på en ellers strålende MMA karriere at han aldri klarte å slå Jones.

Aldri en skamplett å tape mot tidenes beste UFC-fighter. Cormier hadde jo gjort to bra runder, selv om han kanskje tapte begge likevel. Bra å se/høre at Jones har lagt litt av striden mellom han og DC bak seg. 

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4386
30.07.17 19:07

DC i minuttene etter kampen var vondt å se på. En oppriktig bra fyr. En av verdens sterkeste konkurranseinstinkt, kanskje tidenes nest beste light heavyweight, og knocket ut så brutalt at han ikke hadde peiling på hvor han var. Jon Jones er et beist, men alt ved ham lyser psykopat. Ingenting av det han forsøker å vise av følelser framstår genuint.

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
30.07.17 19:30
Lew_Ashby: kanskje tidenes nest beste light heavyweight

 Om dette i det hele tatt er et spørsmål: hvem skal konkurrere med ham om den posisjonen?

Han er kanskje tidenes nest beste MMA-fighter også. Det er vanskelig å sammenligne. Det er små marginer i dette gamet. Uhyre små. Jeg føler meg ganske sikker på at Jones var svært rystet i andre (kanskje første runde også), og han påpekte også det under pressekonferansen at han måtte tåle noen "brutale slag". Jones har en fantastisk chin og klarte å komme seg gjennom det på en god måte. 

Dette var en av de tøffeste fightene jeg har sett fra et emosjonelt perspektiv. Jeg skulle så gjerne, så gjerne ønske at Cormier vant denne kampen, og selv om jeg hadde begrenset med tro på at så ville skje før kampen, så vokste troen på meg underveis i kampen, fordi Cormier stod frem på en fantastisk måte. Han var jevngod med den aller beste versjonen vi har sett av Jones, det er min oppfatning etter å ha sett kampen to ganger. Men spørsmålet er om historien vil være like nådig med Cormier...

Jones står tilbake som tidenes beste fighter.

Lew_Ashby
Lew_AshbyInnlegg: 4386
30.07.17 20:20
Knipsemannen: Jones står tilbake som tidenes beste fighter.

Nærmer seg nesten det punktet at all tvil er ryddet av veien vedrørende dette. Er ikke vits i å drepe i 205-klassen lenger, Bones kan stikke opp i tungvekt og herje der også. Dersom han får et par kamper til å bli vandt til mer muskler på kroppen, så kan jeg absolutt se ham ta seg av Stipe ganske greit.

Det var vondt å se på kampen i morges ja. Cormier så myyye bedre ut enn sist, og så ut til å kose seg i en kamp han har tenkt på hver dag siden 3. jan 2015. Det var forholdsvis likt fram til knockouten, men hadde allikevel en følelse av at DC var mer komfortabel enn Jones. Det viser jo egentlig bare hvor brutalt god JBJ er. DC forsøkte ikke å ta ham ned heller, røk til på det sist. Sier litt når UFCs beste striker (nesten) og også er så god på bakken, og til å forsvare takedowns, at en olympier ikke engang forsøker.

swordfish
swordfishInnlegg: 4149
30.07.17 23:35

Jeg må ha sett en annen kamp en de fleste andre. DC presset på men fikk ikke til mye. Han hadde nesten like mye problemer med rekkevidden til Jones som sist gang. DC klarer alltid å minske distansen for å bryte ned motstanderen sin, men dette klarer han ikke mot Jones. Jeg tror selv han hadde håpet og forventet å mørbanke Jones litt når vi kom til tredje runde. Men han fikk til lite og ingenting av nevneverdig verdi.

 

VGoth
VGothInnlegg: 14073
30.07.17 23:40
Jordbæryoghurt: Woodley er kjedelig.

Du må tenke litt lenger enn som så. Forsøk i det minste.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17167
31.07.17 00:15

Hæ? Så du kampen swordfish? DC hadde en ganske god kamp før sparket til JJ. JJ hadde som forventet flere treff men DC hadde uten tvil de beste treffene (noe som overrasket JJ og oss som så på).

Ingen tvil om at det var tidenes to beste i sin klasse. DC er fantastisk, bare synd at JJ er tidenes aller beste.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10427
31.07.17 00:15
swordfish: Jeg må ha sett en annen kamp en de fleste andre. DC presset på men fikk ikke til mye. Han hadde nesten like mye problemer med rekkevidden til Jones som sist gang. DC klarer alltid å minske distansen for å bryte ned motstanderen sin, men dette klarer han ikke mot Jones.

Jones har en 12 inch reach advantage på Cormier. Det er jo en vanvittig fysisk fordel og naturligvis er det umulig at det ikke blir et problem. Du møter tidenes beste MMA-utøver. Tidenes beste MMA-utøver har 12 incher større rekkevidde enn deg. I tillegg, iom at han er verdens beste MMA-utøver, er Jones meget god i clinchen og en meget god bryter. De clincha flere ganger, men det så ut som Cormier var mest interessert i å bryte clinchen. I motsetning til mot Gustafsson, hvor Cormier dominerte clinchen totalt. Det viser bare hva han var opp mot.

Med tanke på de enorme fysiske fordelene til Jones, syns jeg det var meget godt gjort av Cormier å matche ham de 10 første min. Dette var MMA på sitt beste, skyhøyt nivå. Cormier gjorde alt han kunne. Det holdt til en jevn kamp i to runder. Men Jones er udiskutabelt tidenes beste, ikke Fedor, GSP eller Silva.

Uheldigvis er også tidenes beste MMA-utøver en drittsekk.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10427
31.07.17 00:42

Gadelha-Andrade booka, i Japan, ikke i Brasil...

Alle andre jenter i stråvektdivisjonen trekker et lettelsens sukk for at de slipper å møte noen av disse to. Alle sier nei takk til både Gadelha og Andrade, så da måtte de møte hverandre for å i det hele tatt få en kamp.

(Innlegget ble redigert 31.07.17 00:46)

Kristwic7
Kristwic7Innlegg: 43974
01.08.17 14:11
swordfish: Jeg må ha sett en annen kamp en de fleste andre. DC presset på men fikk ikke til mye. Han hadde nesten like mye problemer med rekkevidden til Jones som sist gang. DC klarer alltid å minske distansen for å bryte ned motstanderen sin, men dette klarer han ikke mot Jones. Jeg tror selv han hadde håpet og forventet å mørbanke Jones litt når vi kom til tredje runde. Men han fikk til lite og ingenting av nevneverdig verdi.

Var på dommerkortene helt jevnt til 3.runde.. Så de fikk til nok så mye begge 2.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10427
01.08.17 16:38
RamsherE: Dette hadde faktisk gått meg hus forbi, men den er lei DC.

Det var farsotten som gikk i MMA-verden i går. "Alle" tvitra en link til den.

Det skal sies at det tross alt gikk 37 minutter før Jones traff Cormier med et left high kick. Cormier blei truffet av det også mot Rumble i april. Rumble prøvde seg igjen rett etter at han traff på det første sparket, men Cormier klarte å dukke unna. Jeg er også ganske sikker på at Rumble traff med det sparket i deres første kamp i mai 2015. Dette er noe mange har påpekt og vært klar over lenge. Aller mest Cormier, tydeligvis. Men gammel vane er vond å vende.

Lurt av Jones og teamet hans å angripe leggen og kroppen til Cormier igjen og igjen, før han til slutt gikk høyt med sparket. Det så ut som Cormier trudde han skulle angripe kroppen.

De siste ukene har to av mine favoritter, Cormier og Gunnar Nelson, begge blitt knocka ut for første gang. Trist. Jones er en eye poke spesialist, men denne gang kan man ikke klage på noe. Rein (clean) seier. I motsetning til Ponzinibbios.    

swordfish
swordfishInnlegg: 4149
01.08.17 18:36

Ja begge fikk til noe, men DC pleier vanligvis å dominere og jeg tror han hadde forventet å gjøre det denne gangen. Spesielt etter at Jones ikka har vært særlig aktiv de siste årene. Han sa i intervjuene før kampen at han ville dominere Jones men at Jones kom til å få noen øyeblikk. Jeg synes jeg merket at DC var frustert når det gikk omtrent som den første kampen med at han ikke fikk bruke brytingen sin, selv om han gjorde det brukbart med boksingen.

DC er et beist og det er i det hele tatt imponerende at han kan kjempe noenlunde jevnt med Jones. Men rekkevidden, strikingen osv gjør at Jones foreløpig er et par hakk foran. Jeg er spent på hva DC gjør videre. Jeg håper han går mot han Volkan fyren. Vinner han den er det ikke lang vei til tittelen igjen. Når det er sagt er det nok ikke særlig interesse for en tredje DC mot Jones kamp nå. Men ting endrer seg fort. Kanskje vinner svensken mot Jones, og dermed kan Alex mot DC bli en storkamp i 2018.

(Innlegget ble redigert 01.08.17 18:38)

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
04.08.17 08:32

Paulie Malignaggi forlater campen til Mcgregor. Den desidert mest kjente (og dyktige) sparringspartneren som Mcgregor har fått på banen til fighten mot Mayweather. Vi snakker om en tidligere verdensmester som gikk sin siste boksekamp for fire måneder siden. 

De har visstnok sparret to ganger, og det er åpenbart at Malignaggi er misfornøyd med bildene som Mcgregor med venner har postet fra disse rundene. Det siste bildet som ble postet (dog ikke direkte fra Mcgregor) er et bilde hvor Malignaggi ligger på ryggen. Malignaggi mener at han ble skubbet og ikke slått ned, og han sier at årsaken til at han har vært så informativ til media vedrørende de to sparringsøktene de har hatt, er på grunn av bildene som er postet fra Mcgregors camp. Han har ikke likt det. Han synes ikke han har blitt respektert. 

Det er en morsom situasjon. :) Man kan jo bare spekulere hva som faktisk har skjedd. Malignaggi mener han ga Mcgregor juling de tolv rundene som de gikk for to dager siden. 

Jeg har fulgt Malignaggi med argusøyne de siste to ukene og hørt på alle intervjuene som har kommet fra den kanten. Det har hele veien slått meg at ting ikke er helt som det burde være. Jeg tror man har med to parter som ikke har tillit til hverandre og som har vært veldig påpasselige med å beskytte egne interesser. 

Man kan snakke lenge og langt om bildene som nå er blitt postet av campen til Mcgregor, men la oss ikke glemme at før disse bildene ble postet, så skrev Malignaggi følgende på twitter etter de rolv rundene de gikk:

"Oh youctually have no idea how much fun it was.  Keep living in your make believe reality like a child buddy boy ;-)

Og i et intervju like etter: "Jeg tror jeg fikk frem poenget mitt". 

Godt mulig disse bildene ville blitt postet uansett, men det er ingen tvil om at Malignaggi hintet til at han gikk seirende ut mot Mcgregor før bildene ble postet fra Mcgregors camp. 

 

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
04.08.17 12:48

Malignaggi:

 

"Nah I pretty much talked shit that whole sparring session while I beat the breaks off him, the push down was his frustration from it.".

Da kommer det vel en respons fra camp Mcgregor om ikke lenge - skal ikke mer til for å underholde meg... :) 

ivers_juve
ivers_juveInnlegg: 3962
06.08.17 03:08

Dæven det gikk fort for Dustin Ortiz, raskeste finnish i flyweight historien med 15 sekunder!

ivers_juve
ivers_juveInnlegg: 3962
06.08.17 03:08

Kjør da Jack!

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13184
06.08.17 03:10

er dere drita

ivers_juve
ivers_juveInnlegg: 3962
06.08.17 03:12

næh

WaltonBreckRd
WaltonBreckRdInnlegg: 13184
06.08.17 03:14

la oss kjøre på ivers

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 24976
06.08.17 03:37

Han er så jævla god.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10427
06.08.17 03:43
HengeTrynet: Han er så jævla god.

Vant med spesialiteten, ground and pound. Som Peter Carroll skreiv om for mmafighting før denne kampen. Nå har han slått tilbake med to solide seire etter tapet mot Cezar Ferreira i Brasil. Så da blir det en tøff motstander neste gang, en som ligger i sjiktet rett bak topp 15. Noen på nivå med twitter-kongen Elias Theodorou kanskje? Leites, Boetsch, Hall og Thiago Santos er nr 12-15.

ivers_juve
ivers_juveInnlegg: 3962
06.08.17 03:58

Imponerende! Brutal ground and pound...

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10427
06.08.17 05:06

Det er ikke lenger 2010 eller 2011 når Rashad Evans taper mot Daniel Kelly og Sam Alvey.

Hallogallo
HallogalloInnlegg: 10427
06.08.17 07:11

God main event. Sergio Pettis har blitt bedre enn storebror. Tenk hvis Anthony hadde hatt den jabben og det fotarbeidet. Underholdende co-main event også. Markos er en scrappy fighter, blei utsatt for litt hjemmedømming i favør Grasso. Ortiz og særlig Bandenay med brutale KO-seire. Alvey-Evans den eneste stinkeren i natt. 

En hel mnd til neste kort, i Nederland. Med alles favoritt Germaine de Randamie, hehe.

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17167
06.08.17 10:03
Hallogallo: Theodorou kanskje? Leites, Boetsch, Hall og Thiago Santos

Alvorlig steg opp fra hva han møtte i natt men føler han er klar for å prøve seg mot det kaliberet. Blir veldig spennende å se han mot ordentlig motstand!

TheRedDevils
TheRedDevilsInnlegg: 25828
kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17167
06.08.17 13:37
TheRedDevils: Her er dommer litt ute å kjøre

Uff, stygt å se på :( 

kimkong_8
kimkong_8Innlegg: 17167
06.08.17 13:40

Han nye side kommentatoren i UFC er forresten helt jævlig ræva! Han kan absolutt ingenting om sporten eller fighterne og han har den grusomme og typisk amerikanske sportskommentator sounden. Grøss...

Knipsemannen
KnipsemannenInnlegg: 2603
Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg