Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Myten om BJJ sin vanvittige effektivitet

NYTT TEMA
Bantor

Innlegg: 1300
Bantor
18.06.19 09:31

Folk som har sett de fem første UFC, er ofte veldig overbevist om at BJJ er vanvittig effektivt. Disse menneskene begynner så på kampsport klubb, hvor de ofte driver med kroppsvekt trening og grappling.

 

Hvis du ser de fem første UFC, hvor BJJ dominerte. Ser det unektelig imponerende ut. BJJ er helt utrolig, det tar jo brytere og alt.

 

Den egentlige hemmeligheten bak BJJ`s suksess i tidlig UFC, heter Frederic C. Hatfield. Han var styrketreneren til Gracie brødrene. Han var også forfatteren av boken "Anabolic Steroids, What Kind And How Many".

 

Dersom du ikke bruker steroider og driver med svært effektiv styrketrening, så vil ikke BJJ sette deg i stand til å ta for eksempel en bryter.

 

Bryting er en sport hvor bare folk som er over gjennomsnittet flinke i sport kan delta. Kampsport utøvere som ikke bruker steroider regner med at det tar ca. seks år med BJJ eller Judo trening, å utvikle styrken til en som har trent bryting i ett år.

 

Kontorister som driver med BJJ og kroppsvekttrening, og som tror de er MMA fightere tror på julenissen.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg