Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Et hyppotetisk spørmål?

NYTT TEMA
madigan
madiganInnlegg: 9343
25.11.14 16:54

La oss tenke oss en situasjon (rent teoretisk) at en keeper som tar et utspill fra eget mål,klarer å skore på andre siden med dette utspillet (selv om sjangsen er mikroskopisk) men la oss tenke oss at ballen går over hodet til absolutt alle på banen og inn i mål-ville et slikt mål bli godkjendt?

Westvann
WestvannInnlegg: 1402
02.12.14 22:42

Ja? Hvorfor skulle det ikke det? 

Mål er mål :)

madigan
madiganInnlegg: 9343
03.12.14 11:07

Nja-men det hender at de annulerer mål også da (uten at jeg kan regla) har sett det på tv:)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg