Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Padrino
PadrinoInnlegg: 284
17.07.17 21:55
Sampi: Men helt ærlig så kan man jo stille seg spørsmål til om ikke man sitter igjen med bedre kort om man selger han for for rundt 150mill euro. Kunne jo blitt brukt for å finansiere Dybala og Dembele

De bør finansieres på andre måter spør du meg. Neymar er allerede blant verdens desidert beste spillere og markedsmessig er han blant de aller mest verdifulle. €150M er mye penger og det kunne finansiert både det ene og det andre, men verdien av å ha en spiller og type som Neymar i klubben er uvurderlig. Det at brassen nylig har fylt 25 år og dermed går inn i det som historisk sett er den beste alderen til en fotballspiller gjør også at det ville vært hodeløst å selge han nå - uansett pris - til en rival i Champions League. 

Neymar er i mine øyne klubbens desidert viktigste spiller om man ser stallen i et 5-års perspektiv. Når det er sagt så er både Dembele og Dybala svært interessante spillere og spesielt Dybala vil jeg ha til klubben. Derimot bør vi vente med det til neste år (og sånn sett se om han fortsetter storspillet eller om det dukker opp en ny diamant) og heller bruke budsjettet vårt på å få en kvalitetsspiller inn på midtbanen. Dersom vi finner en til en god pris, kan det være lønnsomt å se etter en unggutt som kan utfordre Denis, Deulofeu og Paco i kampen om spilletid bak MSN og senere ta over tronen etter Suarez/Messi. Hvem kunne det vært? 

(Innlegget ble redigert 17.07.17 21:58)

Sampi
SampiInnlegg: 679
17.07.17 22:04

Vel det samme gjorde Ronaldinho å man så jo hva som skjedde der.
Klarte oss helt fint uten han også.

Tipper Neymar er i en annen klubb om 3 år max, kan aldri i verden se for meg at han er her lengre enn det.

Cobi
CobiInnlegg: 57458
17.07.17 22:20

Sport meldte i dag morges, altså før di Marzio, at Neymar vurderer å stikke for å komme ut av skyggen til Messi... Robert Fernandez måtte svare på Neymar-spørsmål på dagens pressekonferanse, før di Marzio-storyen kom.

Fucke opp PSG over Verratti, og miste Neymar som hevn... det ville i det minste være det endelige nådestøtet over denne hjernedøde ledelsen. Om det nå skulle bli sånn, jeg tror vel egentlig han blir.

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
17.07.17 22:23
Sampi: Vel det samme gjorde Ronaldinho å man så jo hva som skjedde der.
Klarte oss helt fint uten han også. Tipper Neymar er i en annen klubb om 3 år max, kan aldri i verden se for meg at han er her lengre enn det.

Det er ingen tvil om at Neymar og Ronaldinho har mange likheter, men det er snakk om to forskjellige personer i samme klubb, men i ulik tidsperiode. Tiden er annerledes nå. 

Ingen av oss vet om Neymar er her om 3, 5 eller 10 år, men jeg mener at vi burde beholde han i minst 5 år til. I løpet av den perioden har han blitt hærfører i det nye Barca og forhåpentligvis legendestatus om utviklingen hans fortsetter inn i det som kan bli karrierens beste år for brasilianerens del. 

Når vi er inne på brasilianere så begynner jeg å lure på om ikke italieneren Jorginho kan være riktig spiller for klubben. En midtbanedirigent med mange kvaliteter, defensive så vel som offensive, og som går inn i sine beste år. Nå som Verratti er utilgjengelig, og folk som Thiago, de Bruyne og Koke nærmest er umulige å få tak i kan Jorginho være en løsning mens vi venter på den neste store fra La Masia. 

Han har spillestilen og kan fleksibelt passe inn i nesten alle type roller sentralt på midtbanen. Ved siden av Busquets tilfører han laget pasningssikkerhet (korte pasninger og lengre gjennombruddspasninger) og defensiv stabilitet. Det gir rom for vingbacker og så kan Iniesta, Roberto, Rakitic og Gomes være den tredje mann på midtbanen avhengig av motstander, kampbilde, form etc. 

Noen som har en anelse om hva prisen for en kar som Jorginho ville vært? Og tror man han kan styrke Barcelona? 

Jeg heller mot at han kan styrke midtbanen vår umiddelbart, samtidig som jeg tror/håper vi kan få han til en så god pris at vi har råd til å bruke noen millioner på en fleksibel og ung angrepsspiller med verdensklassepotensialet. 

GreySerpent
GreySerpentInnlegg: 10389
17.07.17 22:23
Cobi: at Neymar vurderer å stikke for å komme ut av skyggen til Messi.

Kan komme til United og spille i skyggen av Lukaku. Bokstavelig talt! :P

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
17.07.17 22:24
Cobi: Neymar vurderer å stikke for å komme ut av skyggen til Messi...

Den her må vel være oppbrukt nå... Det virker som han trives godt i selskap med Messi og han er jo egentlig ikke i skyggen av han heller. 

Med Semedo inn ser jeg gjerne Messi i en enda mer tydelig sentral 10'er/falsk 9'er rolle. Suarez inne sentralt med Neymar i en flytende, fri rolle fra venstre. 

(Innlegget ble redigert 17.07.17 22:26)

Cobi
CobiInnlegg: 57458
17.07.17 22:36

Oppbrukt og oppbrukt.. det gjelder vel akkurat like mye nå som tidligere, rent bortsett fra at Neymar blir stadig eldre og stadig nærmere peaken sin rent sportslig. Som Sport påpekte: Han har vunnet alt han kan vinne på klubbnivå, men mangler gullballen. Og den vinner han ikke så lenge Messi er der på samme lag.

Men jeg tror han blir jeg altså. Ikke minst fordi PSG ville spart flere titalls millioner euro på å hente han tidligere i sommer kontra nå, mtp at klausulen hans nettopp økte med toogtyve millioner euro. Men rekkefølgen i nyhetene er litt ekkel, med at det begynte i Sport.

grock19
grock19Innlegg: 81801
18.07.17 01:12

  Barcelona's final offer for Paulinho The club are tempting Guangzhou with a number over 30 and below 40m At Camp Nou they are not looking for alternatives   17/07/2017 16:39h

 

 

arcelona's first move for Paulinho did not go well. Guangzhou wanted more money. Nothing personal, just business. The Brazilian midfielder is one of the key objectives for Ernesto Valverde for the season ahead and being given a 'No' will not change the plans of Robert Fernandez. They have to start again and do things differently, because unlike with Nelson Semedo and Hector Bellerin, there is no altetnative. 

 

(Innlegget ble redigert 18.07.17 01:13)

Sampi
SampiInnlegg: 679
18.07.17 01:20

ender med at de kjøper han ut fra kontrakten til slutt.. TheUnitedWay
TheUnitedWayInnlegg: 7374
18.07.17 01:25

Noen av dere som skal ned å se kampen mot Real Madrid 12 august?

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6742
18.07.17 01:29
grock19: Barcelona's final offer for Paulinho The club are tempting Guangzhou with a number over 30 and below 40m At Camp Nou they are not looking for alternatives   17/07/2017 16:39h

Jeg skjønner virkelig ikke greia her. Det å i det hele tatt bli linket til Paulinho er en ydmykelse i seg selv som burde være grunn nok til en offentlig unnskyldning. 

At Valverde synes å insistere på Paulinho gjør meg veldig usikker på om Valverde er riktig mann for jobben. Midtbanen er allerede overbefolket, og kremargumentet har jo vært at Paulinho kan bekle alle tre plassene på midtbanen. Men det kan jo jaggu kake Roberto, Gomes og Rakitic også. 

Med mindre dette er ennå en snuskete handel pushet fra styrenivå, så gir dette ingen mening i mitt hode. 

Bleke
BlekeInnlegg: 15966
18.07.17 01:44
Bølgenisse: Jeg skjønner virkelig ikke greia her. Det å i det hele tatt bli linket til Paulinho er en ydmykelse i seg selv som burde være grunn nok til en offentlig unnskyldning.  At Valverde synes å insistere på Paulinho gjør meg veldig usikker på om Valverde er riktig mann for jobben. Midtbanen er allerede overbefolket, og kremargumentet har jo vært at Paulinho kan bekle alle tre plassene på midtbanen. Men det kan jo jaggu kake Roberto, Gomes og Rakitic også.  Med mindre dette er ennå en snuskete handel pushet fra styrenivå, så gir dette ingen mening i mitt hode.

Mener Marca lagde en sak om at Guangzhou vurderte å gå til FIFA fordi de mente at Barca hadde pushet for mye på Paulinho uten å få klubbens godkjennelse til å snakke med spilleren. Da er det rimelig mye desperasjon ute å går hvis man setter alle kluter til så mye at søksmål er på trappene.

Sampi
SampiInnlegg: 679
18.07.17 01:58

Kan jo hende han har blitt bedre, jeg har hvert fall ikke så mye innsikt i ligaen. Men det tror jeg ikke de andre har heller. Så det går vel mer på stats, å der er det ikke mye feil å finne.
Men nå er det jo labert nivå på ligaen, men det kan også påvirke prestasjonene hans at han ikke tar kampene like seriøst.


Vi har jo sett spillere som spiller elendig i PL  men som er helt fantastiske i andre ligaer. Aspas var jo gedigen flopp, gikk til Celta å puttet som bare rakkeren. Nolito var en av de fremste i La Liga, Barcelona ønsket han (noen her inne til og med). Gikk til City å floppet mer eller mindre han også. 


Det som irriterer meg mest er alderen og prisen kvaliteten hans kommer med. Jeg tror ikke han er noe forferdelig fotballspiller bare fordi han ikke gjorde det så bra i Tottenham. Men han er ei heller ikke fantastisk. 

Jeg håper de står på sitt, men jeg vet at de kommer til å kjøpe han ut av kontrakten når de gir opp Verratti fullstendig. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6742
18.07.17 02:04
Bleke: Mener Marca lagde en sak om at Guangzhou vurderte å gå til FIFA fordi de mente at Barca hadde pushet for mye på Paulinho uten å få klubbens godkjennelse til å snakke med spilleren. Da er det rimelig mye desperasjon ute å går hvis man setter alle kluter til så mye at søksmål er på trappene.

Jeg tror egentlig det bunner ut i en manglende evne til å håndtere slike handler, der man har hatt som strategi å få spilleren til å offentlig ønske seg til Barcelona for å få en bedre forhandlingsposisjon. Så har man ikke tatt høyde for at selgende klubb (eller ikke selgende om du vil) blir grumpy av fremgangsmåten og nekter å selge. 

Sånn sett er jo det herlig ironisk om egen udugelighet redder man fra å gå på en smell som man kunne gått på på grunn av egen udugelighet. Jeg snakker Paulinho her sånn for the record. 

(Innlegget ble redigert 18.07.17 02:05)

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
18.07.17 06:17

Noen som har oversikt om det finnes noe asiatisk kryddet tilgjengelig på markedet? Da tenker jeg på midtbanespillere fra land som Japan eller Sør-Korea. Med Rakuten inn som hovedsponsor og en strategisk målsetning om å internasjonalisere inntektskildene kan en signering av en asiatisk spiller ha en dobbeleffekt om kvaliteten på spilleren er Barca-materiale. 

andwez
andwezInnlegg: 10847
18.07.17 11:47
Padrino: Noen som har oversikt om det finnes noe asiatisk kryddet tilgjengelig på markedet? Da tenker jeg på midtbanespillere fra land som Japan eller Sør-Korea.

Akkurat hva klubben trenger nå.

Sampi
SampiInnlegg: 679
18.07.17 15:04

Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Arda, A. Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr., Cillessen, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, S. Roberto, Aleix Vidal, Umtiti, Semedo, Marlon, Douglas, Samper, Vermaelen, Munir, Ortolá, Ezkieta and Aleñá.


Rafinha og Deulofeu blir ikke med til USA. Stiller spørsmålstegn med at man tar med seg 4 keepere. Helt latterlig håpløst uttak. Her setter man altså Douglas, Vermaelen og tar med seg 4 keepere når det egentlig holder med 3!. Helt latterlig. 3 spotter som kunne blitt brukt på å teste ut noen B lags spillere.

(Innlegget ble redigert 18.07.17 15:05)

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
18.07.17 17:09
andwez: Akkurat hva klubben trenger nå.

Vi har de siste ti årene sett at spillere med afrikanske røtter virkelig har befestet sin posisjon i den internasjonal fotballen og jeg tror ikke det er lenge før den massive befolkningen fra Asia utvikler noen fotballspillere med høyt toppnivå. Det ville vært verdifullt om vi fikk tak i den neste store fra Japan, Sør-Korea eller kanskje Kina. 

Spillere fra disse landene representerer også en del av klubbens verdier, som respekt og ydmykhet, og burde ha en mentalitet som gjør at de kan hevde seg om det tekniske også er på plass. 

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
18.07.17 17:15
Sampi: Rafinha og Deulofeu blir ikke med til USA. Stiller spørsmålstegn med at man tar med seg 4 keepere. Helt latterlig håpløst uttak. Her setter man altså Douglas, Vermaelen og tar med seg 4 keepere når det egentlig holder med 3!. Helt latterlig. 3 spotter som kunne blitt brukt på å teste ut noen B lags spillere.

Vi har med tre keepere. Cillessen, Ortola og Eziketa er målvaktene som er med da Stegen og Gomes ikke er med troppen til å begynne med. 

Douglas og Vermaelen skal nok begge ut, og man bruker vel treningskampene for å stille de ut eventuelt. Ser også at Arda Turan er med. Spent på om han blir eller om man erstatter han i angrepet. 

Sampi
SampiInnlegg: 679
18.07.17 17:25
Padrino: Vi har med tre keepere. Cillessen, Ortola og Eziketa er målvaktene som er med da Stegen og Gomes ikke er med troppen til å begynne med.  Douglas og Vermaelen skal nok begge ut, og man bruker vel treningskampene for å stille de ut eventuelt. Ser også at Arda Turan er med. Spent på om han blir eller om man erstatter han i angrepet.

Ja jeg så det etter jeg hadde postet men fikk ikke redigert det. 
Man har jo prøvd dette med å "stille" de ut tidligere uten lykke. Ganske sikker på at de går for omtrent ingenting. Gevinsten på å gi noen talenter spilletid vil jeg si er større enn hva enn den lille ekstra summen evt betyr.

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
18.07.17 17:51
Sampi: Gevinsten på å gi noen talenter spilletid vil jeg si er større enn hva enn den lille ekstra summen evt betyr.

Helt enig i dette. Nå er det viktig å tenke på at dette er Valverde sin første sommer i klubben og det aller viktigste for han er å bli kjent med A-lagsspillerne. I denne troppen er det kun Douglas, Vermaelen og kanskje Arda som vi ikke ser i klubben fra sesongstart. 

Ungguttene i klubben får nok av kamper å vise seg frem i via B-laget. Samper og Alena er med, mens Palencia og Cucurella tydeligvis blir hjemme. Hvem andre kunne vi hatt med som samtidig har muligheter til å få kamper for A-laget denne sesongen? 

Spillere i en mellomalder (20-24) har vi en del av og denne gjengen er det viktig å få innkjørt for å samtidig se hvem som er klare til å ta steget inn i en nøkkelrolle i troppen.

I denne kategorien har man nye Semedo som skal drilles på høyresiden. Umtiti viste positive taker, men må ta nye steg. Marlon Santos er en annen ung stopper som trenger spilletid. Lucas Digne er den fjerde i forsvaret som også må ta steg. 

Sergi Samper, Denis Suarez og Carles Alena er tre midtbanespillere som er med og trenger å ta steg for å ha en rolle i troppen. Personlig håper jeg Denis Suarez kan få mange minutter i den kommende sesongen da jeg tror han etterhvert kan bli en viktig rotasjonsspiller. 

Angrepet vårt ser grått ut, men Paco og Munir er med og må virkelig ta opp hansken. 

Jeg teller da 8 spillere (om man tar bort Umtiti som allerede er bankers) som må kjøres inn og ta steg for å befeste sin posisjon i troppen. I tillegg har man Ortola og Eziketa som målvakter. 
I tillegg til disse er det da førstelagsspillerne som sårt trenger å bli kjent med Valverde og det er helt naturlig at denne gjengen tar plassene i troppen. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5094
18.07.17 18:21
Cobi: Og Semedo er sikkert grei nok han, jeg aner ikke, men typemessig ser han grei ut. Dog forbeholder jeg meg retten til å være litt avventende; han har en spillestil som gjerne gjør at FIFA-generasjonen tenker fart og teknikk=kvalitet, og så ser man ikke like godt ting som posisjonering defensivt og sånt. Og det er ikke veldig lenge siden Danilo var helt ufattelig bra, hvor Barcelona var idioter som ikke kjøpte han, og så var han beint fra veldig dårlig så snart han kom til Real Madrid. Bosingwa var også knallbra, men huskes vel best for øyenbrynene fra sin tid i England... Mens Pepe ble hentet for det som den gang var en enorm sum, folk ante knapt hvem han var, og så endte han opp som en av dette årtusenets beste forsvarskjøp. Fra Portugal får man enkelt og greit veldig mye blanda drops. Og jeg blir litt betenkt når en relativt ordinær back som Cedric vurderes foran på landslaget. Joda, landslag gjør mye rart, og for balansen deres er det kanskje greit med en mer defensiv type, men hadde Barcelona vært linka til Cedric hadde jeg vært svært negativ, for å si det sånn. Jeg stusser for øvrig litt på argumentasjonen om at Bellerin kun er fart, mens han her er kanon. Ser da vitterlig ut til å basere voldsomt mye på fart Semedo også. Men åtte liga-assists, tolv totalt, i fjor er fine tall. Selv om han spilte for ligaens klart beste lag. Positivt at laget var solide bakover, det burde indikere at han ikke er helt god natt hjemover. Prisen ser fin ut i dagens marked, må jeg si. Mendes har gjort en god jobb der...

Et par Semedo-artikler som er ok å lese:

Artikkel 1

Artikkel 2

 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4131
18.07.17 19:39

Da ser det ut som Neymar er på vei vekk fra Barcelona og. PSG har visst blitt enig med Brasilianeren og overgangssummen ligger på intet mindre enn 222 millioner euro. Altså over dobbelt så mye som overgangsrekorden til Pogba.

Jeg digger Neymar og er ganske sikker på at han er den beste angriperen i verden etter Messi. Det vil rett og slett være veldig trist om han forlater Camp Nou på mange måter, spesielt fordi jeg føler han fortsatt, til tross for å ha prestert meget bra, har noe uforløst i Barcelona. Da tenker jeg spesielt på samarbeidet mellom han og Messi. Det har blitt for lite av dette, og det er rett og slett trist for fotballen at det ikke skal bli mer av det.

Samtidig, for Barcelona, tror jeg egentlig ikke det behøver å være så dumt å takke ja til et sånt tilbud. Hvis salget av Neymar kan sørge for at Verratti hentes inn, i tillegg til en solid erstatter(Den første som slår meg er Aubameyang) og kanskje en god midtbanespiller til, så er jeg ikke så sikker på at Barcelona vil lide av salget. Kanskje heller styrkes dersom den nye manageren klarer å dyrke midtbanespillet i større grad slik at kampene kan domineres mer. Med Messi og Suarez, i tillegg til den solide forsterkningen på høyre back, tror jeg Barcelona på den måten kan se meget sterke ut neste sesong.

(Innlegget ble redigert 18.07.17 19:47)

Sampi
SampiInnlegg: 679
18.07.17 19:56

Temmelig sikker på at det er fake news, alle bare ender opp med å kopiere hverandre. Kilden er vel en eller annen journalist i brasil. 

Er uansett åpen for å selge han for den summen. Nesten så man burde prøve å overtale Mbappe, så henter man Dembele og en midtbane neste år.

Men blir vel fort "nå har vi så mye peng at vi kjøper Paulinho ut av kontrakten".

Kent
KentInnlegg: 116863
18.07.17 20:01

Slik ståa er i dag vil nok Barca fint kunne overleve et salg av Neymar, men Messi og Suarez blir ikke yngre og Neymar er den neste Ballon d'Or-vinneren.

Den dagen Messi og Suarez ikke lenger leverer på det nivået de har gjort, så tror jeg et eventuelt salg av Neymar er noe som kommer til å gnage på mange.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4131
18.07.17 20:08
Sampi: Temmelig sikker på at det er fake news, alle bare ender opp med å kopiere hverandre. Kilden er vel en eller annen journalist i brasil.

Kanskje, men Goal.com har ikke for vane å påstå noe så bastant dersom det ikke er "real news". Mitt inntrykk er at dersom det har gått så langt, så pleier som regel overgangen å inntreffe.

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
18.07.17 20:13
xavi-maestro: Samtidig, for Barcelona, tror jeg egentlig ikke det behøver å være så dumt å takke ja til et sånt tilbud.

Det er er enorme penger, men det ville vært katastrofe om Neymar dro. Da er det kun Verratti og en spiller som Dybala i angrep som kan redde et sånt salg. Merkevaren Neymar ville svidd enormt å miste, spesielt når han om et par år er den absolutt beste i hele verden. 

I en grå sommer kan det være kjekt å se på de tre generasjonene vi har i klubben. Det er viktig å ha en balanse mellom lovende unggutter i alderen 18-23 år, spillere i sin beste alder (24-29 år) og spillere som kanskje har hatt sine beste sesonger, men som har rutinen vi sårt trenger i stallen (29-35 år). Har tatt utgangspunkt i alderen spillerne våre er i ved slutten av 2017. 

18-23 år
Adrián Ortolá, Jokin Eziketa, Sergi Palencia, Marlon Santos, Marc Cucurella, Sergi Samper, Carles Aleña, Denis Suárez, Gerard Deuolofeu, Munir El Haddadi  

Dette er gjengen som virkelig må tråkke til i løpet av sommeren og/eller for Barça B. Ortolá og Eziketa blir nok aldri noe mer enn andrevalg i mål. Palencia og Cucurella har nøkkelroller for B-laget, men begge to har muligheter for å spille seg inn på førstelaget, kanskje allerede til neste år. Marlon Santos får tilsynelatende plass på A-laget denne sesongen og det blir spennende å se hva han kan bidra med.   

Samper, Aleña og Suárez er tre midtbanespillere jeg har troen på. Denis Suárez kan ta flere roller i laget og det er på tide at han tar større ansvar når han spiller. Samper får forhåpentligvis minutter i løpet av sesongen og kanskje er han med troppen hele veien? Aleña blir nok på B-laget og det blir en nøkkelsesong for han med tanke på hva som skal skje neste år. Kanskje kan han også, som Samper, få en rolle på A-laget allerede denne sesongen (spesielt om det ikke kommer inn noen ny midtbanespiller).  

Deulofeu og Munir er tilbake. To talentfulle angripere som begge må gripe sjansen med begge hender når de får den. Deulofeu blir nok aldri mer enn et rotasjonsalternativ, men Munir har spennende kvaliteter og det hadde vært artig om han ble i klubben for å utfordre MSN.   

24-29 år
Marc-André ter Stegen, Jacob Cillessen, Nelson Semedo, Aleix Vidal, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Lucas Digne, Sergio Busquets, Ivan Rakitić, Sergi Roberto, André Gomes, Rafinha, Neymar, Paco Alcácer  

I mål og på begge sidebackene finner vi seks spillere i sin beste alder. Stegen, Semedo og Alba blir nok førstevalget og alle innehar kvaliteter som hører hjemme i en toppet 11’er på Camp Nou. Cillessen, Vidal og Digne er grei backup, men spesielt Vidal og Digne får tøff konkurranse fra nevnte Palencia og Cucurella i tiden som kommer. Umtiti er vår eneste stopper i denne alderen, men han viste forrige sesong at han innehar et bunnsolid toppnivå som vi vil nyte fremover.   

Busq og Ivan tar snart steget inn i siste kategori, men er den siste sammen med Alba fra storhetstiden. Viktige bærebjelker frem til Sergi Samper og Marc Cucurella forhåpentligvis tar over tronen. Roberto og Gomes er ikke lenger unggutter, men jeg har virkelig sansen for begge to og tror de vil trives i Valverdes aggressive stil og at de vil veksle på løperrollen på midtbanen ved siden av Iniesta, Rakitic og en eventuell ny signering. Uansett er dette to solide midtbanespillere som absolutt fortjener en plass i troppen, også i årene som kommer.   

Neymar er kronprinsen av Barcelona og udiskutabel. Så er spørsmålet om Rafinha og Paco - om de blir - har en fremtid i klubben. Jeg regner med dette eventuelt vil bli deres siste sesong om ikke de befester seg som viktige spillere for stallen.   

Stegen, Semedo, Umtiti, Roberto, Gomes og Neymar kan alle bli fremtidige bærebjelker. Cillessen, Vidal, Digne, Rafinha og Paco er per nå stallfyll, med Busquets og Alba i siste fase som spillere i sin prime.   

29-35
Gerard Piqué, Javier Mascherano, Andrés Iniesta, Arda Turan, Lionel Messi, Luis Suárez  

Spillere som må fases ut i tiden som kommer og som man må begynne å se etter arvtakere til.   

Mascherano er inne i sin siste fase og vi har fått vår erstatter i Umtiti. Piqué er enda en klassestopper, men han blir ikke raskere og kvikkere de neste årene. Marlon Santos tar tydeligvis en plass på A-laget i år, men jeg ser helst at vi til neste år finner en potensiell arvtager her til neste sommer.   

Iniesta går dessverre inn i siste fase i klubben. Har man erstatteren hans i klubben allerede med Denis eller Aleña? Det kan hende, men da må en av de to vise det allerede denne sesongen, hvis ikke trenger vi sårt en forsterkning her til neste sesong. Arda regner jeg med forlater oss allerede i år, om ikke får han maksimum en rolle som stallfyll.   

Messi og Suárez er fortsatt nøkkelspillere, men her må man også ha forsterkninger til neste sesong. Spen på om Munir kan etablere seg i angrepet. Rafinha, Deulofeu og Paco er i bakhånd, men det kan være greit å se etter en unggutt i angrepet allerede i år. 

(Innlegget ble redigert 18.07.17 20:14)

Padrino
PadrinoInnlegg: 284
18.07.17 20:16
xavi-maestro: Goal.com

Er ute etter artikler som folk klikker seg inn på. 

Sampi
SampiInnlegg: 679
18.07.17 20:23
Kent: Slik ståa er i dag vil nok Barca fint kunne overleve et salg av Neymar, men Messi og Suarez blir ikke yngre og Neymar er den neste Ballon d'Or-vinneren. Den dagen Messi og Suarez ikke lenger leverer på det nivået de har gjort, så tror jeg et eventuelt salg av Neymar er noe som kommer til å gnage på mange

At Neymar er den neste vinneren vet jo ingen og det betyr strengt tatt ikke så mye heller. Neymar kan for drukne i all berømmelsen og bry seg mer om ting utenfor fotballen. Du vil jo ha Dybala, Dembele,Pogba, Mbappe osv osv som også vil bli bedre.

Jeg er temmelig sikker på at Neymar forsvinner før Messi/Suarez gjør det eller så forsvinner han på samme tid. Da blir det fort vanskelig å erstatte 3 så gode spillere på 1-2 år samtidig som resten av troppen også er på sin aller siste vers.

Jeg synes ikke man skal selge han i år, men neste år burde han faktisk bli det.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4131
18.07.17 20:28
Padrino: Er ute etter artikler som folk klikker seg inn på.

Jeg lurer på hvilket medium som ikke er det. Det er liksom det medier lever av.

(Innlegget ble redigert 18.07.17 20:28)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg