Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
GMartino
GMartinoInnlegg: 2712
11.08.17 17:45
andwez: Denne sporten har blitt helt patetisk...

Heldigvis ikke like patetisk (ennå) som Real Madrid

Royu
RoyuInnlegg: 10240
11.08.17 18:01
Kubala: Denne fra Sid Lowe begynner å vokse veldig på meg. Vi VET jo at dette ikke kommer til å skje, og at 222 millioner euro ++ kommer til å fyke unna i løpet av denne måneden, men en liten del av meg håper at den blir brukt på Seri, og thats it.

Han sier jo at det ble enda verre neste år. Hvorfor skal klubber plutselig glemme at Barcelona har penger neste år? Det gir null mening. Vi får vel også 155 mill euro fra Nike fra å med neste sesong
Vår beste spiller ble heller ikke solgt, så vi har fortsatt Messi og Suarez som står for det meste. Det å erstatte Neymar er lettere enn det var å erstatte Figo på det tidspunkte.

Jeg tror ikke problemet er å bruke penger, men å finne de riktige spillerne. For billigere blir det hvert fall ikke neste år. Spesielt de beste som vi ofte er ute etter vil jo ende opp med å spille VM, et VM som gjerne presser prisene ENDA mer opp på de spillerne som leverer, som gjerne er de beste. 

Om vi dropper Dembele i år. Dembele spiller enda bedre denne sesong og tar helt av i VM. Hvor dyr tror du ikke han blir? Garantert dyrere enn i år. Plutselig finner PSG ut at de vil ha Coutinho neste år, Coutinho vil jo garantert leverer bra/bedre i både VM og i sesongen. Hva skjer da? Jo prisen blir enda dyrere.

Vi er heldige med at de aller aller fleste klubbene er ferdig handlet nå. De som ikke tar helt av nå vil gjøre det neste år. Det eneste vi ikke er så fullt så heldig med er at det er mangel på alternativer. Mangel på alternativer er gjerne også en årsak til at prisen blir presset opp. Skulle det dukke opp et like rått eller bedre talent neste år, så vil prisen på de ikke være noe billigere


Jeg synes det holder med Coutinho eller Dembele. Jeg mener det holder med en av de + Seri. Da har vi ikke tatt fullstendig av, vi har forsterket godt, samt vi fortsatt sitter igjen med penger på bok.
 

andwez
andwezInnlegg: 11338
11.08.17 18:48
GMartino: Heldigvis ikke like patetisk (ennå) som Real Madrid

Jeg har egentlig mer i mot Barcelona enn Real Madrid om dagen.

Kubala
KubalaInnlegg: 8022
11.08.17 20:52
Royu: Han sier jo at det ble enda verre neste år. Hvorfor skal klubber plutselig glemme at Barcelona har penger neste år?

Hva er det du sikter til egentlig? Verre neste år?

Selvsagt glemmer ingen at Barcelona har penger. En så stor klubb som Barcelona har penger, det er ikke det at nå tenker klubber at Barcelona har solgt en spiller, derfor har de mye penger. Det er en av de største klubbene i verden, de har penger. Det var casen før Neymar. 

Men når klubber vil ha summer som er 50% høyere enn hva som var verdensrekorden av overgangssummer for folk som så vidt har bikka 20 år så er markedet i en oppblåst fase. Du kjøper ikke(med mindre du er en idiot, eller bekymringsfritt mye penger)- en bolig hvis det er på sitt høyeste, da bør du heller ikke kjøpe en spiller når markedet er som det er nå.

En riktig måte å løse dette på ville eventuelt vært at man hentet en spiller før Neymar dro, da ville man dodget denne situasjonen, men her kjenner vi jo identiteten til de som sitter i styret i Barcelona og kan allerede fastslå at planlegging ikke er deres styrke. 

(Innlegget ble redigert 11.08.17 20:53)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
11.08.17 21:00

Å de vil fortsatt ha 50% mer neste sesong også, så å vente gjør ingen nytte. Du må nesten vente flere år om man skal få noe mer vanlig priser. 

Det er ikke slik at Dortmund vil ha 150mill euro i år, også kommer vi å banker på døra neste år og da godtar de plutselig 80 mill euro eller lavere. Om noe så blir nok enda mer komfortabel med å selge til overpris fordi etterspørselen på Dembele kommer garantert til å være høyere enn hva den var i år om vi tar hensyn til at han fortsetter å spille som han gjør.

Kubala
KubalaInnlegg: 8022
11.08.17 21:25
Royu: Det er ikke slik at Dortmund vil ha 150mill euro i år, også kommer vi å banker på døra neste år og da godtar de plutselig 80 mill euro eller lavere.

Det er ikke noen automatikk at en spiller x's verdi følger han karrieren gjennom heller. Én skade på Dembelé i år er nok til at verdien hans vil falle drastisk. Her er det bare å investere hver eneste krone i det nye stadionanlegget.

Her står markedet ved et veikryss. Barcelona er den eneste klubben nå i sommer som kan endre på det. Er man svake, og kaster pengene etter Dortmund, så rettferdiggjør man et dopet overgangsmarked.

En ansvarlig klubb, en med litt kaldt blod, og med en ryggrad ville i kjølvannet av PSGs pengedopede praksis tatt dette ansvaret gjennom å utfordre fotballmyndighetene som FIFA og UEFA til å innføre regler og lover som hindrer en klubb som PSG å gjøre som de gjorde med Neymar.

trøndergutten
trønderguttenInnlegg: 11323
12.08.17 00:18
andwez: Vi er altså der at verdens første spiller over €100M kostet over €200M.  Videre får man avslag på to forskjellige spillere hvor begge budene hadde vært ny verdensrekord før Neymar, og hvor kvaliteten på spillerne er, vel, faen så langt unna hva man burde sette verdensrekord for.

Haha, jeg husker tilbake i gode gamle dager da man ristet på hodet over prisene Bale, Cristiano Ronaldo, Higuain og Pogba ble solgt for. 

Jeg husker da Modric ble solgt for ca 300 mill kr til Real. I dag får man såvidt en middelmådig midtstopper fra en eller annen middelmådig PL-klubb for den summen. Altså, Kyle Walker kostet nesten det dobbelte. 

Denne inflasjonen vil stoppe tilslutt, men jeg spår at det vil ta noen år før det gjør det, og jeg tror det er først og fremst oss supportere og TV-tittere som må si at nok er nok. Klubbene, spillerne og forbundene kommer bare til å fortsette. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.08.17 01:28

Seri mot Troyes(de tapte riktig nok men)

Sies at han vi har gitt han beskjed om å være tålmodig rundt signeringen. Skjønner egentlig ikke hvorfor man skal drøye, det har vel muligens med at man ikke har fått alle pengene av PSG enda har jeg hørt, å at de som er tilgjengelig skal brukes på Dembele/Coutinho. 

Synes det er ganske stille rundt spillere som er på vei ut også. 
Denis Suarez har blitt ryktet til Napoli for 20-25 mill euro.
Sergi Roberto har blitt ryktet til de aller fleste pga lav utkjøpsklausul. 
Arda ryktes til Galatasaray og Atletico Madrid. 
Vermaelen ble ryktet litt til Everton. 

Eneste spilleren med unntak av Neymar som har blitt solgt er Tello. Som ble solgt for en fattig sum på 4 mill euro. Er det noe som ikke forandrer seg så er det den lave prisen vi selger spillerne våres for hvert fall.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 5200
12.08.17 10:52
Royu: Er det noe som ikke forandrer seg så er det den lave prisen vi selger spillerne våres for hvert fall.

Ja. 222 mill er ingenting.

Leoparden1
Leoparden1Innlegg: 5982
12.08.17 10:55

Royu, tror ikke du traff helt med den linken der... Tar oss vel til åpningsinnlegget i Barcelonatråden. Altså denne. 

Puyi
PuyiInnlegg: 308
12.08.17 13:12

Kjenner jeg blir mer og mer frustrert for hver dag som går nå, hvorfor skjer det ikke noe på transfersiden? Ledelsen virker totalt inkompetent. Tankene går tilbake til da vi endte opp med en Overmars til blodpris. Nå ender vi vel fort opp med et 3-4 valg..  

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.08.17 14:11

Xavi med store ord om Seri. 

D10S
D10SInnlegg: 4282
12.08.17 14:54

Hva er det som skjer nå.....

Nå melder fler og fler at Paulinho er mer eller mindre klar for Barcelona. 4-års kontrakt og vil koste €40M. Ankommer på Mandag ifølge EMD.

 

La dette være en vond drøm. Plz. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.08.17 15:01

Jeg blir faen meg oppgitt om man kjøper han men ikke Seri.
Gir absolutt null mening men jeg forutså at det ble en realitet så fort styret fikk for mye penger mellom fingrene.

Tror egentlig ikke noe på det, å om jeg kommer til å se han i Barcelona trøye så kommer jeg fortsatt til å ikke tro det.
Det å bruke 40 mill på Paulinho er 10 ganger verre enn å bruke 120 på Dembele 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7030
12.08.17 16:46

Paulinho vil i tilfelle være Barcelonas fjerde dyreste signering noen gang etter Zlatan, Suarez og Neymar. Dette altså for en avdanket aldrende brasilianer som spiller i kinesisk liga. I tillegg vil det ettersom jeg forstår også medføre at Marlon vil måtte lånes ut pga utleningskvoten. 

Dette blir i tilfelle et av de pinligste kjøpet som har skjedd i fotballen. 

D10S
D10SInnlegg: 4282
12.08.17 16:57
Bølgenisse: I tillegg vil det ettersom jeg forstår også medføre at Marlon vil måtte lånes ut pga utleningskvoten.

Han vil vel kunne spille for B-laget?


Skal være Valverde som ga OK for Paulinho-signeringen. I så fall en jævlig stygg ripe i lakken allerede etter 1 mnd, og dette styret kan umulig sitte mye lenger nå... 

Vet du forresten hva som skjedde med dette mistillitsforslaget fra Benedito? Ble det ikke noe av? 

(Innlegget ble redigert 12.08.17 16:58)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7518
12.08.17 17:04

Om dere henter Paulinho, så har klubben altså brukt 195 millioner euro på Arda, Vermaelen, Digne, Alcacer, Gomes og Mathieu, itiligg til brassen.. 

toydoll
toydollInnlegg: 2759
12.08.17 17:04
D10S: Nå melder fler og fler at Paulinho er mer eller mindre klar for Barcelona. 4-års kontrakt og vil koste €40M. Ankommer på Mandag ifølge EMD.

Jeg bor fortiden i Guangzhou, her er det ingen som skjønner noe som helst av denne overgangen, han er ikke akuratt den beste spilleren her. Han er heller ikke særlig populær her blant fansen

madi_balboa
madi_balboaInnlegg: 4631
Jackern
JackernInnlegg: 4276
12.08.17 17:24
Bølgenisse: Dette blir i tilfelle et av de pinligste kjøpet som har skjedd i fotballen.

Det er rett og slett smertefullt å være vitne til. Hadde ikke ønsket han til klubben på free transfer en gang, da han står i veien for utviklingen til talentene våre. Hele greia er langt forbi min fatteevne, og enda lengre unna (det som burde være) klubbens verdier.

(Innlegget ble redigert 12.08.17 17:25)

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
12.08.17 17:27
Bølgenisse: Dette blir i tilfelle et av de pinligste kjøpet som har skjedd i fotballen.

Helt enig. Den overgangen kan virkelig ikke gå i gjennom. 

CasinoRoyale
CasinoRoyaleInnlegg: 20071
12.08.17 17:31

Kan ikke fatte og forstå hvorfor dere ikke ringer London N5 og gir en no-nonsens pris på Alexis? Han har sannsynligvis en faket mageskade nå, uansett hva Wenger sier offentlig. Og på meg virker det rett og slett som om han er på vei bort.

Kunne gått rett inn på laget deres og vært 87,5% Neymar for tredjeparten av prisen

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
12.08.17 17:34
CasinoRoyale: Kan ikke fatte og forstå hvorfor dere ikke ringer London N5 og gir en no-nonsens pris på Alexis?

Fyller 29 år i desember. Nå som både Lionel og Luis har passert tredve er det uheldig å hente nok en kar som gjør det samme til neste år. 

Vi trenger ungt blod og ny energi til angrepet. Neymar var den ideelle, men det finnes diamanter der ute. Vi er nødt til å handle ganske raskt. Ligastart om åtte dager. El Clasico i morgen. 

CasinoRoyale
CasinoRoyaleInnlegg: 20071
12.08.17 17:39
Padrino: Vi trenger ungt blod og ny energi til angrepet.

Som jeg ser det, trenger dere å plugge et digert hull i skuta, og dere har bare drøye fjorten dager å gjøre det på. Det er for sent å være fisefine nå, nå gjelder det å skaffe battleproven kvalitet som leverer fra dag én for ikke å bli akterutseilt tidlig i sesongen.

At han bare holder i tre-fire år til (tja, Alexis er mer veltrent enn de fleste, så dette er minstetiden hans, ikke makstiden) betyr null nå. Dere har penger nok, så fremtiden får komme når den kommer. Nå er det hullet i skutesia som må tettes..

Royu
RoyuInnlegg: 10240
12.08.17 17:45

Hjelper vel uansett ikke når Arsenal ikke vil selge. Som Pad sier vi trenger ikke enda en gamling på topp. Nå har vi fortsatt såpass god kvalitet på topp at det ville vært perfekt for en yngre kar.


For hva gjør man om 3-4 år når plutselig Messi, Suarez, og Sanchez skal erstattes? Det gapet blir fort stort. Vi har også veldig mange andre spillere som har vært her i mange år som må erstattes til da eller på samme tidspunkt. Det er ikke bare gjort over natta. Du må begynne nå, å da kan man ikke splæshe ut penger på å hente tilbake Sanchez eller for den sak skyld Paulinho.


CasinoRoyale
CasinoRoyaleInnlegg: 20071
12.08.17 17:58
Royu: Hjelper vel uansett ikke når Arsenal ikke vil selge.

Jeg tror Arsenal selger uansett hva AW sier offentlig. 

Sånn har det vært flere ganger før, han garanterer på fredag og selger på mandag

george_hincapie
george_hincapieInnlegg: 12665
12.08.17 20:38

Paulinho og nå også Perisic. Fullstendig galskap om Barca ikke kan tiltrekke seg bedre spillere enn dette..

KongOlav2
KongOlav2Innlegg: 40624
12.08.17 20:40
D10S: Hva er det som skjer nå..... Nå melder fler og fler at Paulinho er mer eller mindre klar for Barcelona. 4-års kontrakt og vil koste €40M. Ankommer på Mandag ifølge EMD.

Har rabla totalt for Barca. Er klubben drevet av en gjeng med udugelige nisser? Skal jo nesten ikke gå an å gjøre så uinspirerte kjøp for en så stor klubb som Barcelona.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10357
13.08.17 11:23
D10S: Ankommer på Mandag ifølge EMD.

Hva står EMD for?

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8820
13.08.17 11:30

Europeiske Menneskerettighets Domstol?

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg