Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Padrino
PadrinoInnlegg: 651
16.08.17 20:18

Vi må gjøre noe ut av dette skandalevinduet snarest. Det er bare rundt to uker igjen og vi skriker etter forsterkninger. 

Semedo er en spiller for fremtiden og med Vidal sin kamp sist håper jeg han starter i kveld og etablerer seg på høyrebacken. Paulinho, om vi ser bort i fra den hysteriske prislappen, kan også bringe inn en annen dimensjon til midtbanen vår selv om jeg selvfølgelig ikke er fornøyd med kjøpet. Håper derimot at det ikke går ut over Sergi Roberto. Det ville vært katastrofe. 

Det ser ut til at Coutinho og Dembélé kommer inn. Da må jeg si meg fornøyd med vinduet til tross for det håpløse styret. Skulle veldig gjerne sett Seri inn også med tanke på at jeg synes Rakitic er for dårlig og Don Andres synher på siste vers. 

Semedo, Coutinho og Dembélé er spillere for fremtiden og er en gjeng jeg virkelig har troen på. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2487
16.08.17 20:41
Padrino: synes Rakitic er for dårlig

Er Camp Nou enig tro? Får applaus og det hauses opp når han gjør de få finessene sine. Hvertfall enig! Forhåpentlig oppstår det samme som høsten 2014 fremover at Rakitic benkes i nærmest alle toppkampene.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
16.08.17 21:16

Jeg var gira på Dembele når vi snakket 80-100 mill euro. Men nå som det snakkes om 130-150 enten for han eller Coutinho. Så er det faktisk en skandale å betale så mye. Jeg er redd at man ender opp med å gjøre det også vil ikke Dembele f.eks finne seg til rette. Han kan selvsagt gjøre det, men jeg tror det ligger mer risiko bak det enn suksess. 

Det er hvert fall langt mindre risiko med Coutinho, men allikevel er karen midtveis i karrieren ca. Så sånn sett skulle vi feile med Dembele og selger han om 3-4 år, så tror jeg allikevel vi får minst halvparten tilbake om ikke mer. 

Jeg tror styret vil fokuserer alt for hardt på å redde seg inn, noe som ender opp med at vi betaler alt for mye for en spiller om ikke 2. Vi har allerede gjort det med Paulinho, det hadde vært bedre å droppet han for å heller betale det nødvendige for Dembele eller Coutinho enn å ikke ende opp med noen av de fordi man brukte pengene på Paulinho. 


Problemet slik jeg ser det at om styret finner ut at de IKKE skal kjøpe Dembele og/eller Coutinho. Så vil vi ende opp en mellomløsning ala Di Maria eller noe helt på tryne idiotisk til sikkert halvparten av prisen på Dembele eller Coutinho. Det vil jeg hvert fall ikke at skal skje. 


Uansett hva som skjer så vil det være negativt for klubben, det som først og fremst er det viktigste denne sesongen er å sende det styret på hode og ræva ut å bringe klubben vi elsker så meget tilbake. For de siste par årene så har jeg merket at den klubben jeg en gang elsket så høyt har mistet utrolig mye av sjarmen de siste årene. Trofeene er greit nok det, men slik vi fremstår om dagen er hvert fall ikke verdig klubblogoen å da spiller det ikke noen rolle om vi vinner alt eller ingenting. 

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3070
16.08.17 21:24

"Napoli reject €60 million Barcelona bid for Lorenzo Insigne"

Spørst om det kommer flere bud. Insigne har virkelig tatt store steg i Napoli de siste årene.

Elguaje
ElguajeInnlegg: 20166
16.08.17 21:26
K-dawg: "Napoli reject €60 million Barcelona bid for Lorenzo Insigne"

I dagens marked og hvor sterkt forhold Insigne og Napoli har til hverandre så må man fort opp mot et tresifret tall. Har også en kontrakt til 2022.

(Innlegget ble redigert 16.08.17 21:29)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
16.08.17 21:45
K-dawg: "Napoli reject €60 million Barcelona bid for Lorenzo Insigne"

Napoli har blitt enige med spillerne sine om å være der en sesong til, derfor du ikke ser noen av de beste spillerne sine blitt særlig ryktet eller solgt. En må vel nærmest komme med heftig overpris om det skal skje. 60 mill euro er hvert fall enkelt for de å avslå.

Men er glad for at han i det minste har blitt vurdert. En burde jo nesten finne ut hvem Dortmund sine alternativer er for å erstatte Dembele.

K-dawg
K-dawgInnlegg: 3070
16.08.17 21:57
Royu: Napoli har blitt enige med spillerne sine om å være der en sesong til

Godt gjort å fått til en slik avtale. Med nåtidens ville lønninger og summer så virker det veldig vanskelig å beholde spillere over tid.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
16.08.17 22:02
K-dawg: Godt gjort å fått til en slik avtale. Med nåtidens ville lønninger og summer så virker det veldig vanskelig å beholde spillere over tid.

Det kommer av at de var ganske nære på å vinne ligaen. 
Det er uansett bare et år, jeg tror de hadde blitt solgt om noen kom med en veldig veldig høy sum på noen av spillerne deres.  Mange av spillerne som hadde vært aktuelle er godt oppi årene også. Er vel kanskje bare Koulibaly, Jorginho og Insigne som jeg har troa på kunne blitt solgt i år om de ville det.

madi_balboa
madi_balboaInnlegg: 4575
16.08.17 23:40

Okei, ting må skje.

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34024
16.08.17 23:54

Vent til paulinho kommer i form. :) 

FABI0
FABI0Innlegg: 283
16.08.17 23:57

Det er så mye rusk bak kulissene som vi ikke vet om. Og jeg tror fortsatt at administrasjonen må ut før vi ser noen endring. Gi meg Laporta. Nå.

Cobi
CobiInnlegg: 58197
17.08.17 00:02

Man trekker fortsatt frem Gaspart som worst case-eksempelet hva presidenter angår, men han hadde i det minste anstendighet til p gå av da det gikk som det gikk. "Jeg var en god visepresident og en dårlig president. Jeg tror oppriktig at denne oppsigelsen er det beste som kan skje for Barcelona" var ordene hans da han meldte sin oppsigelse. Fyren blødde, og blør, Barcelona. 

Den gjengen som sitter nå er mye, mye, MYE verre enn Gaspart.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
17.08.17 00:30

Ingen overraskelse at laget fremstår som de gjør i dag med tanke på situasjonen i klubben...

Både styret og spillerstallen trenger utskiftninger asap. 

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
17.08.17 00:41

Må si jeg misunner de hvite når det kommer til Raphael Varane (og Kovacic, Isco og Asensio selvfølgelig), men vi har Samuel Umtiti og den mannen er et fjell. En av få som virkelig står frem. Nelson Semedo har jeg også troen på. 

Derimot trenger klubben en ny underholdende brasilianer etter Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho og Neymar. Kan Coutinho ta opp arven eller må vi finne den neste store diamanten et annet sted? 

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
17.08.17 00:43

Ellers kan Andre Gomes og Ivan Rakitic gjerne pakke sakkene sine og ta første fly ut av Barcelona ganske kvikt. Har ikke det som trengs. Nå som Don Andres synger på siste vers og Sergio Busquets snart er på feil side av 30-tallet er det jo veldig positivt at vi har Paulinho inn... Sergi Roberto derimot er i hvertfall en ideell spiller å ha i stallen. 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4969
17.08.17 00:53
Padrino: Derimot trenger klubben en ny underholdende brasilianer etter Rivaldo, Ronaldo, Ronaldinho og Neymar. Kan Coutinho ta opp arven eller må vi finne den neste store diamanten et annet sted?

Den mest suksessrike perioden i klubbens historie kom uten disse brasilianerne, så nei, det er ikke en underholdende brasilianer på venstrekanten som trengs! ;)

Cobi
CobiInnlegg: 58197
17.08.17 00:57

Ganske sikker på at det var en underholdende brasilianer langs hele høyresiden under Pep...

Men helt enig i at det ikke er en enkeltartist som trengs her. Semedo så forresten ganske lovende ut, selv om han posisjonerer seg all over the place. Ellers var det akkurat så jævlig som fryktet. Andre Gomes er det bare å kvitte, jeg har forsvart han lenge, men han trenger i det minste noen med frekvens ved siden av seg. Og så lenge stallen mangler nettopp dét, er det i hvert fall null sjanse for at han kommer til å lykkes her. En mann som Rafinha er jo milevis bedre, f.eks. Suarez var helt krise. Umtiti var neppe edru. Alba grusom. Busquets ræva. Messi usynlig og også svak de gangene han ble involvert. Elendig over hele linja, rett og slett, inklusive han som sto på andre siden av sidelinja. Grusomt av Valverde også.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
17.08.17 01:06

Gomes er det bare å få bort ja. Selg han, kjøp Seri.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 4969
17.08.17 01:08

Jeg skjønner ikke hvordan det er mulig at de som jobber med overganger i Barcelona er dårligere enn meg til å kjøpe spillere.

elbarca86
elbarca86Innlegg: 34024
17.08.17 01:15

Prøver å gjøre et nøkternt innlegg på mangler i troppen. Forholder meg til troppen som klubben bruker på sin side. DVS, legger til Paulinho på midten, og utelater Munir, Marlon, Samper, Vermaelen og Douglas da de ikke er oppført med nummer. 

Keeperplass: Plassen med minst kaos. Ter Stegen og Cillesen gjør jobben. 

Forsvar: Går utifra at man ikke går vekk fra 4-3-3. Semedo-Pique-Umtiti-Alba danner en ok nok forsvarslinje. Mascherano, Digne, Vidal utgjør vel en ok backupdekning. Vi har større problem enn forsvaret slik jeg ser det. 

Midtbanen: Kaos og atter kaos? Iniesta-Busquets-Rakitic førstevalg? Backup/Rotasjonsspillere i Suarez, Gomes, Sergi Roberto, Paulinho, Rafinha, Arda. 

1. For mange spillere
2. Nøkkelen til fornying? Sergi Roberto. 2-3 målet mot RM i våres er det beste eksempelet på hvor Roberto skal spille. Midtbane. Ferdig snakka. Så jeg ser på Iniesta - Busquets - Roberto er mitt førstevalg slik det er i dag. Og deretter har jeg Rakitic, Gomes, Suarez, Rafinha og Paulinho som alternative valg. Arda må bort. Trolig ryker Rafinha også med tanke på hvor fullt det er. 

Angrep: Neymar må erstattes, om det fantes tvil. Vi er nærmest ufarlige på venstresiden slik det er nå. Suarez og Messi er no-brainers. Alternativer er Paco (gud bedre), Deulofou. Bredden vil være grei i str når man får inn et førstevalg på venstresiden. Antar at Denis Suarez også kan rulleres høyere enn banen om det trengs. 

1. Løsningen heter Coutinho. Skal Dembele inn så må flere ut (antar da at Coutinho også er et alternativ som indreløper). 

Vi har for mye daukjøtt i troppen. Ledelsen har nesten en like stor jobb med å få ut spillere. Særlig på midtbanen. Men antar at det ikke er noe de løser, all den tid deres første trekk er å hente en ferieturist fra kinesisk fotball. 

FABI0
FABI0Innlegg: 283
17.08.17 01:24

For å gi midtbaneproblemet en forklaring. Her er hvordan jeg ser det:

Der Xavi og Iniesta alltid fikk det til å se ut som de hadde ekstra god tid, ser det konsekvent ut som Rakitic og Gomes har for dårlig tid. Det skorter på førstetouch, bevegelser og nærteknikk. Da klarer man dessverre ikke å styre midtbanen mot gode lag.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6998
17.08.17 01:35

Pique slår til med denne kommentaren: "we are not at the best time. Not only at the level of the team, but at the club level. You have to paddle together"

Dette er sterke ord!

Royu
RoyuInnlegg: 10240
17.08.17 01:41

Segura: "we're close to signing Coutinho and Dembele but until it's closed I can't say anything".

Oke?

andwez
andwezInnlegg: 11313
17.08.17 08:27

Har ingen tro på at begge disse kommer inn. 

Dabedida
DabedidaInnlegg: 21824
17.08.17 10:32

Skal noen av dere se presentasjonen av Paulinho i dag? 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 6998
17.08.17 10:45

Vurderer å reise nedover for å få med meg denne ja...

Rome77
Rome77Innlegg: 10026
17.08.17 10:48
elbarca86: 1. Løsningen heter Coutinho.

Synd for dere...

andwez
andwezInnlegg: 11313
17.08.17 11:07
Dabedida: Skal noen av dere se presentasjonen av Paulinho i dag?

Spørsmålet er hvorfor ikke alle dere er på Champagnefrokosten hos meg? Røke- og gravlaks, eggerøre og etterpå blir det barnetog og sekkeløp - det som hører til rett og slett. Håper de har stengt av nok gater til det enorme oppmøtet som er ventet. 

Hetfield
HetfieldInnlegg: 19478
17.08.17 11:08
Royu: Segura: "we're close to signing Coutinho and Dembele but until it's closed I can't say anything".
Oke?

Fin kontradiksjon der Segura..

Koker nok bra oppe i toppen hans for tiden.

Cobi
CobiInnlegg: 58197
17.08.17 12:07
Hetfield: Fin kontradiksjon der Segura..
Koker nok bra oppe i toppen hans for tiden.

Jeg har ikke sett intervjuet selv, men jeg ser en del medier refererer utsagnet som «vi er nære Dembele og Coutinho, vi diskuterer betingelsene for overgangene, men vi vet ikke når de blir klare. Vi forventer å lande begge disse avtalene», hvilket jo både er et mye tydeligere budskap, men også mindre selvmotsigende. Det er jo også utsagn som virkelig forplikter, og skulle en eller begge handlene nå gå i vasken, er det jo ensbetydende med oppsigelsesbrev for Seguras del. Spesielt når dette egentlig bare er det andre skikkelige utsagnet hans etter at han tiltrådte jobben, og det første var at Pique var ansvarlig for tapet i den første kampen – en uttalelse han senere måtte beklage, etter at bl.a Busquets var tydelig på en pressekonferanse på at det der ikke er en ok måte å uttale seg på i en prestasjonsgruppe. Egentlig er vi nok der at både Dembele og Coutinho nesten MÅ hentes for at ikke Bartomeu skal ryke, særlig etter denne uttalelsen fra Segura. I så måte er det interessant å se at Watzke nå sier at Barcelona ikke har nærmet seg en millimeter i Dembele-forhandlingene.

Det er også interessant at Sport nå begynner å bruke kommentatorplassene sine til å begynne den virkelige kritikken av Bartomeu (Google translated versjon her). De drar parallellene til Gaspart. Og som vi vet; mister man mediene i Barcelona og Real Madrid, er man ferdig.

Også interessant at Paulinho – klubbens tredje dyreste signering gjennom tidene – presenteres i dag, og det nevnes knapt. Ikke i mediene og ikke i klubben. To tweets er alt klubben har lagt ut. Det sier jo ikke rent lite når en sånn signering nærmest er noe man skammer seg over å presentere.

Kampen på søndag blir uhyre interessant. Det kan bli hvite tørkler og proteststemning. Jeg tror kanskje det å ligge under, få en kjempereaksjon, og så snu kampen sånn at man tross alt vinner, er det beste man kan få på søndag.

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg