Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Shenon
ShenonInnlegg: 5237
19.08.17 22:49
No_Sikiriki: Artig å lese i Liverpool transfer tråden nå.

Nå er vel de "offisielle" uttalelsene fra Barca ganske mye mer morsomme enn noe som har vært skrevet der...

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
19.08.17 22:58

Jaja, whatever rocks your boat, Shenon.. Som sagt, håper dere beholder spilleren. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5237
19.08.17 23:05

Jeg og, men ikke fordi han på noen som helst måte er uerstattelig, eller faktisk verdt summene det snakkes om. Men fordi det er altfor seint i vinduet nå, og de inkompetente brødgjøkene som sitter i div toppstillinger i klubben kommer aldri i verden til å klare å skaffe erstatter(e) uansett.

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
19.08.17 23:08

Det er nettopp det, at mange av Liverpool supportere, som er irritert på sin egen klubb og eiere der kommer med barnslige kommentarer i forhold til Barcelona. Men, var ikke meningen å lage bråk i tråden deres, derfor skriver jeg ingenting der. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5237
19.08.17 23:12

Såpass tåles da :)

 

Men uansett må du innrømme at Barcas siste utspill, et "ultimatum" til Liverpool ang et bud som ble avvist ca 31 sekunder etter at det ble mottatt, og samtidig ble det gitt beskjed om "bare drit i å sende flere bud, og gi faen i å spør engang" (ikke heeeelt det som sto, men meningen er den samme) er egentlig hysterisk morsomt..

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
19.08.17 23:17

Hvorfor det, egentlig? De prøver seg, må være lov det? Liverpool sier nei, ifølge deg, så ser ikke helt problemet med det. Det er mere morsomt å lese hvordan Fc Barcelona omtales i tråden, egentlig uten grunn. Virker bare at det er veldig mange frustrerte folk der. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5237
19.08.17 23:24

De prøver seg? på HVA egentlig??

Budet er allerede avslått - forklar hvordan "hvis dere ikke xxxxx (gud vet hva de egentlig vil - budet er som sagt allerede avslått..) så trekker vi budet"

Trekker budet??

 

ÅÅÅÅÅ NEEEEEEIII - skal dere trekke budet som allerede er avslått, og i tillegg fulgte det med en "slutt nå for guds skyld å mas, dere er ikke i nærheten av hva vi skal ha for han" sånn bare for å understreke hvor avslått det egentlig er!

Fysjom da, vi blir nok skikkelig lei oss da...

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
19.08.17 23:30

Gud bedre.. 

Shenon
ShenonInnlegg: 5237
19.08.17 23:31
No_Sikiriki: Gud bedre..

Indeed!

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
19.08.17 23:35

"Se på meg, jeg kan skrive skikkelig mange like bokstaver etter hverandre, da har jeg sikkert rett!" Indeed! 

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8845
20.08.17 09:25

Kvalitet

TheOpiate
TheOpiateInnlegg: 14964
20.08.17 13:41
No_Sikiriki: Det er mere morsomt å lese hvordan Fc Barcelona omtales i tråden, egentlig uten grunn. Virker bare at det er veldig mange frustrerte folk der.

Er det egentlig så rart? Ganske skittent det Barca bedriver om dagen, også noe Watzke i Dortmund påpeker. Det siste utspillet til Barca er jo bare for "hisse" opp Coutinho-leiren. Rett og slett lavmål...

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
20.08.17 13:54

Tviler på det, men håper vi mønstrer denne 11'ern i kveld: 

----------------- Stegen
------------- Pique - Umtiti
Semedo ---- Busquets ---- Alba
----------- Roberto
------- Messi ------- Denis
----------------- Paco ----- Deulofeu

Fryktelig skeptisk til kampen, men håper vi kan slippe oss løs og få i gang tempoet i ballen igjen. Med stallen vi har nå er det bare å kaste ut på de yngre og holde folk som Mascherano, Rakitic, Gomes og Arda unna gressmatta. 

(Innlegget ble redigert 20.08.17 13:54)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
20.08.17 14:07

Man skal vel være litt forsiktig med fordømmelsene av klubbers atferd, når en vet at egen klubb har fått Southamptons klart beste spiller til å streike i ukesvis nå. Selv etter å ha lagt ut beklagelse for egen atferd tidligere i sommer. Det er jo heller ikke som om RB har oppfordret til det Keita-sirkuset en har fått denne sommeren.

Dortmund kan man føle godt med, de gjør jo stort sett tingene etter boken. Men Liverpool? Det er som mobberen som plutselig løper til læreren så snart noen enda større og sterkere begynte å mobbe han. Dette er jo ikke annet enn at Liverpool får smake egen medisin.

Ellers er det jo direkte forunderlig at ingen ser poenget med Barcelonas "på søndag trekker vi budet", dersom dette i det hele tatt stemmer. Man er ikke særlig bra forhandlere dersom man til enhver tid gir inntrykk av at man vil øke budet. Det KAN jo tenkes at Liverpool har innsett at Coutinho kommer til å bli solgt, men at de vil holde maska lengst mulig, for å få høyest mulig pris og for å gjøre Coutinho til så stor drittsekk som mulig. At de avslo forrige bud, med forventning om at det ville komme et enda høyere senere.

Nå, derimot, er Barcelona i ferd med å gå for andre alternativer. Seri hentes ettersigende i løpet av få dager (om da ikke disse rapportene er et ledd i Coutinho-forhandlingene da. Det påstås jo også at Seris ankomst ikke endrer noe ift Coutinho, noe jo gpersonlig tror lite på). Om Barca så gir Liverpool beskjed om dette, får en jo ett av to utfall; Liverpool holder på sitt opprinnelige standpunkt og mener alvor med å holde på han, eller Liverpool begynner å innse at de får en pissesur stjernespiller som de egentlig heller vil selge, men at det ikke kommer noe neste bud uten at Liverpool gir signaler om at de vil forhandle videre. 

Det er alltid enkelt å flire av forhandlinger, når en bare får bruddstykker av de. Men det er jo ingen av oss her som faktisk vet hva som foregår. Sannheten er nok et sted mellom EMD og Paul Joyce, for å si det sånn.

Personlig TROR jeg Dembele kommer (Watzke er i dag også sitert på at Dortmund krever mye mindre enn det mediene skal ha det til), og at Seri hentes og Coutinho legges død, dersom ikke Liverpool i løpet av relativt kort tid gir signaler om at deres standpunkt har myknet opp. Og det er vel akkurat det siste her Barcelona egentlig ga beskjed om gjennom sin "på søndag trekker vi budet".

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
20.08.17 14:35

Cobi, det er jeg veldig enig med deg i, hele avsnittet. Var ikke meningen å påstå at det FCB driver med er alltid korrekt og etter boka, syntes bare det var morsomt å lese hvor sure og indignerte folka i den tråden var. Var heller ikke meningen å hause opp stemningen, derfor skrev jeg ingenting der heller. Og som sagt, for de summene avisene skriver om, kan spilleren gjerne bli der han er. Ellers er det vel vanlig å angi frist samtidig med budgivning, overalt ellers i samfunnet, forundrer meg ikke hvis det er slik ved fotball overganger. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
20.08.17 14:50

Jeg svarte TheOpiate, sånn for ordens skyld.

Ellers er det mye viktigere ting som foregår rundt Barca enn Dembele, Coutinho og Seri... Messi har som sagt ikke signert noen forlengelse. Hans viktigste krav i forhandlingene var at klubben klarte å fikse et konkurransedyktig lag til han. Det går vel an å si at de ikke akkurat har klart det... I følge el confidencial i går, løy Bartomeu regelrett da klubben gikk ut i juli med melding om at en var enig om ny kontrakt. Og husk at dette var før Neymar, før det spetakkelet vi ser nå, og på et tidspunkt hvor det så ut til å være reelle muligheter for å hente Verratti. Så har jo alt gått tits up de siste ukene, og det begynner å bli flere og flere rykter om at Messi seriøst vurderer å stikke til City. I går kom meldingene om at han har begynt å følge de på Instagram. Jeg vet ikke om dette stemmer, men sist Messi raslet med sablene politisk var da Luis Enrique var én dårlig kamp unna sparken og Messi begynte å følge Chelsea. Om Messi nå begynner å hinte til det ene og det andre, er Bartomeu ferdig. 

Ingenting er viktigere enn å beholde Messi nå. Ryker han, ryker Barca i hvert fall de neste fem årene. Ikke sjans for at dette fundamentet her tåler at han forsvinner nå. Iniesta går jo også ut i dag og sier han er usikker på sin forlengelse. Derfor er det nok rimelig meningsløst å vurdere f.eks Dembeles overgangssum som for dyr nå. Forskjellen på å hente Dembele eller ei, kan i ytterste konsekvens være forskjellen på å beholde Messi eller ei. Ordet priceless springs to mind.

Fra Frankrike, jeg kjenner ikke kildens troverdighet, men det er nå såpass at EMD gidder å videreformidle, meldes det at City er klare til å løse ut klausulen på €300 mill før dette vinduet stenger...

Royu
RoyuInnlegg: 10240
20.08.17 15:04

Hvordan skal city klare det? Samme taktikk som Neymar?

FABI0
FABI0Innlegg: 283
20.08.17 15:04

Hvis Neymar er verdt 222 mill euro, er Messi for 300 mill som et kupp å regne. Selv i en alder av 30 år.

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
20.08.17 15:09
Royu: Hvordan skal city klare det? Samme taktikk som Neymar?

Denne Pep-Messi-linken har ligget i luften som en klam gammelost-lukt lenge. I tillegg til disse to knektene som går i gangene der, Txiki og Ferran. 

Hvis det er én klubb som kan klare å kjøpe en Messi på toppen av karrieren så er det City. De har pengene, folkene og utfordringen.

Tror ikke det skjer da, det ville vært kronisk for FCB.

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35923
20.08.17 15:21

Denne GIFen av Messi anbefaler jeg alle å se.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
20.08.17 16:47
Cobi: Ingenting er viktigere enn å beholde Messi nå.

Til dels enig, men jeg mener det aller viktigste - ved siden av å kaste styret naturligvis - er å bygge opp den nye sentrallinjen som skal ta over etter Messi (og Pique, Busquets og Iniesta). 

Lionel blir etter all sannsynlighet i klubben, men en nøkkelfaktor er å forsterke stallen slik at vi kan være minst like konkurransedyktige som Guardiolas lag. Messi er kapteinen som må bære laget gjennom et ekstremt viktig generasjonsskifte. 

Det er spillere født etter 1990-tallet som fremover er de nye verdensstjernene i sin beste alder. Her har jeg raskt sett på noen av de andre toppklubbene sine kommende/nåværende storspillere født etter 1990: 

United: DDG, Bailly, Pogba, Rashford, Martial, Lukaku
City: Ederson, Walker, Stones, Mendy, De Bruyne, Bernardo Silva, Sterling, Jesus
PSG: Areola, Marquinhos, Kurzawa, Verratti, Rabiot, Neymar
Bayern: Kimmich, Alaba, Tolisso, Sanches, James, Coman
Real: Carvajal, Varane, Casemiro, Kroos, Kovacic, Isco, Asensio
Juve: Rugani, Sandro, Pjanic, Costa, Dybala
Chelsea: Courtois, Rudiger, Alonso, Kante, Bakayoko, Hazard, Morata

Jeg ser potensielle vinnere av Ballon d'Or i alle klubbene. Ser man så på gjengen vår er det ikke like imponerende... 

Barca: Stegen, Semedo, Umtiti, Roberto, Denis og Deulofeu

Mens de andre lagene er godt i gang med sine generasjonsskifter henger vi etter. Stegen og Umtiti er bankers og jeg tror Semedo kan bli det. Roberto blir nok maksimum en veldig god squadspiller, mens jeg må innrømme at jeg ikke har helt troen på at Denis eller Deulofeu blir noe mer enn det samme - altså gode squadspillere. 

Vi er nødt til å få inn folk i denne aldersgruppen som kan ta klubben videre. Det er kjekt og viktig å ha rutinerte spillere som Pique, Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi og Suarez i stallen, men jeg tror samtlige har sett sine beste sesonger. Vi kan ikke belage oss på at denne gjengen bærer oss videre. 

Jeg tror det kun er Alba, Busquets og Messi som har en viktig rolle i klubben om 3 år av de nevnte. Kanskje Pique og Suarez, men de to må få konkurranse fra fremtidige erstattere brennkvikt. 

(Innlegget ble redigert 20.08.17 16:53)

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8845
20.08.17 18:36

300mill for Messi, så snakker vi mye penger å handle for plutselig.. :p

Eller ta tilbake mes que Un club og gi alt til unicef e.l.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
20.08.17 19:01

Stegen, Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Roberto, Messi, Paco og Deulofeu.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
20.08.17 19:04

Benken: Cillessen, Piqué, Denis Suárez, Arda, Digne, André Gomes og Aleix Vidal

Royu
RoyuInnlegg: 10240
20.08.17 19:05

Her må Messi gjøre alt ja. Trekke Messi litt innover med Semedo flyvende oppover kanten.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7040
20.08.17 19:06

Det ryktes for øvrig at man stiller i en 4-2-3-1-formasjon i dag. 

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28486
20.08.17 19:13
Padrino: Messi (og Pique, Busquets og Iniesta).

Veeeell... Da er det kanskje på tide å kikke til akademiet igjen. 

Coutinho10
Coutinho10Innlegg: 15090
20.08.17 19:58
Bølgenisse: Stegen, Semedo, Mascherano, Umtiti, Alba, Busquets, Rakitic, Roberto, Messi, Paco og Deulofeu.

Hvis dette blir den mest brukte ellveren deres denne sesongen og dere vinner serien eller CL kan vi for en gangs skyld krone Messi som tidenes beste (mener dog at han allerede er det).

Iniesta, Suarez og Pique skal vel inn, men likevel. Dette må være den svakeste Barca-utgaven på lenge.

(Innlegget ble redigert 20.08.17 20:00)

Elguaje
ElguajeInnlegg: 21259
20.08.17 20:01

Når stilte Barcelona sist gang med et så svakt lag i en La Liga åpning?

(Innlegget ble redigert 20.08.17 20:03)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
20.08.17 20:12

Semedo lignet på Abidal der et sekund

Klikk for å gå tilbake til toppen