Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Cobi
CobiInnlegg: 58241
23.08.17 17:06

Vet ikke om det er vits i å rapportere rykter lenger, de går jo i alle retninger og er umulige å vurdere som troverdige eller ei om dagen. Men Gerard Romero mener å vite at Barcelona er i England for å gjøre et nytt Coutinho-forsøk, med en totalramme på €150 mill.

Sport melder at di Maria er nære for €50 mill, mens ca alle andre mener at PSG har sagt ettertrykkelig nei til den overgangen. En burde jo selvsagt aldri mer ha noe mer med de å gjøre, særlig ikke når man driver og saksøker de dagen i forveien, men den gjengen som driver og later som de driver fotballklubb har jo ingen anstendighet eller normal fornuft.

Ja, og så rapporterer EMD at Dembele-forhandlingene er lagt på is...

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
23.08.17 17:20
Cobi: Vet ikke om det er vits i å rapportere rykter lenger, de går jo i alle retninger og er umulige å vurdere som troverdige eller ei om dagen. Men Gerard Romero mener å vite at Barcelona er i England for å gjøre et nytt Coutinho-forsøk, med en totalramme på €150 mill. Sport melder at di Maria er nære for €50 mill, mens ca alle andre mener at PSG har sagt ettertrykkelig nei til den overgangen. En burde jo selvsagt aldri mer ha noe mer med de å gjøre, særlig ikke når man driver og saksøker de dagen i forveien, men den gjengen som driver og later som de driver fotballklubb har jo ingen anstendighet eller normal fornuft. Ja, og så rapporterer EMD at Dembele-forhandlingene er lagt på is...

Jeg er helt i sjokk over dette overgangsvinduet. Jeg blir mer og mer spent på hva vi sitter igjen med når vinduet stenger allerede fredag neste uke! 

general84
general84Innlegg: 2230
23.08.17 17:32

Spiller strengt tatt ingen rolle, dette er fort glemt når vinduet stenger. At personer som du og Bentekinho blir plaget såpass betyr ikke at Dortmund f.eks sipper neste år om at " dere var så kjipe i fjor, så da får dere ingen spillere av oss"

For all del, må bare elske når Liverpool supportere skal leke moralens vokter plutselig. 

-

Moralens vokter ja, riktig akkurat. 

Jeg skrev jo i det første innlegget at vi selv også har noen solide riper i lakken feks ovenfor Southampton i sommer. Men FcB har jo hissa på seg opptil flere så vidt jeg har lest... Det blir ikke nødvendigvis bare glemt så fort vinduet stenger. Dette er ikke noen personlig angrep på klubben deres da jeg driter 100-0 i spansk fotball. Men som supporter blir man jo irritert over andre klubber frekkheter. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.08.17 18:52

Å som en klubb så tror jeg de driter i hva du synes. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.08.17 18:57

Kan jo også nevne at Seri er lagt på is og at tyskeren Leon har plutselig blitt linket. Er vel fordi agenten hans ble sett på Camp Nou eller noe. 

Hadde jo vært temmelig sykt at man ender opp med ikke Dembele/Coutinho eller Seri men ender opp med noe typ Leon, Di Maria og Paulinho isteden. Det er vel akkurat slik man kaster bort pengene. 

Når det kommer til Leon så har jeg ikke sett så mye av han. Vet han er heavy linket typ Bayern neste år. 

Ari_Gold
Ari_GoldInnlegg: 5284
23.08.17 19:02

Skal man tippe at Coutinho blir klar for Barcelona på deadline day for €160m? 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17823
23.08.17 19:28
Royu: Hadde jo vært temmelig sykt at man ender opp med ikke Dembele/Coutinho eller Seri men ender opp med noe typ Leon, Di Maria og Paulinho isteden. Det er vel akkurat slik man kaster bort pengene.

Er det Goretzka du driver på og kritiserer nå, eller en annen Leon? Greit nok at han er en mer defensiv type enn Seri, men han er etter min mening bedre enn Seri var på samme alder, og har lenge blitt sett på som et meget stort talent.

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 5200
23.08.17 19:29
general84: Jeg skrev jo i det første innlegget at vi selv også har noen solide riper i lakken feks ovenfor Southampton i sommer. Men FcB har jo hissa på seg opptil flere så vidt jeg har lest... Det blir ikke nødvendigvis bare glemt så fort vinduet stenger. Dette er ikke noen personlig angrep på klubben deres da jeg driter 100-0 i spansk fotball. Men som supporter blir man jo irritert over andre klubber frekkheter.

Ikke meningen å være kjip, men kan jo avsløre for deg at fotballklubber er forretninger som driter i hverandre. Her dreier det seg om profitt, regulert av lovgivende myndigheter. Så jo, det blir glemt så fort klubbene er enige.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.08.17 20:06
-Jolla: Er det Goretzka du driver på og kritiserer nå, eller en annen Leon? Greit nok at han er en mer defensiv type enn Seri, men han er etter min mening bedre enn Seri var på samme alder, og har lenge blitt sett på som et meget stort talent.

Hvor kritiserer jeg han? At han nevnes i fleng med Di Maria og Paulinho er ikke nødvendigvis en kritikk rettet mot han, for dette står jo åpenbart disse to. 

 Han har fin alder og vil sikkert ikke koste så alt for mye, har vel 1 år igjen av kontrakten. Problemet er vel det at Seri har takket nei til flere klubber, så gidder vi plutselig ikke å legge 40 mill euro på bordet for han. 

Mens med Paulinho, nei der var ingen tvil. Hadde man droppet han så hadde vi hatt ca 40 mill euro mer å handle for. 40 mill euro som kunne blitt brukt på å gi Dortmund de 10 mill euro ekstra/realistiske bonusene de ønsker.


De kunne gått for Seri, Goretzka og Dembele f.eks som hadde vært ganske fantastisk.

Isteden blir det Paulinho, kanskje Di Maria og kanskje Goretzka

Hvor vidt mye Goretzka vil koste vet jeg ikke. Men at vi fort kan ende opp med å betale 100 mill euro for både Paulinho og Di Maria er ganske krise. Det er vel akkurat slik man IKKE skal bruke pengene, å da spiller det ikke noe rolle om en heter Goretzka, Seri osv for da er årets vindu en gedigen flopp.


Padrino
PadrinoInnlegg: 651
23.08.17 20:29
Royu: Hvor vidt mye Goretzka vil koste vet jeg ikke.

Han har vært ryktet rundt til andre klubber for relativt lave summer - under €30M. Det vil i så fall være en veldig god sum for en spiller med mange gode år foran seg. 

Leon er en tysk maskinspiller som virker å være ganske stabil på det aller meste. Spent på hvilken rolle han er tiltenkt i laget, men ser for meg at han kan fungere både som avlaster til Busquets (nå som Samper tilsynelatende forlater klubben) og som indreløper. 

Jeg ser på han som en ideell erstatter for Andre Gomes i stallen og forhåpentligvis kan han få en betydelig viktigere rolle. Jeg skulle derimot gjerne også sett Jean Seri inn da vi trenger en ny playmaker ved siden av Iniesta. 

Busquets, Goretzka, Roberto, Rakitic, Seri, Iniesta og Denis er en finfin midtbanerekke. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2713
23.08.17 20:43

Dem intelligente, hvor mørkt blir det i LA utover kvelden på vinterstid og hvor kaldt kjennes det?

Tommel gies.

grock19
grock19Innlegg: 83567
23.08.17 20:58

"Goretzka, som jeg dog trodde var Bayern-bound så det holder, har bare ett år igjen av kontrakten. 22 år er jo også en fin alder.

Kanskje Seri er utelukket fordi en henter Goretzka i stedet?"

Iflg Honigstein er det samme situasjon som med Lewandowski. Ting er sagt og enighet men siden det ikke kan underskrives noe før januar,  kan man jo ombestemme seg, som Lewa nesten gjorde da, Rm kom med et større tilbud (og ironisk noen av tastatur-krigerne til Los Blancos poserte i falsetto over hvor råttent det utfallet som såvidt ble, var.)

Barca er vel en av et par klubber det kan være verdt å tenke over å bryte en sånn type enighet for, så.. sikkert en mulighet. Samtidig vil det jo være litt å gamble med VM-PlasseN,  særlig gitt at sesongen allerede er i gang.

grock19
grock19Innlegg: 83567
23.08.17 21:01

"Er det Goretzka du driver på og kritiserer nå, eller en annen Leon?"

Pedro Leon, antagelig? Må være. Tror ikke Goretzka kommer til å ta kunstnernavn, selv om han flytter til Spania. 

general84
general84Innlegg: 2230
23.08.17 21:24

Ikke meningen å være kjip, men kan jo avsløre for deg at fotballklubber er forretninger som driter i hverandre. Her dreier det seg om profitt, regulert av lovgivende myndigheter. Så jo, det blir glemt så fort klubbene er enige.

-

Takk, det var nyttig å vite. Tar det med meg videre. Alle skjønner jo det! Men at ikke håpløs oppførsel ovenfor andre klubber ikke kan ødelegge for fremtidige forhandlinger og kjøp er en håpløs uttalelse. Selv om man heter Barcelona. 

The_Kwames
The_KwamesInnlegg: 3163
23.08.17 21:35

Glem Coutinho,vi har Mane

 

Kwame

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.08.17 21:50

Ryktes til Parejo nå også. Sikkert ikke så mye hold i det men verdt å nevne det uansett.
Er jo helt ufattelig hvor mange "eldre" spillere man skal bli linkes til.


Er jo helt latterlig. 20 dager siden Neymar stakk. Vi har klart å kjøpe Paulinho som strengt tatt aldri burde blitt kjøpt. Vi har ikke klart å kvitte oss med noen av dødkjøttet. 

8 dager igjen. Jeg er faktisk innstilt på at det ikke blir noe annet en ræva spillere. Ingen Dembele, ingen Coutinho, ingen Seri. Men bare en haug med overbetalte 28+ åringer.

jr-senior
jr-seniorInnlegg: 521
23.08.17 21:53
Royu: Ryktes til Parejo nå også. Sikkert ikke så mye hold i det men verdt å nevne det uansett.
Er jo helt ufattelig hvor mange "eldre" spillere man skal bli linkes til.
Er jo helt latterlig. 20 dager siden Neymar stakk. Vi har klart å kjøpe Paulinho som strengt tatt aldri burde blitt kjøpt. Vi har ikke klart å kvitte oss med noen av dødkjøttet.  8 dager igjen. Jeg er faktisk innstilt på at det ikke blir noe annet en ræva spillere. Ingen Dembele, ingen Coutinho, ingen Seri. Men bare en haug med overbetalte 28+ åringer.

Hvem tror du dere henter, Geers? Siden du virker å spamme ned med alt av rykter.

ulfarne
ulfarneInnlegg: 30375
23.08.17 21:59

Alavés - Barcelona på lørdag vises på Viasat 4

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 5200
23.08.17 23:31
general84: Men at ikke håpløs oppførsel ovenfor andre klubber ikke kan ødelegge for fremtidige forhandlinger og kjøp er en håpløs uttalelse. Selv om man heter Barcelona.

Tror du virkelig Liverpool dropper Barcelona som høystbydende og heller selger til nummer 2 på listen, fordi dem har vært slemme?

(Innlegget ble redigert 23.08.17 23:32)

general84
general84Innlegg: 2230
23.08.17 23:35

Jeg snakker ikke bare om Liverpool. Overgangsmarkedet generelt, og det er vel ikke usannsynlig en klubb går inn i forhandlinger med en viss skepsis hvis/når Barca har fått et elendig rykte når det kommer til fremgangsmåter, taktikkeri og forhandlinger. 

peraleks
peraleksInnlegg: 6577
23.08.17 23:39
general84: Overgangsmarkedet generelt, og det er vel ikke usannsynlig en klubb går inn i forhandlinger med en viss skepsis hvis/når Barca har fått et elendig rykte når det kommer til fremgangsmåter, taktikkeri og forhandlinger.

Så lenge klubben blar opp så er det høyst tvilsomt om man i det hele tatt bryr seg nevneverdig om rykter relatert til negativ oppførsel hos nevnte klubb. 

Rome77
Rome77Innlegg: 10063
23.08.17 23:40

Ja det koster å være kar...

Royu
RoyuInnlegg: 10240
23.08.17 23:47

Jo det er det.. Jeg skal like å høre at om vi legger 120 mill for Coutinho neste år men dere vurderer/velger heller å selge for 80 ti PSG fordi Barcelona er så slemme. 
Da er det ikke akk vi som taper på det.

Jeg tror man heller kan få et dårlig forhold til en klubb om man stadig skal kjøpe spillere fra dem om de ikke ønsker å selge. (Ja Liverpool og Southampton f.eks) De har jo sett seg lei av at dere skal kontakte spillerne deres om overganger hvert eneste år nå at de til og med har rapportert dere inn for å ha snakket med spilleren uten tillatelse. Der snakker vi dårlig forhold.

(Innlegget ble redigert 23.08.17 23:49)

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7030
24.08.17 00:22

SPORT melder at Di Maria skal være på vei. Barcelona og PSG skal være enige om en overgangssum på €50m + variabler. 4-årskontrakt. 

Hele ledelsen burde dyppes i tjære og fjær!

Royu
RoyuInnlegg: 10240
24.08.17 01:06

Sport er jo en skit avis

Virker som Nice har gått bort fra den muntlige avtalen å krever/krevde 50 mill euro for Seri. Barca tilbydde 30m + bonus.
Agenten til Seri sier at han blant annet takket nei til PSG for Barcelona. Før han sier at det " was possible to reach a agreement", Barca var i Nice i går før de begrunnet det med "technical decision" hva enn man skal tolke det som. 
så da har vel Barcelona backet ut.

Romero sier at Valverde vil heller prioritere offensive midtbanespillere/angripere. 

Forståelig nok, men da burde Paulinho aldri blitt kjøpt men heller kjøpt Seri. For noen idioter. 

Om Di Maria ryktene skulle stemme så har vi endt opp med å betale rundt 1 milliard kroner for 2 29 åringer dette året. Helt ufattelig om dette stemmer, om 2 år så sitter de der på drit høy lønn, uten å være en fast del av laget, uten noe form sjanse på fortjeneste ved et salg. De ender opp med å sitte ut kontraktstiden som alle andre eldre vi har kjøpt. 

(Innlegget ble redigert 24.08.17 01:11)

klaumb
klaumbInnlegg: 6022
24.08.17 07:29
Bølgenisse: SPORT melder at Di Maria skal være på vei. Barcelona og PSG skal være enige om en overgangssum på €50m + variabler. 4-årskontrakt.  Hele ledelsen burde dyppes i tjære og fjær!

Er jo en helt grei korttidsløsning hvis man ser han som en indreløper mens man venter på en spiller som f.eks Coutinho eller andre mer langsiktige erstattere som fort blir mer tilgjengelig neste sommer. Kan jo også bidra bra i flere roller, som gjør at han ikke blir helt ubrukelig da heller, og vil vel på mange måter ta opp en rolle en spiller som Arda Turan har hatt. 

Overgangssummen er jo ikke så vanvittig i dagens marked, men vil tro han drar med seg en relativt høy lønn. Det er vel det verste med en slik overgang, og da spesielt hvis det er snakk om 4 år.

du Maria er jo en god fotballspiller, og har spilt sin kanskje aller beste fotball som indreløper, så dette er jo på ingen måte krise, selv om det ikke er ideelt. 

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
24.08.17 08:27

Jeg tror heller ikke at eventuell signering av di Maria er krise. Han kjenner jo ligaen, og vi vet at han har nivået inne, var jo en av Madrids beste spillere i par sesonger før han forsvant. Tror han kan fungere brukbart.. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1911
24.08.17 08:29

Angel diMaria ja... Jeg ser både ulemper og fordeler med denne. 

Ulemper: Gammel, dyr i drift, ufyse av en annen verden, hatt sine beste år

Fordeler: Kan spille i flere posisjoner, er fortsatt en god spiller, artig med en ex-Madridista, samspill med Messi er bra

Alt i alt så så håper jeg nesten overgangen blir et faktum, tror det kan bli kult

(Innlegget ble redigert 24.08.17 08:32)

9ppon
9pponInnlegg: 2714
24.08.17 09:03

Omtrent hver gang jeg ser Di Maria spille slår det meg hvor overraskende fotballdum han fremstår, noe som virker som en veldig mismatch med hva som kreves i Barcelona. Helt latterlig signering av en haug andre grunner også.

Makatelli
MakatelliInnlegg: 10357
24.08.17 09:45
9ppon: Omtrent hver gang jeg ser Di Maria spille slår det meg hvor overraskende fotballdum han fremstår

Di Maria fotballdum? da har man hørt det også. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg