Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Elguaje
ElguajeInnlegg: 21294
25.08.17 19:32

Tror det blir en strålende signering. Ung og allerede vist at han holder et høyt nivå. Ser han som en meget god arvtager for Neymar.

Selvfølgelig er det masse penger, men med tanke på hvordan markedet har klikket denne sommeren, er jo dette fort markedspris.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
25.08.17 19:43

Om Barca skulle tatt en revolusjon nå, måtte det nesten blitt tilbake til det vante. Sånn man fremsto innfor under Luis Enrique, var det knapt noe som minnet om tiki taka, og spillet baserte seg i svært stor (til Barcelona å være, i det minste) grad på å trille ball i forsvarsleddet og så "eksplodere" fremover, gjerne med lange baller opp til MSN. Ingen kan mene at det der var "Barcelona-fotball".

Om noe, forventer jeg et skritt tilbake til det klassiske, og ikke i retning av noe enda ler direkte.

jback
jbackInnlegg: 18263
25.08.17 19:43
Elguaje: Tror det blir en strålende signering. Ung og allerede vist at han holder et høyt nivå. Ser han som en meget god arvtager for Neymar. Selvfølgelig er det masse penger, men med tanke på hvordan markedet har klikket denne sommeren, er jo dette fort markedspris.

Samme her.

"Alt" er dog avhengig av hans mentalitet. Langt langt større press på han nå.

Har spilt med spillere som har spilt og er i Eliteserien nå. Langt fra så talentfulle som mange andre jeg har spilt med som droppet ut i slutten av teenage alderen.

Mentalitet er og blir en undervurdert faktor i det store og det hele. Dette gjelder ikke bare fotball.

John Arne Riise er et godt eksempel på en spiller som kom veldig langt med tanke på hans egentlige talent. Klarer man å koble ut hva som skjer rundt seg mens man spiller, jobber hardt for å nå nye mål og ikke bli stresset om man har gjort en feil kommer man fort langt(man må selvsagt ha "litt" talent i tillegg")
jback
jbackInnlegg: 18263
25.08.17 19:48
Cobi: Om noe, forventer jeg et skritt tilbake til det klassiske, og ikke i retning av noe enda ler direkte.

Mulig.

Har sett langt mindre kamper av Barcelona de siste årene enn du/dere.

Satt dog med et inntrykk at mange lag forventet at dere skulle spille "Tikktakk" som i glansdagene, men at dere ikke klarte å gjennomføre det på en like god måte.

Man levere lenge på et rykte, jeg tror flere lag vil utfordre det ryktet denne sesongen.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
25.08.17 20:16

Se det nederste innlegget på denne siden her, jback:

http://vgd.no/sport/fotball-internasjonal/tema/1453826/tittel/f-tbol-club-barcelona-klubbtraad/side/1547

Man valgte rett og slett bort tiki taka til fordel for spill direkte fra forsvaret til MSN. Trenden var voldsomt tydelig, og ble nesten enda tydeligere utover sesongen.

VivaLV
VivaLVInnlegg: 35551
25.08.17 21:44

Noen med erfaring hvordan de flytter/utsetter/fremskynder kamper for Barcelona.

Hjemmekamp 3. desember og så CL-kamp 5. desember. CL-kampen blir vel ikke flyttet, så da flytter de typisk hjemmekampen til 2. desember? Eller?

Kubala
KubalaInnlegg: 8029
25.08.17 21:54

Den ligakampen spilles garantert lørdag 2.12 ja.

Nice-presidenten varsler at han etter overgangsvinduet (hvorfor?) kommer til å uttrykke seg i Jean-Michael Seri-saken. Seri er ikke tatt ut til Nice sin kamp i helgen, ryktene sier at han er veldig nede etter at Barcelona droppet han. Presidenten virker ikke imponert over hvordan Barcelona behandlet han. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2853
25.08.17 21:56

Må ha datoer på oppsatte runder, noen sider velger kun en dato. Regner med serierundene i desember ikke er bestemt på nøyaktig dag.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
25.08.17 22:06

Men Nice presidenten kunne jo bare akseptert det budet vi la han på bordet. Så å skylde på Barcelona blir for dumt, når de er ute etter mest mulig penger. Så at vi trekker oss ut når det ble snakk om 50 mill euro + er forståelig. 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2853
25.08.17 23:52

Luis Suarez tilbyr seg å være med vs Argentina.

Rafinha skal være fristet av Milano meldte dimarzio og innafor troverdige (landsbasis å være) sky italia.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.08.17 12:56

Da er det over til Baskerland i ettermiddag. Viktig å ta med oss tre poeng og håper vi kan spille på oss selvtillit før landslagspausen med godt angrepsspill og mye mål.

Tror vi ser disse 11 fra start
----------------- Stegen
Semedo - Pique - Umtiti - Alba
---------------- Busquets
------------ Rakitic - Roberto
Deulofeu -------------------- Denis
------------------- Messi

Benken: Cillessen, Mascherano, Digne, Vidal, Paulinho, Iniesta, Paco

Satser på at Paulinho får sine første minutter. Ellers er ikke benken vår noe å skryte av... 

(Innlegget ble redigert 26.08.17 12:58)

Zyberbe
ZyberbeInnlegg: 2741
26.08.17 17:51

Nå har dere ikke mye igjen av pengene Neymar ble solgt for, og det virker som Neymar slår skikkelig til hos PSG. Selv om det var en enorm sum så ser det ut som PSG eieren kan smile hele veien til banken om 1-2år for denne investeringen...mitt store spørsmål er har barca brukt pengene riktig? virker som panikk kjøp for meg.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.08.17 18:14
Zyberbe: .mitt store spørsmål er har barca brukt pengene riktig? virker som panikk kjøp for meg.

Det er ingen tvil om at PSG har gjort en meget god investering i Neymar. Han får kose seg i den franske ligaen og så blir det spennende å se hvilken klubb i England han velger om 2-3 år. Han finner nok raskt ut, som David Luiz, at Ligue 1 er som å spille FIFA på "beginner mode". 

Ift. Dembélé har man vært interessert i spilleren lenge. Jeg tror han er en av få som virkelig kan ta opp hansken etter Neymar. Om ikke i år, så har han mange sesonger foran seg og et vanvittig potensialet. Prisen er det eneste som er negativt med denne overgangen, men forhåpentligvis ser vi tilbake på det som en solid investering om 3-4 år. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.08.17 18:14
Zyberbe: Nå har dere ikke mye igjen av pengene Neymar ble solgt for, og det virker som Neymar slår skikkelig til hos PSG. Selv om det var en enorm sum så ser det ut som PSG eieren kan smile hele veien til banken om 1-2år for denne investeringen...mitt store spørsmål er har barca brukt pengene riktig? virker som panikk kjøp for meg.

Har vi ikke? Vi har råd til Coutinho som er ca 120-130 mill euro, det er da relativt mye mtp på hva vi allerede har brukt i år.

Eneste kjøpet som aldri burde ha skjedd var Paulinho, men jeg skal gi han en sjanse ettersom at det finnes drøssevis av PL flopper som har vært gode i andre ligaer enn i PL. Så det å "floppe" i PL er ikke nødvendigvis et svakhetstegn.

At man betaler 20-30 mill euro mer for Dembele er ikke krise. Folk ser gjerne seg blind på overgangsummen da den skjer men glemmer at dette på mange måter er en investering som kan både betale seg økonomisk og sportslig i mange mange mange år fremover alt avhengig av hvor god han faktisk blir.
Dembele er knapt 20 år. 5! år yngre enn Neymar. De hadde vel nærmest like stats i fjor f.eks

Det er ikke først og fremst målene/assitene jeg kommer til å savne Neymar for, men at vi hadde flere strenger å spille på. Enten det var hans evne å dra av mann, som strengt tatt bare Messi omtrent klarer i dagens tropp. Det å skape noe fra ingenting til noe er kanskje en av de sterkeste sidene hos en fotballspiller.

Jeg tror ikke de "tjener" tilbake summen, men de har definitivt sjansen til å vinne CL. Det har aldri vært et økonomisk mål med PSG men å lage et verdenklasse lag som er helt der oppe med Madrid, Barcelona osv. Neymar er på mange måter den siste brikken i puslespillet for PSG.


Per nå, så vil jeg ikke si det er panikk kjøp. Jeg synes at om vi punger ut 50+ mill euro for Di Maria eller for den sak skyld 130+ mill euro for Coutinho så gjør vi akkurat det vi ikke burde. Vi har allerede betalt for mye for Paulinho og Dembele. 


Men styret er nok veldig avhengig av å få på plass enda et "stort" navn. Ikke bare pga at de ser sitt på å overleve valget(jeg tar for gitt at det blir det) men også fordi at Messi fortsatt ikke har skrevet under på kontrakten.

Å da er det kanskje verdt å betale for mye for Coutinho, om det innebærer at Messi blir. For mister vi han, mister vi omtrent alt, å sånn sett vil ikke overpris på Dembele og Coutinho være så mye om man tenker over at Messi blir.

For jeg jammen meg ikke sikker på at Messi blir med dagens tropp, jeg tror vi må ha minst et stort navn til.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.08.17 18:17

Bare meg som synes lyden på Viasat er dårlig om dagen? Mulig tven synger på sitt siste vers.

(Innlegget ble redigert 26.08.17 18:17)

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.08.17 18:17

Da sparkes det i gang i Baskerland mot Alaves. 
Her er de 11 utvalgte: 

Stegen
Roberto - Pique - Umtiti - Alba
Rakitic - Busquets - Iniesta
Vidal - Messi - Deulofeu

Hvor er Semedo? Og hvorfor i alle dager velges Vidal foran Denis Suarez eller for den saks skyld Paco i angrepet? Paco er jeg selvfølgelig ikke fornøyd med som backup-spiss, men at han ikke starter i en kamp som denne tyder ikke akkurat på at fremtiden hans er i klubben. 

Zyberbe
ZyberbeInnlegg: 2741
26.08.17 18:26
Royu: Har vi ikke? Vi har råd til Coutinho som er ca 120-130 mill euro, det er da relativt mye mtp på hva vi allerede har brukt i år.

er vel rundt 70m euro igjen av Neymar pengene, men jo det kan bli god deal for dere også om Dembele slår til og dere får Coutinho. Paulinho er fortsatt vanskelig å skjønne.

Zyberbe
ZyberbeInnlegg: 2741
26.08.17 18:30
Padrino: Det er ingen tvil om at PSG har gjort en meget god investering i Neymar. Han får kose seg i den franske ligaen og så blir det spennende å se hvilken klubb i England han velger om 2-3 år. Han finner nok raskt ut, som David Luiz, at Ligue 1 er som å spille FIFA på "beginner mode".

Tror PSG blir reel utfordrer for CL tittelen i år, og nå som han er utenfor messis skygge så har han gode muligheter for gullballen.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.08.17 18:41

Jeg vil ikke ha Coutinho, en smule oppskrytt, skadeutsatt, bruker en stund til å komme i form igjen etter skadeavbrekk, kanskje 5-6 år igjen. 
For all del god spiller, hadde passet bra inn i Barcelona. Problemet er at han er langt unna å forsvare prisen. Må være mulig å finne en annen spiller som hadde kostet garantert halvparten mindre.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.08.17 19:06

Svak 1. omgang mot Alaves. Lite kreativitet og Messi er både alene og litt ute av det. Bommer også på straffe. Vidal er grusom når han spiller offensivt i banen. Han er maksimum backup på høyrebacken. Rakitic og Iniesta mangler fart og til tross for et par gode involveringer er det lite de bidrar med på midtbanen. Deulofeu sliter med å finne sin plass, men jobber bra. 

Da er det godt å vite at vi har Paulinho på benken i hvertfall... :-)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
26.08.17 19:06

Presspillet her gir håp for fremtiden. Med unntak av et par ganger hvor det glipper, spiller Barca såpass bra i denne fasen at det ser ut som en møter et lag fra lavere divisjoner. Når dette her suppleres med brukbare angrepsspillere, kan dette bli ganske så bra det. Liker i hvert fall at man er tilbake til Barcelona-ball i stedet for det pisset Luis Enrique leverte forrige sesong.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.08.17 19:08
Cobi: Presspillet her gir håp for fremtiden.

Enig, men dette er også det eneste jeg er positiv til etter denne omgangen. Vi mangler kreative spillere med x-faktor i leddet mellom Busquets og Messi. Vidal, Rakitic, Iniesta og Deulofeu er alle spillere jeg mener hører hjemme på benken denne sesongen. 

Jackern
JackernInnlegg: 4278
26.08.17 19:12
Cobi: Liker i hvert fall at man er tilbake til Barcelona-ball i stedet for det pisset Luis Enrique leverte forrige sesong.

Helt enig. Liker det Valverde prøver på. Så får vi se hvordan dette går, men jeg støtter prosjektet ihvertfall. Godt å se ballen benyttes av midtbaneleddet igjen istedet for forsvarsfireren, samt det høye presset.

Tyrios
TyriosInnlegg: 2101
26.08.17 19:38

Deulofeu er noe av det flaueste jeg har sett i Barca trøye denne sesongen. Synes han driter seg ut hver eneste gang han prøver på noe annet enn en støttepassning. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.08.17 19:39

Han er ganske fotballdum ja, typ Di Maria dum.

Tyrios
TyriosInnlegg: 2101
26.08.17 19:41
Royu: Han er ganske fotballdum ja, typ Di Maria dum.

Fotballdum er nå en ting. Han er rettogslett ræva. Dårlige ferdigheter.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.08.17 19:43

Sant nok, ville aldri ha han i klubben. Vil tro at det må finnes noe bedre der ute rundt samme pris.

Kokuhaku
KokuhakuInnlegg: 4405
26.08.17 19:48

Nytt metalltreff fra Messi. Med maksimal uttelling i løpet av de to kampene hadde målpoeng-kampen mellom han og Ronaldo trolig vært avgjort før sistnevnte var tilbake.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
26.08.17 20:06

Grei kontroll, Alaves kunne ha puttet men så lenge vi slipper å unngå poengtap mens Suarez og Dembele ikke er klar enda så er det bra nok.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
26.08.17 20:08

Vi løfter oss litt i andre omgang og Messi får sine to første scoringer i La Liga. Alba og Paco med målgivende. 

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg