Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
GMartino
GMartinoInnlegg: 2905
26.08.17 21:05

Mongo å begynne sesongen etter at Real Madrid tok dobbelen og ikke minst 3/4 av noe annet. Så etter at Dembele brukte BVB som strøken direkte mellomstasjon så kan vi vel unne oss den nydelige tirsdagsnighten april'2013 med fire nettsus av Lewandowski! Såla mot pepe azz..Topping!

Machine_Head
Machine_HeadInnlegg: 13883
27.08.17 11:12
GMartino: så kan vi vel unne oss den nydelige tirsdagsnighten april'2013 med fire nettsus av Lewandowski! Såla mot pepe azz..Topping!

Det var en skikkelig kul match å se på, faen ikke ofte at en spiss scorer fire mot Real Madrid! Den goalen du nevner var syk, pølse i brød på Pepe og setter ballen knallhardt i mål. Herlig kamp, rett og slett.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17900
27.08.17 14:55
grock19: Han må nok opp litt i nivå godeste Meyer, om det skal bli aktuelt..

Meyer is love, Meyer is life.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
27.08.17 23:43

Får man inn Coutinho denne uken er det virkelig håp for prosjektet til Valverde. Sammen med Dembélé vil de to bidra til at angrepet vårt kan bli svært dynamisk, i tillegg til at begge to er svært gode enkeltspillere naturligvis. Kommer brasilianeren handler det om å dyrke Roberto som motoren ved siden av Busquets på midtbanen så mener jeg vi i det minste har en 11'er som er i øverste verdensklasse og i nærheten av Real Madrid sin. 

Pique har vært svak i sesongåpningen og det spørs om ikke Mascherano bør få muligheten mot Espanyol etter landslagspausen. Umtiti er blant våre mest stabile menn og er bankers som venstre midtstopper. Håper vi får se Semedo på høyre med Alba på venstre. Busquets som balanserer og en motor i Sergi Roberto som skal dekke rom på høyre eller venstre avhengig av hvor ballen er og hvem av Semedo og Alba som har mest behov for cover. 

Med Stegen bakers er grunnfundamentet med de syv bakerste spillerne satt, der kvartetten med vingbackene og de to dypeste midtbanespillerne har en viktig rolle med å bidra både defensivt og offensivt. 

Med Coutinho inn gir det oss ekstrem fleksibilitet med tanke på de tre kreative spillerne vi får bak Suarez. Messi, Dembélé og Coutinho kan alle droppe ned i en midtbaneleddet for å hente ballen og skape ting fremover, og de er samtidig alle svært farlige når ballen er nærmere mål. Alle kan også fungere fint i flere offensive posisjoner så de kan rullere under hele kampen for å skape maksimal forstyrrelse og forvirring hos motstanderen. Med de tre bak burde også Suarez score ekstremt mange mål denne sesongen. 

Så er det opp til Denis Suarez, Deulofeu, Paco og de andre som eventuelt skal rotere i angrep å heve seg opp på nivået til de fire andre når vi i løpet av sesongen har Messi, Dembélé, Suarez eller Coutinho (om han kommer) ute med skade/karantene.  

(Innlegget ble redigert 27.08.17 23:44)

bbc
bbcInnlegg: 596
28.08.17 00:08

#A2 ;)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 00:15

Fint med poengtap på Madrid i disse stunder. Må bare digge Valencia når det kommer til å stjele poeng fra de, burde strengt tatt klart å satt 2-3 scoringen på slutten der men Zaha er så keitete.

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35923
28.08.17 00:34

Unødvendig å dra inn Zaha i dette.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 00:36

Zaza*****

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2144
28.08.17 08:26

En ny trepoenger uten å imponere. Jeg tror denne sesongen blir veldig tøff. Litt som forventet er man ekstremt tannløse hvis man fjerner Messi fra ligningen. Valverde må selvfølgelig få mer tid, men jeg synes veldig mye virker altfor tilfeldig i hele spillet, selv om man ser tendenser til godt press i gjenvinningsfasen. Problemet er at dette er en veldig krevende spillestil som krever gjennomgående kvalitet i laget. Og denne kvaliteten er manglende. Litt for mange spillere er bare nesten gode nok, men ikke helt. 

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
28.08.17 09:38
LaVecchiaSignora: En ny trepoenger uten å imponere. Jeg tror denne sesongen blir veldig tøff. Litt som forventet er man ekstremt tannløse hvis man fjerner Messi fra ligningen. Valverde må selvfølgelig få mer tid, men jeg synes veldig mye virker altfor tilfeldig i hele spillet, selv om man ser tendenser til godt press i gjenvinningsfasen. Problemet er at dette er en veldig krevende spillestil som krever gjennomgående kvalitet i laget. Og denne kvaliteten er manglende. Litt for mange spillere er bare nesten gode nok, men ikke helt.

Yezuz, gi Valverde litt tid. Blir for tidlig å dra sånne konklusjoner. Første omgang var dårlig, og andre omgang var grei. Vi har seff hatt bedre omganger, og bedre kamper. Men alt i alt, helt greit. Vi tar tre poeng på bortbane, og kall det på en "dårlig" dag om du vil. Men spillet kommer til å ta seg opp. Deulofeu må forøvrig langt unna startsoppstillingen. Karen er bare ikke god nok. Dembele inn, og eventuelt Cout, så tror jeg vi har noe stort på gang. S.Roberto er også en vi kan forvente mye av denne sesongen. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1955
28.08.17 09:53
LaVecchiaSignora: Problemet er at dette er en veldig krevende spillestil som krever gjennomgående kvalitet i laget. Og denne kvaliteten er manglende. Litt for mange spillere er bare nesten gode nok, men ikke helt.

Jeg er enig med deg, men det blir bedre når Semedo og Dembele får spilt seg inn, samt Suarez tilbake. Kommer Coutinho i tilegg.... 

Ellers er jeg uenig i at Deulofeu må langt unna startoppstillingen. Han skal ikke starte i de største kampene, men mot dårligere lag kan han spille. Men han må spille på HØYREKANTEN!

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 10:13

Coutinho kommer ikke. Er Liverpool smarte så selger de naturligvis, han er på ingen måte verdt det snakkes om. Man ser også at Liverpool har klart seg ganske bra uten han, jeg vil tro at de hadde kommet styrket ut av å selge han om man tar i betraktning av de klarer å hente en eller annen spiller som evt kan spille den rollen. 

Det må være noe annet der ute, noe mer lovende som ikke koster 2/3 av Neymar.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1955
28.08.17 11:37

Virker som det har vært møter mellom Barcelona og Juventus angående Andre Gomes. Vært snakk om summer på €30millioner.  

Samtidig begynner jeg å få mer og mer troa på at Coutinho kommer. Blir overpris, men det får bære være. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 14:04

Veland sier at Marlon leies ut til Nice, er vel MD som er kilden. 

Mulig det øker sjansene for at Seri er på vei.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1955
28.08.17 14:33
Royu: Mulig det øker sjansene for at Seri er på vei.

Hvorfor og hvordan? Det var vel sportslig avdeling som satte ned foten for Seri?

Da står vi igjen med Pique, Masch og Umtiti. Vermaelen som 4stopper? 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1955
28.08.17 15:19

Frekkis fra Kondogbia etter kampen i går:

"At the end of the game he spoke to the media who asked him about the absence of the suspended Cristiano Ronaldo. The journalist mentioned that 'the best in the world' was not playing, and Kondogbia replied: "I didn't know Messi played for Madrid."

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6504
28.08.17 16:04
Padrino: Med Coutinho inn gir det oss ekstrem fleksibilitet med tanke på de tre kreative spillerne vi får bak Suarez. Messi, Dembélé og Coutinho kan alle droppe ned i en midtbaneleddet for å hente ballen og skape ting fremover, og de er samtidig alle svært farlige når ballen er nærmere mål. Alle kan også fungere fint i flere offensive posisjoner så de kan rullere under hele kampen for å skape maksimal forstyrrelse og forvirring hos motstanderen. Med de tre bak burde også Suarez score ekstremt mange mål denne sesongen.

Ikke glem Iniesta. Hvis han får spille det kroppen tillater, vil han være en forsterkning fra benken snarere enn en som opprettholder nivået. Iniesta i slag er bedre enn Coutinho.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
28.08.17 16:46

Seri er totalt utelukket. Entydig bekreftet av Robert Fernandez i dag. Coutinho tror jeg nå personlig at kommer, faktisk. Meldte seg klar og friskmeldt da han ankom Brasil i dag, og forventes å trene som normalt på trening i ettermiddag. 

Verd å merke seg at Robert Fernandez ikke ville utelukke di Maria i dag, i motsetning til Seri. Han uttalte at han regner med å signere én spiller, og muligens to. Personlig tipper jeg Coutinho er den de føler seg tålig sikker på å signere og at di Maria er den som muligens kommer.

skjønner lite av balansen i denne stallen, men...får telle opp etter at vinduet stenger. Ser helt bingo ut for øyeblikket. Vermaelen som fjerde stopper og aaaaaaalt for mange sentrale midtbanespillere.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
28.08.17 17:54
Cobi: skjønner lite av balansen i denne stallen, men...får telle opp etter at vinduet stenger. Ser helt bingo ut for øyeblikket. Vermaelen som fjerde stopper og aaaaaaalt for mange sentrale midtbanespillere.

Må selvfølgelig telle opp etter at vinduet stenger, men om vi tar utgangspunkt i at Coutinho blir siste signering synes jeg balansen begynner å bli ganske bra. Spesielt om det viser seg at Andre Gomes forlater klubben - €30M ville vært kanon. 

Jeg stiller størst spørsmålstegn til alternativene våre på stopperplass og i angrep. 

Stegen - Cillessen - Ortola

Semedo - Vidal
Pique - Mascherano
Umtiti - Vermaelen
Alba - Digne

Busquets - Paulinho
Roberto - Rakitic
Coutinho - Iniesta

Messi - Deulofeu
Suarez - Paco
Dembélé - Denis

Ser ikke helt at vi har for mange midtbanespiller her? Denis, Dembele og Messi kan alle droppe ned å spille som offensiv indreløper eller i en 10'er-rolle og ellers har vi kun seks mann. 

Da har jeg utelatt: 
- Douglas (må jo ut?)
- Arda Turan (må jo ut?)
- Marlon (virker å gå på lån til Nice)
- Aleña (blir vel på B-laget i år også)
- Gomes (håper han drar til Juventus)

Troppen jeg har listet opp har kun 23 spillere. Vi har Rafinha som kommer utover i sesongen og eventuelt en Munir som alternativ i angrepet om han blir. Kommer di Maria i tillegg er det også en spillertype som passer bra inn i stallen mtp. at han både kan være en backup som indreløper, men også i angrepet. Det negative er alderen og lønningsposen hans + et par andre faktorer. 

(Innlegget ble redigert 28.08.17 17:59)

HengeTrynet
HengeTrynetInnlegg: 26163
King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
28.08.17 18:50

Meldes i flere medier at Naby Keita er klar for Liverpool. Det er vel og merke NESTE sommer. Men kan jo sette litt fart på Cout ryktene. Men Naby Keita til 510 millioner er ikke så aller verst om han fortsetter å prestere som forrige sesong. Snakkes også om Lemar, så ser ut om Liverpool er på jakt etter en erstatter. Uansett Cout til 1-1,5 millarder er jo hodemist for meg, men men.

(Innlegget ble redigert 28.08.17 18:52)

Cobi
CobiInnlegg: 58251
28.08.17 18:55

Jorge Mendes tilbringer ettermiddagen i Barcelona. Et par dager før vinduet stenger er det neppe for å se på Sagrada Familia, for å si det sånn.

Har Andre Gomes og Angel di Maria i stallen sin...

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
28.08.17 18:59
Cobi: Har Andre Gomes og Angel di Maria i stallen sin...

Andre Gomes, må rett og slett ut for å vike plass. Ung ja, men vært langt under pari so far. Bedre og takke og bukke for 3-400 millioner for karen. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 19:07

Blir kvalm om vi kjøper Di Maria. Da håper jeg Messi pakker sakene sine å stikker i januar, han fortjener så mye bedre.

Helt krise også om vi betaler så mye for Coutinho som det ryktes å være.

(Innlegget ble redigert 28.08.17 19:11)

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
28.08.17 19:12
Royu: Blir kvalm om vi kjøper Di Maria. Da håper jeg Messi pakker sakene sine å stikker i januar, han fortjener så mye bedre.

Har virkelig Di Maria blitt så dårlig? Husker han i RM var helt på det groveste(god altså) for meg. Hvis vi ser boritfra alder osv. 

(Innlegget ble redigert 28.08.17 19:13)

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
28.08.17 19:16

Di Maria er absolutt ikke det verste som kan skje oss, folk liker bare å lage drama.. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 19:20
King-Xavi6: Har virkelig Di Maria blitt så dårlig? Husker han i RM var helt på det groveste(god altså) for meg. Hvis vi ser boritfra alder osv.

Han er fotballdum, keitete, høy alder, vil sitte med høy lønn, ikke særdeles like god som han var, kommer til å koste sikkert minst 50-60 mill euro . Da sitter vi der igjen om 4 år hvor Dembele er den eneste som egentlig er "fremtiden" Vi sliter med å erstatte Xavi og Iniesta. Om 3-4 år så må man skifte ut den siste rota fra gullgenerasjonen + alle andre som ikke er dugende lengre i mellomtiden eller på samme tidspunkt.

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35923
28.08.17 19:26

Di Maria fotballdum og keitete? Hva i huleste helvete er dette? Ferdighetsregisteret til AdM er det ingen andre i fotballverden som innehar.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
28.08.17 19:29

"Di Maria fotballdum og keitete? Hva i huleste helvete er dette?"

Noen enkle tips på veien her på vgd:

1. Les innlegget

2. Se hvem det er skrevet av

3. Gjør en vurdering av om det er verd å besvare, basert på innholdet i 1. og 2.

Shenon
ShenonInnlegg: 5241
28.08.17 19:31
ragnarMadrid: Ferdighetsregisteret til AdM er det ingen andre i fotballverden som innehar.

Lionel M. liker ikke

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg