Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 19:20
King-Xavi6: Har virkelig Di Maria blitt så dårlig? Husker han i RM var helt på det groveste(god altså) for meg. Hvis vi ser boritfra alder osv.

Han er fotballdum, keitete, høy alder, vil sitte med høy lønn, ikke særdeles like god som han var, kommer til å koste sikkert minst 50-60 mill euro . Da sitter vi der igjen om 4 år hvor Dembele er den eneste som egentlig er "fremtiden" Vi sliter med å erstatte Xavi og Iniesta. Om 3-4 år så må man skifte ut den siste rota fra gullgenerasjonen + alle andre som ikke er dugende lengre i mellomtiden eller på samme tidspunkt.

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35677
28.08.17 19:26

Di Maria fotballdum og keitete? Hva i huleste helvete er dette? Ferdighetsregisteret til AdM er det ingen andre i fotballverden som innehar.

Cobi
CobiInnlegg: 58095
28.08.17 19:29

"Di Maria fotballdum og keitete? Hva i huleste helvete er dette?"

Noen enkle tips på veien her på vgd:

1. Les innlegget

2. Se hvem det er skrevet av

3. Gjør en vurdering av om det er verd å besvare, basert på innholdet i 1. og 2.

Shenon
ShenonInnlegg: 4669
28.08.17 19:31
ragnarMadrid: Ferdighetsregisteret til AdM er det ingen andre i fotballverden som innehar.

Lionel M. liker ikke

ragnarMadrid
ragnarMadridInnlegg: 35677
28.08.17 19:34
Shenon: Lionel M. liker ikke

Tenkte å inkludere Messi her. Men Di Maria er langt mer intensiv som førsteforsvarer og har faktisk en god motor. Messi er jo åpenbart bedre på det meste annet.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 19:44
ragnarMadrid: Di Maria fotballdum og keitete? Hva i huleste helvete er dette? Ferdighetsregisteret til AdM er det ingen andre i fotballverden som innehar.

Fotballdum = tar feil avgjørelser ofte.
Du har åpenbart ikke sett mye av han i PSG, forståelig nok.
Di Maria kommer til å være keitete i Barcelona. Det er en heeeelt annen spillestil enn å spille for PSG og Madrid.


Om noen forsvarer det å hente Di Maria, så er man åpenbart fotballdum selv, mulig det forklarer alt denne glorifiseringen av han.

(Innlegget ble redigert 28.08.17 19:45)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9549
28.08.17 19:52
Royu: Om noen forsvarer det å hente Di Maria, så er man åpenbart fotballdum selv, mulig det forklarer alt denne glorifiseringen av han

Kanskje det er bare du som ikke vet hva fotballdum betyr. Di Maria har fantastiske pasninger, godt rykk med ballen, kan dribble og skyte. Det er maks 5/6 spillere i  hans posisjon som leser spillet like bra som han i Europa. Ergo langt ifra "fotballdum".

Royu
RoyuInnlegg: 10240
28.08.17 19:56
Makatelli: Kanskje det er bare du som ikke vet hva fotballdum betyr. Di Maria har fantastiske pasninger, godt rykk med ballen, kan dribble og skyte. Det er maks 5/6 spillere i  hans posisjon som leser spillet like bra som han i Europa. Ergo langt ifra "fotballdum".

Lol, fotballdum går på intelligensen til spilleren ikke ferdighetene.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
28.08.17 19:59
xavi-maestro: Ikke glem Iniesta. Hvis han får spille det kroppen tillater, vil han være en forsterkning fra benken snarere enn en som opprettholder nivået. Iniesta i slag er bedre enn Coutinho.

Har selvsagt ikke glemt Don Andres, men nå er det på tide at vi tenker fremover. Toppnivået hans er fortsatt skyhøyt, men vi ser det sjeldnere og sjeldnere. Kvikkheten, presisjonen og evnen til å totalt dominere midtbanen ser ut til å visne. Coutinho er den nye vinen, om han kommer. 

Ellers ville det vært en drøm å ha Coutinho og Iniesta til å veksle på playmaker-rollen i laget. 

Kommer Coutinho inn nå må jeg si jeg er greit fornøyd med vinduet selv om vi aldri skulle mistet Neymar naturligvis. Men Semedo, Coutinho og Dembele er spillere som over tid kan ta opp hansken etter henholdsvis Alves, Iniesta og Neymar. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 1986
28.08.17 20:02

Jeg tror Messi gjerne tar en ekstra landsmann i klubben ift Di Maria. Tror rett og slett det vil være en signering han vil sette pris på. Personlig tror jeg også det kan være en fornuftig signering, men det er en del forutsetninger knyttet til dette. Både mtp pris og lønn, men også at man biir kvitt litt daukjøtt, deriblant Paco, Gomes, Turan m.m. Og selvfølgelig at Coutinho også kommer, at dette ikke er en kriseløsning som skal innlemme Di Maria i en fast ellever.

Det som er positivt med Di Maria er at det vil ta brodden av presset fra Dembele og evt Coutinho. Samtidig vet vi at Di Maria kjenner ligaen godt, har bred erfaring fra øverste hylle osv. Samt at han kan spille både kant og indreløper som innebærer at han kan avlaste både Coutinho og Dembele.

Derimot sjokkerende at ikke en eneste stallfyller har blitt rensket ut så tett opp mot deadline. Hadde man bare vært flink til å selge sine egne spillere, hadde man ikke kanskje heller ikke vært langt unna å slenge på en Inigo. Da hadde man ikke vært langt unna et virkelig godt vindu mtp Neymars uønskede overgang. 

jr-senior
jr-seniorInnlegg: 521
28.08.17 20:03

Geers/Roju når ble Maria fotballdum?

peraleks
peraleksInnlegg: 5737
28.08.17 20:04
ragnarMadrid: Di Maria fotballdum og keitete? Hva i huleste helvete er dette?

Innertier, sier det meste om vedkommende som skriver dette. 

(Innlegget ble redigert 28.08.17 20:05)

Makatelli
MakatelliInnlegg: 9549
28.08.17 20:13
Royu: Lol, fotballdum går på intelligensen til spilleren ikke ferdighetene.

Leser du hva jeg skriver eller? "Det er maks 5/6 spillere i  hans posisjon som leser spillet like bra". Hvis han er "fotballdum" som du sier så hadde han vel ikke vært så flink til å lese spillet og strø rundt seg med gjennombruddspasninger og det som er? eller hva?

beardman
beardmanInnlegg: 2389
28.08.17 20:21

Dembele, Coutinho og Di Maria inn hadde vært snadder.

(I tillegg til Paulinho og Semedo, altså)

(Og forsåvidt Delofeou)

 

Alderen til DiMaria er jo litt negativt, men om vi ser bort i fra det, og at han er i tillegg, og ikke i stedet for Coutinho f. eks, så er jeg positiv.

 

En fremre "sekser" a la:


Dembele - Suarez - Messi

Coutinho - Busq - Roberto

 

Med spillere som Di Maria, Iniesta, Rakitic, Paulinho, Denis osv på benken burde jo duge. Mange av disse kan spille i flere posisjoner både på midten og i angrep.

Pluss spillere som Delofeou, Paco, Munir, Gomes, Arda osv bak der igjen (Regner med at flere av disse forsvinner, men ja)

 

La oss si vi henter Dembele, Semedo, Deulofeu, Coutinho, Paulinho og Di Maria.

Disse er altså 20, 23, 23, 25, 29 og 29 år.

Det er faktisk helt innafor aldersmessig.

(Innlegget ble redigert 28.08.17 20:23)

Hala_Madrid
Hala_MadridInnlegg: 14793
28.08.17 20:54

-

(Innlegget ble redigert 28.08.17 20:56)

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
28.08.17 21:18
LaVecchiaSignora: Det som er positivt med Di Maria er at det vil ta brodden av presset fra Dembele og evt Coutinho. Samtidig vet vi at Di Maria kjenner ligaen godt, har bred erfaring fra øverste hylle osv. Samt at han kan spille både kant og indreløper som innebærer at han kan avlaste både Coutinho og Dembele.

Angel di María kan utvilsomt bidra med kreativitet og målpoeng på mange posisjoner i 2-3 sesonger og jeg kan gå med på signeringen. Det forutsetter, som flere er inne på, at Coutinho også kommer. 

Uavhengig av dette er det tre nøkkelsigneringer vi må ha fokus på i de neste vinduene. 

1. En ny leder i forsvaret
Kvaliteten på Pique vil neppe bli særlig bedre til tross for at rutinen gjør at han har noe her å gjøre i flere år som kommer. Men med Mascherano og Vermaelen i bakhånd (og Marlon), samt Pique på en nedgående kurve er vi nødt til å finne den neste forsvarssjefen som kan gå i tospann med Samuel Umtiti. 

2. En ny dirigent på midtbanen
Dembélé og muligens Coutinho og di María er alle gode signeringer som kan "ta over" Iniestas kreative rolle i laget. Jeg tror neppe vi finner en Xavi-kopi med det første, men en dirigent alá Marco Verratti er nødt til å ankomme Camp Nou relativt kjapt. Roberto kan fungere perfekt i en trio med Busquets og Coutinho som motor, men er han god nok til å dominere midtbanen mot folk som Kroos, Casemiro og Modric? Eller Herrera, Matic og Pogba? Jeg håper han kan bli det og han vil minimum være en perfekt stallspiller, men jeg ser helst at vi får på plass en ny midtbanesjef som kan bidra begge veier til neste sesong i og med at Verratti glapp denne sommeren. 

3. En ny nummer 9
Luis Suarez er en av verdens beste spisser i form og vi kan nok glede oss over kannibalen i 2-3 sesonger til, men Paco er langt i fra hans erstatter. Han er knapt en god nok backup. Vi må finne den neste nummer 9 som kan garantere scoringer også når Messi en dag gir seg. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
29.08.17 09:53

Er det virkelig noen her inne som mener det er verdt å kjøpe Coutinho for den prisen det snakke om? Altså 140 mill euro ++? Når man allerede har punget alt for mye ut for Paulinho og Dembele? 


Gir null mening. Det er bedre å drøye et år, faktisk gjøre en jobb for å finne en veldig god erstatter for Iniesta enn å gå helt bananas på overganger. Vi vel runde rundt 3 milliarder da om det er tilfelle.

3 milliarder, også styrket vi så vidt 3 posisjoner. Man kunne kjøpt et helt lag som hadde vært med å kjempe i toppen i f.eks Bundesliga for den prisen.


En regelrett katastrofe håndtering av så mye penger. Det finnes mer lovende spillere der ute som vil bli bedre enn Coutinho. Å da kan jeg banne på at vi sitter her neste år eller året etter der å spør hvorfor vi ikke kjøpte han isteden. 

Jeg mener Asensio kostet Real Madrid, 5 mill euro. Hvorfor er det så vanskelig å grave dypere i arkivet etter slike spillere og faktisk betale en rettferdig sum for de?

Helt latterlig måte å drive klubbdrift om dagen om vi skal holde på slik, desto mer lattterlig er det om noen støtter dette. 

Jeg håper vi ikke signerer noen "store" navn nå, jeg håper PSG og Liverpool redder ræva våres ved å si at de ikke er til salgs. Men da smeller vi jo bare noen 20-40 mill euro ekstra på bordet fordi man er så desp. 

Nei fy som jeg gleder meg til vinduet stenger å vi sitter der fortsatt med de samme udugelig spillerne, en drøssevis av overbetalte spillere og overpriset spillere. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 1986
29.08.17 09:57

Neste sommers store fanesak, Thiago. Mange er imot å hente tilbake tidligere Barcelonaspillere osv osv. Men Thiago har pdd to år igjen av sin nåværende kontrakt, spansk kone osv. Med Verratti lagt på is, sannsynligvis for godt, så er Thiago den eneste sentrale midtbanespilleren som virkelig hadde forsterket laget.

Pique holder koken noen år til. Med en styrket midtbane vil han få bedre arbeidsforhold og ikke se så vaklende ut. I mitt hodet skyldes dette mye taktiske eksperimenter og formasjonsendringer som har gjort Busquets sårbar og langt mindre forutsigbar enn før, som igjen har gjort arbeidsforholdene til Pique til tider veldig vanskelige. Dersom dettte kommer på plass, så tror jeg igjen Pique vil vise seg fra sin beste side.

Ny nier blir nok ingen fanesak før tidligst sommeren 2019, selv om jeg deler din bekymring. Med tanke på hvor kompis Messi og Suarez er, kommer nok fort Suarez til å ha klippekort en stund til.

Cobi
CobiInnlegg: 58095
29.08.17 11:26
LaVecchiaSignora: Men Thiago har pdd to år igjen av sin nåværende kontrakt

Forlenga til 2021 tidligere i år. Fullstendig glemmesak, med andre ord, dessverre.

Brasiliansk media skriver at Neymar har sagt til Coutinho at han bør bli værende i Liverpool. Gjengis som hovednyhet både hos Sport og EMD. Høres ut som noe man skriver for å få noen til å skylde på, som en forberedelse på skyldfordeling når det driter seg. At det var Neymar som var den store stygge ulven og ikke styret som ikke klarte å signere han. Men vi får nå se.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
29.08.17 17:52
LaVecchiaSignora: Neste sommers store fanesak, Thiago. Mange er imot å hente tilbake tidligere Barcelonaspillere osv osv. Men Thiago har pdd to år igjen av sin nåværende kontrakt, spansk kone osv. Med Verratti lagt på is, sannsynligvis for godt, så er Thiago den eneste sentrale midtbanespilleren som virkelig hadde forsterket laget. Pique holder koken noen år til. Med en styrket midtbane vil han få bedre arbeidsforhold og ikke se så vaklende ut. I mitt hodet skyldes dette mye taktiske eksperimenter og formasjonsendringer som har gjort Busquets sårbar og langt mindre forutsigbar enn før, som igjen har gjort arbeidsforholdene til Pique til tider veldig vanskelige. Dersom dettte kommer på plass, så tror jeg igjen Pique vil vise seg fra sin beste side. Ny nier blir nok ingen fanesak før tidligst sommeren 2019, selv om jeg deler din bekymring. Med tanke på hvor kompis Messi og Suarez er, kommer nok fort Suarez til å ha klippekort en stund til.

Jeg er helt enig i at Thiago er en av de få som virkelig kunne forsterket laget og jeg har ingenting i mot at han er en tidligere spiller. Tror dog vi må kaste styret før han kommer, og som Cobi påpeker blir det nok veldig vanskelig nå med den nye kontrakten hans. Verratti og Koke er to andre alternativer, men jeg er spent på hva man finner på her. Personlig er jeg åpen for at vi tenker nytt i forhold til midtbanetrioen og at vi ikke nødvendigvis  ha en ny Xavi og Iniesta som indreløpere. Tar gjerne en motor alá Roberto som gjør det enkelt ift. pasningsvalg og som dekker store rom sammen med en mer offensiv anlagt playmaker alá Coutinho. Bak de to må vi ha et anker og der har vi Busquets i flere år fremover. 

Vi får håpe Pique løfter seg og holder koken i 2-3 sesonger til. Hovedpoenget mitt er at vi finner noen uslepne diamanter som kan ta over backup-rollene til Mascherano og Vermaelen. Man har Marlon, som nå er i Nice, og Yeri Mina, som kommer i januar, men er de gode nok til å ta over som vår nye forsvarssjef snart? 

Det samme gjelder den nye nieren. Jeg ønsker ikke at vi skal sprenge milliarder på spisser over 25 år, men håper vi kan finne den neste Ronaldo (den ekte) som kan rotere med Suarez til han en gang forlater klubben. 

SajN
SajNInnlegg: 226
29.08.17 18:15

Hei,

 

Har aldri vært i Spania tidligere, men det er nå på tide å reise dit og se på favorittlaget vårt.

Forslag til hvordan jeg skal gå frem med tanke på billetter, plass og sånt? Har aldri gjort dette før.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
29.08.17 19:48

Masse boder som selger billetter, er også som oftest muligheter å få hotellet til å ordne dette for deg, er hotellet bra nok tar de ikke ekstra betalt for det. Mulig å ta det i billettluken også men da er det ofte kø osv.  Ikke kjøp fra personer som tilbyr deg å kjøpe billetter av deg, godt hende de er reelle men ofte er det mye "scam" ikke verdt sjansen.

Så det er ikke så komplisert, sjansen for å få billett er ganske gode enn så lenge det ikke er mot de beste lagene.

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 252
29.08.17 19:56

@sajN Var der i mars, kjøpte billetter utenfor stadion, er en liten "handle gate" innenfor stadion området. Der selges de souvenirer, der er offisiell shop , restauranter og der kan du kjøpe kampbiletter. Var der dagen før kampen, ingen kø, ingen problemer.. 

Cobi
CobiInnlegg: 58095
29.08.17 19:57

Det desidert enkleste og tryggeste er jo å kjøpe på hjemmesiden til klubben. Det er akkurat som å bestille kinobillett. Generelt sett er det lite ledig lang tid i forveien, og så endres det inn mot kampstart, når folk frigjør billettene sine. Spesielt om man skal se kamp mot en litt kjip motstander er det en safe måte å gjøre det på.

D10S
D10SInnlegg: 4270
29.08.17 20:01
SajN: billetter,

Kjøp billetter fra Barcelona sine hjemmesider. Enkelt og greit. 

Gå til https://www.fcbarcelona.com/football/first-team/schedule og velg kamp. 

Tidligere kunne man se hvordan utsikten var fra hver enkelt seksjon, men ser ut som det er fjernet nå. Har selv sittet på "2nd Lower Lateral" (ved Gol Sud) og "2nd Lower Grandstand" (Ved Gol Norte). Kan anbefales :)

FABI0
FABI0Innlegg: 271
29.08.17 20:28

Yahoo UK melder at Coutinho skal være i boks.

Usikker på troverdighet, men flere sportsjournalister i Yahoo US bruker i det minste å være spot on.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
29.08.17 20:36

160 mill euro, fy faen. Å dette godtar folket.

Håper for guds skyld Liverpool ikke finner erstatter, bruke 160 på Coutinho er noe av det verste jeg har vitne til i fotballen.

Justice 96
Justice 96Innlegg: 37006
29.08.17 20:38
Royu: 160

Galskap satt i system. 

FABI0
FABI0Innlegg: 271
29.08.17 21:05

Galskap? I et vakuum, ja. Men Barca er i en helt særegen situasjon i sommer. Messis arvtager er forsvunnet til rekordpris og erstatteren må hentes fra øverste hylle. Absolutt alle potensielle erstattere må opp i "galskap satt i system-priser", nettopp fordi Barca er stinn i penger i et kunstig marked og attpåtil MÅ ha en eller flere erstattere. Det er klart klubbene på andre siden av forhandlingsbordet gnir seg i hendene når Barca banker på døra. 

Det er hva det er akkurat denne sommeren.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
29.08.17 21:25

Å det er akkurat derfor man ikke burde hente han, man går etter en av de største navnene hos en klubb som ikke trenger å selge. Barcelona presser opp prisen selv ved å være desperat. Bare fordi man har penger betyr ikke at man skal kaste det bort på denne måten.

Det finnes garantert andre spillere som vil bli bedre/minst like god, som vil koste ekstremt mye mindre. Handler bare å gjøre en bra nok jobb med å finne denne spilleren. Hele verden ler av Barcelona om dagen.


Det er hvert fall ingen tvil at Liverpool gjør den beste handelen her, dobler prisen på en 25 åring som er skadeutsatt og som trenger et par matcher for å komme i gang igjen. 

Enkelte er kanskje ikke klar over det nå, men dere finner ut hva jeg mener :)

(Innlegget ble redigert 29.08.17 21:26)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg