Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.09.17 14:37

Kommer fra brukeren som har fått 200 innlegg slettet og nevnt meg 120+ ganger hvor han har fått svar 10 ganger Max. Større taper finnes ikke.

(Innlegget ble redigert 01.09.17 14:38)

jr-senior
jr-seniorInnlegg: 521
01.09.17 14:41

Som sagt, bare troll.

blaugrana 2.0.

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
01.09.17 14:46

Cobi/Bølgenisse: dere som følger klubben tett, hvor stor innflytelse tror dere Pep Segura og Robert Fernandez har hatt i aktiviteten til Barcelona i dette vinduet? Jeg har tenkt at Valverde først og fremst har prioritert det å bli godt kjent med laget og sette sammen en formasjon/11er som gir mening i etterkant av at Neymar reiste, og at aktiviteten derfor ikke nødvendigvis har vært styrt av ønskene hans.

(Innlegget ble redigert 01.09.17 14:49)

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 14:54
andwez: Neida, Paulinho var ikke bra kjøp, men det gjør ikke Seri mer riktig

Paulinho og Seri er jo uansett to vidt forskjellige profiler. Når en skal sette sammen en tropp, er det jo ikke bare sånn at de tenker antall midtbanespillere og vurderer ut fra det. Jeg er også veldig skeptisk til Paulinho og har vært tydelig på dette her inne, men Valverde mente han trengte en med muskler på midten der. Det er for så vidt en fair vurdering, og de som er helt uenige i dette kan sette på bortekampen mot PSG fra i fjor og se hvordan det så ut. I enkelte kampbilder kan helt sikkert Paulinho-profilen være nyttig nok den.

Men Seri er jo noe helt annet. Han er en Xavi. Paulinho er en Keita. Coutinho er en Iniesta. Og så kan man gjerne mene at man burde fått inn en Xavi, i stedet for å prøve seg på Coutinho, og all den tid man åpenbart prøvde seg på «Xavi-en» Verratti og deretter flytta fokus til Coutinho, har man jo vingla i profilen der. Men Paulinho må uansett vurderes ut fra hvilken rolle han tross alt skal fylle, hvilken profil han tross alt skal ha.

Vinduet er fiasko, men en må nå likevel vurdere folk etter de rette kriteriene.

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 15:18
Erlendil: Cobi/Bølgenisse: dere som følger klubben tett, hvor stor innflytelse tror dere Pep Segura og Robert Fernandez har hatt i aktiviteten til Barcelona i dette vinduet? Jeg har tenkt at Valverde først og fremst har prioritert det å bli godt kjent med laget og sette sammen en formasjon/11er som gir mening i etterkant av at Neymar reiste, og at aktiviteten derfor ikke nødvendigvis har vært styrt av ønskene hans.

Det er jo et uhyre sentral spørsmål det der da. Det er vel egentlig ingen som helt vet hvordan ansvarslinjene er i denne administrasjonen her, og Segura fikk jo også stillingen sin midt i vinduet, nettopp fordi en anerkjente at Roberts «halvveisrolle» var helt meningsløs. Robert var altså ansvarlig for å finne spillere, men ikke for å forhandle frem avtaler med de. Det er jo en halv sportsdirektørrolle som gir uklare ansvarslinjer, og som også gjør det helt ullent hvem som er ansvarlig når ting går til helvete. Rollefordelingen etter at Segura kom inn har jeg aldri helt forstått, han er jo på en måte over Robert i hierarkiet, samtidig er det Robert som visstnok satte ned foten for Seri. Hvis Seguras stilling hadde vært mer i retning av en tradisjonell sportsdirektørrolle, hadde det jo vært han som skulle satt ned foten eventuelt. Så jeg skjønner egentlig ikke helt strukturen, og det tror jeg egentlig ingen helt gjør. Jeg tipper den blir gjenstand for debatt nå når vinduet stenger, og jeg tipper vel Roberto fort kan få syndebukkrollen, akkurat som Zubi fikk i sin tid da han var freidig nok til å påpeke at han aldri var med på å signere Neymar og sånn sett ikke kunne ha skyld for rotet den avtalen medførte, all den tid det var Rosell og Bartomeu som gjorde den handelen.

Men rent generelt er det jo Roberto/Segura som henter spillere og Valverde som trener de. Valverde ville jo Inigo Martinez, men fikk nei fra Roberto/Segura. Mens Paulinho så vidt jeg forstår var mer et ønske fra Valverde.

andwez
andwezInnlegg: 11338
01.09.17 15:29
Cobi: Men Seri er jo noe helt annet. Han er en Xavi.

Men, trenger man en Xavi? Hvorfor kan ikke Sergi Roberto skape sin egen rolle? Hvorfor kan ikke Rakitic være Rakitic, la de være gode på det de er gode på. 

Man kan fiske etter disse "rollene" ut i evigheten, så lenge Verratti ikke er tilgjengelig tror jeg man må være litt mer pragmatisk i tilnærmingen. 

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 15:44
andwez: Men, trenger man en Xavi? Hvorfor kan ikke Sergi Roberto skape sin egen rolle? Hvorfor kan ikke Rakitic være Rakitic, la de være gode på det de er gode på.
Man kan fiske etter disse "rollene" ut i evigheten, så lenge Verratti ikke er tilgjengelig tror jeg man må være litt mer pragmatisk i tilnærmingen.

Og det var vel det man var da man hentet Paulinho.

Men jeg er ikke helt uenig med deg jeg, altså. Så lenge man snakker innafor et visst nivå, man kan jo ikke begynne å få inn rene løpsmaskiner uten fnugg av ballkontroll der. Jeg tror jo f.eks. en midtbane med Busquets, Roberto, Coutinho ville vært helt smellvakker, uten at det betyr at man har en Xavi der. Det er jo også et helt reelt spørsmål om man har løpskraft i den fremre treeren til å kunne spille Pep-fotball nå. Men dette handler uansett om treneren, og jeg er rimelig sikker på at årets Barcelona kommer til å fremstå mer «Barcelonask» enn man gjorde i fjor. Kan godt tenke resultatene ikke blir bedre, for mannskapet er jo dårligere, men jeg tror man går mer tilbake til røttene med Valverde.

Erlendil
ErlendilInnlegg: 2783
01.09.17 16:05
Cobi: Valverde ville jo Inigo Martinez, men fikk nei fra Roberto/Segura.

I Sport i dag skriver Jordi Costa følgende. "In fact, signing a centre back would make more sense and Valverde asked for Iñigo Martínez and it’s not clear why the transfer broke down. If the rumour is true that the club’s decision is based on a Barça player’s insistence, it’s incredible that the club is taking orders from a player."

Er det noen som har fått med seg noe rundt dette? I så tilfelle må det være en temmelig sterk stemme i garderoben. Personlig har jeg heller tro på at man prioriterte penger til en "stor" signering, men er godt mulig jeg tar feil.

Har for øvrig ingen innvendinger mot at man ikke kjøpte Seri. Liker spillertypen, men dersom klubben ikke synes han hadde forsterket stallen, så er det helt fair. Jeg synes dog usedvanlig synd på gutten, da det må være bittert å gå glipp av en slik overgang helt på tampen. Følte noe av det samme med Rossi da man nærmest helt åpenbart gjorde avtaler med han som en backup dersom man ikke klarte å hente Alexis. Prosessen rundt Seri ser derimot ut til å først og fremst ha vært klønete håndtert.

No_Sikiriki
No_SikirikiInnlegg: 263
01.09.17 16:28

Ifølge det ene intervjuet jeg har sett med Seri, så virker det nesten som han beskyldte klubben sin for å spolere overgangen ved å kreve mere penger enn det han og klubben var enige om. Om det er sant er det vanskelig å vite, jeg tar alle disse intervjuer og informasjon med reserve, da er det ikke så lett å skille informasjon fra fabrikerte ting nå om dagen. 

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
01.09.17 17:36
Cobi: Jeg tror jo f.eks. en midtbane med Busquets, Roberto, Coutinho ville vært helt smellvakker

Jeg er 100% enig i denne. Nå som Coutinho ser ut til å glippe får Iniesta, Rakitic, Denis Suarez og Rafinha konkurrere om plassen ved siden av Busquets og Roberto. 

RuggieroRizzitelli
RuggieroRizzitelliInnlegg: 281
01.09.17 17:57

Tyske medier skriver at Barca forhandler med Arsenal om en viss Özil.

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 18:18

Nåja. De refererer jo bare til de spanske mediene, altså onda cero, som meldte det i går (og som jeg nevnte allerede på forrige side). Ryktene har ikke tatt noe mer fyr, og det er lite som tyder på at det er reelt akkurat nå.

Ellers er alle enige om at Coutinho nå er endelig lagt dødt.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
01.09.17 18:31

Ozil burde være uaktuelt, ser ikke hvorfor Arsenal skulle selge heller. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7030
01.09.17 19:24
Cobi: Men rent generelt er det jo Roberto/Segura som henter spillere og Valverde som trener de. Valverde ville jo Inigo Martinez, men fikk nei fra Roberto/Segura. Mens Paulinho så vidt jeg forstår var mer et ønske fra Valverde.

Personlig tror jeg også Bartomeu har vært ganske tett involvert denne sommeren med tanke på presset han har vært og fortsatt er under. 

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7030
01.09.17 20:07

Munir leies ut til Alaves denne sesongen. Det kan bli et spennende angrep med Bojan og Munir. 

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24427
01.09.17 20:10
Bølgenisse: Munir leies ut til Alaves denne sesongen

Man kunne altså fått 10 mill euro får salg til Roma får noen uker siden,Neste sommer går han for 1 mill euro til Valladolid.Faens amatører.

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 20:23

Helt håpløst...

€100 mill for Lemar avslått nå, i følge TV3. Prøver hardt på di Maria, men PSG er negative, i følge Sport.

Null strategi og famling i blinde er vel den beste betegnelsen her... tre og en halv time igjen og de driver og byr i hytt og helvete.

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 21:00

I følge Sport nærmer di Maria seg.

Politisk selvmord, vel? Etter Neymar-saken skal nå Barcelona hjelpe PSG med å unngå FFP-trøbbel?

Men den sportslige profilen er vel grei nok da.

Samuh0lm
Samuh0lmInnlegg: 8820
01.09.17 21:07

Kjapt spørsmål som sikkert blottlegger meg som idiot, men hvorfor er ikke transfervinduet like langt for alle?

-Jolla
-JollaInnlegg: 17823
01.09.17 21:07
iniesta87: Man kunne altså fått 10 mill euro får salg til Roma får noen uker siden,Neste sommer går han for 1 mill euro til Valladolid.Faens amatører.

Kunne tenkt meg Munir som erstatter for Fernando Torres neste sommer.

Tab
TabInnlegg: 1370
01.09.17 21:09
Samuh0lm: Kjapt spørsmål som sikkert blottlegger meg som idiot, men hvorfor er ikke transfervinduet like langt for alle?

Det er det ingen som veit!

D10S
D10SInnlegg: 4282
01.09.17 21:41
-Jolla: Kunne tenkt meg Munir som erstatter for Fernando Torres neste sommer.

Kunne tenkt meg Koke som erstatter for Xavi.

 

Byttehandel? 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17823
01.09.17 21:47
D10S: Byttehandel?

Næhh, ville bare påpeke at Munir fortsatt er en spennende spiller som burde ha større prospekt enn å dra til Roma for €10 mill.

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 21:48

Vanskelig å vite hva som er reelt og hva som er spill for galleriet nå. Klubben kan meget vel plante haugevis med piss i mediene for å vise at de prøvde, liksom. 

Men Sport kjører rimelig knallhardt på at det forhandles intensivt med og om di Maria. Det forhandles både om personlige betingelser og om overgangssum, påstår de. Og EMD presterer å si at det fortsatt forhandles om Coutinho...

-Jolla
-JollaInnlegg: 17823
01.09.17 21:52
Cobi: Men Sport kjører rimelig knallhardt på at det forhandles intensivt med og om di Maria. Det forhandles både om personlige betingelser og om overgangssum, påstår de. Og EMD presterer å si at det fortsatt forhandles om Coutinho...

Begge avisene kjører knallhardt akkurat nå. Virker som om de har en duell om hvem som kan spy ut flest artikler iløpet av de to siste dagene.

EMD leder vel.

Edit: Men så ser det ut som om Sport vinner på spådommen.

(Innlegget ble redigert 01.09.17 21:58)

Cobi
CobiInnlegg: 58243
01.09.17 21:58

Men der melder Gerard Romero at di Maria kommer. Og da ble plutselig troverdigheten en helt annen.

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5283
01.09.17 21:59
Cobi: Men Sport kjører rimelig knallhardt på at det forhandles intensivt med og om di Maria. Det forhandles både om personlige betingelser og om overgangssum, påstår de. Og EMD presterer å si at det fortsatt forhandles om Coutinho...

Gerard Romero melder at Di Maria straks er klar. Ekstremt mye røyk fra andre også, så er nok helt sikkert ild her. Jaja.

https://twitter.com/gerardromero/status/903708277799878659

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7030
01.09.17 22:00

Dette er i tilfelle en skandalesignering på nivå med Paulinho!

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5283
01.09.17 22:00
Coca_cola: Gerard Romero melder at Di Maria straks er klar. Ekstremt mye røyk fra andre også, så er nok helt sikkert ild her. Jaja. https://twitter.com/gerardromero/status/903708277799878659

Så kan man spørre seg hvorfor i helvete dette ikke ble forhandlet om ved Neymar-overgangen. Har null kontroll det styret her. Null. 

Uten sammenligning for øvrig, å følge Barcelona nå er som å se en kjær person drikk eseg ihjel. 

(Innlegget ble redigert 01.09.17 22:01)

Tranquillo
TranquilloInnlegg: 7518
01.09.17 22:03

Håper ikke dere har henta Madrid-Di Maria versjonen her nå. 

Klikk for å gå tilbake til toppen