Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
05.09.17 19:36
Hristo_Stoichkov: Pique, Iniesta, Busquets og ikke minst Messi, kunne avgjort hele dette mistillitsforslaget, om de gikk ut sammen og klagde/søyt/protesterte mot styret.

Eventuelt gått ut og støttet styret, det ville vel også ha avgjort mistillitsforslaget.

Ikke at jeg sier at de er interesserte i å gjøre det, men denne makten som spillerne sitter på kan gå begge veier.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
05.09.17 19:59

Gjør de det så setter de bare klubben i enda mer negativt lys. Det er ikke så enkelt som at det bare vil gå utover Bartomeu, det vil gå utover total ryktet til klubben. Det betyr gjerne dårligere sponsorer og kanskje ikke spillere ønsker å komme om man ser at det er fult kaos i klubben.

Enkelte ting er det bedre å holde for seg, så kan man heller si ting indirekte ved å ikke vise støtte. Messi har jo f.eks ikke sagt et eneste ord men allikevel har det blitt stort fokus på at han ikke har hatt denne seremonien.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
05.09.17 20:09
Hristo_Stoichkov: Jeg hater når spillere gjør seg selv større enn klubben, men alikevell skulle jeg ønske noen av La Masia gutta kom ut og sa ting som det var. Pique, Iniesta, Busquets og ikke minst Messi, kunne avgjort hele dette mistillitsforslaget, om de gikk ut sammen og klagde/søyt/protesterte mot styret.

Disse spillerne har vel egentlig sagt ganske mye allerede. Når Messi ikke signerer kontrakten, sier det en hel del. Når samme Messi legger ut bilde av at han henger med Neymar samme dag som klubben saksøker Neymar, sier det en hel del. Når Pique kødder med se queda-kommentaren samme dag som klubben saksøker Neymar, sier det en hel del. Og når samme Pique går ut og at spillerne har visst hele sommeren at Neymar ville dra, når klubben sier de fikk vite det rett før han stakk, sier det en hel del. Når Iniesta sier han for første gang i karrieren vurderer å stikke fra Barcelona, er det kanskje ikke det samme som å si at Bartomeu er en elendig president, men det sier likevel en hel del.

Jeg synes egentlig spillerne har sagt ganske så mye jeg. Sannsynligvis mer enn de strengt tatt burde, sånn i demokratiets ånd. De er jo ikke ansatt for å legge seg opp i de demokratiske valgene klubben har gjort, det er jo kjempeproblematisk (generelt sett) om de begynner med det.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
05.09.17 20:25
Cobi: Disse spillerne har vel egentlig sagt ganske mye allerede. Når Messi ikke signerer kontrakten, sier det en hel del. Når samme Messi legger ut bilde av at han henger med Neymar samme dag som klubben saksøker Neymar, sier det en hel del. Når Pique kødder med se queda-kommentaren samme dag som klubben saksøker Neymar, sier det en hel del. Og når samme Pique går ut og at spillerne har visst hele sommeren at Neymar ville dra, når klubben sier de fikk vite det rett før han stakk, sier det en hel del. Når Iniesta sier han for første gang i karrieren vurderer å stikke fra Barcelona, er det kanskje ikke det samme som å si at Bartomeu er en elendig president, men det sier likevel en hel del. Jeg synes egentlig spillerne har sagt ganske så mye jeg. Sannsynligvis mer enn de strengt tatt burde, sånn i demokratiets ånd. De er jo ikke ansatt for å legge seg opp i de demokratiske valgene klubben har gjort, det er jo kjempeproblematisk (generelt sett) om de begynner med det.

Det spørs om ikke det blir Messi som blir nødt til å utlyse nyvalg ved å begynne å følge PSG på Instagram etterhvert ;-)

Rhabagatz
RhabagatzInnlegg: 31160
05.09.17 20:30
george_hincapie: Er Turan ubrukelig da? Han hadde vel noe sånt som 20 målpoeng på 30-ish kamper i fjorårssesongen? Sikkert mange mot svakere lag i La Liga og tidlig fase av cupen og CL, men man må jo ha folk som kan levere i disse kampene også.

Nå som Neymar er borte kan han fint spille på kant, noe han også gjort før i Barca. 

Hristo_Stoichkov
Hristo_StoichkovInnlegg: 744
05.09.17 21:44
Cobi: Jeg synes egentlig spillerne har sagt ganske så mye jeg. Sannsynligvis mer enn de strengt tatt burde, sånn i demokratiets ånd. De er jo ikke ansatt for å legge seg opp i de demokratiske valgene klubben har gjort, det er jo kjempeproblematisk (generelt sett) om de begynner med det.

Jepp, jeg annerkjenner at de faktisk har sagt noe. Rett om jeg tar feil, men de tingene de har sagt har vell stort sett vært på diverse sosiale medier? Og de Bartomeu-vennlige avisene har vell vært litt forsiktige med å nevne disse tingene? Det er helt klart at disse gutta har en meningen, hvilken er grunnen til at jeg trakk de frem. Men all den tid dette er forbeholdt sosiale medier, har du en svær gruppe socis på 50 år ++, som ikke har fått noe av dette med seg.

Når det er sagt, har du har helt rett i at dette kunne satt en farlig presedens.

Tror vi det er noen sjangs for at Laporta inkluderer Xavi og/eller Puyol i sin kampanje/styre, om han skulle stille ved et nyvalg?

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
06.09.17 09:35
george_hincapie: Er Turan ubrukelig da? Han hadde vel noe sånt som 20 målpoeng på 30-ish kamper i fjorårssesongen? Sikkert mange mot svakere lag i La Liga og tidlig fase av cupen og CL, men man må jo ha folk som kan levere i disse kampene også.

Helvete, nå skrev jeg et langt innlegg som ble borte når jeg trykket "send inn"-knappen. 

Kort sammendrag: 
Han er ikke ubrukelig, men langt i fra god nok. Atletico-versjonen av Turan er en god del bedre enn Barca-versjonen. Han er bedre som ving enn som indreløper, men han er også sistevalg på begge posisjoner. Det vet han selv også, og klubben har jo prøvd å kvitte seg med han. 

Bra med målpoeng i fjor, men vil ikke få nå særlig spilletid i år (noe som er riktig). En av to spillere som ikke fikk spilletid i Gamper-kampen (den andre har blitt lånt ut). Var ubenyttet reserve i første seriekamp, i de tre øvrige kampene har han ikke vært i troppen en gang. 

Hvorfor er han da happy? For meg viser han klart og tydelig null ambisjoner som fotballspiller når han synes det er artig å kun trene (han har sikkert høy lønn i tilegg). 

Dessverre har han gitt seg på landslaget, så spilletid der påvirker heller ikke

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
06.09.17 10:08
rivaldo: Dessverre har han gitt seg på landslaget, så spilletid der påvirker heller ikke

Enig.

Han er forøvrig tilbake på landslaget. Han spilte hvert fall igår mot Kroatia. 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
06.09.17 10:16
King-Xavi6: Han er forøvrig tilbake på landslaget. Han spilte hvert fall igår mot Kroatia.

Såpass ja. Trodde han var ferdig etter situajsonen i juni.. 

Håper bare at han har krav på seg ift spilletid i klubb der. 

iniesta87
iniesta87Innlegg: 24430
06.09.17 13:29
rivaldo: Såpass ja. Trodde han var ferdig etter situajsonen i juni..

Trenern til Tyrkia måtte jo gå i sommer pga noe slagsmål med noen journalister.Så det har vel endret situasjonen.

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
06.09.17 14:58
Cobi: Bartomeu sier også at de er enig med Iniesta om prinsippene for forlengelse.

Iniesta har nå vært ute å benektet enighet om dette.

Aldri en dag uten en ny Bartomeu-løgn..

gurglebassen
gurglebassenInnlegg: 4951
06.09.17 15:05
iniesta87: Trenern til Tyrkia måtte jo gå i sommer pga noe slagsmål med noen journalister.

Bare sååå typisk ass.

King-Xavi6
King-Xavi6Innlegg: 783
06.09.17 15:11
Bølgenisse: Aldri en dag uten en ny Bartomeu-løgn..

Dette topper jo alt. Jeg bare skjønner meg ikke på hvorfor han sier sånt når det ikke er bankers i det hele tatt. Hele dette gjør meg enda mer usikker på om det virkelig ligger noe avtale med Messi der. Jeg skjønner at han gjør dette for å redde seg selv, men det toget har gått for lenge siden. Nok er nok. Nå må han komme seg ut av klubben, så vi kan rydde og ordne opp. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
06.09.17 16:16
Bølgenisse: Iniesta har nå vært ute å benektet enighet om dette.
Aldri en dag uten en ny Bartomeu-løgn..

Det er helt fascinerende hvordan de havner lenger og lenger ned i kvikksanden for hver dag som går. De kuker jo til alt de gjør om dagen. I går var helt åpenbart den store "vi skal gjenvinne tillitten-dagen", hvor det klare, klare budskapet i både Sport og EMD var at det måtte bli slutt på pessimismen. Alt var rosenrødt, og de til og med enige med Iniesta om prinsippene om forlengelse.

Så skytes de altså ned ved første anledning, ved at spilleren for åpne kameraer svarer "nei" på spørsmålet om dette stemmer. Ingen rom for fortolkning eller noe som helst. Og dette er altså ikke noen hvemsomhelst, men kapteinen, selve referansespilleren (sammen med Messi).

Det er først og fremst helt ufattelig at ikke Bartomeu klarerer sånne utsagn med - i dette tilfellet - Iniesta først, sånn at han vet at han har ryggdekning når han går ut sånn. Og heller holder greit kjeft eller svarer himla vagt hvis han ikke har denne ryggdekningen.

GMartino
GMartinoInnlegg: 2853
06.09.17 16:41

Gidder ikke lese innleggene dine Cobi om du ikke gidder kun svare.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
06.09.17 17:10
GMartino: Gidder ikke lese innleggene dine Cobi om du ikke gidder kun svare.

Ble genuint nysgjerrig nå, måtte sjekke hva du har referert i dine to siste innlegg til Cobi.

Cobi snakket om Thomas Lemar, han er fotballspiller.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
06.09.17 18:51
-Jolla: Ble genuint nysgjerrig nå, måtte sjekke hva du har referert i dine to siste innlegg til Cobi.

Ble nysgjerrig jeg også, men kanskje ikke så genuint som deg. Hva har diskusjonen vært mellom Cobi og Politiet? 

GMartino
GMartinoInnlegg: 2853
06.09.17 19:03

Hyggelig det, dog lite å føye over i tilfelle her. Lurte kun sånn kvikt og vet åssen fora jeg befant meg på!

Bølgenisse
BølgenisseInnlegg: 7048
06.09.17 19:13

Barcelona melder at Alena har signert en ny 3-årskontrakt, som blir automatisk forlenget med ytterligere 2 år dersom han tas opp på førstelaget. Ny utkjøpsklausul blir på €75m.

Så får vi se om Alena ser seg nødt til å dementere dette i morgen...

(Innlegget ble redigert 06.09.17 19:14)

Royu
RoyuInnlegg: 10240
06.09.17 19:17

Fint om det stemmer. Men 75 mill euro er ikke akk mye om han slår igjennom. Hva blir ukk om han blir tatt opp? Blir vel uansett ny kontrakt den dagen det skjer.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
06.09.17 19:27
Padrino: Hva har diskusjonen vært mellom Cobi og Politiet?

Han spurte Cobi "Hvem er Lemar" og Cobi svarte ikke.

Dette her er skikkelig beef.

Cobi
CobiInnlegg: 58251
06.09.17 19:53

Hyggelig med ny kontrakt til Alena altså, men det er vel verd å nevne at dette ble offentliggjort allerede i juni. Virker jo nesten som om Bartomeu gambler på at folk har glemt denne nyheten og at han derfor kan komme med den en gang til...

https://mobile.twitter.com/FCBarcelona/status/880042025952972804

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
06.09.17 20:04

Jeg teller tre dager og tre kvarter før runde tre på lørdag.
Kun tre poeng er godt nok.

Blir spennende å se Dembélé for første gang. Jeg håper vel også at Paulinho får noen minutter slik at han kan begynne tilbakebetalingen til klubben. Semedo og Roberto burde begge være med fra start imo. 

dragons100
dragons100Innlegg: 27387
06.09.17 20:25

Første kamp etter første landslagspause. Har alltid følt at FCB taper en del poeng her, så måtte finne ut om det stemte.

2016: Tap hjemme mot Alaves.
2015: Seier borte mot Atletico.
2014: Seier hjemme mot Athletic.
2013: Seier hjemme mot Sevilla.
2012: Seier borte mot Getafe
2011: Uavgjort borte mot La Real
2010: Tap hjemme mot Hercules. 

Tja. Tapet hjemme mot Alaves huskes fortsatt, men det har stort sett blitt seiere de siste årene. Av disse 7 kampene så har Messi startet hele 4 av dem på benken (11, 12, 15 og 16). Tror likevel slik situasjonen er nå at det er rimelig sikkert at han starter på lørdag. Blir også spennende å se hvor mye Dembele får spille. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
06.09.17 20:33
dragons100: Første kamp etter første landslagspause. Har alltid følt at FCB taper en del poeng her, så måtte finne ut om det stemte.

Det er vel heller det at de har en vane for å spille dårlig? Vet hvert fall at man spiller betraktelig dårligere typ alt fra 16.00 og tidligere.

-Jolla
-JollaInnlegg: 17882
06.09.17 20:56
dragons100: Messi startet hele 4 av dem på benken (11, 12, 15 og 16).

Skal sies at i 15 så vant dere jo ene og alene på grunn av Messi.

Neymar sitt frispark skal også få litt cred.

(Innlegget ble redigert 06.09.17 20:56)

dragons100
dragons100Innlegg: 27387
06.09.17 20:59
-Jolla: Skal sies at i 15 så vant dere jo ene og alene på grunn av Messi.

De fleste store kamper i La Liga har blitt vunnet ene og alene på grunn av den mannen. 

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6211
06.09.17 21:06

Med mindre Barcelona klarer å kvitte seg med hele administrasjonen fort som fy i tillegg til å forsterke riktig i januar, så håper jeg av hele mitt hjerte at Messi forsvinner til sommeren - forhåpentligvis til enten City, United eller Chelsea. Det er bare trist å se en så ufattelig god spiller kaste bort sine siste år - og kanskje sin fortjente status som tidenes beste fotballspiller - i et dødt og akterutseilt lag. Noe som gjør det hele ekstra tragisk er at den oppkonstruerte konkurrenten til den samme statusen samtidig har fått et av tidenes beste lag rundt seg, slik at han på det mest urettmessige og kvalmeste vis ser ut til å ta igjen Messi med hensyn til individuelle og kollektive triumfer. Dette er en situasjon fotballen - ja for ikke å si Universet - ikke kan tillate seg, og det eneste som kan forhindre det - gitt at de ovennevnte kriteriene ikke inntreffer, er at han flytter på seg.

(Innlegget ble redigert 06.09.17 21:09)

-k9b_
-k9b_Innlegg: 28505
07.09.17 09:54
xavi-maestro: Dette er en situasjon fotballen - ja for ikke å si Universet - ikke kan tillate seg, og det eneste som kan forhindre det - gitt at de ovennevnte kriteriene ikke inntreffer, er at han flytter på seg.

*smiley'en med latter så en griner*

xavi-maestro
xavi-maestroInnlegg: 6211
07.09.17 10:25
-k9b_: *smiley'en med latter så en griner*

Jadajada! ;)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg