Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Padrino
PadrinoInnlegg: 651
10.09.17 05:04
xavi-maestro: Semedo er et enormt kjøp. Det vil nok synke enda dypere inn hos folk etter hvert.

En ekstremt bra signering. Med tanke på generasjonsskiftet må jeg si vi begynner å få på plass et veldig bra fundament med ter Stegen (92), Semedo (93) og Umtiti (93) i de bakre rekkene. 

Alba viser at han er en av de beste venstrebackene vi har hatt i klubben noensinne når han har det nivået han har i dag. Messi tryller som vanlig. En meget bra kamp i kveld. 

Valverde har fått en god start og med det høye presset og de lynraske spillerne (les: Semedo, Alba, Dembélé og Deulofeu) så kan bli virkelig farlige utover sesongen. Spesielt om Busquets, Rakitic og Iniesta kan kontrollere midtbanen slik de gjorde i dag. Iniesta har tapt seg veldig og plassen hans bør være veldig mulig for Roberto, Paulinho, Denis, Rafinha og Gomes å jobbe seg inn for å ta. 

Cobi
CobiInnlegg: 58251
10.09.17 12:08

2920 stemmer ble sanket inn i går. All den tid Benedito trenger over 16.000 og man vel bare har to hjemmekamper igjen før fristen går ut, høres dette fryktelig tungt ut...

Jaanas
JaanasInnlegg: 7598
10.09.17 12:15

Gjør vel ikke saken bedre at dere leder serien med fire poeng.

Hristo_Stoichkov
Hristo_StoichkovInnlegg: 744
10.09.17 12:28
Cobi: 2920 stemmer ble sanket inn i går. All den tid Benedito trenger over 16.000 og man vel bare har to hjemmekamper igjen før fristen går ut, høres dette fryktelig tungt ut...

Fy fader... så utrolig frustrerende. Hva er det som skal til for å vekke socioene? Det er jo carte blanche for presidenter til å gjøre hva faen de vil. AAAAAARGH!

Dette ser fryktelig tungt ut som du sier. Får litt vondt av å tenke at vi skal ha Bartomeu til 2021.

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.09.17 12:52

Kan man bare sanke stemmer på kamp eller hva er greia

Cobi
CobiInnlegg: 58251
10.09.17 12:59

Medlemmene kan stemme utenom kamp også, men det er jo på kamp at man har samlet flere titusen potensielle stemmer samtidig, ergo er der på kamp at de store stemmetallene bør komme. Det er ikke veldig logisk at et medlem går ens ærend til byen for å stemme i morgen, når han like gjerne kunne gjort det da han var på kamp. Jeg vil jo også tro at de ivrigste sørget for å stemme i går, også for å gi kampanjen så mye medvind som mulig, og at det sånn sett normalt sett burde bli færre og færre stemmer pr kamp fremover.

Jeg har ikke akkurat inside på dette her, men skulle jeg tippet, ville jeg sagt de burde fått minst det dobbelte av det de fikk i går for at dette skulle gått veien...

Kubala
KubalaInnlegg: 8031
10.09.17 14:05

Deler pessimismen dessverre. Det er skuffende at opposisjonen ikke mobiliserer sterkere. Laporta for eksempel som fikk over 10.000 stemmer i sist valg har ikke gjort annet enn å signere for seg selv. 

Nå er det mye som er usikkert da. 5-0 til tross, det var visst godt mulig å høre "Dimission Bartomeu" tilrop på Camp Nou i går selv om man spilte en veldig god kamp. Og et lite håp gjenstår da det også kan være mulig at ikke mannen i gaten har fått det helt med seg. Vi følger jo klubben hver dag, på Twitter, avisene osv. Det gjør ikke socien i like stor grad. Man får sjansen igjen til Tirsdag mot Juventus.  

Etter den kvelden er det kanskje et klarere bilde.

Kubala
KubalaInnlegg: 8031
10.09.17 14:08

Rakitic meldte 100% støtte til styret fra spillergruppa. Får hardt tilbake av mange, men han kan jo egentlig ikke si noe annet. Nekter å tro at det stemmer, men han kan jo godt snakke om seg selv her. 

Valverde valgte en annen måte å si det på: Medlemmene eier klubben og har all rett til å bli hørt. 

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
10.09.17 14:17

Virkelig trist om Bartomeu får sitte til 2021. 
Skal man se på den positive siden så virker det som 'Prosjekt Valverde' kan bringe tilbake et mektig Barcelona. Anført av tryllestaven til Leo i angrep og et massivt press uten ball er vi i rute i ligaen. Sett bort i bra Supercopa får Valverde den første store testen mot Juventus som også har full pott i ligaen. 

Det blir en tøff kamp, men fortsetter den rutinerte midtbanen slik den gjorde i går bør vi ta grepet om gruppen allerede i første kamp. Gomes og Paulinho gjør greie innhopp, men spiller totalt uten press. Viktig at de to, sammen med Roberto, Denis og Rafinha bidrar nå som Iniesta slurver så mye som han dessverre gjør om dagen. Rakitic leverer en kjempekamp og er i flyten. 

Godt at Suárez og Dembélé noterte seg for målpoeng i går da vi er avhengig av å få de opp på toppnivå i tilfelle noe skjer med Leo. Deulofeu er nødt til å jobbe beinhardt og true bakrom når han spiller da han mangler x-faktoren som Dembélé viste antydninger til. 

Nelson Semedo ser ut til å være en kanonsignering og må si jeg tok feil i sommer da jeg heller ønsket Bellerín. Skal sies at jeg da ikke hadde sett mye til Semedo i portugisisk liga, men gutten har potensialet til å bli noe alá det Eric Abidal var for oss på venstresiden. Raketten Alba var i mine øyne gårdagens beste om man ser bort i fra Messi. Meget viktig for det kollektive at vi har vingbacker som kan bidra på den måten de to gjorde i går - da de med skyhøyt tempo setter motstanderens forsvar under hardt press når de sprinter langs flankene. 

Jeg er optimist med tanke på prosjektet og gleder meg til fortsettelsen. 

LaVecchiaSignora
LaVecchiaSignoraInnlegg: 2143
10.09.17 15:31

Liga-resultatene til tross. Glem ikke at begge kampene har motstanderne kommet til virkelig store sjanser hvor man har tilfeldighetene med seg. Jeg ser for meg at det fort kan bli mange stange-kamper der tilfeldighetene ikke er like mye med oss. Det ser selvfølgelig alltid lett ut når man plutselig får 2 og 3 måls margin og motstanderne mister litt guts i presset osv. Jeg tror dette blir en tung sesong, fortsatt.

mirar
mirarInnlegg: 7894
10.09.17 16:02

Deulofeu er vel en uslipt juvel? Som trenger noen år og tillit for og få ut sitt potensial. 

(Innlegget ble redigert 10.09.17 16:04)

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
10.09.17 16:12

Han er uslipt som f, og jeg tror det er begrenset hvor mye han kan slipes... Han er 23 år og er ganske fotballdum enda. Han har noen spennende ferdigheter (fart, rykk og teknikk), men har man det ikke i hodet så er det begrenset hva det blir til. Håper uansett at han tar vekk håndbrekket oftere når han blir mer "trygg", jeg vil se han bruke styrkene oftere. 

Tror uansett at han maks blir en rotasjonsspiller. Men vi trenger slike også

Royu
RoyuInnlegg: 10240
10.09.17 16:15

Har man ikke sagt det i alle år ang han? Jeg tror rett og slett han ikke vil bli noe særlig bedre. 

D_of_Leontini
D_of_LeontiniInnlegg: 4020
10.09.17 16:21

Dembele med bedre driv enn Neymar?

fugletitteren
fugletitterenInnlegg: 11003
10.09.17 18:15

LVG mener kjøpet av Neymar var en forsmådd sjeik sin hevn etter at klubben droppet Qatar Airways som sponsor. 

Er selvsagt ikke eneste grunnen, men tviler faktisk ikke på at det absolutt var en medvirkende årsak og sånn sett ble en personlig vendetta også.. Syk verden.

mirar
mirarInnlegg: 7894
10.09.17 19:38

Anthony Lozano kan han bli en fremtidig spiller for alaget? 

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
10.09.17 19:59

Yerri Mina ankommer i sommervinduet. Pris: €9millioner. 
Colombiansk midtstopper som spiller for Palmeiras. Noen speidere her som kan si litt om han? 

mirar
mirarInnlegg: 7894
10.09.17 20:00

Vært aktuell noen år han Yerry nå ja.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
10.09.17 23:03
LaVecchiaSignora: Jeg tror dette blir en tung sesong, fortsatt.

Madrid har en sterkere stall enn oss, men det er fortsatt veldig jevnt. Mye er avhengig av hvordan Valverde håndterer det hele utover sesongen når kampprogrammet er tettere og motstanderen sterkere. Rotasjon er essensielt og da er det viktig at folk som Digne, Gomes, Paulinho, Denis Suarez, Rafinha, Deulofeu og Paco m.fl. leverer.

Ligagull og semifinale i CL bør være innen rekkevidde om ting går som det skal.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
10.09.17 23:07
D_of_Leontini: Dembele med bedre driv enn Neymar?

Vanskelig å si, men at han er en av de klart beste vi kunne erstattet Neymar med er det nok liten tvil om. Et voldsomt press på han, men jeg tror han vil takle det fint over tid. Godt å ha folk som Umtiti (og Digne) i stallen fra før av da de tydeligvis er gode venner. Umtiti er i tillegg en som leverer hver uke så han vet hva som kreves. 

Royu
RoyuInnlegg: 10240
11.09.17 03:40
Cobi: Medlemmene kan stemme utenom kamp også, men det er jo på kamp at man har samlet flere titusen potensielle stemmer samtidig, ergo er der på kamp at de store stemmetallene bør komme. Det er ikke veldig logisk at et medlem går ens ærend til byen for å stemme i morgen, når han like gjerne kunne gjort det da han var på kamp. Jeg vil jo også tro at de ivrigste sørget for å stemme i går, også for å gi kampanjen så mye medvind som mulig, og at det sånn sett normalt sett burde bli færre og færre stemmer pr kamp fremover. Jeg har ikke akkurat inside på dette her, men skulle jeg tippet, ville jeg sagt de burde fått minst det dobbelte av det de fikk i går for at dette skulle gått veien...

Problemet med å ta det på kamp er at folk flest ikke vil finne på seg bryet ved dette der å da. Jeg så f.eks den køen det var for å skrive under, den var lang å det er neppe mange som har tålmodighet til det om det var før/etter kamp. Folk flest stresser sikkert ikke heller mtp på at fristen er til 02 oktober. 

Så kan jo mange få for seg at siden det går "bra" nå så blir det enda vanskeligere å få stemmer. Hadde vi tapt en kamp eller to nå i starten så tror jeg det hadde vært dobbelt så mange stemmer. 

Jeg tror at man klarer å få antallet, men jeg tror ikke at man klarer del 2 med å få 66% av stemmene.
(Innlegget ble redigert 11.09.17 03:43)

mirar
mirarInnlegg: 7894
11.09.17 18:44

Inigo Martinez kommer vel kanskje i Januar? Eller hvilken annen stopper kan være aktuell?

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
11.09.17 18:53

Juve mangler Chiellini, Mandzukic, Høwedes, Khedira, Marchisio og Cuadrado til kampen i morra

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
11.09.17 19:01
rivaldo: Juve mangler Chiellini, Mandzukic, Høwedes, Khedira, Marchisio og Cuadrado til kampen i morra

Det er 5, kanskje 6, som mest sannsynlig ville startet om de skulle toppet laget. Stor fordel for oss og vi har i tillegg hjemmebane. Forventer seier i morgen slik at vi tar grep om pulja. 

-Jolla
-JollaInnlegg: 17888
11.09.17 19:02
rivaldo: Juve mangler Chiellini, Mandzukic, Høwedes, Khedira, Marchisio og Cuadrado til kampen i morra

Mangler også Bonucci, høhø.

Koffer
KofferInnlegg: 6762
11.09.17 20:58

Barcelona

Barcelona

Real Madrid

Real Madrid

Barcelona

Barcelona

Barcelona

Real Madrid

Barcelona

A.Madrid

Barcelona

Barcelona

Real Madrid ( Barcelona scoret flere mål, slapp inn færre mål og tok FIRE poeng fra Real Madrid, som mest sannsynlig hadde den sterkeste stallen man noensinne har sett i en spansk serie)

 

Her har vi de siste års spanske seriemestere. Det blåser som regel alltid i ledelsen på Camp Nou, men det har INGEN sammenheng mellom prestasjonene på banen. Cule er allerede fire poeng foran Madrid, som vil gå på MANGE flere poengtap denne sesongen, enn forrige, som de vant i siste serierunde.

Barca har færrest skader, best system, verdens desidert beste spiller i Messi OG holder hodet kaldest (som regel) enn konkurrenten. Derfor får man stabile resultater i serien.

Det er lenge igjen, men når dommedagsprofetiene (som er verre enn meg) her inne begynner å spy ut, så sett dere ned og se på resultatene som har vært, og som kommer.

rivaldo
rivaldoInnlegg: 1928
11.09.17 21:05

Barcelona vil gå på flere poengtap de også. Det var ikke slik at Espanyol ikke hadde sjanser til å score i helga.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
11.09.17 21:33
-Jolla: Mangler også Bonucci, høhø.

For ikke å snakke om Dani Alves.

Padrino
PadrinoInnlegg: 651
11.09.17 21:34

Ellers tenker jeg at vi må kloa i Gabriel Jesus før eller siden. En fremtidig målmaskin som neppe blir i Manchester resten av karrieren sin. 

Coca_cola
Coca_colaInnlegg: 5284
11.09.17 22:22
Koffer: verdens desidert beste spiller i Messi

Nå for tiden kunne man nok nesten holdt seg til dette. Men ja, så god er han faktisk, at han klarer å holde Barcelona konkurransedyktig mot en av tidenes beste tropper. Burde få enhver til å tenke.

Klikk for å gå tilbake til toppen