Våre regler
Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler (les reglene her) kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes.

Fútbol Club Barcelona (klubbtråd)

NYTT TEMA
Royu

Innlegg: 10240
Royu
15.11.17 16:00
rivaldo: Geers, de sunne verdiene dine kan du stappe en viss plass. Har ikke nevnt noen plass at jeg sliter med at du vil ha billigere spillere inn, jeg fortsatt savner den uendelige listen med spillere som kan være bedre enn Cooutinho til langt rimeligere pris. Når fikk den i sommer? Link til dette takk. Ingen som har sagt at vi skal hente bare milliard-spillere, men markedet har endret seg og skal vi henge med om de beste spillerne innimellom må vi betale det det koster. Hvilke spillere fra LaMasia de senere år vi har gått glipp av pga alle milliardjøpene? Det går faktisk an å kombinere dyre kjøp og spillere fra LaMasia. Bare så du vet det.  Dette er mitt siste svar til deg. Å snakke til deg er som å forklare ting til en sten.

Bare fordi du ikke har det betyr ikke alle andre ikke skal ha det. Bare fordi du elsker å se lag bestående av alle verdens stjerner betyr ikke at andre gjør det.

Haha ikke nevnt et eneste sted? Allikevel har du gnålt minst 5-10 ganger til meg at det ikke eksisterer andre spillere her i verden enn stjernespillere som kan styrke laget før du begynner å rable om en liste som viser at du ikke vet hva du prater om, fordi regelrett kan ikke 40 navn si noe som helst hvordan de HADDE gjort det, det vet ingen. 

Takk gud at det er det siste svaret, kanskje jeg faktisk kan få skrevet innlegg om at jeg heller vil at klubben skal fokusere pengebruken sin på langt viktigere ting enn å sette sammen stjernelaget ditt som du satt sammen på Football Manager i fremtiden.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
15.11.17 16:10

Det er ikke Griezmann og Coutinho som stenger veien for La Masia. Det er Vermaelen, Turan og de andre som hentes uten å egentlig være gode nok til å være reelle forsterkninger. Enkelt forklart: Om en stall bestående av 25 mann har 15 eksterne og 10 fra La Masia, er nåløyet trangere enn om den samme stallen består av 10 innkjøpte stjerner og 15 fra La Masia. Sånn sett hadde egentlig Zidanes y Pavones-filosofien egentlig en hel del med seg, og er egentlig en filosofi jeg gjerne ser at Barca benytter videre. Det tror jeg egentlig de ønsker også. Altså at La Masia brukes for å sikre dybden i laget, og med fordel sørger for noen førstevalg også altså, og at spillere utenfra hentes for å heve laget.

Og så er det klart at man ikke MÅ betale en milliard for å hente en som er god nok. Man kan alltids satse på å finne Umtiti-er. Men det er en vanskeligere øvelse, og de som mener man bare skal basere seg på sånne kjøp, må også akseptere at en da vil få langt flere Turaner og Vermaelener som følge av en sånn strategi. Fordi «Umtiti-kjøp» innebærer en helt annen risiko for å få noe som ikke er gode nok enn «Coutinho-kjøp».

 

Royu

Innlegg: 10240
Royu
15.11.17 16:59

Turan og Vermaelen kan vel strengt tatt ikke nevnes med hva som er fokuset her og de faller mer under "stjernekjøp" kontra ung og lovende som jeg ønsker. 

Det er ikke slike spillere jeg sier man skal hente, det er spillere nede i 18-24 års alderen som har store muligheter for å bli det neste store eller noe i nærheten av det. Det er ikke min jobb å finne de men de eksisterer. Det er det eneste jeg vet.

Skulle de floppe her, så skal det ikke være vanskelig å få solgt de. Med andre ord vi får faktisk tilbake igjen penger. Lav risiko, god sannsynlighet for suksess(Om man faktisk klarer å gjøre en jobb på overgangsmarkede, noe som egentlig ikke burde så vanskelig mtp på at de lever av den jobben. Men nå har de jo hatt en kniv på strupen så de spiller nok safe der i toppen) Å forsøke seg på de "beste" er kanskje den lateste jobben selv om det selvfølgelig innebærer å overtale spilleren" og den slags. 

Man har faktisk hentet veldig få unge spillere så en kan heller ikke si at man har "prøvd" den taktikken, å når man treffer så er den langsiktig gevinsten av disse spillerne ekstremt mye mer enn hva man vil få ved å kjøpe Griezmann (kortsiktig/enkle løsningen) typ hver bidige gang man skal forsterke.

Du skaper en fremtid. Å handle drøssevis av spillere for milliardsummer når de er 3 år unna å bli 30 er ikke sånn man skaper en fremtid. Da setter man seg enkelt å greit inn i en situasjon hvor du blir nødt til å gjøre det samme igjen om noen år. Når du begynner å få flere av disse, så vil det bli flere en må erstatte på korttid. 

Mtp på den situasjonen troppen er i(begynner å dra på årene, spesielt gullgenerasjonen er på vei ut). Så må faktisk troppen ha bærebjelker i laget i en lang tid. Da kan du ikke bare handle etablerte verdenstjener i 26+ alderen hver gang. 


Det faktumet at jeg også fikk beskjed her i sommer med at ikke var plass til Dembele og Mbappe.
Så sitter dere jammen meg her å forsøker å smelle inn en mye mer begrenset spiller i Griezmann som begynner å dra på årene i troppen. 

Tenk å si nei til Mbappe, men ja til Griezmann. Da vet jeg at man er ute å kjører.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
15.11.17 17:10
Royu: Turan og Vermaelen kan vel strengt tatt ikke nevnes med hva som er fokuset her og de faller mer under "stjernekjøp" kontra ung og lovende som jeg ønsker. Det er ikke slike spillere jeg sier man skal hente, det er spillere nede i 18-24 års alderen som har store muligheter for å bli det neste store eller noe i nærheten av det. Det er ikke min jobb å finne de men de eksisterer. Det er det eneste jeg vet.

Altså folk i kategorien som Denis Suarez, Paco Alcacer, Digne og Andre Gomes. Spillere rundt 22 år som ble hentet for å utvikles til førstevalg. Det er jo akkurat den linja du etterspør du samtidig går rundt og kritiserer hver bidige dag.

Og tenk deg om før du svarer noe sånn som «det er ikke sånne spiller jeg vil ha, men spillere som kan bli gode! Ikke sånne flopper!».

 

Royu

Innlegg: 10240
Royu
15.11.17 17:20
Cobi: ltså folk i kategorien som Denis Suarez, Paco Alcacer, Digne og Andre Gomes. Spillere rundt 22 år som ble hentet for å utvikles til førstevalg. Det er jo akkurat den linja du etterspør du samtidig går rundt og kritiserer hver bidige dag. Og tenk deg om før du svarer noe sånn som «det er ikke sånne spiller jeg vil ha, men spillere som kan bli gode! Ikke sånne flopper!».

Denis, Paco, Digne ble ikke hentet for å bli utviklet som førstevalg. Hvem i all verden tror det? De ble hentet fordi man manglet bredde, ikke fordi de var så gode at de kunne bli førstevalg i fremtiden. Akkurat som at man hentet Deulofeu nå, pga bredde og ikke fordi Deulofeu er den neste Neymar.
Det er en ganske stor vesentlig forskjell. 

Gomes er den eneste som kan karaktiseres som et reelt forsøk. Selv om kjøpet var ganske uforståelig og stinket mer et forsøk på å gi langfingeren til Madrid som var ute etter han.

(Innlegget ble redigert 15.11.17 17:24)

Ost

Innlegg: 1366
Ost
15.11.17 18:08
Royu: Denis, Paco, Digne ble ikke hentet for å bli utviklet som førstevalg. Hvem i all verden tror det? De ble hentet fordi man manglet bredde, ikke fordi de var så gode at de kunne bli førstevalg i fremtiden

Skjønner ikke hvorfor det ene nødvendigvis må utelukke det andre. Det går an å hente spillere med stort potensiale, som også bidrar med nødvendig bredde.

Når Paco ble hentet hadde han 11 landskamper for Spania. Den et år eldre Morata hadde 6 - mannen som nå hylles som topp klasse i PL. Paco var åpenbart et stort talent man hadde troen på at kunne bli mye bedre enn han er. Perfekt alder ift. å erstatte Suarez.

Digne? En 22 år gammel venstreback med 8 landskamper for Frankrike, og en sesong som fast venstreback i et topp 3 lag i Italia på CVen. Hvis ikke dette høres ut som en spiller som kan bli verdensklasse... Ja, da er lista kort. Hadde f.eks. mye mer å vise til enn Carvajal når Madrid hentet ham tilbake.

Denis sitt tilfelle er litt annerledes, da det var rasjonelt å hente han tilbake fra et økonomisk perspektiv også. Men altså; en 22 år gammel spansk offensiv midtbanespiller som blant annet allerede hadde vært svært involvert i å vinne EL... 

Igjen; hvis ikke disse spillerne kan nevnes på en sånn "spillere på rundt 18-24 med potensiale til å bli det neste store"-liste... Ja, da blir den sabla kort.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
15.11.17 18:34
Ost: Skjønner ikke hvorfor det ene nødvendigvis må utelukke det andre. Det går an å hente spillere med stort potensiale, som også bidrar med nødvendig bredde. Når Paco ble hentet hadde han 11 landskamper for Spania. Den et år eldre Morata hadde 6 - mannen som nå hylles som topp klasse i PL. Paco var åpenbart et stort talent man hadde troen på at kunne bli mye bedre enn han er. Perfekt alder ift. å erstatte Suarez. Digne? En 22 år gammel venstreback med 8 landskamper for Frankrike, og en sesong som fast venstreback i et topp 3 lag i Italia på CVen. Hvis ikke dette høres ut som en spiller som kan bli verdensklasse... Ja, da er lista kort. Hadde f.eks. mye mer å vise til enn Carvajal når Madrid hentet ham tilbake. Denis sitt tilfelle er litt annerledes, da det var rasjonelt å hente han tilbake fra et økonomisk perspektiv også. Men altså; en 22 år gammel spansk offensiv midtbanespiller som blant annet allerede hadde vært svært involvert i å vinne EL...  Igjen; hvis ikke disse spillerne kan nevnes på en sånn "spillere på rundt 18-24 med potensiale til å bli det neste store"-liste... Ja, da blir den sabla kort.

Det er det ingen som har sagt at det gjør. Det er bare at Digne, Paco, Denis og Rafinha aldri kommer til å bli et førstevalg. Det var egentlig aldri et tvil om så fort de ble hentet. Digne ble hentet som backup pga man Alba. Paco fordi man ikke hadde noen spisser med kvalitet(hadde Munir og Sandro før som ikke akkurat fungerte). Rafinha og Denis gikk vel mer som backup på Iniesta og vingene. 

Om en virkelig trodde noen av disse kom til å bli et førstevalg i fremtiden når de ble hentet så er det noen som må sette seg ned å se litt mer fotball evt bli bedre på å se potensialet til spillerne og ikke henge seg så mye opp i hvilke klubber eller antall landskamper de har. Det er ikke det som avgjør hvor god de blir, det er et kvalitetstegn men ikke nødvendigvis noe mer enn det.  Fordi det er faktisk helt naturlig at spillere får sjansen på landslaget om de har en god sesong.

Spillerne ble hentet utelukket pga bredde, ikke fordi noen av spillerne hadde noe form for x faktor hvor de i fremtiden er det neste store.
Så får man heller hente noen som faktisk er reele utfordrere til å bli det og være breddespillere inntil de evt kan bli et førstevalg.

For Deulofeu, Digne, Denis, Paco, Rafinha. Kommer aldri noensinne ever til å bli førstevalg på Barcelona. Det kunne de ikke da de ble hentet eller den dag i dag eller om 5 år. Så enkelt er det. De var billige og bra løsninger på det tidspunkte man trengte bredde, derfor ble de hentet. At de faen meg hadde litt kvalitet er ikke så veldig rart, det må jo alle breddespillere ha.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
15.11.17 19:10

Så det du sier er at man bør hente større talenter enn Alcacer og gjengen. Disse skal da være interesserte i å komme til Barcelona, med den førsteelleveren man har her, og de skal ikke koste så voldsomt mye. 

Det er ingen som mener Barca har vært veldig bra på overgangsmarkedet de siste årene, men at man ikke har forsøkt å hente relativt unge spillere, det forstår jeg rett og slett ikke. Stort sett er de som er hentet rundt 22-23 år. Og forskjellen mellom f.eks Alcacer og Umtiti ligger jo først og fremst i to ting: Umtiti har slått til, Alcacer har det ikke, og Umtiti hadde mye lettere vei til førstelaget. Profilen deres var jo rimelig lik, og en konklusjon av typen «Umtiti var et godt kjøp, Paco var et dårlig kjøp» må jo munne ut i hva de faktisk har levert i ettertid, og ikke i at det lå en forskjellig strategi bak kjøpene. 

Denis Suarez var 19 da han ble hentet og var fast på spanske u-landslag. Hentet fra City. Er det ikke akkurat sånne kjøp du etterlyser her? Deulofeu var 22, fast og god for Milan, Spansk A-landslagsspiller, La Masia-bakgrunn og tilbakekjøpsklausul på «ingenting». En no-brainer, som med en fortsettelse av den utviklingen han hadde i Milan meget vel kunne/kan bli en viktig mann for Barca. Og Digne ble hentet da hele verden visste at Alba skulle være førstevalg de neste fem årene, og er tross alt førstevalg for verdens kanskje beste landslag om dagen. Hvor mye bedre folk (større talenter) enn Digne gidder å komme for å sitte på benken bak Alba? Og Gomes er jo midt i blinken ift det du vil ha, profilmessig.

Strategien har vært grei nok rundt disse spiller her, den. Men kvaliteten har manglet hos mange av de. Klart, alle vil ha nye Neymarer, men hvor mange av disse supertalentene, de man «vet» vil bli førstevalg for klubber som Barca, skifter egentlig klubb? For hver Neymar finner man jaggu en del supertalenter som aldri ble noe også. Med typ Coutinho er man langt sikrere på hva man får.

Edit: at man kan samle Rafinha, Alcacer, Deulofeu, Gomes, Digne og Denis i en samlekategori med spillere som aldri kunne bli førstevalg da de ble hentet, er helt sykt. Rafinha var 13 da han kom. Alcacer hadde alle forutsetninger for å med rett utvikling bli en klassespiss. Gomes var svært ettertraktet og Valencias beste spiller, Denis var 19 og u-landslagsmann i ca alle alderskatetorier opp gjennom. Deulofeu ble hentet som bredde, ok. Digne for så vidt det samme. Det ble vel Umtiti også, opprinnelig, «problemet» var bare at han var så jævla god... 

(Innlegget ble redigert 15.11.17 19:15)

Royu

Innlegg: 10240
Royu
15.11.17 20:10
Cobi: Det er ingen som mener Barca har vært veldig bra på overgangsmarkedet de siste årene, men at man ikke har forsøkt å hente relativt unge spillere, det forstår jeg rett og slett ikke. Stort sett er de som er hentet rundt 22-23 år. Og forskjellen mellom f.eks Alcacer og Umtiti ligger jo først og fremst i to ting: Umtiti har slått til, Alcacer har det ikke, og Umtiti hadde mye lettere vei til førstelaget. Profilen deres var jo rimelig lik, og en konklusjon av typen «Umtiti var et godt kjøp, Paco var et dårlig kjøp» må jo munne ut i hva de faktisk har levert i ettertid, og ikke i at det lå en forskjellig strategi bak kjøpene.

Vel trengt man en ny midtstopper da? Ja. 
Trengte man backup midtstopper? Nei.
Trengte man en ny spiss? Nei. 
Trengte man backup spiss? Ja.
Vesentlig forskjell.

Ang de andre tingene du sier. Så delvis jo men delvis nei fordi det burde egentlig aldri vært noe tvil om at de aldri kom til å bi fast. 
Å være god betyr ikke at du er god nok til å være fast eller bli det. Stor forskjell.

Alba har ikke akkurat vært særlig god, hadde Digne vært en reell kandidat og "verdensklass" som mange av dere hevdet han var/er så hadde han hatt den plassen nå. 


Sannheten er at troppen mangler bærebjelker. Å hente Coutinho og Griezmann forverrer bare situasjonen. Fordi de sammen med en haug med andre spillere vil mest sannsynlig ikke være her om 3-4 år. Barcelona må i en generasjonskifte, å da kan man ikke hente spillere nå som må skiftes ut på samme tidspunkt omtrent alle andre også må det.

Lykke til med å erstatte 15+ spillere på den perioden, hvor ingen av disse såkalte "verdensklasse talentene" deres på benken vil være gode nok for en fastplass. Det eneste måten det tallet går ned på er om man finner noen som kan være bærebjelke, for å finne de så må man finne spillere som er yngre enn 26+. 

Mulig dere ser det store bilde når dere ser konsekvensen av det fra rundt 2020 med mindre ting forandrer seg fremover (noe det ikke akkurat tyder på at da vi regelrett har blitt Real Madrid overganger). Inntil videre så får dere fylle opp med Griezmann, Coutinho osv osv, det løser nok alle problemene de neste 2 årene.

Akkurat som det løste alle problemene til de andre kjøpelagene. Selv om man stadig venter den dag i dag på at problemene skal bli løst.. 

xavi-maestro

Innlegg: 7222
xavi-maestro
15.11.17 20:13
Cobi: Så det du sier er at man bør hente større talenter enn Alcacer og gjengen. Disse skal da være interesserte i å komme til Barcelona, med den førsteelleveren man har her, og de skal ikke koste så voldsomt mye.  Det er ingen som mener Barca har vært veldig bra på overgangsmarkedet de siste årene, men at man ikke har forsøkt å hente relativt unge spillere, det forstår jeg rett og slett ikke. Stort sett er de som er hentet rundt 22-23 år. Og forskjellen mellom f.eks Alcacer og Umtiti ligger jo først og fremst i to ting: Umtiti har slått til, Alcacer har det ikke, og Umtiti hadde mye lettere vei til førstelaget. Profilen deres var jo rimelig lik, og en konklusjon av typen «Umtiti var et godt kjøp, Paco var et dårlig kjøp» må jo munne ut i hva de faktisk har levert i ettertid, og ikke i at det lå en forskjellig strategi bak kjøpene.  Denis Suarez var 19 da han ble hentet og var fast på spanske u-landslag. Hentet fra City. Er det ikke akkurat sånne kjøp du etterlyser her? Deulofeu var 22, fast og god for Milan, Spansk A-landslagsspiller, La Masia-bakgrunn og tilbakekjøpsklausul på «ingenting». En no-brainer, som med en fortsettelse av den utviklingen han hadde i Milan meget vel kunne/kan bli en viktig mann for Barca. Og Digne ble hentet da hele verden visste at Alba skulle være førstevalg de neste fem årene, og er tross alt førstevalg for verdens kanskje beste landslag om dagen. Hvor mye bedre folk (større talenter) enn Digne gidder å komme for å sitte på benken bak Alba? Og Gomes er jo midt i blinken ift det du vil ha, profilmessig. Strategien har vært grei nok rundt disse spiller her, den. Men kvaliteten har manglet hos mange av de. Klart, alle vil ha nye Neymarer, men hvor mange av disse supertalentene, de man «vet» vil bli førstevalg for klubber som Barca, skifter egentlig klubb? For hver Neymar finner man jaggu en del supertalenter som aldri ble noe også. Med typ Coutinho er man langt sikrere på hva man får. Edit: at man kan samle Rafinha, Alcacer, Deulofeu, Gomes, Digne og Denis i en samlekategori med spillere som aldri kunne bli førstevalg da de ble hentet, er helt sykt. Rafinha var 13 da han kom. Alcacer hadde alle forutsetninger for å med rett utvikling bli en klassespiss. Gomes var svært ettertraktet og Valencias beste spiller, Denis var 19 og u-landslagsmann i ca alle alderskatetorier opp gjennom. Deulofeu ble hentet som bredde, ok. Digne for så vidt det samme. Det ble vel Umtiti også, opprinnelig, «problemet» var bare at han var så jævla god...

Jeg er helt enig i mye av det du skriver her. Jeg synes mye av kritikken til Barcelona sin handel de siste årene bærer sterke preg av etterpåklokskap, snarere enn innsiktsfulle forutsigelser.

Spillere som Deulofeu og Denis synes jeg er direkte gode forsterkninger med tanke på forholdet pris og kvalitet. Jeg tror begge disse kan utvikle seg til meget sterke rotasjonsspillere - noe jeg synes de er ganske nære ved å være allerede. Det samme kan man kanskje si om kjøpet av Digne.

Kjøpet av Umtiti taler egentlig for seg - det har vært et kanonkjøp!

De to kjøpene jeg fordømmer er kjøpene av Alcacer og Gomes. Ikke forde de ikke hadde noe å vise til forut for kjøpene, men fordi jeg synes de passer Barcelona sin spilleprofil særdeles dårlig. Midtbanen til Barcelona trenger renovering - der man går tilbake til "røttene" - og da passer ikke Gomes inn uansett hvordan man vrir og vender på det. Mannen er treg både i kroppen og i hodet, og det er noe jeg forventer at man oppdager før man handler. Han kan kanskje passe inn i andre klubber, men det er åpenbart ikke en spiller med profil som passer til Barcelona sin midtbane og deres ambisjoner. Det er nesten et hån mot den midtbanen man har hatt mellom 2005 og 2015.

Spissplassen til Barcelona har på mange måter variert litt over årene profilmessig, noe som kanskje kan forsvare kjøpet av Alcacer, men likevel synes jeg også han ligger for langt unna i spillestil til at jeg aksepterer kjøpet. Dette burde man også sett i forkant.

(Innlegget ble redigert 15.11.17 20:18)

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
15.11.17 21:09

Mascherano ute en måneds tid etter å ha fått en skade under siste Argentina-kamp. Går glipp av ligakampene mot Leganes, Valencia, celta og Villarreal, cupkamp mot Murcia og CL-kampen mot Juve. 

Isolert sett ingen krise da han er et 3valg, men både Pique og Umtiti mister neste seriekamp med gult kort. Vet ikke helt hvor mye jeg stoler på Vermaelen...

 

Ellers ryktes det om at Neymar en utkjøåsklausul i PSG for den nette sum av €222miller..

Bølgenisse

Innlegg: 7111
Bølgenisse
18.11.17 15:11

Ter Stegen, Semedo, Umtiti, Piqué, Jordi Alba, Busquets, Rakitic, Iniesta, Messi, Luis Suárez og Paco Alcácer

GMartino

Innlegg: 3082
GMartino
18.11.17 15:26

Spørs om gidder å se sekundet. Ser litt om resultatet er jevnt

Busquets erkjenner at laget ikke spiller bra, fullstendig på bølgelengde med ham!

Padrino

Innlegg: 651
Padrino
18.11.17 17:13

Suarez med etterlengtet scoring.
Piqué pådrar seg obligatorisk gult kort og må stå over mot Valencia. 
Vi cruiser mot tre poeng. 

Ost

Innlegg: 1366
Ost
18.11.17 17:18

Cruiser mot 3 poeng vet jeg ikke...

Målet er svært tilfeldig og heldig. Utover det skaper man egentlig mindre enn Leganes. Spillet er slapt og Messi er ikke helt påskrudd. 

Gire opp et par hakk nå, så kan vi nyta Madridderby med muligheter for å være både 10 og 11 poeng foran de hvite.

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.11.17 17:19

Så kan en heller spørre seg hvorfor han ikke dro på seg et gult mot Sevilla på slutten eller bare faktisk sto over denne kampen. 

Trodde Barcelona/Valverde/Pique var smartere enn dette.

Men må vel sies at Leganes er en av de mest solide lagene defensivt så langt denne sesongen. 2 baklengs på 5 hjemmekamper(begge mot Getafe). Sluppet inn like mange mål som Real Madrid. At man sliter i dag er vel ikke akkurat "rart" selv om man uten tvil burde dominere Leganes.


Hah, Suarez fikk gult for det, utrolig bra jobbet dommer.

(Innlegget ble redigert 18.11.17 17:26)

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.11.17 17:38

Ter Stegen er helt enorm når skuddene kommer innenfor rekkevidden hans. Muligens best i verden der om dagen.

Kvitlauk

Innlegg: 6498
Kvitlauk
18.11.17 17:48

Tenk at Paulinho skulle bli en såpass stødig bidragsyter til dette Bareclona-laget.

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
18.11.17 18:08

Var jo ikke alle som var supernegative til Paulinho da... :)

Ser man noen landskamper så har man sett at Paulinho er god og kunne bli en bra Barca-spiller. Helt annen spiller enn under Tottenham-tiden. 

Synd med Pique ute på Mestalla. Tror det blir minimum poengtap der. 

Kubala

Innlegg: 8059
Kubala
18.11.17 18:08

Umtiti og ter Stegen om dagen. Ikke lett å score på Barcelona med disse bak der. Spesielt ter Stegen må være en av verdens beste keepere. 

Iniesta

Innlegg: 2068
Iniesta
18.11.17 18:11

Med celta og ubåten etter det igjen er det kanskje greit at Pique står over den neste. Viktig at begge ikke røk utpå, umtiti får karantene etter mestalla 

Royu

Innlegg: 10240
Royu
18.11.17 18:38

Tror egentlig man taper ganske rått mot Valencia om man ikke hever seg betraktelig. Blir ikke overrasket om vi taper med 2 mål. Kommer mest sannsynlig til å kontre oss i senk.

Hvordan er det greit at Pigue må stå over Valencia kampen? Har du ikke sett Valencia i det siste? Han burde jo selvfølgelig stått over denne om noe.

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
19.11.17 09:59

10poeng foran RM og Atletico, langt flere scorede mål og en del færre innslupne etter 12 serierunder. og det i en sesong hvor vi ikke har fungert optimalt spillemessig, hvor vi har slitt med skader og ræva form på nøkkelspillere. 

Må nesten hylle Valverde for det han har oppnådd resultatmessig så langt. Over forventning. 

Valencia spiller mot Espanyol i kveld og vil med seier ha kun 4poeng opp til oss. Kampen neste helg blir gæren, synd vi må stille med Vermaelen. 

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
19.11.17 18:53

Da vant Valencia 2-0 over Espanyol på bortebane. De startet med Zaza, Guedes og Soler på benken. Kruttsterkt. De er nå 4 poeng bak og kampen neste helg kommer til å bli episk. Begge lag er i kjempeform. 

Barcelona anker gulkortene Pique og Suarez fikk i helga. Pique sitt var billig, Suarez sitt husker jeg ikke. Har 0 tro på at vi får medhold i anken.

Ellers tapte Barcelona B igjen. De ligger nå poenget over nedrykksplan etter 15 kamper. 

Makatelli

Innlegg: 11319
Makatelli
19.11.17 19:12

Anker de gule kort i La Liga? Sjukt.

LaVecchiaSignora

Innlegg: 2148
LaVecchiaSignora
19.11.17 21:36
rivaldo: Barcelona anker gulkortene Pique og Suarez fikk i helga. Pique sitt var billig, Suarez sitt husker jeg ikke. Har 0 tro på at vi får medhold i anken.

Suarez sitt kom ifm håndgemengen med keeper.

Cobi

Innlegg: 58251
Cobi
19.11.17 21:51

Prinsipielt uenig i at det skal være mulig å anke gule kort. Men sånn er det nå engang i Spania, og Suarez’ gule så helt feil ut for meg. Om noe, er det jo keeper som «slår», hvorpå samme keeper hiver seg ned som en sekk poteter uten at Suarez egentlig gjorde noe som helst. Det var vel da Langli uttalte at han ville spy av keeperens oppførsel.

Men Piques gule var vel greit nok, sånn jeg husker det. Det er nok en anke mest for å vise at man gjør alt man kan for å få han med mot Valencia, og eventuelt for å sette litt press på forbundet. Men jeg regner med den blir avvist.

rivaldo

Innlegg: 2139
rivaldo
20.11.17 08:02

Pique kom jo med en kommentar til dommeren rett etter gulkortet om at han (dommeren) allerede hadde planer om å gi han kortet før kampen.. Så jeg tror vi trygt kan si at de ikke kommer til å gjøre om det kortet.

Ellers ble Marcelino utvist mot Getafe, og sitter da på tribunen til helga. Vet ikke hvilke innvirkninger det vil ha for Valencia, men det kan jo umulig være positivt for dem. 

D_of_Leontini

Innlegg: 4112
D_of_Leontini
20.11.17 09:00

Valencias første omgang mot Espanyol var rævva...

King-Xavi6

Innlegg: 844
King-Xavi6
21.11.17 10:32
rivaldo: Begge lag er i kjempeform.

Det vil jeg ikke si. Valencia var MEGA MEGA heldige at de vant kampen mot Espanyol. De ble overkjørt i 60 min, hvor Espanyol har 3 i treverket, og flere store sjanser. Kondogbia drar til fra flere meter og treffer så rent som det er mulig. De spilte ræva mot Espanyol selvom 0-2 i sekken virker bra for de som ikke så kampen. Forrige runde mot Leganes hvor de vant 3-0 var heller ikke imponerende. Ja, det er 5 i pluss og null baklengs, men resultatene ljuger kraftig her.  De hvilte noen av stammespillerne mot Espanyol, men fortsatt ganske slagkraftig. 

Nå skal det sies at Barca har vært noe heldige den siste tiden, men om Valencia stiller slik de gjorde mot Espanyol( og deler av kampen mot Leganes), så er det fullt mulig med 3 poeng, og minst ett. 

(Innlegget ble redigert 21.11.17 10:34)

Klikk for å gå tilbake til toppen

Siste innlegg